ASAF KOREL

Galing kay emrefelan

2.1M 65K 10.3K

Sevişmek sevmekten gelirmiş sabah uyandığınızda boş olan yan daireye taşınan bir adam. ASAF KOREL , o bir in... Higit pa

1.BÖLÜM
2.BÖLÜM
3.BÖLÜM
4.BÖLÜM
5.BÖLÜM
6.BÖLÜM
7.BÖLÜM
8.BÖLÜM
9- BÖLÜM KESİT
9-BÖLÜM
10-BÖLÜM
11-BÖLÜM
12.BÖLÜM
13.BÖLÜM
14.BÖLÜM
MERHABA
15.BÖLÜM
16.BÖLÜM
17.BÖLÜM +18
18.BÖLÜM
19.BÖLÜM
20.BÖLÜM
21.BÖLÜM
22.BÖLÜM
23.BÖLÜM
DUYURUMSU
24.BÖLÜM
25.BÖLÜM
26.BÖLÜM
27.BÖLÜM
28.BÖLÜM
29.BÖLÜM
BENİM MİNİK PATATESLERİM❤
31.BÖLÜM
WP GRUBU
32.BÖLÜM
34.BÖLÜM DÜZENLENECEK
35.BÖLÜM DÜZENLENECEK
36.BÖLÜM DÜZENLENECEK
37.BÖLÜM DÜZENLENECEK
38.BÖLÜM
39.BÖLÜM .
40.BÖLÜM .
41.BÖLÜM .
42.BÖLÜM .
43.BÖLÜM .
44.BÖLÜM .
45.BÖLÜM Final
46.BÖLÜM .
47.BÖLÜM .
48.BÖLÜM .
49.BÖLÜM .
50.BÖLÜM .
51.BÖLÜM .
52.BÖLÜM .
53.BÖLÜM eski final
54.BÖLÜM

30.BÖLÜM

27.2K 1K 147
Galing kay emrefelan

Merhaba benim minik patateslerim 🥔 oy ve yorum yapmayı unutmayın ❤🌹

Multi:Asaf KOREL

Gelen mesaj ile birlikte bedenimde dolaşan heyecan gitmiş yerini hüzün ve sorgulama hissi almıştı. Normalde bana 'senin sürmeni isterdim' gibi şeyler söylemesi gerekirken bu da neyin nesiydi şimdi ?

...

Sabah uyandığımda evde ki rutin işlerimi hallederek ofise geçiş yapmıştım. Dosyaların arasında gezerken kafamı bir türlü işe veremiyordum. Asaf'a dün herne olduysa bu beni de etkilemiş onun  Bana daha çok uzaklaştığını hissetmiştim. düzleştirdiğim saçımı ellerimi tarak misali kullanarak arkama yaslanmıştım.
Asaf'a dün gece ne olduysa bir an önce bulmam gerekiyordu. Bu daha fazla büyüyemezdi buna izin vermemeliydim.

Masamın üzerinde duran bilgisayarımı hızla açarak dün benim ile ilgili haber yapan siteye girmiştim. Dün yapılan haberlere bir ümit Asaf'ın ismini arıyordum. Ben herne kadar da yakın olsam ona -ya da yakın olduğumu zannediyorum- magazine haber yapanlar birbirimizden daha yakındılar ünlülerin hayatlarına bu kuşkusuz bir gerçekti.

Heyecan ile site de Asaf'ın fotoğrafını görmemle durmaksızın hemen yazılan yazıyı okumaya başlamıştım.

Dün büromuza Ünlü oyuncu Asaf Korel hakkında bir haber elimize ulaştı. İsmini vermek istemeyen şahıs Asaf Korel hakkında konuştu. Asaf Korel gece ortaya atılan iddiayı kabul etti. yeni dizisi Yıldızlar Da Kayar çekimlerine başlamadan önce evinde küçük bir kaza geçirdiğini ve bunun o kadar da büyütülecek bir şey olmadığını sosyal medya hesabından tüm sevenlerine duyurdu. Yıldızlar Da Kayar'ın yapımcısı Mehmet ars Bey'de geçmiş olsun dileklerini telefonda belirttiğini aynı şekilde durumu hakkında bilgi aldığı öğrenildi. Yıldızlar Da Kayar 21 Eylül irtibarı ile televizyon da izleyicisi ile buluşacak. En güncel haberler için lütfen takipte kalın...

Tüm metni bir çırpıda okuduğumda elimi ağzıma götürmüştüm. Her şey yerine oturmaya başlıyordu. Asaf dün bu yüzden birden bire üçyüzaltmış derece dönmüştü. Böyle bir haberin dışarıya çıkması onun için gerçek anlamda ciddi sorun yaratabilirdi ki gördüğüme göre de böyle bir durum söz konusu bile değildi.
Yapımcı gayet ılımlı bir konuşma yapmıştı. Fakat bir sorun vardı o da bu haberi magazinin eline kim verdi ? 
Bu durumu bilen sayılı kişilerdi ; ben , abim , Devrim , Aylin , İlayda başka da bilen yoktu. Ben kimseye bir şey söylemediğime göre ben olamazdım , kesinlikle yani kimseye bir şey dediğimi sanmıyordum. Abim desen böyle işler ile alakası olmazdı. Devrim zaten böyle şeylerin önüne engel olarak çıkacak ilk kişiydi. Yani bu durumda abim ben ve Devrim'i elemiştim. Geriye Aylin ve İlayda kaldığında başımı hayır anlamında sallayarak ayağa kalkmıştım. Bunu onlar da asla yapmazdı!
Düşüncelerim arasında git geller yaşarken boğazıma kadar gelen kusma isteği ile birden kendimi ofisin içinde bulunan lavobaya atmıştım.
Boğazıma kadar gelen ekşi tat ile yüzümü ekşitirken midemde olan herşeyi dışarı çıkarmam ile kendimi tebrik etmiştim.
Sabah tek tük bir kaç şeyi zorla ağzıma sıkıştırarak evden çıkmam yetmezmiş gibi şimdi o yediklerim de ortadan kaybolmuştu. Ağzımın içinde dolanan tatı ile ağzıma biraz su alıp çalkalamıştım.
Mide bulantım hala devam ederken kendimi toparlamaya çalışarak aynadan kendime bakmıştım. Makyajımda Allah'a şükür bir sıkıntı yoktu. Elimi yıkadıktan sonra lavobodan çıkmıştım.

Mide bulantım devam ederken sabah aldığım simitimden bir parça kopartarak ağzıma atmıştım. Galiba şu sıralar fazla yorulmuştum büyük ihtimalle üşütmüştüm.

Masanın üzerinde duran telefonumu elime alarak parmaklarımı rehberde gezdirmiştim. Başta Asaf'ı aramayı düşünsemde şu sıralar biraz kafa dinlemesi için İlayda'yı aramıştım.

Çalıyor... çalıyor...

"Alo yani şey efendim"
Simidimi ağzımda iyice çiğnedikten sonra yutkunmuştum.

"İlayda napıyorsun?" Gözlerim simidimin üzerinde beni doyurup doyurmayacağına karar vermeye çalışıyordum.

"Ya Devrim ile beraberiz şimdi eve geçiyordum" Devrim ile gülüşme seslerini duymam ile bende gülümsemiştim.

"İyi ne güzel selam söyle Devrim beyimize"

"Ha onunda selamı var aşko" gülerek simidimden bir parça daha koparmıştım.

"Diyorum ki ben Öğle yemeğini beraber yiyelim ?"  Kıkırdama sesleri gittikçe artarken daha fazla dayanamayan midem için ağzıma bir parça simit daha atmıştım.

"Olur sen bana konum atarsın" gülümseyerek ağzımda ki lokmayı çiğnemeye başlamıştım.

"Tamam o zaman hadi öptüm bebişko"  telefonu kapatarak tekrar masamın üzerine bıraktığımda mide bulantım az da olsa azalmıştı.

Koca bir simidi yedikten sonra arkama yaslanarak düşünmeye başlamıştım.
Böyle bir bilgiyi dışarıya aktaran her kimse Devrim bu kişiyi biliyor olmalıydı.
Anlamıyordum ki küçücük minicik bir çay yanığı nasıl olurda bu kadar büyürdü ?

Acaba bizim yanımızda Asaf'ı arayan kimdi ? Zaten her ne olduysa o telefondan sonra bakışları biraz daha değişmişti bana karşı ve bu beni daha çok üzmüştü sanırım.

Bu soruları yarıda kesip yapmam gereken işlerime yoğunlaşarak kafamı biraz da olsa dağıtmak istemiştim.

Önümdeki dosyaları inceleyerek önemli yerleri fosforlu kalemim ile çizmiş tekrardan incelenmesi için de avukata mail atmıştım. Sonrasında ise magazine haberlerine girerek güncel haberlerde Hava ile alakalı bir şeyler çıkmış mı diye göz gezdirmiştim. Fakat tüm sitelerde Asaf'ın yanma olayı mevcuttu. Bundan sonra gelen trend magazin ise 'gizemli kızıl güzel'  başlığında aranan kız ben vardım. Umarım ki abim bu haberleri görmezdi aksi taktirde bir olay çıkartabilirdi. Ama bu olayın iyi yanı abim magazin takip etmezdi önüne çıksa bile kulağını vermezdi. Fakat annem için aynı şeyi ne yazık ki söyleyemezdim. Sosyal medya hesaplarının çoğundan magazine sitelerini takip eder kim kiminle ne yapıyor hepsini bilmek zorundaymış gibi sayfaları didik didik ederdi. Büyük ihtimalle de Annem çoktan benim şu an magazinde aranan gizemli kız olduğumu görmüştü. Aynı şekilde Asaf ve Devrimin gördüğüne de emindim.
Sıkıntı ile saçlarımı ellerimin arasına alarak sıkıntı ile oturduğum masamdan kalkmıştım. Bugün nedeni belli olmayan bir biçimde yerimde duramıyor acıkan karnımı teselli ederek daha demin zaten bir simit yediğimi hatırlatıyorum. Fakat ne demeli ki midem yemek konusunda ısrarını sürdürmekte bir numaraydı.
Telefondan İlayda'ya şirkete yakın olan bir mekanın konumunu atarak şirketten toplanarak çıkmıştım.

...

"Ne yemek istersin ?" İştah ile elimde ki menüye bakmıştım.

"Immm ben sanırım köfte ve patates alacağım" ilayda yüzünü buruşturarak bana bakmıştı.

"Ne var be bakma bana öyle!" Başımızda dikilen garsona menüyü nezaket ile uzatmıştım.

"Pekala bende şey alacağım ımm , tereyağlı karides" gülümseyerek elinde ki menüyü o da garsona vermişti.

Garson bey başını sallayarak yanımızdan uzaklaştığında İlayda ellerini heyecan ile ellerimin üzerine koymuştu.

"Kızım farkında mısın bilmiyorum ama şu anda tüm magazine seni konuşuyor. Asaf Korel ile olan bağlantını araştırıyorlar ortaya bazı teoriler atıyorlar!" Sesi sonlara doğru yükselince etrafımızda ki masalarda oturan insanların gözleri bize döndüğünde İlayda'nın elini sıkarak daha alçak ses tonu ile konuşmuştum.

"Biraz sessiz olur musun İlayda!"
Elimin Altına aldığım elini hışımla çektiğinde içime derin bir nefes alarak tekrardan etrafıma bakınmıştım.
İnsanların dikkatinin bizim üzerimizden dağıldığını hissettiğimde normale dönen ses tonum ile konuşmuştum.

