Mommy | H.S.

By StylesFantesy

120K 9.5K 2.1K

'Cause the way that we touch is something that we can't deny and the way that we love is something that we ca... More

Prolog
1:"Beverly Hills."
2:"Camasa mea."
3:"Iubita ta?"
4:"Nu te rani singura."
5:"Barbat foarte gelos."
7:"Casa mea, regulile mele!"
8:"Reducem din tensiune."
9:"Tortura nu implica durere intotdeauna."
10:"Harry repara tot!"
11:"Sunt Samantha, apropo!"
12:"Al dracului de gelos!"
13:"Va trebui sa te revansezi!"
14:"Quelque chose."
15:"Nu-mi place sa ma trezesc singura."
16:"Suntem chit acum."
17:"O sa te adore."
18:"Imi ramasese ceva in gat!"
19:"Increzutule!"
20:"Doamne, de cand astept!"
21:"Barbatul ala..."
22:"Hai sa facem si prostia asta!"
23:"Juliet a facut-o?"
24:"Nu am spus asta!"
25:"O spui?"
26:"Tensiune de aviator as zice eu."
27:"Orgasm!"
28:"Portie dubla!"
29:"E adevarat?"
Cuvinte premergatoare
A/N: Intelegerea textului
30:"Dorinta ta e porunca!"
31:"De asta te temi tu?"
32:"Esti in regula?"
33:"Cum ai reusit asta?!"
34:"Gata de munca?"
Bad luck guys
Good news
35:"Asa sa fie ?"
36:"Parintii tai au aflat vestea?"
Playlist
37:"Sigur nu lesini?"
38:"Burta."
39:"Ce familie fericita!"
40:"In niciun caz!"
not an update 2
41:"Ce vreti?"
Cuvinte alese
41:"Obosit doar."
42:"Unde e?"
43:"6:46"
Explicatii

6:"Propuneri?"

2.7K 216 5
By StylesFantesy

"Want to keep your happiness? Keep quiet... just keep quiet and don't tell anyone anything.That is secret of your happiness."



J U L I E T

Nu au trecut mai mult de patru zile de cand sunt oficial un locuitor al magicului conac pe care Harry il detinea. Ma asigurase ca pot face orice doresc si pot folosi orice obiect imi este necesar pentru ca, din acest moment, "casa lui era si casa mea". Te-ai gandit ca nu-mi pot dori nimic mai mult. Traiam intr-o vila care ar face de ras si cea mai frumoasa casa din multitudinea e care o detine Brad Pitt, aveam langa mine un barbat ravasitor (din toate punctele de vedere) care aparent parea sa se comporte foarte dragut cu mine si mai avea si trei masini...trei masini geniale.

Nu ma intelege gresit, oricat de putin ti-ar placea masinile, nu ai cum sa nu ramai cu gura cascata in fata unui Jaguar, Aston Martin sau a unui Ferrari care, era doar de amortul artei si al succesului adus de ideile lui magnifice. Laudaros, sexy si arogant cu foarte multe calitati.

Acum cateva zile as fi sters toate podele de ras daca mi-ar fi zis cineva ca o sa mi se intample vreodata ce mi s-au intamplat zilele astea de cand am ajuns in casa lui Harry. Nu doar ca arata ca cel mai profesonist actor porno din industrie, dar avea si calitatile unuia. Dupa ce mi-a demonstrat ca nivelul lui de jena este nul si a reusit sa ma faca sa innebunesc de placere intr-un restaurant fitos din mijlocul Beverly Hills-ului, a urmat seiunea de dupa-amiaza unde nu a ezitat sa ma...invete niste lucruri.

Cu toate astea, nu am avut parte de niciun contact sexual...direct. Nu o sa ma plang in legatura cu asta, viata mea amoroasa se schimbase oricum drastic de cand l-am cunoscut, dar cred ca ma asteptam sa fie altfel. Ce aveam eu in cap era putin brutal si grosolan, dar eram aproape sigura ca dupa ce o sa se lamureasca cu acel calendar de fertilitate o sa vrea sa trecem la actiune, o sa raman insarcinata si o sa ma trimita in vreo garsoniera prafuita pana ii voi naste copilul.

Sunt totusi recunoscatoare ca nu s-a intamplat asta. Foarte recunoscatoare.

Am lasat apa calda a dusului sa curga lins peste mine si mi-am aplecat capul pentru a nu-mi patrunde in gura. Harry nu a mai insistat pe tema "de ce facem asta" fiind probabil constient ca si eu o sa vreau sa stiu motivul lui. Si oricum as da-o, nu pot intelege de ce a apelat la o mama surogat. De ce cineva ca el are nevoie de mine pentru a-i naste un copil?

Harry avea absolut orice isi putea dori o femeie.

Pe langa faptul ca arata increibil de bine, ca are o multime de bani si probabil ca pana si in gazonul lui se gaseau bancnote aruncate in momente de plictiseala, Harry parea sa fie o persoana buna. Am mentionat deja cele trei super masini si cele 2 case doar in Beverly Hills? Exact. Era prototiul perfect de barbat si cu siguranta femeile ar face un show fabulos de wrestling daca Harry ar fi premiul promis invingatoarei.

Am bufnit ofticata improscand cateva picaturi de apa in faianta si am oprit dusul. Ma durea capul de la toate variantele la care m-am gandit pana acum si am decis sa o las balta; atata vreme cat el nu deschide subiectul nu o s-o fac nici eu.

Am iesit din dus infasurandu-ma cu unul din prosoapele lui si am ajuns in dressing pentru a-mi cauta ceva lejer de purtat. Era deja 22:15 cand m-am uitat la ceas, iar Harry imi propusese sa vedem un film pentru ca maine are o zi destul de incarcata si ii va trebui toata concentrarea de care dispune. Asa ca m-am conformat si am tras repede pe mine o pereche neagra de boxeri si am cautat in fundul dulapului un tank top larg, care imi trecea de fund. Era alb, simplu si avea doar doua urechi negre de pisica undeva deasupra sanilor.

Harry a fost foarte clar cand mi-a spus ca vrea sa port cat mai putine haine cu putinta, dar eram o persoana putin pudica de fel si nu ma simteam bine defiland goala prin toata casa. Mai ales acum ca am aflat ca uneori o sa mai dau si de Collin pe aici.

Inca nu pot intelege cum de nu mi-am dat seama ca sunt rude cand l-am vazut prima data. Collin era varianta in miniatura a lui Harry. Nu doar ca trasaturile lor erau cat se poate de similare, dar si felul in care isi aranjeaza parul si modul in care vorbeste. Cu siguranta Harry a avut o influenta enorma asupra lui daca a reusit sa-l "dreseze" dupa bunul lui plac si au reusit sa devina atat de apropiati si sa se sustina unul pe altul cu atata dragoste.

Am aflat si preocuparea zilnica a lui Collin si, pe langa modelling (evident, Juliet, evident), era antrenor personal de volei. Harry era mai mare cu doi ani decat el si l-a impins inca de cand era mic sa faca tot mai multe sporturi pana cand, intr-un final, a reusit sa-i injecteze acest microb in corp.

"Te descurci cu filmul ala?" L-am intrebat pe Harry care isi tot prajea creierul de cateva minute cautand un film.

"Nu stiu ce sa aleg. Propuneri?"

"In mod normal as spune sa alegi orice din seria Fast&Furious, dar din moment ce ai spus ca maine ai o zi grea, nu vreau sa-ti dau vreo idee de drifting pana la firma." Am chicotit aplecandu-ma spre laptopului lui. "Asa ca ce ai spune sa vedem o comedie?" Am zambit.

"Actori buni?" Intreba curios si se apleca pentru a cupla niste cabluri de la laptop in spatele plasmei.

"Nina Dobrev desigur." Mi-am ridicat barbia mandra spre el. Era una dintre actritele mele preferate si as fi laudat-o pana in panzele albe. Harry rase usor si se ridica.

Am cautat filmul pe internet si ne-am asezat pe canapeaua din living. Harry a adus o patura crem extrem de pufoasa si am ridica-o de la piciorul canapelei si am pus-o langa mine. Micutele perne ornamentale erau langa noi si Harry isi urca picioarele pe doua dintre ele. Cand filmul a inceput si am vazut imaginea imensa si de calitate am mormait satisfacuta. Home Cinema la propriu.

"Maine o sa ajung mai tarziu, asta in cazul in care nu reusesc sa grabesc putin lucrurile." Vorbi Harry si isi duse bratul in jurul umerilor mei tragandu-ma mai aproape de el. Mi-am lasat capul pe umarul lui si am aprobat usor.

"E in regula, inteleg ca ai treaba." Harry ofta de parca ii dadusem o lovitura sub centura si imi saruta crestetul incet. Cred ca asta era unul dintre cele mai afectuase gesturi de dragoste dintre noi. Cel putin pana cum.

Rasul melodios al lui Harry era dovada clara ca am si eu ceva gusturi cand vine vorba de filme si radeam alaturi de el printre momentele de cascat. Mi-am plimbat mana pe pieptul lui gol simtind cat de fina avea pielea si era si normal sa fie asa datorita tatuajelor care ii patau pielea in acea zona. Mi-am gasit de lucru si ii studiam fiecare tatuaj, fiind totusi cu un ochi si la film.

Imi era extrem de somn si atmosfera intunecata ma ducea imediat spre bratele somnului. Cred ca ajunsesem pe la jumatatea filmului cand l-am simtit pe Harry tragand patura peste trupul meu s buzele lui s-au atins de fruntea mea de data asta. Deja imi era dificil sa mai disting vocile sau imaginile filmului, privirea mea se impaienjenise brusc si genele fluturau fara vlaga pana cand s-au linistit si am adormit.

~~~

"Il suni pe Collin sa vina sa stea cu tine daca te plictisesti, da?" Harry ma privi bland si imi ridica o suvita rebela care iesise din cocul meu dezordonat.

Am aprobat din cap zambind.

"Imi pare rau ca trebuie sa plec, dar promit ca o sa ma revansez. Plus weeknd-ul pe care-l vom petrece la Louis care garantez ca va fi unul pe cinste." Ranji de data asta spre mine si am chicotit.

"Saluta-l din partea mea." Am spus.

"Sigur, ne vedem mai tarziu. Doar suna-ma daca ai vreo problema!" Imi reaminti pentru a noua oara si mi-am dat ochii peste cap.

"Am inteles, boss!" Am ridicat mana la tampla ca un soldat respectuos. "Bafta." Am zambit si se apleca sa ma sarute.

Harry iesi si incuie usa in urma lui cu o duzina de incuietori. Desi arata foarte elegant si rafinat, usa asta se incuia ca una de seif. Bine lucrat, domnule Styles.

Am folosit laptopul lasat de Harry pentru a cauta niste muzica si m-am holbat doua secunde la boze pana sa-mi dau seama care era butonul pentru volum. Imediat vocea lui Beyonce rasuna in toata casa si am inceput sa ma fatai in jurul canapelei amintindu-mi cat de mult imi placea melodia "All the single ladies".

In timp ce imitam miscarile de dans, m-am indreptat spre bucatarie unde am golit intreaga incapere de orice broboana de stuguri pentru ca ii adoram si nu voiam sa-i impart cu nimeni.

Trecusera vreo trei ore de cand Harry plecase si imi daduse un mesaj acum jumatate de ora sa-mi spuna ca a inceput dimineata cu stangul si ca e un car de draci. Am incercat sa-l linistesc si n-am apucat sa scot mai mult de trei cuvinte ca cineva l-a strigat cerandu-i ajutorul. Se pare ca are un rol foarte important in firma aia din moment ce nimeni nu e in stare sa faca nimic fara ajutorul lui.

Incepusem sa ma plictisesc ingrozitor si m-am tot fatait cu capul in jos pe canapea, asta dupa ce inspectasem toata casa. Nu aveam chef sa-l sun pe Collin care ar fi avut probabil o multime de intrebari si nu stiam ce sa mai fac. Ascultasem toata muzica pe care o o puteam duce.

Brusc o idee mi-a strafulgerat creiersul si m-am chinuit sa ma ridic in fund pe canapea pentru ca, aparent pozitia anterioara imi afecta gandirea, si dupa cateva secunde de cugetare m-am ridicat in picioare. Harry a spus ca pot sa ies oricand vreau si sa petrec timp cu prietenii, iar acum daca el nu e acasa nu are rost sa stau aici baricadata Si cu ocazia asta mai invatam si eu putin orasul asta.

Continue Reading

You'll Also Like

628K 29.9K 54
Taehyung is appointed as a personal slave of Jungkook the true blood alpha prince of blue moon kingdom. Taehyung is an omega and the former prince...
781K 30.8K 42
Being a single dad is difficult. Being a Formula 1 driver is also tricky. Charles Leclerc is living both situations and it's hard, especially since h...
233K 22.3K 56
Third book of idol love series... Devotion- "Strongest form of love" All the characters are fictional. There is no connection with the real place or...
2M 106K 62
↳ ❝ [ INSANITY ] ❞ ━ yandere alastor x fem! reader ┕ 𝐈𝐧 𝐰𝐡𝐢𝐜𝐡, (y/n) dies and for some strange reason, reincarnates as a ...