Všetko niečo stojí . . .

De TullyandMully

15K 801 107

Prológ (aspoň si myslím, že sa to tak volá :D) ,,Max! Ja neznášam prekvapenia a ty o tom dobre vieš." Zamrači... Mais

Prológ
Prvá kapitola
Druhá kapitola
Tretia kapitola
Štvrtá Kapitola
Piata kapitola
Šiesta kapitola
Siedma kapitola
Deviata kapitola
Desiata kapitola
OZNAM!!!
Jedenásta kapitola
Dvanásta kapitola
Trinásta kapitola
Štrnásta kapitola
Pätnásta kapitola
Šestnásta kapitola
OZNAM!!!
Sedemnásta kapitola
Osemnásta kapitola
Devätnásta kapitola
Dvadsiata kapitola
Dvadsiata prvá kapitola
Dvadsiata druhá kapitola
Dvadsiata tretia kapitola
Dvadsiata štvrtá kapitola
Dvadsiata piata kapitola
Dvadsiata šiesta kapitola
Dvadsiata siedma kapitola
Dvadsiata ôsma kapitola
Dvadsiata deviata kapitola (ŠPECIÁL)
Tridsiata kapitola
Tridsiata prvá kapitola
Tridsiata druhá kapitola
Tridsiata tretia kapitola
Tridsiata štvrtá kapitola
Tridsiata piata kapitola
Tridsiata šiesta kapitola
Tridsiata siedma kapitola
Tridsiata ôsma kapitola
Ospravedlnenie a Koniec?

Ôsma kapitola

443 21 0
De TullyandMully

***Minulá časť***

,,Ty si krava."

A jemne som ju buchla do ramena. Kiki sa zasmiala a už chcela niečo povedať, ale ja som ju zastavila.

,,A nečuduj sa mi. Toto je super."

Zatiahla som detským hlasom a vyplazila som na Kiki jazyk. Iba sa usmiala.

,,Tak to počkaj, keď pôjdeme do našej šatne."

Šibalsky sa na mňa usmiala. A ja som nečakala a rozutekala som sa tým smerom. Stála som pri dverách a všimla som si, že Kiki sa začala ujebávať. Nevnímala som ju a otvorila som dvere.

Bola tam posteľ. Presnejšie, veľká manželská a skrinky. No všimla som si ešte jedny dvere na opačnej strane. Neváhala som ani sekundu a už som kráčala smerom ku dverám. Otvorila som ich a skoro som spadla na zadok. Bola to obrovská kúpeľňa. Zladená bola do čierne, bielej a červenej farby.

Asi som sa práve zamilovala *_* .

Po tom ako som sa konečne pokochala pohľadom, tak som sa vrátila do ''šatne'' , aby som sa prezliekla. No zistila som, že som ešte nedostala uniformu. Preto som sa vybrala za Kiki. Stále stála a usmievala sa na mňa.

***Koniec minulej časti***

,,Kiki kde mám uniformu?"

Stále sa na mňa usmievala ako na idiota. No potom ukázala na skriňu, ktorá sa nachádzala po mojej pravej ruke.

,,Díkes."

A vybrala som sa smerom k skrini. Otvorila som ju a uvidela som tam moju uniformu, ktorá bola zavesená na vešiaku. A ako som zistila, že patrí mne? Ľahko. Bol na nej nalepení papierik s mojím menom. Vešiak som zobrala do ruky .

,,Kiki a kde si mám dať veci?"

,,Daj si ich do tej skrine."

,,Dobre."

Ako povedala, tak som spravila. Začala som sa prezliekať a vôbec mi nevadilo, že Kiki stojí medzi dverami. Keď som bola prezlečená, tak som sa otočila na Kiki.

,,Ideme?"

,,Jasné, už nám začala smena. "

Otočila sa a vybrala sa na odchod. Ja ako poslušné šteniatko som ju nasledovala. Prišli sme až k baru. Vysvetlila mi ako sa všetko robí a tak som sa na plno zapojila do roboty.

Teraz robím za barom a miešam drinky a čapujem. Zatiaľ všetko stíham a som veľmi rada, ale ako vidím, tak tu majú dnes plno. Vidím ako Kiki nestíha. Prišlo mi jej ľúto. Navalila sa pred bar a sadla si na barovú stoličku.

