WILD LOVE

By LexiTurner18

854 102 15

"O relatie serioasa incepe dintr-o gluma". Dar gluma asta poate devenii adevarata. Ce se intampla cand pasiun... More

Capitolul 1
Capitolul 3
Capitolul 4
Capitolul 5
Capitolul 6
Capitolul 7
Capitolul 8
Capitolul 9
Capitolul 10

Capitolul 2

154 19 1
By LexiTurner18

Dupa ce Anisia mi-a tinut morala si dupa ce i-am spus ca am nevoie de micuta schimbare, ne-am decis sa plecam la magazin.

-Haide, Emma! Am stat o ora sa cumparam niste bauturi si.... O DOAMNE! MAI SUNT 30 DE MINUTE PANA VINE TOATA LUMEA.

- Gata, am terminat! Haide!

M-am imbracat cu o pereche de pantaloni de blugi care imi vene cu peste putin peste fund, cu un maieu alb ca din voal. Am aplicat putin contur la ochi, o tona de parfum si parul mi l-am facut intr-un coc lejer. Am plecat sa o ajut cu ce mai trebuia pe Anisia.

-Arati super WOW!

-Mersi, draga, nici tu nu esti mai prejos. Vrei sa-l faci gelos pe Ryan?

-Nu! Ce ti-a venit?

-Decolteul ala arata cam mult, dar cine sunt eu sa-ti stric distractia?

-Vezi, draga mea, stii deja raspunsul!

Dupa jumatate de ora isi facuse aparitia, prietenul meu de moarte, Kevin.

-Asta e pentru tine!

Maxilarul imi era la pamant din cauza socului. Adica cine s-ar gandi la un buchet de 100 de trandafiri rosii, si un urs de 2m?

-Ahh..nu stiu ce sa spun. Mersi! Stii ca te iubesc si ca pentru mine esti ca un frate si nu stiu ce m-as face fara tine, nu?

-Nu ai pentru ce! Esti ca sorămea! Si da sunt constient cat de mult inseamn pentru tine!

Kevin, ma trase intr-o imbratisare calduroasa si care-ti emana o senzatie inimaginabila.

-Ai de gand sa deschizi tu usa ?

-Sigur!

-Buna, scumpete!

-Ah, tu erai!

-Printul viselor tale! Da, eu eram!

-Arogant!

-Bunaciune!

-Inceteaza daca vrei sa mai ai mostenitori! Offf, Rayan cat ma bucur sa te vad! Crede-ma, varul tau, fara suparare, eu un obsedat, ii spun lui Ryan ultima parte soptindui-o la ureche.

Dupa trei ore in care eram toti beti Christian propusese sa jucam adevar si provocare.

-Christian e randul tau! Invarte sticla!

A invartit sticla si ca sa vezi Christian trebuia sa-mi puna o intrebare sau i provocare.

-Deci, papusa, ce alegi?

-Adevar!

-Este adevarat ca inca mai esti virgina?

Kevin se incordase stiind motivul nelinistirii mele ( in urma cu 2 ani, mergeam spre casa si doi tipi se tineau dupa mine.... dupa cateva minute de alergat unul dintr-e ei m-a prins de picioare si inevitabilul s-a produs: am fost violata). Puteam citi pe chipul lui Kevin si pe chipul lui Anais acea urma de regret.
Instinctiv am inceput sa plang si am plecat in camera mea. Nu eram o plangacioasa de felul meu, dar la acest subiect mereu ma emotionez si imi aduc aminte de acele clipe de teroare.
Stateam, pur si simplu ghemuita lipita de usa. Era intuneric. Putei sa-ti imaginezi unele lucruri fiecare aparand vrand si nevrand. Visam ca orice copil sa fiu in New York, sa am o meserie sa traiesc bine mersi pana in aceea seara cand am inceput sa vad lumea cu alti ochi: o lume care nu credeam ca exista. O lume intunecta si gri. Vedeam doar partile rele si eram negativista.
Asta pana cand m-am mutat cu Anisia. Ea cu Kevin au fost intotdeauna alaturi de mine.

-Pot sa intru?

-Ce vrei Christian?

-Vreau sa vorbim!

-Intra!!

-Multumesc! Uite nu am avut intentia sa te supar, nu am stiut ce s-a intamplat. Eram curios. Te rog sa ma ierti! M-ai iertat?

-Daaa! :))))

-Mersiiii! Stiam ca sunt irezistibil!

-Si s-a dus magia!

-Vi sa joci in continuare?

-Da imediat.

-Deci, sa ne prefacem ca nu s-a intamplat nimic, acum: Ryan e randul tau.

-Anisia cu Christian!

-Deci, Christian, te provoc sa o saruti pe Emma timp de 2 minute.

-NU!!! ANISIA TE OMOR!!!!

-Pupati-va si dupa aceea!

-Nu, nu fac lucrul asta! Nu ma cunosc cu el nici de o zi si tu vrei deja sa ma sarut cu el. Ok, as face-o cu Kevin, pe care il cunosc de zeci de ani, dar, nu cu el.

-Ok, atunci, Kevin sarut-o pe Emma.

-Kevin, am incredere in tine! E doar un sarut si nu e ca si cum nu am mai fi facut asta cand eram mici si cineva (tusesc) pusese aceeasi provocare ca acum.

In mai putin de 5 secunde, Kevin, isi presarase buzele lui moi si carnoase peste ale mele. "Saruta bine! Haide, recunoaste! Esti o proasta! De sarut ca asta nu ai avut parte in viata ta." Constiinta mea avea dreptate. Chiar saruta bine. In doi timpi si trei miscari mainile mele erau dupa gatul lui si mainile lui pe coapsele mele. Ma simteam bine. Adica stiu ca e vina alcoolului in micuta parte, dar am ceva in stomac. Oh, perfect! Acum am insecte din alea in burta. Ne oprisem din sarut. Ma uitam in jur cu toata lumea, 2 persoane, acelea fiind Ryan cu Anisia care erau impietriti de soc, in schimb in ochii lui Christian puteam observa furie, gelozie! Toate sentimentele negativiste puteau fi descrise.

-Ryan, spusese Christian pe o voce dura, eu plec acasa!

-Christian, stai linistit, nu poti conduce! Esti beat! Poti face un accident!

-Nu-mi pasa Emma! Nu-mi pasa ca o sa mor! Nu-mi pasa ca tocmai vedeam negru in fata ochilor, si nu stiu de ce! Nu-mi pasa de nimeni! De ce mi-ar pasa? Cumva i-a pasat cuiva de mine cand tu te-ai sarutat cu Kevin? Cuiva i-a pasat de mine ca venisem la Ryan sa ma relaxez ca fratele meu mai mic murise? Ii pasa cuiva de asta? Cand te-am jignit in legatura cu stii tu ce, m-am simtit ca cel mai mare idiot! Nu stiam cum sa te impac! Nu mai vroiam sa supar pe cineva! Si chir daca ne cunoastem de cateva ore, am simtit ceva in stomac ce nu mai simtisem niciodata, pana la cei 20 de ani ai mei! Dar, na cui sa-i pese.

Vedeam pentru prima oara in viata mea cum un baiat plangea.

-Gata, Christian! Vin-o aici.

I-am oferit o imbratisare ca intre amici. Eu nu simt acelasi lucru ca el...sau da.... e prea devreme sa-mi dau seama. Daaaa, poate isi face aparitia "dragostea la prima vedere" dar e imposibil pentru ca nu am crezut, nu cred si nici nu voi crede asa ceva. E o prostie. Cum e omul chiel cu feionul (sper ca asa se scrie).

-Uite in seara asta poti dormi cu mine dar in calitate de amic. Scuze, dar e prea devreme sa-mi dau seama ce simt. Daca e stai cu mine si cu zuza de Anisia.

-Si cu mine!

-Ia stai asa! Cum adica tu stai cu noi?

-Eu i-am spus ca poate sta cu noi. Te rog Emma.

-Bine, bine fie. Daca noia avem doua camere fara sufragerie, atunci Rayan tu daca dormi cu Anisia eu dor cu CHRISTIAN?!!

-Da cred ca da.

-Bine, ok. Christian du-te in capatul holului si vezi ca pe dreapta e camera mea. Asteapta-ma acolo ca vin imediat. Kevin, ramai si tu?

-Nu, nu vreau sa deranjez. Ne vedem maine daca e.

-Ok, cu toate ca stii destul de bine ca nu deranjezi o sa-ti accept refuzul si apropo mersi pentru urs si pentru buchetul de trandafiri.

-O placere din partea mea. Ok, pa.

-Pa Kevin.

Acum sa inceapa calvarul. Las tot asa cum e, adica o mare tornada de gunoi si ma duc in camera mea. O doamne!

- Pune-ti ceva pe tine.

-Daca as avea ce, mi-as pune cu cea mai mare placere.

- Poftim! Si nu ma intreba de unde il am. Era un tricou visiniu de la frate-miu. A da, am uitat sa mentionez ca am un frate pe nume Luis? E, asa mai sunt eu uituca. Eu ma duc sa fac un dus. Uite telecomanda si sa nu dea Dumnezau sa cotrobai prin sifonierul meu ca o sa dormi pe pres. Ma duc sa fac un dus.

Mi-am luat hainele si m-am dus catre baie. Am incuiat usa ca sa nu-i vina lui Christian vreo gluma sau vreo intentie de prost gust. Dupa ce am terminat dusul m-am imbracat in pijamalele mele scurte si mi-am facut toaleta de seara.

-Emma, vreau sa-ti multumesc pentru ca ma primesti la tine si iarta-mi aroganta si nesimtirea.

-E ok. Nu trebuie sa-ti ceri scuze. (normal ca trebuie sa-ti ceri scuze, mai ales dupa acel moment in care erai asa de aproape sa-mi spui ca esti indragostit de mine), fac si eu pe dramatica.

-Ok, noapte buna.

-Noapte buna.

Continue Reading

You'll Also Like

359K 17K 64
,, De ce ești așa, JungKook? " ,, Pentru că așa îmi place să fiu! " My Strange Husband - o poveste de dragoste dintre JungKook și Jasmine. Aceștia se...
110K 4.3K 72
Ea este medicul veterinar, el este fiul șefului ei. Ea emană bunătate și modestie, el are o inimă rece și domină cu cruzime. Atunci când pășești pe...
315K 6.9K 36
(FINALIZAT) ** I-au aer in piept și sparg muzele mele de buzele lui foarte apetisante...intram într-un sărut lung..frumos și pasional...unul care nu...
203K 10.8K 47
ATENȚIE: cartea poate fi citita și dacă nu ați citit-o pe prima. Beatrice Skinner se muta în New York după moartea mamei sale, împreună cu cei doi f...