Capitolul 5

85 12 3
                                    

Dupa ce Ryan si Anisia au aflat de relatia mea si a lui Christian, am inceput sa bem cateva shoturi de tequila si sa sarbatorim.

Am mers fiecare la casa lui: adica Nicholas si Vyvian; deoarece eu am mers acasa la Christian si Anisia la Ryan

-Nu mai beau in viata mea! A fost prima si ultima data cand fac asta, spusesem eu dupa ce ma spalasem pe fata, deoarece mi-a fost rau de la bautura consumata.

-Iubire, e prima ta betie! E normal sa fie asa. La fel a fost si la mine. Acum hai la mine in brate sa duc frumoasa adormita in padurea care ii este pat, si sa se pregateasca de un somn adanc alaturi de printul ei.

Am inceput sa rad.

-Hai! Ia-ma in bratele printule!

Christian mi-a apucat fesele si le-am ridicat incolacindu-le in jurul bazinului sau.

-Printule, vezi ca daca ma scapi, mostenitorii tai, nu vor mai exista. Inteles papusa?

-Bine!! Printesa mea adormita. Stai linistita. Oricat de beat as fii te pazesc ca pe ochii mei din cap. Tu esti cea mai importanta persoana de pe acest pamant. Te iubesc Emma si iti jur pe Dumnezeu, ca tu daca pleci de langa mine, ma omor. Tu esti acel lucru care a aprins o flacara de mult stinsa, in interiorul meu.

In timp ce urcam urcam scarile, il auzeam ce cuvinte imi poate soptii la ureche. Soapte de vis. Barbat de vis. Viata de vis.

-Noi doi sunt incompleti unul fara altul. Suntem ca piesele de puzzle. Ajungem intr-un stadiu al vietii in care, credem ca suntem perfecti, dar la un moment dat ajungem sa realizam ca nu e asa. Ca nu suntem perfecti fara o anumita persoana in viata noastra. O persoana care sa ne spuna "Te iubesc", o persoana care te iubeste atat de mult incat creste o alta fiinta micuta la ea in corp, aceea fiinta fiind ratiunea de a traii pentru ambii oameni. Este greu sa fi perfect fara aceea fiinta. E aproape imposibil. Tu pentru mine micut ingeras, insemni mai mult decat crezi. Tu esti acum, aerul meu. De cand te-am cunoscut pana acum viata mea s-a intors brusc la 180 de grade. Nu mai sunt omul ursuz care se supara din orice si care credea ca nimeni nu se indragosteste de el.
Vrei sa-ti spun un secret?

-Da, am afirmat.

-Sa nu adormi! Pentru ca este o poveste destul de lunga.

-Bine! Spune odata.

-Poate vei spune ca eu sunt un om care are o familie normala. Un tata si o mama. Ca orice familie. Dar eu am fost conceput dintr-o casatorie din obligatie. Mama mamei mele, adica bunica, era orbita de puterea banilor. Facea orice doar sa obtina bani. Cand spun orice, ma refer la orice. Chiar sa-si vanda propriul copil. Mama a fost vanduta unui bogatas din oras. Omul respectiv i-a dat bunicii cati bani a vrut.
"COPII MAI POTI FACE UN TRILION, DAR BANII SUNT MAI PUTERNICI DECAT VIATA UNUI COPIL". Era greu pentru mama sa-si auda mama vorbind in felul asta. Mama cand a fost vanduta, ea iubea alt barbat. Harry. Il chema Harry. Cand Harry a auzit lucrul facut de bunica, s-a omorat. Din gelozie, din furie, nici mama nu stie. Dupa cativa ani de la moartea lui Harry, a decis sa-i acorde o sansa si lui Liam. Asa il chema pe bogatas. A inceput sa se indragosteasca de el si asa am fost eu conceput. E ceva nostalgic, deoarece eu ar trebuii sa ma bucur ca sunt fiul unui bogatas din Argentina, dar pe de o parte e greu cand iti amintesti de momentele in care mama ta a fost vanduta de propria mama si asa ai ajuns tu. Un rezultat dintr-un targ. Fata si-ti dau bani. Cand aveam 13-14 ani am gasit jurnalul mamei in care scria toate lucrurile astea. Mama era moarta atunci. Da, sunt ghinionist. Eu rezultatul unui targ, mama moarta, frate mort. Il mai am doar pe tata, care nici nu e tata. De cate ori merg la el, acest lucru intamplandu-se odata la 7 luni ne certam de parca suntem straini. Nici nu zici ca avem o relatie tata-fiu.

Incepuse sa planga. Mama imi spusese odata "Cand un barbat plange imseamna ca ii este greu sa-si tina emotiile. Plange ca un cavaler in fata unei printese".

-Iubire sunt langa tine. Uite-te la mine. Eu sunt langa tine orice ar fi si orice secret ai. Tu, cavalere, o sa fi langa mine si eu langa tine, la bine la rau. Te iubesc mai mult decat iti imaginezi, ingeras mic, imi pusesem mana peste obrazul sau, barba de o zi intepandu-ma. Tu ingeras, esti iubitul pe care nu l-am avut niciodata. Adica tu esti primul meu iubit mai serios. Stii gaura neagra?!

-Da, ce-i cu ea?

-Asta eram eu inainte. O gaura neagra dar ai venit tu, un punct de lumina si m-ai facut galaxie. Omule, te iubesc si cred ca te-as omori odata cu mine pentru ca ai plecat de langa mine. Stii ce e amuzant? Modul in care o persoana te face sa o iubesti inexplicabil de mult. Nu doar prin fapte ci si prin vorbe. Cum ai facut tu.

Imi daduse lacrimile. Radeam odata cu el; plangeam odata cu el. Ce simtea el simteam si eu. Eram o singura persoana cu el. Doua fiinte pastrate impreuna.
Ca aromele de inghetata; eu vanilia el ciocolata. Puse impreuna fac inghetata perfecta.

Christian imi intrerupse gandurile, trantindu-ma pe spate si napustindu-se deasupra buzelor mele devorandu-le. Ma muscase usor de buza, cerandu-mi voie sa-si vare limba animalica in gura mea, eu dandu-i permisiunea. Limbile noastre faceau un tango demn de locul 1 la nationale. Isi bagase mana sub spatele meu ridicandu-ma, ca sa-mi poata manca gura de tot. Mi-am incolacit picioarele in jurul sau, simtindu-i umflatura proeminenta. O, Doamne! Acolo cred ca e o godzilla. Mi-am bagat mainile in parul lui matasos si saten, tragandu-l, el gemand in gura mea. Am intrerupt sarutul pentru o curiozitate penibila.

-Iubire, cat de repede te exciti?!

El zambise intr-un mod pervers.

-Depinde iubire. Daca imi faci ce mi-ai facut acum, in cateva secunde e posibil. De ce? Mi-ai simtit godzilla?! Incepuse sa rada, eu rosindu-ma ma ceva ca o tomata. Ti-am mai spus cat de frumoasa esti cand rosesti?

-Da, da, bine. Acum lasa-ma sa ma culc peste abdomenul tau ca se simte minunat. Stai pe spate. Acum eu ma asez pe abdomen si tu ma iei in brate.

-Asa e bine, iubire?

-Minunat! Acum imi dai pupicul de noapte buna si ma strangi in brate ca sa nu fug, eu facandu-ti la fel.

Christian mi-a capturat buzele intr-un sarut alintat, unul dulce si linistit.

-Urangutanul meu s-a linistit.

-Hai, la culcare! Eu m-am linistit dar godzilla mea nu ai nici-o sansa. Asa ca noapte buna galaxia mea.

WILD LOVEWhere stories live. Discover now