,,Ja nevládzem. Nespravím ani jeden krok a to znamená, že sme v polovičke tvojej smeny a tak nech sa páči a môžeš utekať."

Usmiala sa a hodila po mne zápisník. Začala som sa na nej smiať, lebo odfukovala ako kobyla po závode.

Kiki na mňa vrhla vražedný pohľad a s úsmevom na perách povedala ,,Utekaj zákazníci čakajú."

Hodila som po nej utierku a vybehla som od pultu. Poslednýkrát som sa na ňu usmiala a vybrala som sa ku stolom.

To vám poviem, že to bola fuška. Kiki sa nečudujem, že bola a je takáto. Ja znesiem veľa, ale niektorý zákazníci boli fakt moc. Boli tam taký, ktorý sa so mnou hádali, úchylný a takto by som mohla pokračovať ďalej. Ku koncu smeny ma delilo desať minút. Na koniec som sa tešila ako sa môže dieťa tešiť na Ježiška. Všetko som mala už obe hnuté a tak som si sadla na barovú stoličku.

,,No dnes tu bolo viac ľudí ako tu býva zvykom. Ale zvykaj si dievča."

Dopovedala a mrkla na mňa Kiki.

,,Nechápem ako to môžeš vydržať. Ja som rada, že za chvíľu končím."

,,Zvykneš si a ako sa pozerám, tak ti zostáva asi už iba päť minút smeny. Ja to tu vydržím aj bez teba. Choď sa prezliecť."

,,Ďakujem."

A vybrala som sa ku schodom. Konečne som bola v šatni a zo skrine som si zobrala veci. Z vecami v rukách som sa vybrala do kúpelne.

Nebola som spotená a tak som si nedávala sprchu, ale začala som si obliekať veci v ktorých som prišla. Keď som bola oblečená, tak som si rozcuchala vlasy a namaľovala som sa. Make-up, korektor, výrazné linky, špirála a krvavo červený rúž. A ako čerešnička na torte boli moje opätkové topánky.

Z uniformou v ruke som vyšla z kúpelne. Uniformu som zavesila na vešiak a ten dala do skrine.
Ešte som si zobrala kabelku a vyrazila som po schodoch dolu. Dlho som sa nezabavila a tak to teraz využijem. Hurá. Konečne som dolu a mierim rovno k baru. Kiki sa na mňa usmeje a ja si periférnym videním uvedomím, že je tu menej ľudí.

,,Kiki. Že si tu môžem nechať kabelku a poprosím jednu vodku."

,,Môžeš a počkaj chvíľu."

Hlavou som prikývla na znak súhlasu. Podala som jej kabelku a pozorovala som ju ako leje do pohára priesvitnú alkoholickú tekutinu.

Zobrala mi kabelku a ja som si do ruky zobrala pohárik a zakričala som ,,Na zdravie."

Musela som to zakričať, lebo cez tú hudbu nebolo nič počuť. Vyjebala som to celé do seba a na bar som položila prázdny pohárik. Postavila som sa zo stoličky a vybrala som sa na parket.

,,Uži si to."

Počula som ako to na mňa Kiki kričí. Na to, že sa poznáme iba chvíľu tak je to super baba.

Nahodila som  sexy chôdzu a pokračovala som smerom k na parketu. DJ hral moju obľúbenú pieseň a tak som začala vrtieť bokmi do rytmu. Zrazu sa okolo mojich bokov omotali ruky. Nevšímala som si to a pokračovala som ďalej. Zrazu sa toho dotyčného ruky začali nebezpečne približovať na môj zadok. Keď ich položil na môj zadok tak som sa k nemu otočila. Nehovorím, že nebol pekný. Mal blond vlasy, zelené oči a cez priliehavé tričko mu bolo vidieť svaly.

,,Daj tie ruky preč z môjho zadku!"

,,A prečo by som mal?" A hodil na mňa jeho úsmev.

,,Pretože je to môj majetok a pokiaľ nedáš okamžite tie ruky dolu tak ti ublížim." Mrkla som na neho.

