"Θα κανει αυτο που νομιζω;!"

1.6K 180 16
                                    

"Σ΄ αγαπάω"ειπε και κοκκαλωσα στην θέση μου .Δεν είναι ότι δεν ένιωθα και εγώ το ίδιο απλώς με αιφνιδίασε. Άργησα να απαντήσω αλλά στο τέλος χωρίς να γυρίσω του είπα "Και εγώ σε αγαπάω"και στάθηκα μπροστά στη ντουλάπα ."Διστάσεις να απαντήσεις.Γιατί;Κοίτα οκ άμα δεν θέλεις πες μου να φύγω."είπε και πήγε προς την πόρτα. Γύρισα ,κοίταξα την κλειδαριά και γύρισα λίγο του κεφάλι μου και με αυτή μου την κίνηση κλείδωσε η πόρτα. Ένα κολπάκι που έμαθα πριν λίγο καιρό.

"Ξεκλείδωσε"μου φώναξε ενώ με κοίταζε θυμωμένα. Τον κοίταξα με ένα λυπημένο βλέμμα και έκατσα στο κρεβάτι. Ήρθε μπροστά μου και μου ξαναφώναξε "Άνοιξε την πόρτα" κοίταξα το πάτωμα και ενα δάκρυ κύλησε στο μάγουλο μου."Σε αγαπάω και θα σε αγαπάω για πάντα.Δίστασα να απαντήσω γιατί ... με ξάφνιασες . Αλλά σε αγαπώ και θέλω να το ξέρεις"είπα και σήκωσα το χέρι μου προς την μεριά της πόρτας χωρίς να την κοιτάω . Έδειξα με τα δύο μου δάχτυλα την κλειδαριά και λυγισα τον καρπό μου ενώ ακούστηκε ενα κλικ και η πόρτα άνοιξε.

"Αλήθεια;"είπε και γονάτισε μπροστά μου

"Δεν έχω λόγο να σου πω ψέματα."του απάντησα και δάκρυα είχαν μουσκέψει τα μάγουλα μου.

Σήκωσε τα χέρια του και σκούπισε το πρόσωπο μου. "Επ αυτά τα ματάκια δεν πρέπει να κλαίνε μια μέρα σαν αυτή" είπε και μου χαμογέλασε.

"Γιατί τι μέρα είναι σήμερα;"ρώτησα και ρούφηξα την μύτη μου.

"Είναι η μέρα που κατάλαβα πως δεν μπορώ να ζήσω μακριά σου"μου απάντησε και με πήρε αγκαλιά.

Όταν θέλει είναι πολύ γλυκός. Με απομάκρυνε λίγο,με κοίταξε κατάματα και μου είπε "άντε να ντυθείς τώρα γιατί έχουμε να πάμε στα Goodys"

Όταν το είπε αυτό το πρόσωπο μου άστραψε και πήγα τρέχοντας στην ντουλάπα.

Κάτω από το φούτερ μου έβαλα ένα μακρύ μαύρο τζιν σωλήνα και τα μαύρα σταρακια ενώ έβαλα στο κεφάλι μου ενα κοντό γκρι σκουφάκι .

Πήραμε το αμάξι του Τόμας. Όταν φτάσαμε μπήκαμε μέσα, παραγγείλαμε και καθίσαμε σε ένα τραπεζάκι δίπλα από το τζάκι(Ναι τζάκι μέσα στα goodys πρόβλημα;)Ήρθε η παραγγελία μας και αρχίσαμε να τρώμε. Κάποια στιγμή ένιωσα έναν οξύ πόνο στην πλάτη μου. Άφησα κάτω το cheesberger και του είπα οτι πάω στην τουαλέτα και μου έγνεψε καταφατικά.

Όταν έφτασα στην τουαλέτα η πλάτη μου με έτρωγε και με έτσουζε ταυτόχρονα. Δεν άντεξα και έβγαλα το φούτερ μου. Κοίταξα στον καθρέφτη και είδα δύο μεγάλα κόκκινα σημάδια στην πλάτη μου. Το περίεργο ήταν ότι όταν έβγαλα την μπλούζα μου ένιωθα καλύτερα,αλλά έπρεπε να γυρίσω πίσω στο τραπέζι γιατί ήμουν σίγουρη ότι άμα αργούσα λίγο ακόμα ο Τόμας θα ορμούσε στις τουαλέτες χωρίς να τον νοιάζει που είναι γυναικείες.

Το αντίθετο μισό μου. Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα