Capitolul 10

7 0 0
                                    

Din perspectiva ei

Cand claxonul s-a auzit, am demarat in tromba de pe loc si am plecat cu nici mai mult nici mai putin de 250 km/h. Stiam ca buburuza mea poate mai mult dar, am zis sa pastrez ce-i mai bun pentru la final. Cand motorul torcea sub mine, doamne, eram parca in al noua-lea cer.

Tipul, pe nume Maikn semana foarte mult cu el. Aceeasi masa corpolenta, aceeasi ochi stralucitori, si aproape aceeasi voce, doar ca vocea lui era mai groasa. Nefiind atenta la drum, simt cum franele ma lasa. Nu se poate! Am verificat-o inainte. Nu poat sa fac iarasi accident. Dar universul e contra mie. Inainte sa zbor la propriu dupa motor, aud doar un strigat, si anume "Emma!". In rest, intuneric total.

Din perspectiva lui

Stateam de trei ore pe scaun, si asteptam sa mi se zica ceva despre ea. Ma chinuia un gand. Ce as fii eu daca nu ar exista ea?
Un nimic. As fii un cadavru care s-ar scalda intr-un continuu vis.
De ce spun asta? Ea m-a invatat ce inseamna iubirea, ea m-a invatat ce inseamna tristetea, ea m-a invatat ce inseamna dorul. Ea m-a invatat tot ce sunt acum. Daca ea nu ar fii existat, probabil eram intr-o bodega,cu una din aventurile de noapte. Probabil nu as fi stiut niciodata sa iubesc. Probabil nu as fi stiut niciodata ce inseamna ca cineva sa aiba grija de tine.

    Acum cativa ani.....

- Imi place de fata aia, Davis. Dar nu am cum sa-i spun, pentru ca o sa ajung ranit.

-Ce ai face pentru ea?

-Pentru ochii aia verzi, as face orice.

-Atunci du-te la ea, si spunei ce simti.

  Dupa ce am fost la ea, si i-am spus sentimentele mele, am inceput sa avem o relatie. Dar, da exista un dar, nu e totul roz. Asa ca dupa o luna sau doua, am gasit-o inselandu-ma cu cel care m-a sfatuit sa-i spun ce simt, si anume Davis.

   La locul momentului...

De atunci, am incetat sa mai pun suflet in ceea ce faceam cu orice fata, pana la ea. Pana la cea care m-a facut sa iubesc din nou.

Sunt intrerupt din gandurile, de doctorul care imi spune:

-Domnisoara Emma, a intrat in coma. Nu stim cand se v-a trezi. Atat va pot spune pe moment.

-O pot vedea?

-Sigur. Ultima usa in capat.

Cand am ajuns la, si i-am vazut fata plina de tuburi, imi venea sa ma strang de gat. Nu o pot vedea nici cu o zgarietura pe ea, pentru ca ea este un inger. Si ingerii nu merita asta. Dar cu zece mii de tuburi pe ea.

-Hei, ingerul meu. Ce faci? E o intrbare stupida. Vreau sa-mi cer scuze. Pentru tot. Pentru absolit tot. Pentru ca ai inceput sa iubesti cu toata fiinta ta, un cretin. Pentru infidelitatea mea, si pentru toate lucrurile mele. Iti jur ca daca te trezesti, viata noastra o sa fie regala, in comparatie cu ce am avut pana acum. Ingeras stii cum e viata? E ca popicele, si noi suntem oameni care manuiesc mingea. Oricat de priceputi am fi, mereu va fi o popica care va sta in picioare. Popica aia se numeste speranta. Speranta ca te vei trezii ma tine pe mine acum lucid. Speranta ma tine in viata. Tu esti speranta mea. Tu esti existenta mea. Probabil nu ti-am spus dar, te iubesc mai mult decat am iubit pe cineva in viata asta. Trezeste-te sa ne continuam planurile te rog.

  Stateam si spuneam acele cuvinte cu o forta care sincer, nu stiu de unde a venit. Eu sunt inutil in aceasta viata. Nu am iubit-o pe mama, cum o pot iubi pe ea. E fiinta cu care as vrea sa-mi petrec restul vietii. Dar, trebuie mai intai sa se trezeasca.

-Hmm...

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Jan 20, 2017 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

WILD LOVEWhere stories live. Discover now