S úšklebkom  a s pobavením v očiach povedal ,,Ale nie si ty nejako drzá? A ublížiť mne môžeš maximálne len v posteli. Keď ma budeš pri tvojom orgazme škrabať tvojimi nechtíkmi po chrbte a keď budeš kričať moje meno."

Nedokázala som sa neujebávať a tak som sa začala ujebávať a skoro mi tiekli slzy. Iba sa na moju reakciu čudne pozeral. Snažila som sa pomedzi újeby rozprávať.

,,Za prvé drzá som vždy. Za druhé ani nepoznám tvoje meno, tak ako ho môžem kričať? A nikdy by som s tebou v posteli neskončila.  Za tretie ti môžem ublížiť takto."

Povedala som s úsmevom na perách a v rýchlosti som sa k nemu otočila čelom k čelu. Bol o celkom vysoký. Síce ja mám iba 165 centimetrov, ale plus pätnásť centimetrové opätky, tak som bola nižšia ako on.  Ale mne to neprekážalo a kopla som ho do gulí.  Od bolesti sa prikrčila držal sa za nádobíčko.

Cez zaťaté zuby na mňa zakričal.

,,Ty suka. Však ma budeš ešte prosiť, aby som ťa za ten zadok držal."

Bola som mu otočená chrbtom a tak som sa otočila na neho.

,,Aj na budúce zlatko."

Usmiala som sa a mrkla som na neho. Vybrala som sa naspäť k baru, aby som sa aspoň trošku pripila. Sadla som si na barovú stoličku a Kiki sa na mňa usmievala.

,,Dobre si dala to u chalanovi."

A začala sa ujebávať. Je smiech bol nákazlivý a tak som sa začala s ňou ujebávať. No museli sme sa do smiať, lebo k nám pribehlo nejaké dievča. Podľa je uniformy som si všimla, ž pracuje miesto mňa s Kiki.  Dievča pribehlo k baru a začalo diktovať objednávku.

,,Ja nestíham. Ešte mi zostáva jeden stôl tam vzadu a ja sa nevládzem postaviť. Kiki prosí choď za mňa."

Povedalo to dievča a začala odfukovať.

,,Nina rada by som išla, ale mám tu veľa objednávok. Takže to budeš musieť zvládnuť sama."

Usmiala sa na ňu Kiki a ja som konečne poznala meno toho dievčaťa. Kiki nestíhala a tak som si ani nepýtala vodku.

,,Nina ty si odpočiň alebo pomôž Kiki a ja tam skočím."

Usmiala som sa na nich a videla som, že Nina by namietala a pozrela sa na Kiki, ktorá jej pohľadom povedala ''nechaj to tak''.

,,Ďakujeme."

Povedali skoro na rovnako. Nina mi podala zápisník a Kiki po mne hodila zásteru. Keď som si zaviazala zásteru , zobrala zápisník so ruky tak som sa otočila na Ninu.

,,Ktorý je to stôl?"

,,Vidíš tam ten v zadu? Je úplne vzadu po pravej ruke."

Usmiala som sa a povedala som jej ,,Ďakujem."

Pobrala som sa ku stolu. Našla som ho rýchlo a všimla som si, že tam sedia muži v oblekoch. Boli tam traja a mne sa zdalo, že toho jedného poznám, ale nevedela som odkiaľ. Nevadí. Ďalej som pokračovala smerom k ich stolu. Konečne som  prišla ku stolu a opýtala som sa

,,Či si dáte."

,,Trikrát whisky."

Povedal mi ten, ktorý sa mi zdal veľmi povedomí. Otočila som sa na odchod a cítila som na mne pohľady od tých chlapov od stolu. Chcela som ich trochu potrápiť a tak som začala čo najviac krútiť zadkom.  Pokračovala som k baru a keď som bola konečne pri bare tak som videla ako Kiki sedí pri bare aj s Ninou a rozprávajú sa. Prišla som k nim. Kiki sa chcela postaviť, ale zastavila som ju.

,,Nestavajte sa."

