The Only One(Seria One-Volumu...

By AlexaLittleMonster

722K 38.9K 1.4K

Christopher Maddox este cel mai ravnit barbat din Londra. Are tot ce-si doreste : conturi bancare pline, feme... More

1. Prolog
2. Bărbaţii Maddox
3. "Îmi acorzi acest dans?"
4. Dulce şi delicată
5. Nu mă atinge!
6. " Îngeraş? "
7. Spaghete cu brânză și diamant
8. Întrebări şi eschivări
9.Barcelona- Partea I
10. Barcelona- Partea a II- a
11. Barcelona- Partea a III- a
12. " Casă, dulce casă! "
13. " Ignorat? "
14. Kickboxing
15. Plimbare neaşteptată
16. Trecutul rămâne în urmă
17. Bulgări de șosete
18. Noaptea de miere
19. Decizii drastice şi noi apariţi
Anunt important
Grup de facebook
21. Probleme după probleme
22. Accident premeditat?
23. Banii nu aduc fericirea!
24. Adevăr
25. Alte complicaţii
26. Sacrificiu pentru familie
27. Acuzații
28."Am scăpat? "
29. Îndoieli şi eschivări
30. "Unde e Adam?"
31. Crăciun Fericit
32.Epilog
N/A Urgent!

20.Patru?

21.1K 1.2K 110
By AlexaLittleMonster



Hope intra in biroul ei de la orfelinat urmata de un cuplu care dorea sa adopte o fetita. Pareau destul de tineri. Barbatul saten spre blond cu ochii de un verd crud nu parea sa aiba mai mult de douazeci si saptea de ani, iar femeia, roscata si cu ochii caprui, parea cu un an sau doi mai mica ca el. 

Imi amintesc de mine si de Chris! Si in plus de asta felul in care el o tine de mana demonsteaza cat de mult se iubesc. Sunt sigura ca July se va acomoda imediat cu ei. Are doar un an si jumatate si e o fetita plina de energie. 

-Deci... ce spuneti? intreba barbatul iar Hope isi reveni din gandurile sale.

Deschise dosarul si zambi catre ei luand un formular dintr-un sertar al biroului. 

-Ei bine, domnule Davis, cred ca nu exista nicio problema. Completati acest formular si apoi vom semna actele de adoptie.

Ochii celor doi soti se marira si se privira unul pe altul emotionati dupa care zambira si incepura sa completeze formularul.

*

Usile liftului se deschisera, iar Chris miji ochii si intr-o secunda se dadu un pas mai in spate evitand atingerea lui Allison. Gandul ca Hope ar fi putut iesi din lift il ingrozea. Respira usurat cand il vazu pe Gerard inaintand zambitor.

Cand barbatul vazu cine era langa prietenul sau, zambetul ii pieri si inghiti in sec. Allison fu la fel de surprinsa sa-l vada, dar totusi, aparitia lui Gerard nu o socase atat de tare ca cea a lui Chris. Pe cel dintai il recunoscu ca fiind la fel cum si-l amintea.

-Ce naiba se intampla aici, frate? striga Gerard privindu-l pe Chris si mana lui Allison, care se retrase imediat.

-Nimic... ea...

Gerard nu-l lasa sa continue oferindu-i o morala de toata frumusetea.

-Omule, ce dracu! Parca erai insurat! Si cu copil pe deasupra! Ce faci acum, ha? Cum a reaparut ea ai uitat de Hope, parca spuneai ca...

-Taci odata, boule! Nu se intampla nimic! spuse Chris si apoi zambi in coltul gurii. Tu te auzi ce spui, nu as lasa-o pe Hope pentru una ca ea, nici sa ma bati! striga si el.

Allison simti cum tot sangele i se urca in cap.

Ei, na! Da' cine mama dracu' e Hope asta de e asa de speciala? Parca era mort dupa mine?! Nu credeam sa-l aud vreodata spunand ca are pe cineva mai buna ca mine... Lasa ca vedem noi, Chris, dragule!

