Το αντίθετο μισό μου.

By xrysa26

57.2K 5.4K 477

Νόμιζα ότι ήξερα την ζωή μέχρι που όλα άλλαξαν ..Τα παραμύθια έγιναν αληθινά , η φαντασιώσεις ζωντάνεψαν όλη... More

Εισαγωγή
Καινούργιος μαθητής
Εσύ τι είσαι;...Εγώ τι είμαι;
Αποκαλύψεις(α' μερος)
Αποκαλύψεις (β' μερος)
Τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται
Ασπασία
Νομίζω ότι σε ερωτεύομαι
Αυτό δεν είναι χάρισμα, αυτό είναι κατάρα
Ειναι ολα τοσο δυσκολα
Τόσο δύσκολο να σε ξεχάσω
Και νόμιζα οτι τελίκα μπορεί όλα να πάνε καλά.
"Σ' αγαπαω"
Όταν χρειάζεσαι έναν άγγελο
Ο αγνός μου άγγελος
Τατουάζ
Τόμας ή μήπως και όχι.
Τι έγινε εκείνη την νύχτα;
Η σωσίας μου
Εκπαίδευση
Η απαγωγή
One last hug
Θανατηφόρα φτερά
Μυστηριώδης συνάντηση
Κειδία
Η ολοκλήρωση
Εγκυμοσίνη
Τέλος
Ανακοίνωση

"Θα κανει αυτο που νομιζω;!"

1.6K 180 16
By xrysa26

"Σ΄ αγαπάω"ειπε και κοκκαλωσα στην θέση μου .Δεν είναι ότι δεν ένιωθα και εγώ το ίδιο απλώς με αιφνιδίασε. Άργησα να απαντήσω αλλά στο τέλος χωρίς να γυρίσω του είπα "Και εγώ σε αγαπάω"και στάθηκα μπροστά στη ντουλάπα ."Διστάσεις να απαντήσεις.Γιατί;Κοίτα οκ άμα δεν θέλεις πες μου να φύγω."είπε και πήγε προς την πόρτα. Γύρισα ,κοίταξα την κλειδαριά και γύρισα λίγο του κεφάλι μου και με αυτή μου την κίνηση κλείδωσε η πόρτα. Ένα κολπάκι που έμαθα πριν λίγο καιρό.

"Ξεκλείδωσε"μου φώναξε ενώ με κοίταζε θυμωμένα. Τον κοίταξα με ένα λυπημένο βλέμμα και έκατσα στο κρεβάτι. Ήρθε μπροστά μου και μου ξαναφώναξε "Άνοιξε την πόρτα" κοίταξα το πάτωμα και ενα δάκρυ κύλησε στο μάγουλο μου."Σε αγαπάω και θα σε αγαπάω για πάντα.Δίστασα να απαντήσω γιατί ... με ξάφνιασες . Αλλά σε αγαπώ και θέλω να το ξέρεις"είπα και σήκωσα το χέρι μου προς την μεριά της πόρτας χωρίς να την κοιτάω . Έδειξα με τα δύο μου δάχτυλα την κλειδαριά και λυγισα τον καρπό μου ενώ ακούστηκε ενα κλικ και η πόρτα άνοιξε.

"Αλήθεια;"είπε και γονάτισε μπροστά μου

"Δεν έχω λόγο να σου πω ψέματα."του απάντησα και δάκρυα είχαν μουσκέψει τα μάγουλα μου.

Σήκωσε τα χέρια του και σκούπισε το πρόσωπο μου. "Επ αυτά τα ματάκια δεν πρέπει να κλαίνε μια μέρα σαν αυτή" είπε και μου χαμογέλασε.

"Γιατί τι μέρα είναι σήμερα;"ρώτησα και ρούφηξα την μύτη μου.

"Είναι η μέρα που κατάλαβα πως δεν μπορώ να ζήσω μακριά σου"μου απάντησε και με πήρε αγκαλιά.

Όταν θέλει είναι πολύ γλυκός. Με απομάκρυνε λίγο,με κοίταξε κατάματα και μου είπε "άντε να ντυθείς τώρα γιατί έχουμε να πάμε στα Goodys"

Όταν το είπε αυτό το πρόσωπο μου άστραψε και πήγα τρέχοντας στην ντουλάπα.

Κάτω από το φούτερ μου έβαλα ένα μακρύ μαύρο τζιν σωλήνα και τα μαύρα σταρακια ενώ έβαλα στο κεφάλι μου ενα κοντό γκρι σκουφάκι .

Πήραμε το αμάξι του Τόμας. Όταν φτάσαμε μπήκαμε μέσα, παραγγείλαμε και καθίσαμε σε ένα τραπεζάκι δίπλα από το τζάκι(Ναι τζάκι μέσα στα goodys πρόβλημα;)Ήρθε η παραγγελία μας και αρχίσαμε να τρώμε. Κάποια στιγμή ένιωσα έναν οξύ πόνο στην πλάτη μου. Άφησα κάτω το cheesberger και του είπα οτι πάω στην τουαλέτα και μου έγνεψε καταφατικά.

Όταν έφτασα στην τουαλέτα η πλάτη μου με έτρωγε και με έτσουζε ταυτόχρονα. Δεν άντεξα και έβγαλα το φούτερ μου. Κοίταξα στον καθρέφτη και είδα δύο μεγάλα κόκκινα σημάδια στην πλάτη μου. Το περίεργο ήταν ότι όταν έβγαλα την μπλούζα μου ένιωθα καλύτερα,αλλά έπρεπε να γυρίσω πίσω στο τραπέζι γιατί ήμουν σίγουρη ότι άμα αργούσα λίγο ακόμα ο Τόμας θα ορμούσε στις τουαλέτες χωρίς να τον νοιάζει που είναι γυναικείες.

Έβαλα την μπλούζα μου αλλά άρχισε πάλι να με πονάει η πλάτη μου . Ήρεμα Βάλερη περίμενε να πάτε σπίτι . Πήγα και κάθησα στο τραπέζι και ξεκίνησα να τρώω το berger μου αλλά με έκοψε ο Τόμας που με ρώταγε γιατί άργησα τόσο . Δεν ξέρω γιατί άλλα δεν του είπα την αλήθεια του είπα απλώς ότι δεν ένιωθα πολύ καλά.

Αφού τελειώσαμε πληρώσαμε και πήγαμε σπίτι . Όταν μπήκαμε μέσα ήρθε από πίσω μου και με πήρε αγκαλιά. Πόνεσε τόσο πολύ η πλάτη μου που γύρισα και τον έσπρωξα μακριά. Δεν κατάλαβα πόση δύναμη έβαλα αλλά μάλλον έβαλα πολύ χωρίς να το καταλάβω γιατί έπεσε με δύναμη πάνω στον τοίχο. Μισώ , εγώ δεν έχω τόση δύναμη . Tι στο καλό συμβαίνει , έχω φρικάρει. Έβαλα τα χέρια μου στο στόμα μου και γούρλωσα τα μάτια μου.

"Είσαι Καλά,συγγνώμη δεν το ήθελα"πήγα δίπλα του.

"Μπορείς να μου πεις τι έπαθες;"απάντησε

"Δεν ξέρω έχω θολώσει λίγο"

"Τότε πήγαινε και βάλε κάτι καλό. Θα σε βγάλω έξω σήμερα"είπε και μου χαμογέλασε . Χάρηκα τόσο πολύ που του έδωσα ενα γλυκό μακρόχρονο φιλί.

Έκανα μπάνιο και μπορώ να πω πως ένιωσα καλύτερα δεν με πόναγε τόσο πολύ η πλάτη μου τώρα. Αποφάσισα να βάλω ένα φόρεμα με ροζ φούστα που είναι κοντή μπροστά και μακριά πίσω και από πάνω το μπούστο είναι μαύρο (φώτο). Έκανα τα μαλλιά μου ελαφριές μπούκλες και βάφτηκα ελαφρά. Όταν κατέβηκα είδα τον Τόμας που φόραγε ένα σκούρο τζιν με ένα γαλάζιο πουκάμισο από πάνω ενώ είχε ανεβάσει τα μανίκια, δεν με είχε καταλάβει οπότε σκέφτηκα να του μιλήσω εγώ πρώτα.

"Είμαι έτοιμη"είπα και τώρα γύρισε και με κοίταξε . Και με κοίταζε. Και με κοίταζε . Και με κοίταζε. Μόνο αυτό έκανε με κοίταζε .

"Τι δεν σ' αρέσει;"είπα και στενοχωρήθηκα λίγο.

"Όχι , όχι . Απλά είσαι πολύ ωραία"

"Λοιπόν και εσύ δεν είσαι κακός"είπα .

"Πρέπει να φύγουμε γιατί θα αργήσουμε"

"Δεν μου έχεις πει ακόμα που θα πάμε"

"Έκπληξη"είπε και βγήκε έξω.

Μπήκαμε μέσα στο αμάξι του και προχωρήσαμε . Όταν φτάσαμε στην παραλία σταμάτησε το αμάξι και είπε."Φτάσαμε"Βγήκαμε έξω και προχωρήσαμε μέχρι ένα μονοπάτι που οδηγούσε σε ένα εστιατόριο. Τώρα περιμένετε να ακούσετε ότι το εστιατόριο ήταν άδειο και το είχε κλείσει ο Τόμας για τους δύο μας, αλλά όχι. Αντίθετος ,ήταν γεμάτο . Δώσαμε τα παλτά μας και ένας σερβιτόρος μας έβαλε στο τραπέζι μας.

Μας έδωσε και καταλόγους αλλά εγώ δεν καταλάβαινα τίποτα οπότε χαμογέλασα στον Τόμας και του είπα να διαλέξει αυτός για εμένα και συμφώνησε αλλά εγώ διάλεξα το κρασί. Όλα ήταν υπέροχα ,το φαγητό,το κρασί,η μουσική ,αυτός. Μιλάγαμε αρκετή ώρα αλλά κάποια στιγμή με σταμάτησε και σηκώθηκε. Πήγε στους ανθρώπους  που έπαιζαν μουσική και τους είπε κάτι και τους κοίταξε όλους οπότε κατάλαβα χρησιμοποιείσαι εξαναγκασμό.

Στάθηκε στη μέση της πίστας και με κοίταξε . Οι μουσικοί άρχισαν να παίζουν το thinking of loud και ο Τόμας μου έκανε νόημα να πάω κοντά του. Κούνησα το κεφάλι αρνητικά και με κοίταξε με ένα βλέμμα 'Αμα δεν έρθεις εσύ ,θα έρθω να σε πάρω εγώ με το ζόρι ' οπότε σηκώθηκα και πήγα κοντά του . Με έπιασε από την μέση και αρχίσαμε να χορεύουμε στο ρυθμό της μουσικής. Όλα τα βλέμματα είχαν πέσει πάνω μας .

Εγώ είμαι πολύ καλή χορεύτρια και βασικά λατρεύω ότι έχει να κάνει με την μουσική,και ο Τόμας είναι πολύ καλός χορευτής λόγο του ποσά χρόνια είναι ζωντανός. Ο χορός μας ήταν υπέροχος και τα κορμιά μας ήταν εξαιρετικά συντονισμένα. Υπήρχαν σηκώματα ,σβούρες και άλλα . Για φινάλε ,έβαλε το χέρι του στη μέση μου και εγώ άφησα το κεφάλι μου να πέσει πίσω. Μείναμε λίγο έτσι και μετά σηκωθήκαμε και όλοι άρχισαν να χεροκροτάνε.

Ο Τόμας με κοίταξε και έβγαλε ένα κουτάκι από την τσέπη του. Όπα ,τι; κουστούμι ,κουτάκι ,κάνει αυτό που νομίζω;Θα κάνει αυτό που νομίζω;

Continue Reading

You'll Also Like

380K 16.5K 77
[ 1° Book of series Different] Ο Γκαμπριέλ και η Κάνα γνωρίζονται κάτω υπό περίπλοκες συνθήκες. Δεν έχουν τίποτα κείνο που θα μπορούσε να τους δένει...
294K 10.1K 39
𝓲'𝓶 𝓬𝓸𝓿𝓮𝓻𝓲𝓷𝓰 𝓶𝔂 𝓮𝓪𝓻𝓼 𝓵𝓲𝓴𝓮 𝓪 𝓴𝓲𝓭 𝔀𝓱𝓮𝓷 𝔂𝓸𝓾𝓻 𝔀𝓸𝓻𝓭𝓼 𝓶𝓮𝓪𝓷 𝓷𝓸𝓽𝓱𝓲𝓷𝓰 𝓲 𝓰𝓸 𝓵𝓪 𝓵𝓪 𝓵𝓪 Αμαρρυλίς δεκαεφτ...
9K 442 24
Η Κατερίνα (Κάτε για τους κοντινούς της ανθρώπους) είναι μια 22χρονη κοπέλα όπου πρόσφατα τελείωσε τις σπουδές της κ ψάχνει για δουλειά. Ζητάει βοήθε...
307K 9.9K 39
"Και ποιος ο λογος να ξέρεις;" "Πες μου μικρή" "Όχι" Με πλησιάζει και βάζει το χερι του στο μάγουλο μου "θα μου πεις;" νιώθω την ανάσα του στον λαιμό...