6:"Propuneri?"

2.7K 216 5
                                    

"Want to keep your happiness? Keep quiet... just keep quiet and don't tell anyone anything.That is secret of your happiness."



J U L I E T

Nu au trecut mai mult de patru zile de cand sunt oficial un locuitor al magicului conac pe care Harry il detinea. Ma asigurase ca pot face orice doresc si pot folosi orice obiect imi este necesar pentru ca, din acest moment, "casa lui era si casa mea". Te-ai gandit ca nu-mi pot dori nimic mai mult. Traiam intr-o vila care ar face de ras si cea mai frumoasa casa din multitudinea e care o detine Brad Pitt, aveam langa mine un barbat ravasitor (din toate punctele de vedere) care aparent parea sa se comporte foarte dragut cu mine si mai avea si trei masini...trei masini geniale.

Nu ma intelege gresit, oricat de putin ti-ar placea masinile, nu ai cum sa nu ramai cu gura cascata in fata unui Jaguar, Aston Martin sau a unui Ferrari care, era doar de amortul artei si al succesului adus de ideile lui magnifice. Laudaros, sexy si arogant cu foarte multe calitati.

Acum cateva zile as fi sters toate podele de ras daca mi-ar fi zis cineva ca o sa mi se intample vreodata ce mi s-au intamplat zilele astea de cand am ajuns in casa lui Harry. Nu doar ca arata ca cel mai profesonist actor porno din industrie, dar avea si calitatile unuia. Dupa ce mi-a demonstrat ca nivelul lui de jena este nul si a reusit sa ma faca sa innebunesc de placere intr-un restaurant fitos din mijlocul Beverly Hills-ului, a urmat seiunea de dupa-amiaza unde nu a ezitat sa ma...invete niste lucruri.

Cu toate astea, nu am avut parte de niciun contact sexual...direct. Nu o sa ma plang in legatura cu asta, viata mea amoroasa se schimbase oricum drastic de cand l-am cunoscut, dar cred ca ma asteptam sa fie altfel. Ce aveam eu in cap era putin brutal si grosolan, dar eram aproape sigura ca dupa ce o sa se lamureasca cu acel calendar de fertilitate o sa vrea sa trecem la actiune, o sa raman insarcinata si o sa ma trimita in vreo garsoniera prafuita pana ii voi naste copilul.

Sunt totusi recunoscatoare ca nu s-a intamplat asta. Foarte recunoscatoare.

Am lasat apa calda a dusului sa curga lins peste mine si mi-am aplecat capul pentru a nu-mi patrunde in gura. Harry nu a mai insistat pe tema "de ce facem asta" fiind probabil constient ca si eu o sa vreau sa stiu motivul lui. Si oricum as da-o, nu pot intelege de ce a apelat la o mama surogat. De ce cineva ca el are nevoie de mine pentru a-i naste un copil?

Harry avea absolut orice isi putea dori o femeie.

Pe langa faptul ca arata increibil de bine, ca are o multime de bani si probabil ca pana si in gazonul lui se gaseau bancnote aruncate in momente de plictiseala, Harry parea sa fie o persoana buna. Am mentionat deja cele trei super masini si cele 2 case doar in Beverly Hills? Exact. Era prototiul perfect de barbat si cu siguranta femeile ar face un show fabulos de wrestling daca Harry ar fi premiul promis invingatoarei.

Am bufnit ofticata improscand cateva picaturi de apa in faianta si am oprit dusul. Ma durea capul de la toate variantele la care m-am gandit pana acum si am decis sa o las balta; atata vreme cat el nu deschide subiectul nu o s-o fac nici eu.

Am iesit din dus infasurandu-ma cu unul din prosoapele lui si am ajuns in dressing pentru a-mi cauta ceva lejer de purtat. Era deja 22:15 cand m-am uitat la ceas, iar Harry imi propusese sa vedem un film pentru ca maine are o zi destul de incarcata si ii va trebui toata concentrarea de care dispune. Asa ca m-am conformat si am tras repede pe mine o pereche neagra de boxeri si am cautat in fundul dulapului un tank top larg, care imi trecea de fund. Era alb, simplu si avea doar doua urechi negre de pisica undeva deasupra sanilor.

Harry a fost foarte clar cand mi-a spus ca vrea sa port cat mai putine haine cu putinta, dar eram o persoana putin pudica de fel si nu ma simteam bine defiland goala prin toata casa. Mai ales acum ca am aflat ca uneori o sa mai dau si de Collin pe aici.

Mommy | H.S.Where stories live. Discover now