Usmiala som sa na ne a preliezla som bar. Z poličky som si zobrala tri poháre na whisky a z ľadničky som vybrala fľašku whisky. Naliala som whisky do pohárov a položila som ich na bar. Keď som bola za barom, tak to využijem. Otvorila som ľadničku a vybrala si z nej vodku, ktorú som si naliala do pohára. Fľašu som radšej nechala vybratú a pohár s vodkou som hodila do seba.

,,No, aby to nestačilo, že si sexy, tak ešte vieš aj dobre piť."

Zdvihla som zrak a uvidela som tam toho povedomého muža, ktorý sa na mňa usmieval.

,,Odnesiete si to, alebo to mám zobrať ja?"

A koketne som  sa na neho usmiala.

,,No, tak aby som videl tvoj sexy zadok ako sa krúti. Musím povedať, aby si nám to odniesla."

A mrkol na mňa.

,,No ja neviem. Nina zvládaš už chodiť?"

Záhadný muž sa na mňa pozrel ako na zjavenie a nevedel čo sa deje.

Nina iba prikývla na znak súhlasu a postavila sa. Zobrala z baru tri whisky a išla ku ich stolu. Ten muž tam stále sedel a pozeral na mňa s takým ublížením v očiach. Ja som sa iba usmiala a preliezala som bar. Sadla som si na stoličku vedľa toho záhadného/ známeho muža a z pultu som si zobrala fľašu vodky a na pohár som sa vysrala. Muž sa na mňa pozeral už z pobavením a ja som priložila hrdlo fľaše ku perám. Olizla som si pery a napila sa tej návykovej  tekutine. Kiki bola už za barom a tak som jej podala fľašu a vydala som sa na parket.

Keď som bola na parkete, tak som sa pozrela na toho muža, ktorý ešte stále bol pri bare. Pousmiala som sa a začala som sa vlniť do rytmu. Stále sme sa pozerali do očí a ja som si pripadala v ten moment strašne sexy. Potom som sa mu otočila chrbtom a ďalej som tancovala. Zrazu som na svojich bokoch pocítila niekoho ruky. Neviem prečo, ale mala som po celom tele zimomriavky.  Tušila som, že je to ten muž, ktorý pred tým sedel pri bare. Mala by som pre neho vymyslieť nejaké meno, alebo sa ho potom opýtam na jeho meno.

Pritiahol si ma bližšie a ja som sa začala svojím zadkom otierať o jeho rozkrok. Po chvíli som cítila ako sa jeho hrča v nohaviciach zväčšuje. Usmiala som sa na svojej myšlienke. Zrazu mňa popadol drsne za boky a otočil ma k sebe a nahol sa ku môjmu uchu....


Prepáčte mi, že to nevyšlo skorej, ale mala som pokazený mobil a teraz som konečne dostala notebooku na Vianoce a tak časti by mohli vychádzať skorej. Toto berte ako takú vianočnú časť a zajtra by som rada napísala novú časť. Tak novú časť môžete očakávať v najbližších troch dňoch :3 

S kapitolami mi pomáha moja sesternica s ktorou som začala písať tento príbeh. :D

Chcela som sa opýtať, že či viete kto je ten záhadný muž? :) Ak viete tak napíšte do komentu :*  A ešte som sa chcela opýtať či by ste chceli aj iný pohľad ;)

A Strašne vám ďakujem za 930 reads, 57 vote :* Ľúbim Vás ☺

TullyandMully <3




Continue lendo

Você também vai gostar

9K 643 78
Tento svet sa delí len na dve skupiny. Sú tu dominanti a submisívi. A určujú to len dve farby. Červená a modrá. Čo budem ja? A ako mi to zmení život...
30.1K 802 42
Simona je obyčajné, úprimné a milé dievča, ktorému zomrela mama a ostala sama. Zistenie, že má brata je šok aj radosť zároveň. Čo sa stane, keď je br...
53K 4K 88
Nepredvídateľnosť osudu, ktorou križuje naše cesty, nás často dokáže prekvapiť. Dokáže sa s nami zahrávať, vyniesť nás do výšin ale aj zraziť na kole...
138K 8.7K 73
Eris. Meno, ktoré doslova znamená chaos. Lyssa Laurent. Žena, ktorú toto meno vystihuje do bodky a do písmena. Bodaj by to Killian vedel skôr, ako s...