"Bana bildiğin her şeyi sakince anlat bebeğim" gönlünü anlamı istercesine gülümsediğimde nihayet yola geldiğimi düşünerek masaya doğru eğilerek daha alçak sesle konuşmaya başlamıştı.

"Asaf ile aranızda olanları basın çözmeye çalışıyor birlikteliğinizi ilk önce ifşalayan basın daha iyi bir konuma gelecek." Derin bir nefes aldıktan sonra etrafına bakarak gülümsemeye başlamıştı.

"Bak mesela şu anda bile seni izliyor olabilirler bu yüzden bana iyice bak nasıl gözüküyorum bir yer-"

"Ne demek izliyorlar bunlar deli mi takip etsinler de izlesinler beni" inanmayarak kahkaha atmaya başladığımda garson beyin istediklerimizi getirmesi ile kendimi toparlamak zorunda hissetmiştim.

Önüme konulan yemeğime iştah ile bakarken aşk yaşamaya başlamıştım.
Allah'ımbu önümde duran tabak neden bu kadar güzel gözüküyordu ?
Çatalımı köfteme batırdığımda aynı iştah ile çiğneyerek yutmuştum.

"Mesela şu an bizi fotoğraflıyor olabilirler" yüzünde heyecan ile birlikte sakin kalmaya çalışır bir hali vardı.

"Rahat ol İlayda kimse bizi izlemiyor!" Çatalıma batırdığım patatesimi ketçapa batırdıktan sonra ağzıma götürmüştüm.

"Akşam boy boy fotoğraflarımız çıktığında görürüm ben seni ama" sitemli çıkan sesini önemsemeden önümde duran yemeği yemeye devam etmiştim.

"Devrim ne yapıyor , iyi mi ?" Gözlerini tabağından çekip bana diktiğinde ürkmüştüm.

"Şu bir iki gündür biraz yoğun aslında Asaf ile ilgili çıkan durum yüzünden biraz zor duruma düştü."

Çatalımı tabağa bırakmıştım.

"Nasıl yani ?" O da iki elini çenesinin altında birleştirmiş meraklı gözleri ile bana bakıyordu.

"Bu çıkan dedikodunun kaynağını bulmaya çalışıyor ve aslına bakılırsa sayılı kişiler bildiği için eli ayağı birbirine dolanmış durumda"

"Bu olay yüzünden Asaf ile aramız açıldı galiba öyle hissediyorum." Çatalımı tekrardan elime alarak yemeğimi umursamaz bir tavır içinde yemeye devam etmiştim.

"Oha yoksa düşündüğüm şey yüzünden mi ?" Ne düşünüyordu bu kız da o yüzden olacaktı ki ? "Galiba Asaf bunu basına senin verdiğini düşünüyor. Hatırlasana ilk zamanlar sana ajan muamelesi yapmıştı." Gözüme çarpan görüntü ile gözlerim hafiften de olsa dolmaya başlamıştı. İlk işe alındığımı öğrendiğim zaman beni evlerinde ajan olmak ile suçlamıştı. Yaptığım bisküvilere de iyi bir şekilde saydırmıştı.  Tekrardan başa sarmak beni şu an fazlası ile üzmüştü.

"A-ama olamaz böyle bir şey düşünmemiştir!" Sert çıkartmaya çalıştığım sesim tam aksine fazla narin çıkmıştı. "Bu kadar da güvensiz değildir bana karşı" ağzımdaki lokmayı isteksiz bir şekilde çiğnedikten sonra tabağımı kendimden uzaklaştırmak için İlayda'ya doğru itmiştim.

"Böyle bir şeyi ben yapmadım." Dolan gözümden akan bir damla yaş ile birlikte İlayda elini elimin üzerine bırakmıştı.

"Biliyorum canım ve aslına bakılırsa Devrimde böyle bir şeyin senin yapmayacağını biliyor." Dayanamayıp oturduğu yerden kalkarak açtığı kolları ile birlikte bana sarılmıştı.

