25. Alte complicaţii

18.2K 963 47
                                    


Lucrurile erau din ce in ce mai ciudate. Chris alerga de colo colo de jumatate de ora asigurandu-se personal ca totul este in regula cu noua lui firma. Gerard era exact in spatele sau, in calitate de subdirector. Bineinteles acest lucru era doar pe hartie pentru ca de fapt, Gerard era la fel de imputernicit in conducere ca si Christopher. Stia ca in el putea avea cea mai mare incredere si era convins ca nu-l va dezamagi. 

Sfinte, cred ca o sa fac un atac cerebral daca mai continui mult in felul asta. Nu am mai dormit normal de doua zile. In primul rand e intamplarea cu hotul acela care naiba stie cum a intrat in casa mea, plus stresul de la firma si in afara de toate astea mai e si Hope. Ma gandesc constant la faptul ca ar putea fi in pericol, ca cineva i-ar putea face rau. Sa fim serios, prima data accidentul meu, apoi hotul ala... cineva mi-a pus gand rau asta e clar, dar cine? Si mai important de ce? 

Adam e speriat si nu mai poate sa doarma singur in camera. Povesteste la gradinita ca Omul Negru a intrat in camera lui si a vrut sa-l manance. Mama a aflat de incident si acum sta cu inima cat un purice cand nu-i raspund la telefon. Totul se transforma intr-un fiasco total.

Barbatul intra in biroul sau incercand sa-si slabeasca nodul de la cravata, iar prietenul sau il urma si se aseza pe canapea. La randul sau Gerard parea preocupat de ceva anume insa motivul era cu totul diferit de cel al amicului sau. Avand un spirit de observatie dezvoltat, Chris il privi curios si il intreba fara ocolisuri:

-Cu tine ce-i?

Gerard tresari.

-Hm? Nimic, ma gandeam doar...

-Frate te cunosc mai bine de atat, ce ai patit? Ai si tu un hot care ti-a spart apartamentul? rase Chris batjocoritor.

-Natalie... spuse Gerard si inspira adanc, e insarcinata, sopti apoi.

Christopher care pana acum se invartea in scaunul sau ramase nemiscat. Il privi cateva secunde si apoi buzele sale luara forma unui zambet bucuros.

-Trebuia tu sa ma ajungi din urma asa-i?! Pai, felicitari, dar de ce esti cu o falca-n cer si una-n pamant, ar trebui sa fi bucuros!

Gerard isi rodea obrazul pe interior si se foia deranjat negasindu-si locul. Nici el nu intelegea de ce era asa de agitat.

-Nu stiu, sunt socat si ma simt nepregatit pentru asa ceva... marturisi el, iar Chris pufni in ras.

Radea atat de tare sa incepuse sa-l doara stomacul. 

-Termina cu rasul, eu vorbesc serios aici! Aproape am picat de pe scaun azi-dimineata cand mi-a spus.

Rasul lui Christopher se accentua si mai tare.

-Domne! Trebuie sa-ti reamintesc ca eu sunt cel imatur dintre noi doi? 

Gerard se incrunta si apoi ofta.

-Nu stiu daca tu ai observat Chris, dar nu mai esti deloc asa! Te-ai maturizat foarte mult de cand ai cunoscut-o pe Hope, plus ca ai deja experienta cu copii, eu sunt pe dinafara la capitolul asta!

-Hai nu exagera, sunt tatal lui Adam doar de cateva luni si sti foarte bine ce reactie am avut cand am aflat ca mai am doi bebelusi pe drum! Doar bucura-te si savureaza momentul! il sfatui pe amicul lui.

-Tu chiar ca te-ai maturizat, rase si Gerard.

Spune-mi ceva ce nu stiu!

Dupa ce-si termina programul la firma, Christopher se grabi sa ajunga cat mai repede acasa. Ii saluta pe bodyguarzi de la intrarea in casa si astepta ca unul din ei sa ii deschida usa. Intarise paza si securitatea casei imediat ce aflase de hot. Nu intelegea insa cum de politia nu gasise nicio proba care sa-i conduca la faptas. Acest lucru ii intarea din ce in ce mai mult banuielile tanarului barbat. Trebuia sa faca ceva si sa rezolve problema cat mai curand.

The Only One(Seria One-Volumul 1)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum