KAYIP HAYATLAR

Por mnrdlvr

254K 10.6K 724

Ayrı ayrı ıssız ve tenha iki mahallede biri Taşkıran biri Karataş lisesi,iki ayrı lise olursa aynı zamanda ne... Más

Tanıtım
1.BÖLÜM
2.BÖLÜM
3.BÖLÜM
4.BÖLÜM
5.BÖLÜM
6.BÖLÜM
7.BÖLÜM
8.BÖLÜM
9.BÖLÜM
10.BÖLÜM
11.BÖLÜM
12.BÖLÜM
13.BÖLÜM
14.BÖLÜM
15.BÖLÜM
16.BÖLÜM
18.BÖLÜM
19.BÖLÜM
20.BÖLÜM
21.BÖLÜM
22. BÖLÜM
23.BÖLÜM
24.BÖLÜM
25.BÖLÜM
26.BÖLÜM
27. BÖLÜM
28.BÖLÜM
29.BÖLÜM
30.BÖLÜM
31.BÖLÜM
32.BÖLÜM
33.BÖLÜM
34.BÖLÜM
35.BÖLÜM
36.BÖLÜM
37.BÖLÜM
38.BÖLÜM
39.BÖLÜM
40.BÖLÜM( FİNAL)

17.BÖLÜM

6.3K 290 14
Por mnrdlvr

Keyifli okumalar dilerim. :)

Multi medya da Yaren'in giyindiği kıyafetler.

*Bu bölüm yeniden düzenlenmiştir.

&&&

Dün mal gibi Emir'le buluşacağımı söylemiştim bugün okul çıkışı sözleşmiştik. Bula bula o egoisti bulmuştum, sanki okulda başka erkek kalmamış gibi ayrıca ikinci sınavlarımızın da sonuncusu bugündü. Dün geç saatlere çalışmıştım ve yapacağıma inanıyordum. Berkay'ın ve o kızında bugün buluşacakları aklıma gelince sinirle yorganı üzerimden atıp yatakta bir müddet oturdum. Sonra Berkay'dan alacağım intikam aklıma gelince hızla kalkıp banyoya girdim güzel bir duş aldıktan sonra dolabımın karşısına geçtim okul formalarımı üzerime geçirdim.

Okulda çoğu kişi sınavdan sonra evlere dağılacaktı buda benim işime geliyordu hemen eve gelip şık bir şeyler giyinmeliydim. Berkay ile kızın nereye gideceklerini öğrenmiştim ve Emir'i oraya gitmek için zorlayacaktım. Saçlarımı düzleştirip çantamı aldım ve aşağıya indim. Akşamları dışında annemi görmüyordum çok yoruluyordu ve bir şeyi kafasına takmış gibiydi bir ara anneme de vakit ayırıp ve anne kız günü yapmayı aklıma not etmiştim. Buzdolabının üzerindeki notu görünce gülümsedim.

'Bir tanem masada harçlığın var.' İdareli kullan canım seni seviyorum. Annen' yazısına bakıp iç çektim. Parayı alıp montumun cebine koyduktan sonra evden çıktım. Hızla okula ilerlerken Kürşat birden yanımda belirdi.

''Güzellik ne zamandır buluşamıyoruz nasılsın'' dedi. Onunla konuşmaya hep ihtiyacım vardı ama bir türlü fırsat olmuyordu.

''Çok iyiyim canım sen nasılsın'' dedim. Oda o güzel gülüşünü bana gösterip omuz silkti.

''İyiyim okul çıkışı bir şeyler yapalım mı?'' dediğinde dudaklarımı büzdüm. Gerçekten çok güzel olurdu ama alınması gerek bir intikam vardı.

''Üzgünüm bu akşam Emir'le buluşacağım.'' dediğimde hızla kaşlarını çattı.

''O ne alaka '' dediğinde omuz silktim.

''İntikam tatlım, sana bu olayı detaylı anlatacağım söz.'' dediğimde başını olumsuzca sallayıp göz kırptı.

'' Şu intikam olayları bana komik geliyor ama öyle olsun bakalım. Sadece kendine dikkat et. Ayrıca konuşacak şeyler birikti.'' dediğinde başımla onaylayıp gülümsedim.

''Merak etme canım uzun uzun konuşuruz, buna benimde ihtiyacım var.'' Dediğimde başıyla onayladı.

Sınıfa geldiğimizde ikimizde gülümseyerek içeri girdik.

Berkay'ın ağzından

Lanet lanet lanet o çocuğu bu iş bittikten sonra lime lime edecektim benim sevdiğim kıza dokunmak he yemin ediyorum onun ağzı ile burnu yer değiştirecektim ne yazık ki benim güzelim de hırçın ve inatçıydı bu durum beni çok zorluyordu, ben ilk defa bir kız için ağlamıştım bunun olacağına ihtimal bile vermeyecek olan ben bir kız için ağlamıştım. Hoş o herhangi bir kız değildi.

Önümdeki kum torbasına bir kere daha geçirdiğimde Samet elini omzuma koydu.

''Yeter yürü okula gideceğiz bir duş al.'' dedi. Bende gözlerimi devirip elimdeki eldivenleri çıkardım.

''O çocuğu öldüreceğim ama önce bu akşam inatçı kızımızı deli edelim.'' dedim ve yaptığım planı düşününce sırıttım.

''Valla Berkay dikkat et Yaren seni avlamasın, onu tanıdığım kadarıyla bu işin üstesinden gelecek.'' dediğinde sinirle Samet'e baktım. Bununda kimin tarafını tuttuğu belli değildi ama iyice hanım köylü oldu.

'' Sen kimin tarafındasın oğlum. İyice hanım köylü oldun. Kim yenecek göreceğiz.'' Dediğimde Samet'in onaylamaz tavırları karşısında umursamadan hızla duş almaya gittim. Bu depoyu ikimiz keşfetmiştik ara sıra burada takılırdık ve genelde buraya sinirlendiğimde ya da kafamı toparlayıp plan yapmak için gelirdim.

Düşüncelerimden arınıp duştan çıktım içeri geçip etrafa baktığımda Samet'in dışarda sigara içtiğini gördüm. En azından sigarayı azalttığına sevinmiştim önceden çok fazla içiyordu. Koltuktaki okul formalarını alıp hızla üzerime geçirdim.

Samet ile birlikte depodan çıkıp okula doğru ilerledik. Her zaman ki gibi ilk derse girmeyecektik ama umurumda değildi. Sınavlara bile Yaren için çalışıyordum. Onunda aynı üniversiteye gitmem gerekiyordu. Çünkü onu bırakmaya niyetim yoktu. Bu zamana kadar okumak için bir sebebim olmadığı için sınıfta kalmıştım ama şimdi oldukça güzel ve inatçı bir sebebim vardı.

Okuldan içeri girip sınıfa ilerledik. Herkes dersteydi o yüzden hızlıca sınıfın kapısına gelip bir kez tıklattık ve içeri girdik. Sınıftaki konuşmalardan hocanın derse girmediğini anlamıştım. Bakışlarım Yaren ile buluşunca bana bakıp gülümsedi sonra önüne dönüp Büşra ile konuşmaya devam etti. Yine çok güzeldi okul kıyafetleri ile bile mankenlere taş çıkarırdı o an onu bütün erkeklerden saklamak istedim.

''Berkay bence bir kere daha düşün derim.'' dediğinde artık gerçekten sinirlenmiştim dünden beri başımın etini yemişti hayır yani Samet'i tanımasam Yaren ile iş birliği kurduğunu düşünecektim.

''Samet bir kere daha bu konu hakkında yorum yaparsan gerçekten önce seni döverim.'' dediğimde Samet omuz silkip önüne döndü. Zil çalınca herkes dağıldı ve bir kız sınıfa girdi.

''Bir daha ki ders sınav var herkes sınav pozisyonlarını alacakmış.'' dedi ve sınıftan çıktı. Bende Yaren'e baktım camdan dışarıyı izliyordu düşünür gibi bir hali vardı. Yavaşça kalkıp yanına gittim ve oturdum bakışları bana döndü gözlerini kaçırmadan bakmaya başladı. Bende inadına ona bakıyordum yakınımda olması, kokusunun burnuma dolması beni deli ediyordu onu şu anda çekip nefessiz kalana kadar öpmek sonrada hiç bırakmayacak şekilde sarılmak istiyordum ama planımı uygulamak zorundaydım.

''Eee nasıl gidiyor.'' dediğinde bakışlarımı çekip sırıttım, neyi sorduğunu biliyordum her ne kadar inkar etse de beni sevdiğini biliyordum. Dünkü konuşmasını duymadım zannediyordu ama her şeyi duymuştum ve beni sevdiğini anlamıştım bu yüzden oldukça rahattım.

''Ne olsun işte Hazal ile sınavdan sonra alemlere akacağız sen.'' dediğimde yüzündeki sırıtma soldu bende tek kaşımı kaldırınca oda konuşmaya başladı.

''Bende Emir ile alemlere akacağım aynı'' dediğinde yumruğumu sıktım. O şerefsizi sevmiyordum kızlara bakış şeklini ve tavırlarını bildiğim için bir kaşık suda boğabilirdim. Piçin önde gideniydi ve benim güzelime sırnaşıyordu.

''Emir'e kur yapmanı tavsiye etmem yılışığın önde gidenidir yani kızları kullanır.'' dediğinde sinirle kaşlarını çatıp bana döndü.

''Senin gibi mi? '' dediğinde şaşkınca Yaren'e baktım onu hiç bu kadar ciddi görmemiştim ve bu dediği gerçekten canımı acıtmıştı.

''Ben onun gibi değilim sakın onunla beni kıyaslama'' dediğimde omuz silkip önüne döndü. Sınıfa hocanın girmesi ile bakışlarım hocaya döndü hızlıca kağıtları dağıttı ve sınav başladı.

&&&

Mekana girdiğimizde derince nefes aldım. Bu kız sarışın ve güzel bir hatundu ama bana göre fazla yapmacıktı. Burası canlı müziğin olduğu bir yerdi ve insanlar ve ortam sakindi. Yaren'in buraya geleceğini adım gibi biliyordum. Çünkü bilerek Samet'le Büşra'dan laf alması için sormasını söylemiştim.

''Ay burası çok güzel Berkay '' diyen Hazal ile bakışlarım ona döndü. Ağzını yaya yaya konuşması midemi bulandırsa da sabretmeliydim.

''Öyledir hadi geç oturalım.'' dedim ve bir boş masa bulup oturduk. İçecek bir şeyler istedikten sonra sahneye çıkmaya hazırlanan gruba baktım. Daha çok genç olmalarına rağmen oldukça iyi bir gruptu ve büyük ilgi çekiyorlardı. Müzik başlayınca kapıdan içeri giren Yaren ve Emir'e baktım bir anda ağzımdaki içkiyi püskürttüm. Yarenin altında şık bir siyah etek üzerinde ise şifon, siyah bir gömlek vardı ve kıyafetini vurgulayan bir topuklu giyinmişti, bacakları gözler önündeydi. (Multimedya) Emir denen lavuk onun belini tutuyordu. Yaren ile göz göze geldim bana bakıp gülümsedikten sonra bir masaya oturdular. Sinirle bakışlarım onlara dönünce Hazal konuşmaya başladı.

''Oturmaya mı geldik dans edelim.'' dediğinde ortada dans edenlere baktım. Romantik bir müzik çalıyordu ve ben Yaren'in gözüne sokmak için dans edecektim.

''Olur gel'' dedim ve onu da peşimden sürükleyip dans etmeye başladım bakışlarım hala ondaydı ve Emir denen piç saçları ile oynuyordu. Daha fazla dayanamayacağımı anlayıp hızlıca masalarına gittim ve bir saniye bile durmadan yumruğumu suratına geçirdim.

''Ne oluyor ya'' diyen Emir'in yakasından tutup bir kafa daha atıp yere serdim ve her seferinde vurarak kelimeleri tek tek yüzüne söyledim.

''Bir daha seni onun yanında görürsem o ona dokunan ellerini götüne sokarım anladın mı lan'' diye bağırınca Emir başını oynatamadan korkulu gözlerle bana bakıyordu . Benden korktuğunu biliyordum ve bu kadar dayak ve korku ona yeterdi. Emir'i bıraktığımda zar zor doğrulup birkaç kişinin yardımı ile mekandan çıktı. Etrafta ki insanlarda dağılınca grup tekrar çalmaya başladı. Böyle olaylara alışık oldukları tavırlarından belliydi.

''Ne oluyor ya'' diyen yanımda ki kızla sinirle bakıp resmen yüzüne karşı kükredim.

''Defol seninle uğraşamam'' dediğimde kız sinirle kaşlarını çattı.

''Ne demek bu şimdi'' dediğinde hızla kolundan tutup kapıya sürükledim.

''Defol demek'' dediğimde bana tokat beklemediğim anda tokat attı. Dua etsin kızdı yoksa ben yapacağımı bilirdim.

''Pislik'' dedi ve hızlıca gözden kayboldu. Bakışlarım hızla Yaren'e döndüğünde sinem izler gibi oturmuş içeceğini yudumluyordu. Onun bu rahat tavırları beni daha da deli etmişti. Yanına hızla gidip kolundan tuttum.

''Ne yapıyorsun sen?'' dediğimde bana bakıp omuz silkti ve rahatça sırıttı.

''Meyve suyu içiyorum ister misin?'' diyerek meyve suyunu uzattığında elindeki meyve suyunu alıp masaya sertçe koydum.

''Şu tavırlara bak az önce yanındaki çocuğu dövdüm ama umurunda değil.'' dediğimde omuz silkti.

''Bunun olacağını biliyordum evet o çocuk umurumda değil.'' dedi bende sinirle hızlıca yanına oturdum.

''Bu etek ne lan'' dediğimde tek kaşını kaldırdı.

''Ne var kötü mü'' dedi şu anki saflığına güldüm ama onu sinir etmek hoşuma gidiyordu.

''Evet berbat sana hiç yakışmamış başka kıyafet bulamadın mı?'' dediğimde suratımı ciddi tutuyordum. Üzerine bakıp dudak büzdükten sonra bana baktı.

''Ben yakıştırmıştım o kadar kötü olduğunu bilmiyordum. Bunu seçe...'' sözünü bitirmesine izin vermeden onu kendime çektim ve dudaklarına yapıştım fazla bile durmuştum ve şu anda benden mutlusu yoktu bir anda afallasa da sonra oda bana karşılık vermeye başlayınca gülümsedim. Yavaşça onu kucağıma çektiğimde öpüşü mü daha da derinleştirdim dudaklarının tadı muhteşemdi onu sonsuza kadar öpebilirdim nefes almak için geri çekildiğinde bana bakıp gülümsedi.

''Ben şey'' dediğinde parmağımı dudağına koydum.

''Şiiit konuşma güzelim sen benimsin.'' dedim ve yanağını okşadım derince nefes alıp gözlerini yumduğunda bir kere daha güldüm. Beni seviyordu ama bunu itiraf edemiyordu.

''Seni seviyorum.'' dediğimde gözlerini açtı ve alnını alnıma yasladı.

''Bende seni seviyorum'' dediğinde onu kendime çekip sıkıca sarıldım ve kulağına eğildim.

''Bu arada fazla güzel olmuşsun bir daha bu eteği giyinme'' dediğimde kıkırtısı kulağıma doldu.

''Ah seni deli etmek için neden olmasın.'' dedi onu çekip yüzüne baktığımda oda bana hala sırıtıyordu.

''Ben ciddiyim sevgilini dinlemelisin'' dediğimde şaşkınca bana baktı.

''Bu nasıl öküzce bir teklif kabul edeceğimi nereden çıkardın.'' dedi. Onun bu haline güldüm.

''Teklif etmedim zaten sevgilim olduğunu söyledim sıkıyorsa yanaşsın sana biri'' dediğimde dudağıma öpücük kondurup geri çekildim.

''Imm teklif etmezsen bir daha beni öpemezsin.'' dediğinde kahkaha attım bu kız kesinlikle deliydi ama benimdi artık.

''Hımm öyle mi'' diyerek ona yanaşmaya başladığımda geri çekildi.

''Ben ciddiyim'' dedi kaşlarımı çattım iki kelime yüzünden onun dudaklarından mahrum kalmayacaktım.

''Benim sonsuzum olur musun?'' dediğimde gözleri doldu ve bana sıkıca sarıldı.

''Olurum'' dediğinde bende saçlarını öpüp gülümsedim. İşte hayatıma anlam katacak ve uzun bir süreden sonra beni kendine bağlayan güzelim artık benimdi ve hep benim olacaktı.

Seguir leyendo

También te gustarán

516K 18.9K 49
"Oo küçük hanım iki gündür sizin peşinizdeyiz." "Siz de kimsiniz niye peşimdesiniz ne istiyorsunuz?" " sakin küçük kız" "Kimsiniz dedim" " babanın öd...
386K 3.7K 9
Herkes bilir ki insanlar bu evrende yalnız değildir. Vampirler, periler, hayaletler, cadılar, troller... Hepsi bu evrenin bir parçası. Bizim hikâyemi...
22.1K 2.4K 36
▪ Sen benim ruhumun bir tanesisin. ▪
672K 39.2K 52
"Bir şey fark ettim de." dedi ve jelibon dolu kaseyi kendi önüne çekti. 'Ne fark ettin' demek istesemde gözlerim çektiği kase de takılı kalmıştı. Onl...