Με δυο βλέμματα

Lexa_s tarafından

284K 9K 754

"Κοίταξε με" είπε η Μέγκαν μέσα από το στόμα της βγάζοντας έναν ήχο που μπορούσε να ακούσει μόνο κάποιος που... Daha Fazla

1. Μέγκαν
2. Το νέο κορίτσι στην τάξη
3. Η γνωριμία
4. Μαθήματα μπαλέτου
5. Κάπου σε είδα , κάπου σε ξέρω
6. Η αποκάλυψη
7. Πιάσε με αν μπορείς
8. Let's get this party started (part 1)
9. Let's get this party started (part 2)
10. Let's get this party started(last part)
11. Καλά κρυμμένα μυστικά
12. Παιχνίδια μυαλού
13. Στα κρυφά
14. Το ξεκίνημα του παζλ
15. Μαθαίνοντας την αλήθεια
17. Ψάξε, ψάξε, δεν θα με βρεις
18. Η άφιξη
19. Θυμάσαι;
20. Το ένωμα του παζλ
21. Χορεύοντας στη σιωπή
22. Amanda's Pov (Special Edition)
23. Φίλιππε;
24. Το δείπνο
25. Oh my baby baby...
26. Βλέποντας την με άλλον
27. Αγαπη μου. Με πονάς
28. Αντέχεις να μην με έχεις;
29. Μην αντιστέκεσαι
30. Που να ήξερε..
31. Τι είναι ευτυχία; ( Preview )
32. Οι αληθινοί παράδεισοι
33. The truth about her (part 1)
34. The truth about her (part 2)
35. The truth about her ( last part )
36. Εδώ είμαι. Εδώ ήμουν.
A/N
37. Γιατί;
38. Το τελευταίο κομμάτι του παζλ.
39. Αύριο όλα θα έχουν τελειώσει
40. Game over
41. Megan's POV (Special Edition)
42. Megan's POV - part2
43. Megan's POV - part3
44. Γνωριζόμαστε;
45. Εγώ δεν σου έφυγα ποτέ
46. Η Κριστίν
47. Χωρις αναστολες
48. Μάτια ερμητικά κλειστά.
49. Ζηλεύω πολύ
50. Για πάντα δική σου
51. Με δύο βλέμματα (part 1 )
52. Με δύο βλέμματα (Last Part)
53. Epilogue
New Book

16. Στα δύσκολα σε θέλω

6.2K 186 4
Lexa_s tarafından


Η Αμάντα και η Μέγκαν αποκοιμήθηκαν η μία στην αγκαλιά της άλλης χωρίς να το καταλάβουν. Όταν ξύπνησε η Μέγκαν είδε στην αγκαλιά της την ξανθιά μαθήτρια να κοιμάται ήρεμη. Προσπάθησε να μην κουνηθεί για να μην την ξυπνήσει. Ήθελε να θαυμάσει λίγο ακόμη το αψεγάδιαστο πρόσωπο της που ακουμπούσε πάνω στο χέρι της. Ήταν σαν ένας πανέμορφος άγγελος που εμφανίστηκε από το πουθενά και ταρακούνησε όλο τον εσωτερικό της κόσμο. 

Παίρνοντας  προσεκτικά το χέρι της από το κεφάλι της Αμάντα σηκώθηκε προσεκτικά στις μύτες των ποδιών της για να μην ξυπνήσει την όμορφη κοπέλα που κοιμόταν τόσο γαλήνια. Πήρε τηλέφωνο στη ρεσεψιον του σπιτιού της και μιλώντας όσο πιο χαμηλόφωνα μπορούσε ζήτησε από την Μάρθα να ετοιμάσει ένα δίσκο με το αγαπημένο της φαγητό, φρούτα, δύο φυσικούς χυμούς πορτοκάλι και καφέδες. Η Μάρθα απόρησε με την μικρή της. Ήταν κλεισμένη μέσα στο δωμάτιο της εδώ και ώρες με την δεσποινίδα Πίτερσον. Ίσως κάνουν κάποια εργασία μαζί σκέφτηκε.

Η Μέγκαν αφού έκλεισε το τηλέφωνο μπήκε μέσα στο ντουζ του δωματίου της. Είχε ανάγκη να κάνει ένα ζεστό μπάνιο όσο και να ήθελε να κρατήσει την μυρωδιά της Αμάντα πάνω της. Το καυτό νέρο έτρεχε πάνω στο κεφάλι της και η ίδια ήταν χαμμένη μέσα στις σκέψεις της. Το μυαλό της επανήλθε στην πραγματικότητα όταν ένιωσε ένα χέρι γύρω από την μέση της. Γύρισε τρομαγμένη και είδε την Αμάντα να της χαμογελάει ενώ το σώμα της βρεχόταν από το καυτό νερό.

"Δεν μου αρέσει να ξυπνάω και να μην σε βλέπω δίπλα μου" της είπε χαμογελαστά και την φίλησε απαλά στο στόμα.

Η Μέγκαν αγκάλιασε την Αμάντα ενώ φιλιώντουσαν αφήνωντας το νερό να τρέχει πάνω τους. Έπειτα πήρε το αφρόλουτρο και βάζοντας το πάνω στο σφουγγάρι άρχισε να τρίβει το σώμα της Αμάντα. Τα μάτια της γυάλιζαν καθώς περνούσε τον αφρό πάνω από το απαλό δέρμα της κοπέλας που έκανε το μυαλό της να τρελαίνεται. Έσκυψε χαμηλά και άρχισε να τρίβει αργά τα μακρυά εντυπωσιακά της πόδια από κάτω προς τα πάνω δίνοντας την ευκαρία στον εαυτό της να θαυμάσει το θέαμα που την άναβε. Φτάνοντας το σφουγγάρι στα μπούτια της άλλης άρχισε να την τρίβει με περισσότερη ένταση. Έσφιξε το σφουγγάρι με δύναμη ελευθερώνοντας όλο το ζεστό νερό που είχε αποθηκευμένο πάνω στη βουβωνική περιοχή της Αμάντα.Πέταξε το σφουγγάρι κάτω και της άνοιξε απότομα τα πόδια ενώ η ίδια καθόταν πάνω στα γόνατα της. Έβαλε το κεφάλι της στο αιδοίο της Αμάντα και ξεκίνησε να την γλύφει ενώ το ζεστό νερό έπεφτε με ταχύτητα πάνω στα γυμνά κορμιά τους. Η Αμάντα άρχισε να αναστενάζει από απόλαυση τραβόντας τα μαλλιά της Μέγκαν από ηδονή. Τα χέρια της μαυρομάλλας κοπέλας είχαν γατζωθεί από τα οπίσθια της Αμάντα ενώ η γλώσσα της έκανε κύκλους και μπαινοέβγαινε μέσα της. Όταν ένιωσε τους χυμούς της ξανθιάς κοπέλας στο στόμα της σηκώθηκε και την φίλησε στο στόμα με πάθος κολλώντας την πλάτη της Αμάντα πάνω στο θολωμένο τζάμι του ντουζ. Ένιωθε ακόμη καυλωμένη σαν να μην είχε πάρει αυτό που ήθελε. Ήταν εκστασιασμένη με την νέα κοπέλα νιώθοντας ότι θέλει συνεχώς να βρίσκεται μέσα της. Η Αμάντα ζαλισμένη φιλούσε την Μέγκαν η οποία είχε και τον έλεγχο μέχρι που βόγγηξε δυνατά όταν ένιωσε τα δάχτυλα της Μέγκαν να μπαίνουν με πίεση μέσα της. Η ατίθαση κοπέλα ξεκίνησε να την ξαναπηδάει πολύ πιο έντονα αυτή τη φορά χωρίς να μπορεί να ελεγξει το πάθος της. Η Αμάντα βαριανάσαινε δυνατά από ευχαρίστηση βγάζοντας ήχους απόλαυσης μέσα από το στόμα της. Τα δάχτυλα της Μέγκαν έκαιγαν ενώ έτριβαν με πίεση το αιδοίο της Αμάντα και έμπαιναν μέσα της με φόρα. Η ξανθιά κοπέλα έφτασε σε δεύτερο οργασμό πολύ γρήγορα. Τα αγγίγματα της ατίθασης συμμαθήτριας της την τρέλαιναν. Ήξερε πολύ καλά πως να κάνει το σώμα της να χάνει το έλεγχο του. 

Τα δύο κορίτσια αφού έμειναν λίγο ακόμη στο ντουζ ανταλλάζοντας φιλιά και προσπαθώντας να κάνουν μπάνιο μαζί βγήκαν στον χώρο του δωματίου. Η Μέγκαν έδωσε μία καθαρή πετσέτα στην Αμάντα ενώ η ίδια στέγνωνε τα μαλλιά της στο μπουντουαρ του δωματίου. Όταν ετοιμάστηκε η μαυρομάλλα κοπέλα φόρεσε ένα αέρινο σκούρο μπλε πλεκτό μακρυμάνικο φόρεμα και πήγε να πάρει το γεύμα τους από το κάτω μέρος του σπιτιού αφήνωντας την Αμάντα μόνη στο δωμάτιο της για να ετοιμαστεί.

Κατεβαίνοντας στον χώρο της τραπεζαρίας είδε τον πατέρα της να γευματίζει με μία τύπισσα που πρώτη φορά έβλεπε . Φαινόταν μικρή, γύρω στα 22 μπορεί και λίγο παραπάνω . Αρκετά εντυπωσιακή. Τα ψηλά της πόδια ήταν σταυροπόδι ενώ κουνούσε το ένα αμήχανα. Η ψηλόμεση φούστα της πρόδιδε ότι το σώμα της είναι αδύνατο ενώ από μέσα φορούσε μία ανάλαφρη μπορντό αέρινη πουκαμίσα.

Ξεκίνησε να φέρνει τις γκόμενες του στο σπίτι; σκέφτηκε κοιτάζοντας ανέκφραστα τον πατέρα της. Πήγε να τους προσπεράσει χωρίς να τους μιλήσει για να πάει στην κουζίνα να πάρει τον δίσκο της αλλά η φωνή του πατέρα της την σταμάτησε.

"Τι έγινε μικρή; Δεν θα χαιρετήσεις τον πατέρα σου; "

"Βλέπω έχεις παρέα οπότε είπα να μην διακόψω" απάντησε με μια εμφανή ψυχρότητα στο βλέμμα της.

Η άγνωστη κοπέλα κοιτούσε με θαυμασμό την μικρή κόρη του αφεντικού της. Η Μέγκαν το παρατήρησε αλλά συνέχισε να την κοιτάζει ανέκφραστα.

"Χάρηκα πολύ. Μάργκαρετ Γέιλ " σηκώθηκε η νέα κοπέλα από το τραπέζι απλώνοντας το χέρι της προς την Μέγκαν. Η μαυρομάλλα κοπέλα πλησίασε την άγνωστη τύπισσα και συστήθηκε χωρίς να καταλαβαίνει τι γίνεται.

"Η Μάργκαρετ είναι το νέο αστέρι της εταιρείας μας. Ετοιμάζει τώρα τον πρώτο της δίσκο και είναι νέα στο χώρο. Έχει μια αδυναμία όσο αναφορά το πιάνο. Θέλουμε να την παρουσιάσουμε ακαπέλλα στον κόσμο. Να ακούγεται μόνο η φωνή της και το αρμόνιο. Οπότε θα ήθελα σε παρακαλώ πολύ να βρεις χρόνο στο πρόγραμμα σου και να βοηθήσεις την Μάργκαρετ να βελτιώσει τις επιδόσεις της στο πιάνο" πρόσταξε ο πατέρας της κοιτάζοντας την μικρή του κόρη.

Η Μέγκαν ένιωθε ότι άρχισε να βράζει μέσα της. Έπρεπε να σταματήσει ο πατέρας της να κάνει ότι θέλει χωρίς να υπολογίζει την γνώμη του άλλου. Η Μάργκαρετ είδε την αντίδραση της μικρής και κατάλαβε ότι ήταν σαν μια κινούμενη βόμβα έτοιμη να σκάσει. 

"Αν βέβαια το θέλει η Μέγκαν και έχει χρόνο " ξεστόμισε χαμογελώντας γλυκά προς την κόρη του αφεντικού της για να την καθυσηχάσει. 

Η συζήτηση των τριών τους διακόπηκε όταν είδαν την Αμάντα να μπαίνει στον χώρο της τραπεζαρίας. Είχε ετοιμαστεί και είχε βάλει το ψηλόμεσο τζιν της με την μάλλινη γκρι μπλούζα της από μέσα. Νόμιζε πως η Μέγκαν είναι μόνη της κάτω και πήγε να την βρει για να την χαιρετήσει. Είχε πάρει η μητέρα της τηλέφωνο ανήσυχη . Είχε ξεχάσει να την ενημερώσει ότι δεν θα πάει σπίτι και είχε φτάσει απόγευμα χωρίς να ξέρει που βρίσκεται η μικρή της κόρη.

"Δεσποινίς Πίτερσον . Δεν ήξερα ότι είστε εδώ. Παρακαλώ καθίστε μαζί μας" είπε ο πατέρας της Μέγκαν ενώ σηκώθηκε από την καρέκλα του για να καλησπερίσει την νέα φίλη της κόρης του. Τα μάτια του έλαμπαν καθώς κοιτούσε το σφριγηλό κορμί της μιρκής μπαλαρίνας που διαγραφόταν μέσα από τα κολλητά της ρούχα. Ήξερε ότι είναι αρκετά μικρή αλλά το παρουσιαστικό της την έκανε να φαίνεται γυναίκα.

"Ευχαριστώ πολύ κύριε Μπράουν για την πρόσκληση. Δυστυχώς πρέπει να φύγω καθώς με περιμένουν σπίτι. Μέγκαν θα συνεχίσουμε άλλη φορά την «χορογραφία» που μας έβαλε η κυρία Ζουλιάν" είπε δικαιολογόντας για ποιο λόγο βρίσκεται εκεί και κάνοντας νόημα στην μαυρομάλλα κοπέλα η οποία κοιτούσε τον πατέρα της έξαλλη.

"Μα..αα μόλις μας έφερνα να φάμε κάτι" ψέλισσε η Μέγκαν κοιτάζοντας τη φίλη της που έπρεπε να φύγει. 

"Θα τα πούμε αύριο στο χορό. Καλή συνέχεια σε όλους " απάντησε η Αμάντα χαμογελαστά χαιρετόντας όλους τους παρευρισκόμενους.

"Ουάου, η κοπέλα είναι χορεύτρια ή κάτι τέτοιο; " είπε με ενθουσιασμό η Μάργκαρετ βλέποντας την Αμάντα να φεύγει από το σπίτι ."Το κορμί της μετράει πο λύ" συνέχισε δίνοντας έμφαση στην τελευταία της λέξη. 

Η Μέγκαν κοίταξε με περιέργια την άγνωστη κοπέλα. παρατήρησε το πως κοιτούσε την ίδια και έπειτα πως κοιτούσε την Αμάντα. Μπορούσε να καταλάβει ότι δεν είναι καθόλου «φιλικό» το βλέμμα της. 

"Ναι είναι μπαλαρίνα. Θα ήθελες μήπως να κάνεις και πριβέ μαθήματα μπαλέτου;" απάντησε ειρωνικά στην άγνωστη κοπέλα.

Η Μάργκαρετ έπιασε πολύ καλά την σπόντα που της πέταξε η Μέγκαν και της απάντησε ακριβώς στον ίδιο τόνο.

"Για αρχή θα πάρω τα πριβέ μαθήματα πιάνου. Ανυπομονώ να ξεκινήσουμε!"

Η Μέγκαν σχημάτισε ένα στραβό χαμόγελο στο πρόσωπο της και μεταφέρθηκε στην κουζίνα για να φάει χωρίς να απαντήσει κάτι παραπάνω στην νέα μυστήρια κοπέλα.

                                            ....................................................................................

Το επόμενο μεσημέρι έφτασε γρήγορα και οι μαθητές του μουσικού σχολείου ετοιμάζονταν για το περιβόητο πάρτι που είχαν να παρευρεθούν το απόγευμα. Ο Στέφανος ήταν με την Ράνια την Μέγκαν και την Αμάντα στο σχολείο και έστηναν στο προαύλιο τα φαγητά που είχε φέρει το κέτερινγκ. Αφού τελείωσαν την τοποθεσία των πιατελών άρχισαν να φτιάχνουν το χώρο του μπαρ βάζοντας όλα τα ποτά αναψυκτικά μπύρες και σαμπάνιες στη μια πλευρά και τα πλαστικά ποτήρια στην άλλη. Μαζί τους ήταν και κάποιοι υπάλληλοι από την εταιρία του πατέρα της Μέγκαν που έστηναν τον ήχο και το μπουθ του Dj.  Η Μέγκαν είχε μιλήσει με τον πατέρα της για το πάρτυ και του ζήτησε τον καλύτερο Dj της χώρας για το βράδυ. Βέβαια η ίδια είχε μιλήσει κρυφά και με τον Κρίστιαν και του ζήτησε να έρθει να τραγουδήσει για κανένα μισάωρο στο πάρτυ. Ήξερε ότι δεν πρόκειται να της χαλάσει χατήρι και θα έκανε τα πάντα για να βρίσκεται κοντά της. Το σχολείο πραγματικά θα ενθουσιαζόταν με την παρουσία του Κρίστιαν ανάμεσα τους. Όλες οι χαζογκομενίτσες τρελαίνονταν.

"Νομίζω ότι είμαστε σχεδόν έτοιμοι για το βράδυ" είπε ενθουσιασμένος ο Στέφανος.

"Αυτό το πάρτι θα μείνει αξέχαστο σε όλους. Ο Κρίστιαν θα τους αφήσει άφωνους." συνέχισε η Ράνια με την ίδια χαρά.

Η Μέγκαν κοιτούσε χαμογελαστά τους δύο φίλους της που φαίνονταν να χαίρονται σαν δυο μικρά παιδιά ενώ η Αμάντα καθόταν δίπλα τους πιο σκυθρωπή σαν κάτι να την προβληματίζει.

"Λοιπόν όπως είπαμε, εσύ Ράνια θα είσαι στο ταμείο στην είσοδο του σχολείου μέχρι να μπουν όλοι μέσα, εγώ στο μπαρ θα βάζω ποτά και η Μέγκαν με την Αμάντα θα προσέχουν το μπουθ μέχρι να μπει ο Dj να παίξει. Θα μας σκοτώσει ο πατέρας σου αν τα κακομαθημένα πλουσιόπαιδα καταστρέψουν τα μηχανήματα που έφερε" είπε ο Στέφανος κοιτάζοντας προς την παρέα του.

Η Μέγκαν παρατήρησε ότι η Αμάντα ήταν περίεργα. Δεν καταλάβαινε τι είχε και ήταν τόσο κακοδιάθετη ενώ όλα τα άλλα παιδιά ήταν ενθουσιασμένα για το βράδυ.

"Μην ανησυχείς Στέφανε όλα είναι υπο έλεγχο" απάντησε η Μέγκαν χαμογελαστά προς τον φίλο της ο οποίος ήθελε όλα να είναι τέλεια για την βραδιά που διοργάνωνε. 

"Άντε να δούμε. Άντε να δούμε και ποιοι καθηγητές θα είναι οι επιτηρητές μας" απάντησε το νέο παλικάρι κοιτάζοντας όλο νόημα τις φίλες του.

"Νομίζω ότι χρειαζόμαστε ένα τσιγάρο μετά από τόση ταλαιπωρία" πρότεινε η Ράνια στα παιδιά αποφεύγοντας να απαντήσει στην σπόντα του Στέφανου καθώς ήταν μπροστά η Αμάντα που δεν ήξερε τίποτα σχετικά με την σχέση του Κωνσταντίνου και του φίλου τους.

"Πηγαίνετε εσείς και θα έρθουμε σε λίγο " είπε η Μέγκαν στα παιδιά καθώς ήθελε να μιλήσει στην Αμάντα που την έβλεπε τόση ώρα προβληματισμένη. Ο Στέφανος και η Ράνια χαμογέλασαν στα δύο κορίτσια. Δεν είχαν ξανασχολιάσει με την κολλητή τους τη νέα της «σχέση» . Της έδιναν όσο χώρο χρειαζόταν. Ήξερε ότι θα τους ανοιχτεί μόνη της όταν νιώσει ετοιμη. Σημασία έχει ότι την έβλεπαν μετά από τόσο καιρό πιο χαρούμενη από ποτέ.

"Τι έχεις;" ρώτησε η Μέγκαν την Αμάντα όταν έμειναν μόνες τους στο προαύλιο του σχολείου. Οι τεχνικοί είχαν στήσει τον ήχο και είχαν φύγει. Τα πάντα ήταν έτοιμα.

"Τίποτα " απάντησε κοφτά η Αμάντα.

"Έγινε κάτι με την μαμά σου;"

"Όχι Μέγκαν, όλα είναι όπως τα ξέρεις" συνέχισε η νέα μαθήτρια στον ίδιο τόνο.

Η Μέγκαν γύρισε την ξανθιά κοπέλα προς την μεριά της και έβαλε το χέρι της στο πιγούνι της Αμάντα για να αντικρίσει το βλέμμα της που κοίταζε κάτω. Της έδωσε ένα απαλό φιλί στο στόμα πριν συνεχίσει τις ερωτήσεις της.

" Δεν θες να μου πεις τι σε προβληματίζει; " ρώτησε η Μέγκαν κοιτάζοντας γλυκά προς τα γαλάζια μάτια της φίλης της που φαίνονταν νωχελικά.

"Εσύ με προβληματίζεις!" συνέχισε να απαντάει το ίδιο κοφτά η Αμάντα.

"Τι εννοείς; " άνοιξε τα μάτια της διάπλατα η Μέγκαν.

"Δεν ξέρω. Έχεις μπει στη θέση μου για να δεις πως νιώθω εγώ; Το βράδυ θα έρθεις με τον Παύλο και σαν να μην έφτανε αυτό κάλεσες και τον Κρίστιαν;  Ξες πολύ καλά ότι και οι δύο σε γουστάρουν και δεν κάνεις τίποτα για να ξεκαθαρίσεις την θέση σου. Έχεις μάθει να ζεις στον τέλειο κόσμο σου έχοντας τους άλλους να ικανοποιούν τις επιθυμίες σου. Σαν στρατιωτάκια. Ακριβώς όπως κάνει ο πατέρας σου " ξεστόμισε η Αμάντα νευριασμένη χωρίς να μπορεί να ελέγξει τα λόγια της.

"Μην διανοηθείς να με ξανασυγκρίνεις με τον πατέρα μου!" της απάντησε το ίδιο νευριασμένα η Μέγκαν επιστρέφοντας το ψυχρό βλέμμα στα μάτια της. "Να ξεκαθαρίσω τι θέση μου όσο αναφορά τι; Τι λες; "  συνέχισε κουνώντας το κεφάλι της, μην μπορώντας να καταλάβει γιατί αντιδράει έτσι η Αμάντα. Αφού ήξερε ότι γούσταρε μόνο αυτή. Τι την έπιασε ξαφνικά;

"Βλέπεις; Μάλλον για εσένα όλο αυτό είναι μία περιπετειούλα. Σου αρέσει όλο αυτό που γίνεται μεταξύ μας αλλά μια χαρά αφήνεις ανοιχτές τις πόρτες σου και σε άλλους. Εγώ δεν είμαι έτσι. Εγώ δεν έχω κανέναν να με διεκδικεί και δεν το επιτρέπω γιατί νιώθω ότι είμαι δική σου, γιατί σου είπα ότι είμαι ερωτευμένη μαζί σου." είπε η Αμάντα κοιτώντας τα μπλε μάτια της Μέγκαν που δεν μπορούσε να βρει τα λόγια της.

Η Μέγκαν κατάλαβε ακριβώς το τι ήθελε η Αμάντα. Ήθελε αποκλειστικότητα.Ήθελε σχέση. Να δώσουν ένα «όνομα» σε όλο αυτό που συνέβαινε μεταξύ τους . Να μην το αφήσουν στο φλου και απλά να συνεχίσουν να πηδιούνται σαν να μην υπάρχει αύριο. Της είχε δημιουργήσει ανασφάλειες. Από την αρχή της γνωριμίας τους η Μέγκαν της συμπεριφερόταν σαν μαλακισμένη, ελάχιστες φορές της μιλούσε ενώ τις περισσότερες προτιμούσε απλά να πηδιούνται. Δεν ήξερε η Αμάντα ότι όλο αυτό της έβγαινε τόσο έντονα γιατί ήταν παθιασμένη μαζί της. Οι άντρες διεκδικούσαν την ατίθαση κοπέλα και η ίδια απλά τους απέφευγε χωρίς να ξεκαθαρίζει την θέση της. Άρχισε να σκέφεται έντονα τα λόγια της Αμάντα. Δεν είχε κάνει ποτέ σχέση στη ζωή της. Δεν ήξερε πως είναι να είσαι σε σχέση. Πόσο μάλλον με μια άλλη γυναίκα. Το μόνο που ήξερε είναι ότι δεν ήθελε για κανένα λόγο να σταματήσει όλο αυτό που γίνεται με την νέα μαθήτρια.

Η Αμάντα είδε ότι η Μέγκαν δεν μιλούσε. Καθόταν απλά και την κοιτούσε με το στόμα ανοιχτό.

"Είδες; Τελικά μέχρι το σεξ μπορείς να φτάσεις. Τα παραπάνω τα φοβάσαι " είπε και απομακρύνθηκε από την κοπέλα που φαινόταν να μην μπορεί να βρει την μιλιά της. 

Η Μέγκαν έμεινε να κοιτάζει την Αμάντα να φεύγει νιώθωντας ένα σφίξιμο στην καρδιά της. Ήθελε να χαστουκίσει με δύναμη τον εαυτό της . Που πήγε η μιλιά της. Γιατί δεν διεκδικούσε την κοπέλα που τόσο ποθούσε. Μέχρι εκεί έφτανε; Όντως τα παραπάνω τα φοβόταν; Όντως ήταν φτιαγμένη για τα λίγα; Τα ρηχά και τα εύκολα;  Τα υπόλοιπα ήταν για τους πιο γενναίους;








Okumaya devam et

Bunları da Beğeneceksin

2M 131K 42
Ο Louc είναι το 'άτακτο' παιδί στο σχολείο.Η Βάνα είναι η καινούρια μαθήτρια.Είναι αρκετά όμορφη αλλα πραγματικά έξω απο τα νερά της.Τα δημοφιλή παιδ...
352K 13.7K 63
Τι γίνεται όταν αναγκάζεσαι να παντρευτείς έναν άγνωστο και το χειρότερο τον βλέπεις για πρώτη φορά στα σκαλιά της εκκλησίας; Τι θα γίνει όταν η Αριά...
468K 28.9K 55
''Θα σου μάθω εγώ.'' μου είπε και έσμιξα τα φρύδια μου. ''Τι πράγμα;''τον ρώτησα με απορία. ''Να φιλάς ρε Μητσάκο.''μου είπε σαν να ήταν αυτονόητ...
84.3K 3.8K 61
Τι θα γίνει όταν η μικρή άβγαλτη απουσιολόγος αναγκαστεί να κάνει μια συμφωνία με το πιο διάσημο παιδί του σχολείου?