"Oyşş kuzum ağlama ama neden birden bu kadar duygusala bağladın!" Sitem içinde söylenmeyi de ihmal etmemişti.

Ağlamam bir üst tura çıkmış artık tek tük akan yaşlar yerini sular sellere bırakmıştı.

İlayda bu durumumdan rahatsız olduğunu belirterek eline aldığı peçeteyi bana uzatmıştı.

"Ama önemli olan onun ne düşündüğü!"
Ağlarken zar zor çıkartmaya çalıştığım sesim ile konuşarak akan göz yaşlarımı silmiştim.

"Aleyna , Bir an önce kendini toparla kızım şu an aşırı duygusallığa kaçtın sen hemen çık şu durumundan!"  Ona kafamı sallarken ayağa kalkmayı da ihmal etmemiştim.

"Ben lavoboya gidip geleceğim" çantamı omzuma taktığım gibi kendimi lavoboya atmıştım.

Aynadan kendi yansımama bakarken göz makyajımın darma duman olmasını görmem ile kafamı kendimce iki yana sallamıştım. Toparlanmam gerekiyordu hemde hemen!  Yüzüme soğuk suyu çarparak bende bir etki bırakmasını beklemiştim. Fakat mideme giren sancı ile elimi hızla karnıma atmıştım. Bravo bana! Yemeğimi bile doğru düzgün yiyememiştim.

Hızlı bir şekilde yüzüme bir kaç defa daha suyu çarparak gözüme yeni bir makyaj yapmıştım. Dudağımda olan ruju da tazeleyerek lavobodan çıkmıştım.

Artık kesinlikle yemek yemem gerekiyordu! Hırslı bir şekilde masaya oturarak daha demin ittiğim tabağımı tekrardan önüme alarak tıka basa doyacağım şekilde hepsini mideme indirmiştim.

"Daha iyi misin ?" Daha demin gereksiz duygusallığımı bir kenara bırakarak gülümsemiştim.

"Evet iyiyim ve bir şeyler yapmamız gerekiyor!" Gözümü kısmış bir şekilde merakla bana bakan İlayda'ya odaklanmıştım.

"Asaf'a böyle bir şeyin benim yapmadığımı her ne olursa olsun bir şekilde ispatlamamız gerekiyor ayrıca sonrası için ise süründürmemiz gerekiyor!"

Merhaba benim minik patateslerim oy ve yorum yapmayı unutmayın 🥔🌹❤

Bölüm Nasıldı ama .d

Asaf hakkında ki düşünceleriniz ?

Aleyna sizce nasıl kanıtlayacak bu işle alakası olmadığını ?

Veee sizce bu küçük bilgiyi basına kim sızdırdı ?

Asaf'ın amacı ne ?

Oy ve yorum yapmayı unutmayın patateslerimmm❤🌹🥔

Ipagpatuloy ang Pagbabasa

Magugustuhan mo rin

19.9K 2.8K 39
Paralel evren, eşçinsel bir kurgu. Eşçinsel evliliklerin olduğu kadın erkek cinsiyetinin yanında erkeklerin hormon testi ne göre doğurgan, yada bask...
31.7K 1.3K 30
Melin; Kaç kez diyeceğim seninle davete gelmeyeceğim diye, hediye yollayıp durma! Ekin Soner; Kabul edene kadar yollayacağım. Melin; Desene o zaman p...
39K 2.4K 28
Aşiret Gerçek ailem serisi : İzem Güneş Ulukan 21 tanesi abisi olan izemin gerçek ailesi ortaya çıkarsa ne olur? Kaos tabi ki ! Neyseki izem kaos aş...
652K 38.1K 57
Abi kitapları kıtlığı çekiyorsanız doğru yerdesiniz. Sizden istediğim ana karakter olan kız ile empati kurmanız. Babasına olan düşkünlüğünü anlamanız...