Gerard paru surprins o clipa, dar apoi zambi urmand sa inceapa sa rada cu hohote. Il batu pe umar pe prietenul sau fiind mandru de ceea ce auzise. Se intoarse apoi spre Allison si ii spuse:

-Si...cum mai e viata ta Allison? 

-Ha... Gerard esti acelasi nesimtit incurabil!

Barbatul mima un cascat plictisit si facu un semn usor cu mana.

-Da, da, scuteste-ma!

Allison pufni si pleoscaind din buze se intoarse pe calcaie mergand inapoi in apartamentul ei. Si ea care crezuse ca il va gasi pe Chris exact asa cum il lasase cu cativa ani in urma. Adevarul era ca il parasise pentru Ryan dintr-un capriciu. Se indragostise de Ryan doar pentru ca era baiatul cel rau din faculate. Credea ca, cu ea nu se va purta ca si cu celelalte fete, dar se inselase. Dupa ce o bagase in patul lui o abandonase ca pe o carpa. Christopher o iubise cu adevarat, dar ea nu a stiut sa aprecieze. El se purta mereu frumos cu ea si ii oferea mereu flori si cadouri. Auzise la TV ca el devenise un adevarat Don Juan prin Londra si in plus stia deja ca are multi bani, asa ca se gandise sa se intoarca inapoi la el fiind convinsa ca el inca o iubeste ca un nebun. Insa, uite ca nu era asa. El era insurat si dupa cuvintele lui, ce sunasera mai mult ca o insulta, se vedea ca tinea la sotia lui. Cu toate acestea ea se incapatana si isi propuse sa-l recupereze. Nu o intresa ca avea si un copil.

-Sa il creasca nevasta-sa, el poate sa-i plateasca pensie alimentara, dar il vreau inapoi! Orice ar fi, el va fi al meu din nou! 

**


-Ma duc sa-l las pe Adam la locul de joaca si revin! spuse Chris catre Gerard cand intrara pe usile salii de sport. 

-In regula! aproba prietenul sau.

Dupa ce se asigura ca Adam se joaca cuminte cu supraveghetoarea si cu ceilalti copii pleca si el in vestiar. Isi dezbraca pantalonii de trening si tricoul bagandu-le in dulapul sau. Isi lua in schimb o pereche de pantaloni scurti negri cu dungi albe si un maieu negru. Se aseza pe o bancuta si isi incalta adidasii legandu-si rapid sireturile. Apuca sticla de apa din rucsac si apoi ii trimise lui Hope un mesaj scurt in care o informa unde sunt si ca o asteapta si pe ea. Isi lasa si rucsacul in dulap si apoi iesi, mergand catre locul unde era Gerard si acela fiind in zona cu greutati. Executa cateva exercitii cu halterele.

-Ce faci aici? Credeam ca vrei sa te bat... pardon, adica sa ne batem! ii spuse Chris zambind superior.

-Oh nu, nu,nu! Mi-a ajuns ultima oara! Gaseste-ti alt partener de "batut"!

Christopher ofta saltandu-si mainile in aer teatral si plecand inapoi la salteaua lui. Se aseza bosumflat pe aceasta si ofta.

-Si unde gasesc eu pe cineva sa se bata cu mine? mormai.

-Sunt chiar aici! auzi o voce din spatele lui.

Se intoarse curios, dar apoi si-ar fi dorit sa nu o faca privind la adversarul sau. Sau, mai bine spus adversara!

-Ce cauti tu aici, Allison?

Femeia salta din umeri si se urca pe saltea. Purta o pereche de pantaloni scurti negri si o bustiera de aceeasi culoare. Avea parul strans intr-o coada impletita. Zambi si il privi pe Chris pofticioasa. Mh... baiete tu chiar ai tras de fiare! se gandi. Observa ca el nu facea niciun efort sa se ridice de jos asa ca il impinse in piciorul stang cu varful adidasului ei.

-Haide odata, nu-mi spune ca ti-e frica sa te bata o fata?! spuse razand.

Chris isi intoarse privirea catre Gerard care il privea curios inca executandu-si exercitiile.

-Geraaaard! Hai frate! striga ca un copil mic ce-si striga mama disperat. Insa prietenul sau cel mai bun rase si ii arata degetul mijlociu. Chris pufti nemultumit.

-Jegule! mormai pentru el referindu-se la amicul sau.

Ofta ridicandu-se si punandu-si manusile de box. Allison crezu ca acceptase sa se "joace" cu ea, insa pufni nemultumita cand il vazu lovind sacul de langa saltea. 

-Ei haide, de ce esti asa uracios? protesta ea.

-Lasa-ma odata in pace, Allison! marai Chris lovind sacul si mai tare. Exact in momentul in care ea dori sa mai spuna ceva, o alta voce se auzi.

-Uhu... Chris, jos maieul, sa-ti vedem fizicul de caine! 

Barbatul zambi auzind glasul inconfundabil al lui Natalie. Se intoarse catre locul din care se auzise si zambi placut surprins vazand-o si pe Hope cu ea. Sotia lui ii zambi timida, dar apoi privirea ii cazu pe femeia ce se afla exact langa el. Fetele ajunsera in dreptul lui la distanta de un metru sau doi. 

-O sa-l omor pe Gerard asa ca mai bine te-ai duce sa-ti iei adio de la el! ii spuse Chris satenei, iar aceasta incepu sa rada si merse la iubitul ei.

Allison nu intelegea cine e blonda aceea, dar recunoscuse in sinea ei ca era extrem de frumoasa. Echipamentul acela format din colanti negri si bustiera roz ii venea foarte bine.

-Nu-mi place cum esti imbracata! spuse Chris atragandu-i atentia, apoi se deplasa cu pasi de pradator catre Hope. Aceasta din urma zambi inocent si astepta ca el s-a ajunga in fata ei, ceea ce se si intampla, barbatul intinzand mainile spre ea si indicandu-i cu privirea sa desfaca manusile.

-Si, de ce ma rog? sopti mai mult pentru ei doi insa Allison o auzise.

Ii desfacu manusile si imediat se trezi lipita de pieptul lui transpirat. Stramba din nas nemultumita, dar nu se retrase.

-Pentru ca esti al naibii de sexy, si pentru ca doar eu am voie sa ma holbez la tine cand esti sexy! marai Chris, apoi spre surprinderea si disperarea lui Allison, isi izbi buzele de ale lui Hope pornind un sarut posesiv si pasional. Allison fierbea de nervi si se inrosise la fata.

Aha, deci asta e probabil nevasta-sa! E frumoasa nu am ce zice, insa pare... mult prea cuminte pentru felul in care e Chris, cel putin dupa cate am citit in ziare si am vazut la Tv. S-a incurcat cu o gramada de celebritati din UK si apoi le-a lasat balta a doua zi. Ce i-a facut asta de l-a prins in lesa?!

Niste fluieraturi ii oprira pe cei doi din jocul lor. Chris marai enervat stiind ca acela fusese Gerard, iar Hope chicoti amuzata mangaindu-i cu buricele degetelor inceputul de barba. Se apropie de urechea lui soptind incet:

-Altii se holbeaza doar, tu, in schimb, dragule, poti sa faci mai multe...

Christopher zambi pervers sarutand-o din nou. Niciodata nu se satura sa o guste. Nici nu cred ca o sa ma satur vreodata!

Cand in sfarsit se departara putin unul de altul, Chris inghiti in sec amintindu-si de femeia de langa ei. Isi propusese sa nu le lase pe cele doua sa se cunoasca, insa uite-le acum fata in fata. Si mai rau de atata Allison se apropie de Hope cu un zambet siret pe fata.

-Buna, tu trebuie sa fi sotia lui Chris asa-i?

Hope aproba.

-Eu sunt Allison, am fost cu el la facultate!

Nu era nevoie sa spuna mai mult caci Hope intelese imediat despre cine era vorba. Aceea Allison care ii rupsese inima in bucati sotului ei. Aceea Allison care se bucurase de el prima. Il privi pe Chris cum aproape ca o omora pe Allison din priviri si intelese ca el nu dorea ca ele sa se fi cunoscut. Ofta si afisand un zambet sincer i se adresa brunetei:

-Imi pare bine de cunostinta, Allison! se intoarse apoi catre Chris si continua: Iubitule, am o veste pentru tine... de fapt pentru mai multa lume, dar in special pentru tine! 

Chris o privi curios, la fel si Allison. Hope stia ca bruneta si intoarcerea ei nu sunt semne bune, dar se gandi ca orice ar avea in plan asta ii va taia elanul. Asta daca incerca ceva cu sotul ei! 

-Ce anume, ingeras?

Ingeras? Ce dracu e asta? pe mine nu m-a alintat niciodata asa? De cand e el asa de... agh... cat de proasta am putut fi cand l-am lasat pe el pentru Ryan! Mi-a trebuit mie baiat rau cand aveam asa ceva!

-Pai cred ca ar trebui sa te grabesti cu cautatul unei case mai mari, spuse Hope chicotind.

Barbatul nu intelese aluzia si crezu ca e vorba de Fred sau de mama lui.

-De ce?

Hope ii apuca palma si o duse cu grija in dreptul abdomenului ei, mai exact spre pantec. Allison miji ochii stiind ce se intampla. Nu, nu-mi spune ca...

-Pentru ca vom fi patru peste cateva luni!

La dracu! Asta e insarcinata! De parca nu era de ajuns ca trebuia sa scap de ea si tancul ala mic, acum trebuie sa scap de ambii tanci si de ea!

Christopher inghetase. Isi misca cu grija mana pe pantecul femeii asigurandu-se ca nu are halucinatii si asta chiar se intampla. Era inca in stare de soc si ar fi dorit sa se miste sa faca ceva, dar picioarele ii erau pironite in podea si corpul nu il asculta. Cel mai probabil Natalie stia si ea, caci se apropie impreuna cu Gerard care il batu frateste pe Chris pe spate. Acesta din urma se intoarse spre el privindu-l inca socat. 

-Chris... dragule, spune ceva! sopti Hope ingrijorata de reactia lui.

Un copil? Chiar o sa am un copil? Bine, si pe Adam il iubesc ca pe propriul meu fiu, dar un copil al meu din punct de vedere biologic? Asta e... e... La naiba! Habar nu am ce simt acum! E ca si cum as vrea sa plang, dar nu de tristete ci de bucurie si in acelasi timp simt cum ceva imi tot gadila stomacul. Sa fie teama? Nu, nu am de ce sa ma tem!

Barbatul isi intoarse privirea catre femeia ce-i devenise sotie cu cateva saptamani in urma si care acum ii daduse asemenea veste importanta in viata orcarui barbat. Isi ridica bratul si ii atinse delicat obrazul cu degetele. Ea ii zambi, iar el nu se mai putu abtine si se repezi catre ea sarutand-o cu toata pasiunea lui, incercand sa-si reverse bucuria in acel sarut. Nimic nu mai parea ca e in jurul lor. Gerard incepuse sa chicoteasca, iar Natalie zambea cu gura pana la urechi. Singura care nu suporta ideea ca cei doi vor avea un copil era Allison, care isi strangea palmele in pumni provocandu-si rani superficiale din cauza unghiilor ei mult prea mari.

Cand in sfarsit Chris si Hope se departara din cauza lipsei de aer, amandoi respirau greoi, dar aveau fruntile lipite inhalandu-si respiratia unul altuia. Barbatul se  apropie de urechea ei si ii sopti ceva ce o facu sa mijeasca ochii si sa ramana cu gura cascata. Isi reveni cand Natalie o imbratisa, de fapt pe amandoi ii imbratisa, dar mai mult pe ea.

-Hei Chris, acum stiu ce cadou sa iti cumpar de Craciun? spuse Gerard si rase.

-Ce?

-Ghidul Taticului! ii raspunse el si de data aceasta radeau amandoi.

Vroiam sa-i spun cand ajungeam acasa insa, nu am mai avut rabdare! A fost o surpriza si pentru mine. Daca nu erau ingrijitoarele de la orfelinat si acum as fi grezut ca ametelile alea demonstrau ca sunt bolnava, dar ele mi-au spus la orfelinat, unde am avut o alta migrena, ca ar fi bine sa fac un test de sarcina. Exact asta am facut! Am mers la farmacie si am cumparat doua, ca sa fiu sigura, apoi am mers la apartamentul nostru si le-am facut! Dupa ce ambele au iesit pozitive, nu pot minti, m-am speriat putin, dar apoi am fost coplesita de sentimentul de fericire. Nu stiam cum sa reactionez, asa ca am sunat-o pe Natalie. Mi-a devenit intre timp o foarte, extrem, de buna prietena! Ea imi spusese ca ar trebui sa-i fac o surpriza lui Chris in seara asta, dar nu am mai avut rabdare si i-am spus acum!Doamne, sunt in al noualea cer!


***

Dupa ce apele s-au mai calmat si dupa ce Christopher i-a dat vestea si lui Adam care a fost mai mult decat incantat sa stie ca va avea un partener de joaca in curand, cei doi s-au intors la noua lor casa. Allison plecase de la sala mai devreme cand vazuse ca nu e bagata in seama si toata lumea e prea ocupata cu vestea bomba ca sa o mai observe si pe ea, pur si simplu mormaie cateva injuraturi in gandul ei si plecase cu coada intre picioare.

-Chris?

Hope se aseza pe pat urmarindu-l pe Chris cum scapa de hainele de pe el, dornic sa intre la dus.

-Da?

Ea se fastaci putin si apoi trase aer in piept.

-Ce mi-ai spus la sala...

Barbatul zambi si se apleca pe vine in fata ei, purtand nimic altceva pe el decat o pereche de boxeri. Ii indeparta cateva suvite de par de pe fata si zambi fermecator. Se apleca si ii saruta tandru abdomenul.

-E purul adevar iubito! Poate nu ma crezi, dar da... Te iubesc! Te iubesc! Te iubesc! spuse el si o saruta in nenumarate randuri pe buze, maxilar si gat.

Ochii aceia albastri pe care el ii adora se umplura de lacrimi. 

-Bineinteles ca te cred, iubitule! Doar ca eu... nu ti-am spus totul despre mine! Am vrut sa o fac de mai multe ori, dar ma tem...

Chris se incrunta.  

-De mine? intreba dintr-odata speriat.

-De cum ma vei privi atunci cand vei afla! Imi spui mereu "ingeras" si acum mi-ai spus ca ma iubesti si pot vedea sclipirea din ochii tai cand ma privesti, ca si cum m-ai adora, dar...

-Chiar te ador, esti ingerasul meu frumos si inocent! Nu am sa te privesc niciodata altfel!

-Da, dar...

Chris o intrerupse din nou.

-Asculta-ma putin! Ar fi trebuit sa-ti spun asta acum o saptamana, dar nu mi s-a parut prea important, insa vad ca te preocupa prea mult gandul asta. Spune-mi, secretul asta al tau, are legatura cu mama ta naturala?

Ceva dur lovi in sufletul femeii. Mainile incepura sa-i tremure si la fel si buza de jos. Cateva lacrimi incepusera deja sa i se prelinga pe obraz.

-Cum? De unde? Cand ai-...

-Chiar tu mi-ai spus! Stiai ca vorbesti in somn? 

-Sti tot? intreba ea cu vocea intretaiata.

Chris ofta.

-Stiu doar ca te-a parasit si ca nu te-a vrut niciodata! Asta e tot ce spui in somn.

Hope ofta si ea suspinand adanc. Christopher simtea ca i se rupe inima in doua vazand-o atat de chinuita. Se ridica si se aseza pe pat langa ea luand-o in bratele lui. Ea se ghemui la pieptul sau ca un copil ce dorea atentie si incepu sa planga si mai tare. Chris o stranse mai tare in brate si o saruta pe frunte de repetate ori leganadu-se usor cu ea.

-Shh... gata iubito! Te rog nu mai plange! Ma doare pe mine sa te vad asa si in plus, ii faci rau si bebelusului!

Hope inghiti in sec. Nu se gandise la asta. Nu. Copilul lor nu trebuia sa simta durerea ei. El era cel mai frumos lucru care i se intamplase in toata viata ei, bineinteles impreuna cu micutul Adam si Chris. Ii iubea pe toti trei mai mult decat orice. Se calma si isi sterse lacrimile.

-Asta e doar o mica parte din adevar! Dar nu vreau sa-ti povestesc acum totul. Azi e o zi speciala pentru noi si nu vreau sa o stric cu trecutul meu! sopti ingropandu-si fata in umarul barbatului. Te iubesc, Chris! Poate nu o sa-ti vina sa crezi, dar tu esti o minune pentru mine! Nu as fi crezut niciodata ca cineva chiar m-ar putea iubi vreodata. Tu, Adam si bebe sunteti cei mai importanti pentru mine si va iubesc pe toti trei la nebunie, sunteti tot ce am mai scump pe lume! 

Christopher ramase inmarmurit. Toata declaratia asta ii umpluse inima de bucurie. Daca Allison i-o fransese candva si o facuse sa sangereze, acum nici nu se mai cunostea. Inima lui batea din nou ritmul accelerat al iubirii. Batea pentru ea. Pentru femeia ce-i pusese capac. Nu ar fi crezut in veci, ca va ajunge aici, dar ia-ta ca viata ii rezervase o multime de surprize. O saruta pe Hope dulce si o lua in brate ca pe o mireasa ducand-o in baie. Facura un dus lung si bine meritat apoi se bagara in pat stand inca imbratisati. Adam adormise deja de cateva zeci de minute in camera lui alaturi de ursuletul lui preferat.

Christopher expira zgomotos relaxandu-se pe deplin. Fusese o zi plina, dar in sfarsit se simtea relaxat. Isi mai saruta odata sotia soptind:

-Te iubesc, ingeras! 

-Si eu te iubesc, dragule! spuse Hope apoi amandoi cazura intr-un somn adanc. 

    

Buuun! Cam asta e capitolul 20! Sper sa fie pe placul vostru si sa va multumeasca! ^^ Kiss you! 

Ps: Vrea cineva dedicatie? 


Continue Reading

You'll Also Like

116K 6.7K 37
❝ În urmă cu patru ani, nu s-au întâmplat lucrurile așa cum ar fi trebuit, iar acum totul a ajuns în acest moment în care chiar sunt speriată de viit...
10.7K 329 33
Emily Roidlles,o fata de 18 ani care a început ultimul an la liceu.Clasa a XII ii va aduce multe surprize.Afla ca profesorul de istorie se schimbă.Za...
50.1K 3.2K 53
La început, trăia în minciună o viață decentă alături de Harry, bărbatul care-și expune plăcerile în fața ei și care în același timp o distruge prin...
52.4K 2.8K 46
[Dramă] [Dragoste] [New Adult] Kyan și Ayla nu au nimic în comun. El e aparent un nesimțit lipsit de scrupule,în timp ce ea e delicată ca...