21. Probleme după probleme

20.8K 1K 61
                                    


Dimineata ii gasi pe cei doi tineri soti Maddox dormind bustean in patul lor comfortabil si primitor. Adam dormea de asemenea in camera lui. Era o zi insorita pentru anotimpul acela si pentru o zi obisnuita in Anglia. Totul era linistit. Insa... nu pentru mult timp.

Hope se simtea din ce in ce mai sufocata de caldura ce o inconjura. Totusi stia ca acest lucru nu se datora pilotei care o acoperea si nici caldurii din camera. Oh, nu! Simtea imbratisarea lui Christopher ce ii facea corpul sa fiarda la propriu. Unul dintre brate ii era strecurat pe sub ea, astfel incat obrazul ei stang era lipit de bicepsul lui, iar celalalt brat il avea petrecut peste talia ei, degetele lui curioase strecurandu-se pe sub maieu alb pe care il purta femeia. Hope observa insa ca nu era o manifestare a gandurilor lui nu tocmai ortodoxe. Nu. Palma ii era plasata deasupra pantecului ei.

Abia astept ca micutul asta sa se nasca! Oare e baiat sau fata? Hm... eu sincer mi-as dori un baietel, chiar daca il avem deja pe Adam. Oare Chris ce ar vrea sa fie?"

-E o fetita, pun pariu! auzi ea vocea groasa si ragusita a sotului ei si tresari usor apoi zambi amuzata intorcandu-se cu fata spre el.

Hope isi impleti picioarele cu ale lui pe sub pilota si ii saruta barbia tandru.

-Am gandit cu voce tare? intreba ea, iar barbatul se apleca putin murmurand un "Aham" lenes si o saruta pe buzele trandafirii. Si de ce esti tu asa de increzator ca e fetita? continua inca amuzata scapand un chicot.

Christopher expira tot aerul ce-l tinuse in plamani si incepu sa se joace cu suvitele de par blond ale minunatei lui sotii. Salta din umeri negasid un raspuns la intrebare.

Dupa inca treizeci de minute in care au motait in pat fara ca niciunul sa iasa de sub pilota, Hope fu prima care sparse" petrecerea". Se dezveli incaltandu-si papucii de casa si luandu-si halatul pe ea. Intra in baie insa lasa usa deschisa pentru a putea vorbi cu Chris in continuare.

-Mi-ai stricat dimineata perfecta! protesta barbatul bosumflandu-se mai rau ca fiul sau, desi el era un adult in toata firea, iar Adam un copil de aproape trei ani.

-E tarziu iubitule si trebuie sa ajung la orfelinat, altfel crede-ma as lenevi cu tine in pat toata ziua! raspunse ea si apoi incepu sa se spele pe dinti. Si in plus, azi tu va trebui sa-l duci pe Adam la cresa aia de care am vorbit saptamana trecuta, mai sti?

La naiba, am uitat!

-Ah, da, da... cum sa uit?!raspunse el putin incurcat.

Hope intra inapoi in dormitor si deschise dulapul luandu-si hainele si apoi intorcandu-se in baie. Chris zambi strengar si in doua secunde sari din pat, mergand tiptil pana la usa baii unde Hope ii oferi un spectacol fara sa vrea. Cand ea termina cu imbracatul el scoase un fluierat apreciativ. Hope se intoarse speriata spre usa si apoi ofta.

-E a doua oara cand faci asta! protesta ea.

-Ce? Ba nu! Am mai facut dus impreuna, deci te-am mai vazut dezbracata in baie!

-Nu la asta ma refeream! E a doua oara cand intri in baie pe furis si te gandesti la prostii privindu-ma dezbracata!

Chris incepu sa rada amuzat, amintindu-si de noaptea aceea, in casa familiei Williams, cand el intrase peste ea, tachinand-o si sorbind-o din priviri. Ea ii gatise si apoi el stricase tot spunandu-i sa renunte la casatorie.

Sfinte! Ce bine ca nu m-a ascultat atunci! Altfel acum as fi la fel de fustangiu si m-ar durea in cot de tot si de toate. Cateodata stau si ma gandesc cat de mult am ajuns sa ma schimb in ata de putin timp... Am o sotie, care e minunata de altfel, un fiu, care e un baietel adorabil si o fetita pe drum. Da, ati auzit bine! E fetita! Pot sa pariez pe asta! Uau... Chiar ca m-am schimbat. Ea m-a schimbat, dar nu-mi pare rau!

The Only One(Seria One-Volumul 1)Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang