Κειδία

1.3K 163 17
                                    

"Και γιατί είμαι λυπημένος;"

"Γιατί αποχωρήστικες το κορίτσι σου".

Όταν το άκουσα αυτό τρελάθηκα, την έπιασα από την μπλούζα και την έφερα κοντά μου.

"Που το ξέρεις εσύ ότι αποχωρήστικα το κορίτσι μου;"

"Το ξέρω γιατί εγώ και το κορίτσι σου έχουμε κάτι κοινό"έφερα τον λαιμό της κοντά μου και την ,μύρισα.

"Λες ψέματα άμα είχες συναντηθεί ποτέ με την Βάλερη θα αναγνώριζα την μυρωδιά σου"είπα και γρίλησα λίγο μέσα στα μούτρα της.

"Όχι, αλλά είναι μάγισσα όπως και εκείνη. Α ναι και σε έψαχνα για να σου πω ότι κάτι δεν πάει καλά με την Βάλερη."Όταν το άκουσα αυτό την άφησα και απομακρύνθηκα λίγο

"Τι εννοείς;"

"Εννοώ ότι όταν μια μάγισσα πεθαίνει , εμείς οι άλλες μάγισσες νιώθοντας ένα μικρό τσίμπημα, ξέρεις την απώλεια τους , αλλά όταν πέθανε η Βάλερη δεν κατάλαβα τίποτα και μιας και είναι μια πανίσχυρη μάγισσα θα έπρεπε να υπήρχε μεγάλη αναταραχή στο σύμπαν , αλλά αντίθετος δεν έγινες τίποτα"

"Τι θες να πεις;"

"Αυτό που θέλω να πω είμαι οτι . Δεν πιστεύω πως η Βάλερη είναι νεκρή"

"Τι είναι αυτά που λες φυσικά και είναι νεκρή αφού δεν χτύπαγε η καρδιά της πλέον είναι νεκρή και αύριο...Είναι η κειδία της"είπα και κατέβασα το κεφάλι μου.

"Μην την θάψετε"

"Τι;"

"Μην την θάψετε"

"Είσαι τρελή κοπέλα μου φυσικά και θα την θάψουμε. Ξέρεις κάτι βαρέθηκα τόση ώρα να ακούω μια άγνωστη τρελή και μεθυσμένη να μου λέει βλακείες. Φεύγω"

"Περίμενε, με λένε Καρολάιν , δεν είμαι τρελή ούτε και μεθυσμένη, δεν σου λέω βλακείες και δεν με νοιάζει που δεν με πιστεύεις απλά πάρε το τηλέφωνο μου και άμα γίνει κάτι αύριο με την Βάλερη πάρε με"είπε και έβγαλε ένα χαρτάκι από την τσάντα της.

Το πήρα και έφυγα. Πήγα σπίτι και σκεφτόμουνα όλα όσα μου είπε και όταν το καλοσκέφτηκα έβγαζε λίγο νόημα αυτό που έλεγε, άμα είχε πεθάνει η Βάλερη θα έπρεπε να έχω πεθάνει και εγώ αλλά άμα δεν έχει πεθάνει τι είναι . Καλά κουράστηκα οπότε θα κοιμηθώ και θα τα σκεφτώ αύριο.

.........................

Το πρωί όταν ξύπνησα έκανα ένα μπάνιο ντύθηκα ετοιμάστηκα και πήγα στο σπίτι του Πέτρου και της Μαρίας όπου θα πηγαίναμε μαζί στη κειδία της Βάλερη.

Το αντίθετο μισό μου. Where stories live. Discover now