13:"Va trebui sa te revansezi!"

2.5K 191 21
                                    

"Falling in love is easy.
Staying in love is a challenge.
Letting go is hard.
Moving on is suicide."


Harry il scana pe Andrew din cap pana in picioare de parca era geamanul lui K9 si in orice secunda avea sa ii sara la gat.

"El e Harry St-" Mi-am deschis gura sa fac eu prezentarile fiindca nu mergeau asa cum voiam eu, dar gelozia-in-persoana ma intrerupse.

"Iubitul lui Juliet!" Zise scurt ridicandu-si barbia mandru. Andrew chicoti si imi zambi in felul ala care imi transmitea ca o data in viata am si eu un prieten si el e mai gelos decat prevede legea.

"Imi pare bine sa te cunosc, Harry! July a fost foarte secretoasa vis-a-vis de tine." Minti Andrew cu lejeritatea unui profesionist si Harry ii privi neimpresionant farmecul fals.

Hotarasem ca e cazul sa intervin inainte sa ajung arbitru intr-un meci de K1.

"Andrew e cel mai bun prieten al meu si ne cunoastem de mult timp." Am explicat gesticuland spre Andrew si prinzand mijlocul lui Harry cu cealalta mana. Parea sa se mai fi calmat in urma gestului meu.

"Aha." Desi se mai potolise, nu renunta la gelozia asta nici in ruptul capului.

Andrew chicoti.

"Eu am putina treaba, ne mai vedem. Mi-a facut placere sa te cunosc!" Zambi prietenos spre Harry si imi facu si mie cu mana inainte sa se intoarca cu spatele la noi si sa dea fuga in masina lui.

I-am facut cu mana lui Andrew pana cand masina lui a disparut din raza mea vizuala si Harry m-a tras imediat in casa. Inchise usa in urma noastra si m-am indreptat spre canapea punandu-mi geanta langa perne.

"Ai reusit sa rezolvi fisele alea?" M-am intors spre el si ma privi cu mainile in san. Cand imi intelese intrebarea isi ridica sprancele surprins. Probabil nu se astepta sa schimb subiectul asa dupa traiectoria vantului.

"De fapt nu. Unul din modele noastre a demisionat fara un motiv pertinent si acum trebuie sa gasim altul cat mai repede." Ofta.

"E vreun fel in care te-as putea ajuta?" M-am oferit putin nesigura.

"Nu-ti face griji, ma ocup deja de asta. O sa se rezolve, e doar o chestiune de timp."

"Timpul este stapan peste multe lucruri."

"Da si din pacate in cazul de fata, este mult prea scurt." Stramba din nas ofuscat.

Am chicotit si i-am dat dreptate. Erau oricum atat de multe persoane care isi doreau o cariera in modeling si daca ma intrebi pe mine, cred ca si eu eram printre ele. Pe langa faima si bani, aveai posibilitatea de a calatori peste tot si de a te bucura de traditiile fiecarei tari.

Numai de-ai putea calatori pe gratis oricand iti doresti...


H A R R Y

"Nu, frate. Chiar nu stiu pe cine sa aduc in locul Johannei." Am oftat exasperat trecandu-mi degetele prin par.

"Chiar nu poti gasi un amarat de model pana maine? Ai idee cate fete tanjesc dupa locul ei?" Collin ma certa in telefon. Doamne, aveam sa dau de dracu' rau de tot.

"Nu asta e problema! Nu am pe cine sa gasesc intr-un timp atat de scurt. Conferinta e maine si e deja seara. La 6 a.m. avionul decoleaza, iar eu se presupune ca ar trebui sa gasesc un fotomodel in mai putin de zece ore care din intamplare sa aiba si bagajele facute." M-am enervat. Sansele de a rasari cineva la usa mea spunand ca mi-a citit gandurile si caut un model erau egale cu zero.

Collin mormai ceva in telefon si facu o pauza scurta.

"Dar daca..." Zise usor retinut si se opri in mijlocul propozitiei.

Mommy | H.S.Where stories live. Discover now