30.BÖLÜM

27.2K 1K 147
                                    

Merhaba benim minik patateslerim 🥔 oy ve yorum yapmayı unutmayın ❤🌹

Multi:Asaf KOREL

Gelen mesaj ile birlikte bedenimde dolaşan heyecan gitmiş yerini hüzün ve sorgulama hissi almıştı. Normalde bana 'senin sürmeni isterdim' gibi şeyler söylemesi gerekirken bu da neyin nesiydi şimdi ?

...

Sabah uyandığımda evde ki rutin işlerimi hallederek ofise geçiş yapmıştım. Dosyaların arasında gezerken kafamı bir türlü işe veremiyordum. Asaf'a dün herne olduysa bu beni de etkilemiş onun  Bana daha çok uzaklaştığını hissetmiştim. düzleştirdiğim saçımı ellerimi tarak misali kullanarak arkama yaslanmıştım.
Asaf'a dün gece ne olduysa bir an önce bulmam gerekiyordu. Bu daha fazla büyüyemezdi buna izin vermemeliydim.

Masamın üzerinde duran bilgisayarımı hızla açarak dün benim ile ilgili haber yapan siteye girmiştim. Dün yapılan haberlere bir ümit Asaf'ın ismini arıyordum. Ben herne kadar da yakın olsam ona -ya da yakın olduğumu zannediyorum- magazine haber yapanlar birbirimizden daha yakındılar ünlülerin hayatlarına bu kuşkusuz bir gerçekti.

Heyecan ile site de Asaf'ın fotoğrafını görmemle durmaksızın hemen yazılan yazıyı okumaya başlamıştım.

Dün büromuza Ünlü oyuncu Asaf Korel hakkında bir haber elimize ulaştı. İsmini vermek istemeyen şahıs Asaf Korel hakkında konuştu. Asaf Korel gece ortaya atılan iddiayı kabul etti. yeni dizisi Yıldızlar Da Kayar çekimlerine başlamadan önce evinde küçük bir kaza geçirdiğini ve bunun o kadar da büyütülecek bir şey olmadığını sosyal medya hesabından tüm sevenlerine duyurdu. Yıldızlar Da Kayar'ın yapımcısı Mehmet ars Bey'de geçmiş olsun dileklerini telefonda belirttiğini aynı şekilde durumu hakkında bilgi aldığı öğrenildi. Yıldızlar Da Kayar 21 Eylül irtibarı ile televizyon da izleyicisi ile buluşacak. En güncel haberler için lütfen takipte kalın...

Tüm metni bir çırpıda okuduğumda elimi ağzıma götürmüştüm. Her şey yerine oturmaya başlıyordu. Asaf dün bu yüzden birden bire üçyüzaltmış derece dönmüştü. Böyle bir haberin dışarıya çıkması onun için gerçek anlamda ciddi sorun yaratabilirdi ki gördüğüme göre de böyle bir durum söz konusu bile değildi.
Yapımcı gayet ılımlı bir konuşma yapmıştı. Fakat bir sorun vardı o da bu haberi magazinin eline kim verdi ? 
Bu durumu bilen sayılı kişilerdi ; ben , abim , Devrim , Aylin , İlayda başka da bilen yoktu. Ben kimseye bir şey söylemediğime göre ben olamazdım , kesinlikle yani kimseye bir şey dediğimi sanmıyordum. Abim desen böyle işler ile alakası olmazdı. Devrim zaten böyle şeylerin önüne engel olarak çıkacak ilk kişiydi. Yani bu durumda abim ben ve Devrim'i elemiştim. Geriye Aylin ve İlayda kaldığında başımı hayır anlamında sallayarak ayağa kalkmıştım. Bunu onlar da asla yapmazdı!
Düşüncelerim arasında git geller yaşarken boğazıma kadar gelen kusma isteği ile birden kendimi ofisin içinde bulunan lavobaya atmıştım.
Boğazıma kadar gelen ekşi tat ile yüzümü ekşitirken midemde olan herşeyi dışarı çıkarmam ile kendimi tebrik etmiştim.
Sabah tek tük bir kaç şeyi zorla ağzıma sıkıştırarak evden çıkmam yetmezmiş gibi şimdi o yediklerim de ortadan kaybolmuştu. Ağzımın içinde dolanan tatı ile ağzıma biraz su alıp çalkalamıştım.
Mide bulantım hala devam ederken kendimi toparlamaya çalışarak aynadan kendime bakmıştım. Makyajımda Allah'a şükür bir sıkıntı yoktu. Elimi yıkadıktan sonra lavobodan çıkmıştım.

Mide bulantım devam ederken sabah aldığım simitimden bir parça kopartarak ağzıma atmıştım. Galiba şu sıralar fazla yorulmuştum büyük ihtimalle üşütmüştüm.

Masanın üzerinde duran telefonumu elime alarak parmaklarımı rehberde gezdirmiştim. Başta Asaf'ı aramayı düşünsemde şu sıralar biraz kafa dinlemesi için İlayda'yı aramıştım.

ASAF KOREL  Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin