My Inspiration From Heaven (B...

By LoadedGun321

15.1K 1K 124

Warped Tour. Faith Cooper a jej kapela Supersonic Scandal. Andy Biersack a jeho Black Veil Brides. Len jedna... More

1. First day on the Warped Tour
2. He's Sex God !
3. Meet & Greet
4. Accident
5. Discussion
6. Curiosity
7. Morning noise...
8. Dinner with Ashley Purdy! ;)
9. Good deed
10. Bullying & Relationships goal?
11. The Shattered God
12. Acquaintance with parents & Problems
14. Warning !
15. Anniversary !
16. My Inspiration From Heaven
17. Real breakup?
18. Cara mia & Mon cher

13. (Still) Not broken yet !

818 57 6
By LoadedGun321

Faith:

Čím som si to zaslúžila, že som sa znova musela pozerať na to ako Juliet s Andym vyzerajú „rozkošne"? Na našom koncerte sa Andy od Juliet výrazne odťahoval a nespúšťal zo mňa zrak, alebo som si to len nahovorila? Prečo sa na mňa usmieval? Prečo so mnou flirtoval? Považoval ma len za svoju zábavku, alebo za kamarátku? Nech je to čo chce, je to od neho pekne kruté! Práve teraz ich vidím ako tancujú pred tourbusom BEZ HUDBY! Andy sa netvári nadšene, ale čo na tom záleží, keď Juju je v siedmom nebi?! Okrem toho na koncertoch ju stále dvíha do vzduchu a bozkáva, trávi s ňou všetok čas akoby dohliadal na malé dieťa. Ako by toho nemal aj tak dosť, má predsa vlastné koncerty, stretnutia s fanúšikmi a ešte aj hodiny, na ktorých „vyučuje"-hovorí fanúšikom ako byť silný, ako si ísť za svojim snom a rôzne jeho príhody zo života, takže akoby toto všetko nestačilo okrem toho chodí na Julietine koncerty, na jej stretnutia s fanúšikmi aj na jej „vyučovacie hodiny", kde kupodivu hovorí o šikane, zneužívaní a o tom, že by dievčatá mali byť silné a sebavedomé. Aké patetické, že to hovorí niekto, kto im to sebavedomie podkopáva a šikanuje ich! Naozaj úbohé! Okrem tohto všetkého však bol Andy s Juliet a s chalanmi z jej kapely celý jeho voľný čas! Vyzeral byť nesmierne frustrovaný a unavený, ale Juliet na to kašľala, dívala sa iba na svoje potreby. Čo sa týkalo mňa, Andy ma neprehliadnuteľne ignoroval, takže sa pýtam-čo sa to tu, sakra, deje?

Andy:

Bozkával som ju. Bozkával som ju bez akýchkoľvek pocitov, proste som to robil, aby si už viac neublížila, aby nemala pocit, že ju nemilujem. Tak dlho som hovoril o pretvárke, ale v skutočnosti som nevedel, čo všetko taká pretvárka obnáša. Snažil som sa sústrediť len na to, aby sa veci vrátili do starých koľají, ale nedarilo sa mi. Myseľ mi utekala k niečomu či niekomu inému. Videl som Faith prechádzať okolo, počul som jej hlas ako sa rozpína v celom areáli, ale napriek tomu som sa na ňu nepozrel a ani som nešiel na jej koncert. Páčila sa mi tak veľmi, chcel som ju spoznávať, ale nechcel som dráždiť Juliet a dať jej zámienku znova poškodiť svoje telo. Počas tejto mojej neúprosnej snahy však na mňa všetko začalo doliehať, všetky moje klamstvá, pretvarovanie, Julietino správanie a podozrivé motanie sa okolo Davida a stále som mal pred očami Chrisovu smrť. Faith ma svojou optimickosťou aspoň na chvíľu držala pohromade, ale teraz bola pre mňa príliš vzdialená a ja som znova všetko začal vidieť v tmavých farbách, všetko sa mi pred očami zlievalo dokopy a ja som sa znova utiahol k alkoholu...

Juliet však bola extatická a k mojim pocitom úplne ľahostajná. Nezvládal som jej hyperaktivitu. David vyhral akéhosi veľkého plyšového medveďa, či čo to vlastne bolo a ona z neho bola nadšená, urobili tej hračke dokonca aj instagram a neustále sa s ňou hrali. Vždy, keď sme boli my traja pohromade mal som miestami pocit, že som sa ocitol v nejakom zvrátenom milostnom trojuholníku. Neuniklo mi, keď sa Juliet počas našej spoločnej piesne poza môj chrbát usmievala na Davida a keď som si to všimol, začala na mňa robiť „roztomilé" grimasy, aby to zakryla. Všimol som si oveľa viac takýchto ich pohľadov a nepatrných dotykov, ale nepýtal som sa, nechcel som o tom vedieť vôbec nič, bolo mi to ukradnuté!

Momentálne som sedel na stoličke pred tourbusom a posilňoval som sa pred koncertom fľašou Johnieho Walkera, keď zrazu ku mne prišla Faith. Oh, nie!-pomyslel som si. Hlavu som mal sklonenú a rukami som sa zapieral o stehná, ona si čupla, aby mi videla do tváre. Nahodil som svoj hraný úsmev: „Ahoj," pozdravil som plný hraného elánu, ale ona sa neusmievala „neplytvaj svojim falošným úsmevom...aspoň nie na mňa," schladila ma „falošným? Ja som v poho..." „...nie, nie si," nenechala ma dohovoriť a ja už som vedel, že pred ňou nič nemusím skrývať. „Tak čo sa deje?" opýtala sa a bolo vidieť, že odpoveď jej je jasná, ale tiež, že ju to úprimne zaujíma. „Všetko, úplne všetko je na nič. Malo to byť skvelé leto, ale namiesto toho prežívam drámu s Juliet, ona je...úplný psychopat! Neviem čo mám robiť," bedákal som a ona sa posadila na trávu do tureckého sedu oproti mne a pohladila ma po ruke: „Možno som sa to už pýtala, ale prečo sa s ňou nerozídeš?" opýtala sa „to práve nemôžem, ale ...nemôžem ti to ani vysvetliť." „Vydiera ťa?" „No, v tom je naozaj dobrá!" povedal som a potom som si povzdychol. Mlčali sme a bolo to príjemné ticho, nepotreboval som veľa hovoriť, aby som mal pocit, že ma chápe. „Ale vieš, že toto ti nepomôže, však?" ukázala potom na fľašu pri mojich nohách „otupuje to bolesť," odvetil som „ale vždy len na chvíľu," dodala. „Prečo už nenosíš kríže na krku?" opýtala sa znenazdajky „ja ani neviem, asi som už úplne zanevrel na toho hore. Chcel som s ním byť za dobré, skúšal som mu veriť, ale on mi zobral najlepšieho kamaráta. Čím som si to zaslúžil a čím si to zaslúžil Chris? Bol to skvelý človek!!" „Zanevrel si naňho len kvôli tomuto? To je hlúpe!" „Hlúpe?! Je to viac než dosť!" odporoval som jej, ale ona mala na to vlastný názor „počuj, mne zomrel najprv dedko a potom moja babka, oboch som nesmierne milovala a áno, bola som naňho chvíľu naštvaná, ale potom som pochopila, že to bola jeho voľba a že sa teraz majú lepšie...Počkaj, dám ti otázku!" zahriakla ma, keď som sa snažil niečo povedať a pokračovala: „Čisto hypoteticky, keď si v záhrade, alebo na lúke plnej kvetov, ktorý kvet odtrhneš ako prvý?" opýtala sa ma a ja som po chvíľke rozmýšľania odpovedal: „Ten najkrajší...asi..." „Áno, presne tak! Tak prečo si taký sebecký?" vyhŕkla a to ma zarazilo „ty máš krásne spomienky, bol si s Chrisom väčšiu polovicu svojho života, ale čo ten hore? Mal on takú možnosť? A nemyslíš si, že aj on si zaslúži to najlepšie?" „No...asi áno," povedal som ohromene. Netušil som, že je taká citlivá, múdra a presvedčivá! Asi by som o nej mal vedieť viac, a že som aj chcel. „Ďakujem ti, moc! Tvoj záujem a slová pre mňa veľa znamenajú," povedal som úprimne a mal som chuť pobozkať jej krásne krojené pery. „To je v pohode, rada som pomohla!" povedala a potom ma zrazu objala tým najjemnejším a najvrúcnejším spôsobom. Vydržal by som takto celú večnosť, keby som tak dlho žil... Stávala sa mojim strážnym anjelom.

Potom sa rýchlo odtiahla, keď si všimla Juliet. Oh nie, to zas budú problémy! Nevedel som si ani predstaviť ako bude vyvádzať, kvôli jednému objatiu, ktoré mi, spolu s podporou, ona nikdy neposkytla!

AndyBVB: Thank you so much for your caring, support and for being you @FaithCOOper. It would be hard for me to find more self-sacrificing soul like yours! ❀

Faith:

Hneď po tom spontánnom objatí sa k nám prirútila Juliet a zavesila sa do Andyho, chytila ho oboma rukami za tvár a vtisla mu nútený bozk, ktorý sa prehĺbil do vášnivého a mne skrútilo žalúdok akoby sa mi zauzlovali črevá. Potom povedala: „O chvíľu začína môj koncert. Ideš ma podporiť, miláčik?" a Andy sa na ňu usmial síce hraným úsmevom, ale ona akoby si to vôbec nevšimla. V tom som si ale ja všimla jej obviazané zápästie, ktoré schovávala pod potítkom s logom Monster energy drinku. Žeby....? Nie!-zamietla som svoje dohady. Má predsa takmer 30, v jej veku sa očakáva, že bude mať dostatok rozumu, že nebudem robiť blbosti ako emocionálne vypäté tínedžerky! Alebo žeby pod túto kategóriu predsa len ešte spadala?

Musela som nechať Andyho Andym a ísť sa prezliecť na svoje vystúpenie. Dnes som si obliekla uzučké puzdrové šaty od Hervého Legera, celé čierne s odvážnym strihom, bez ramienok a so strapcami po bokoch. K tomu vyššie kožené čižmy, čierny drôtenkový prívesok, čo tesne obopínal môj krk a obľúbený červený rúž. Mierne vlnité vlasy, ktoré mi postupne rástli som si nechala rozpustené a prehodila som si na seba voľný, čierny a dierkovaný kardigán, ktorý som si ale po čase vyzliekla pre neskutočné teplo. Potom som si zašla pre občerstvenie, dobre by mi padla studená a bublinková kofola. Stretla som však Andyho. Nemal byť na Julietinom koncerte?

Andy:

Stratil som svoje oči, pretože mi úplne vypadli z jamiek kvôli šatám, ktoré mala Faith na sebe. Bola taká neodolateľná. „No páááni, v tých šatách vypadáš ako Catwomen...nie, že by Catwoman nosila šaty, ale ak by nosila boli by to tieto!" pochválil som ju. „Vďaka, pôvodne som aj myslela na Catwoman, pretože je moja najobľúbenejšia postava v Batmanovi...okrem Jokera, samozrejme," usmiala sa. „Pozrime sa, niekto tu je celkom oboznámený s Batmanom," obdivne som zahvízdal „a bodaj by nie, videla som všetky filmy!" ohradila sa. „Super! ...no ale ten rúž a tie čižmy! Úplne svetové," chválil som ju ďalej „prestaň! Budem sa červenať!" zasmiala sa a hneď na to sa naozaj zapýrila. „Okrem toho, rúž nie je nič nové, ale čižmy mám od Nikkiho z Mötley Crüe," chvastala sa. „Kecáš! Kde by si sa s ním ty stretla? Bez šance!" doberal som si ju a ona ma udrela do ramena „héééj! Hovorím čistú pravdu, nepodceňuj ma! Bola som na koncerte, vytiahli ma z davu, aby som s Vincom Neilom spievala jednu pieseň a potom...nooo, niektoré hviezdy dávajú autogram, alebo niečo také, Nikki Sixx má však štýl. Podľa toho aké sú vysoké a že sú z latexu usudzujem, že patrili nejakej jeho štetke, ale čo...držal ich vo svojich božských rukách!" hovorila zasnene a ja som len žasol. „Si šialená fanúšička," uťahoval som si z nej „no a? Hlavne, že som bola na pódiu s Nikkim," vystatovala sa a tak som sa tiež pridal: „Ha! A ja ho poznám osobne. Sme niečo ako...najlepší kamaráti!" ukázal som jej prepletený ukazovák s prostredníkom, čo je znak priateľstva „no jasné, pffff, že najlepší kamaráti," odfrkla „jasné, že áno! Pozri na môj twitter. Nikki Sixx si ma followol!" „A čo? Mňa si zas pridal na twitteri Axl Rose, raz v lete som hrala v jeho videoklipe, k piesni na najnovšom CD-Chinese Democracy," hovorila ďalej „tak teraz si určite vymýšľaš!" „Ani náhodou! Kľudne ti to pošlem!" „Ale kde by si ty stretla Axla? Musela by si ho parádne očariť!" „Čože? Chceš povedať, že by som nedokázala Axla očariť?" dupla naoko naštvane nohou a ja som sa zasmial „ale samozrejme, že áno. Stavím sa, že si nemusela mať ani tieto šaty, aby si upútala pozornosť, pretože...si proste úžasná," povedal som jej úplne bez žartu a ešte raz som si ju obzrel. Stále ma prekvapovalo aká je krásna! Všetku moju žiadostivosť však zadusila jedinou vetou: „Uhm...nemal si byť na Julietinom koncerte?" pripomenula mi a ja som si až teraz spomenul, že som sem len rýchlo zaskočil: „Ja...prišiel som Juliet po pitie," zahundral som, všetko moje nadšenie bolo preč akoby už len samotné meno „Juliet" obsahovalo tú jej negativitu a zlobu, akoby to bolo hanlivé či vulgárne slovo. „Takže teraz si už aj jej sluha?" opýtala sa drsne a vo mne až tak hrklo, v tom som si uvedomil, že by som sa mal sústrediť na pieseň, ktorú som počul až sem. Not Broken Yet! Tak toto bolo zlé, veľmi zlé! „Ja...už musím ísť! Neskôr mi porozprávaš oooo...tvojom stretnutí s Axlom, ja...prepáč!" jachtal som a aj som zabudol, že mám vziať pitie, bežal som ako o závod späť k pódiu. Počul som ako končí refrén piesne a dúfal som, že to nie je ten druhý, po ktorom som nastupoval ja. Bežal som ďalej a sácal som do všetkých naokolo, Juliet stíchla. Bože! Idem neskoro!-prebleslo mi hlavou. Vtrhol som na pódium a vzal som si mikrofón, aby sme mohli pokračovať. Juliet veľmi dobre skrývala zlosť, len sa na mňa usmiala a pokračovala v pretvárke. „When everything turns to grey, I still see you..." ukázala na mňa prstom a usmiala sa, vystrúhal som tú svoju grimasu a dav zajačal. „When the cold won't go away, I can still feel you..." pristúpila ku mne a svoju dlaň položila na moju ruku, ktorú som držal na stojane od mikrofóna a snažil som sa tváriť tak, ako by mi nezatínala ostré nechty do kože, dal som jej bozk na čelo a dav znova zajačal. Točila sa mi z toho hlava, bolo mi na zvracanie. Mal som chuť šmariť ten mikrofón o zem a odísť zo scény. Čo by robila potom? Lenže zjavne sa toho ani najmenej nehrozila a tak spievala ďalej: „Even when the sky is falling and I'm hanging on by a thread, I'm standing on the edge of nothing but I know it's not broken yet!" svojim pohľadom a odmietavým krútením hlavy ma znova utvrdzovala v tom, že to ešte nie je zlomené. Bolo mi jedno čo hovorila, bolo to zlomené. Náš zápas bol prehratý. Ona síce hovorila toto, ale v mojej hlave zneli slová inej piesne: I see your pain, I see you're crying. Your're not alive, you're dying...

Continue Reading

You'll Also Like

391 60 26
Pokračovanie príbehu o Davidovi Brooksovi, ktorý sa ocitá aj mimo svojho kontinentu aby sa mu podarilo nájsť niečo, čo mu pomôže zvíťaziť.
214K 5.8K 30
🔞 Warning: Môžu sa vyskytovať vulgarizmy alebo sexuálne či iné nevhodné scény. Čo sa stane,keď začne sedemnásť ročná Courtney s najväčším sukničkáro...
3.5K 36 57
467K 16.9K 79
Freya je tak trochu hanblivá 20 ročná panna, no keď nastúpi na výšku, všetko sa tak nejak zvrtne. Jej spolubývajúca je cool a šialená Lua, ktorá ju z...