29. Îndoieli şi eschivări

14.3K 930 47
                                    


Bratele ce ma tineau strans langa pieptul cald erau locul unde imi doream sa fiu dintotdeauna. Acolo ma simteam iubita si protejata, dar cel mai important, simteam ca am un loc in care sa ma refugiez fara sa mi se ceara ceva in schimb. In bratele sotului meu simt ca nimic nu ma poate atinge. Imi dau parul de pe fata si imi ridic putin gatul. Ma apropii de pielea de sub barbie ce era putin aspra din cauza barbii crescute. Il sarut in aceea zona si il aud gemand slab. Ma cuibaresc mai mult la pieptul lui. Imi saruta parul si ma strange in brate cu putere.

-Iubirea mea! Nu mai plec nicio secunda de langa tine.

-Nici eu nu vreau sa mai pleci, dar inca nu mi-ai spus cum ai iesit de acolo si de ce erai asa iritat cand ai ajuns acasa?

Christopher ofta. Trebuia sa-i povesteasca si ei ce credea. Ii prinse chipul in palme si o saruta scurt apoi se facu si mai comod in patul lor. 

-Sunt anchetat in libertate din lipsa de probe insa nu de asta eram suparat...

Hope incepu sa se joace cu mana lui in timp ce-l asculta. Incepu sa-i roteasca verigheta pe deget de parca ar fi fost un obiect menit sa o calmeze. Christopher o lasa sa se joace in timp ce-i povestea ce se intamplase imediat ce ii inchisese ei telefonul.

-Cu cine crezi ca m-am intalnit exact cand ieseam din inchisoare? o intreba el ironic.

Hope salta din umeri.

-Allison.

Blonda tresari si incerca sa se ridice din bratele lui, dar el o opri.

-Aia ce mai vrea? striga Hope in soapta ca sa nu trezeasca toata casa.

-Usor iubito, vezi de aceea nu ti-am spus mai devreme. Uiti ca doctora Green ti-a spus sa nu te mai stresezi aiurea. Maya si Theon vor avea de suferit. Se parea ca venea in vizita la mine sa vorbim. I-am spus ca nu avem ce sa vorbim, iar ea mi-a spus ca m-ar putea ajuta cu problema asta. Ce crezi ca mi-a propus?

-Ce anume? intreba femeia curioasa.

-Acelasi lucru care ti-a fost propus tie doar ca folosind alte cuvinte. Iti zic eu, sunt mai mult decat sigur ca astia doi s-au aliat ca sa ne desparta pe noi.

-Si ce facem?

Chris zambii si o saruta pe frunte.

-Nu iti face griji, ma ocup deja de asta. O sa fim bine, promit. De data asta nu mai permit nimanui sa ne desparta.

**

O noua zi de iarna ii gasi pe membrii familiei Maddox luand micul de jun. Victoria era incantata ca fiul ei se intorsese acasa desi la usa asteptau mereu doi politisti. Da, inca nu scapase de acuzatii si era arestat la domiciliu, dar putea sa se ocupe de tot si fara sa iasa din casa. Aflase de intalnirea lui Fred cu mafiotii si era increzator ca au scapat si de ei. Hope abia daca se atinsese de mancare. De cand se trezise simtea un nod in gat si avea senzatia ca in orice clipa ar putea voma. Adam pe de alta partea vorbea intruna cu tatal sau povestindu-i in detaliu tot ce facuse cat nu fusesera impreuna.

Telefonul suna, iar Chris se scuza si merse in biroul sau pentru a vorbii. 

-Iubitule...

El isi drese vocea si spuse:

-Vin la tine peste zece minute.

-Ai divortat deja?

-Ma ocup de asta, acum inchide, nu pot sa vorbesc.

Usa se deschise si Hope pasi incet in interiorul incaperii. Christopher se aseza pe canapea si isi deschise bratele invitand-o sa se aseze in poala lui. Femeia accepta fara retineri si ii inconjura gatul cu bratele.

The Only One(Seria One-Volumul 1)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum