Luna cu ochii verzi

By cristina7676767

3.1K 245 130

O mică făptura inocentă și fragilă ,ce nu i-a greșit nimic vieții, ajunge să devină abuzată fizic, cât și psi... More

Capitolul 1
Capitolul 2
Capitolul 3
Capitolul 4
Capitolul 5
Capitolul 6
Capitolul 7
Capitolul 8
Capitolul 9
Capitolul 10
Capitolul 11
Capitolul 12
Capitolul 13
Capitolul 14
Capitolul 15
Capitolul 17
Capitolul 18
Capitolul 19
Capitolul 20
Capitolul 21

Capitolul 16

133 11 8
By cristina7676767

Hazel

-Ați terminat ceea ce v-am spus să faceți? îi întreabă Aaron pe Dominic și Liam,ce intră destul de obosiți în camera în care micuța Stella doarme.

Dominic aprobă din cap în timp ce își dezbracă tricoul, însă privirea lui Aaron îl face să intre rapid în baie.

-Mulțumesc că ai avut grijă de Stella,luna. îmi mulțumește Liam înainte să îi plasez micuței stele un pupic de noapte bună pe frunte.

-Noapte bună,Liam. șoptesc înainte de a mă ridica, apoi să ies cu Aaron pe urmele mele, pe urmă să îmi deschidă ușa camerei noastre. Ce gentleman. zic luându-mi niște pijamale confortabile ce constă într-o pereche de pantaloni scurți și un tricou , ambele fiind de un verde pastelat.

Zâmbește înainte de a se pune la birou, iar eu merg la duș.

După o oră în care mi-am îmbălsămat corpul în aroma deosebită de vanilie și părul lung în scorțișoară, îmi îmbrac hainele, urmând să ies.

Nici nu fac patru pași, căci Aaron își ridică privirea, apoi îmi analizează corpul.

Îmi face semn să mă așez pe coapsa lui ,iar eu fac întocmai, urmând să îmi așez capul pe umărul lui.

-Ți-ai adus aminte chiar tot, iubito?

Aprob din cap, iar acesta își închide laptopul,acum singura sursă de lumină fiind cea a lunii.

-Acum câteva zile ai fost sub o vrajă ce nu îți permitea să îți aduci aminte de nimic, vrăjitorii haitei au spus că trebuie să te mușc pentru a te ajuta. Nu ai idee cum a țipat Draco în momentul când a auzit că ți-ai adus aminte de noi. îmi șoptește înainte de a-mi încolăcii picioarele în jurul taliei lui, apoi să îmi îngrop fața în scobitura gâtului său.

-Cine a pus vraja?

-Unul dintre vrăjitorii tatălui tău. Însă acum nu mai au de unde să primească ordine, Samu' e la patru metri sub pământ. îmi răspunde punându-se în pat, cu mine deasupra sa.

Privirea îmi rămâne șocată, cât și expresia feței, iar Aaron îmi mângâie spatele blând.

-Nimeni și nimic nu scapă din mâinile mele când vine vorba de diamantul meu. șoptește sărutându-mi părul.

Stăm așa minute în șir, până în momentul când Aaron își coboară mai jos palmele, fundul meu fiind acum strâns în palmele lui.

-Am nevoie de tine, diamantule. șoptește ridicându-și palmele. Amicul meu este mult prea nerăbdător.

Mă înroșesc instant când aud cuvântul "amic", următoarea mea reacție fiind să îmi ridic capul, apoi să îl privesc în ochii negri ca niște abisuri.

-Atunci fă-mă a ta,Aaron. șoptesc mângâind-ui obrazul.

-Nu o pot face încă.. . Tradițiile vârcolacilor spun că trebuie să te fac a mea după nuntă.

Mă dau jos de pe el, apoi îi iau palma și o pun pe pântecul meu.

-Tradițiile nu spun și că mini Aaron mai poate aștepta până după nuntă. șoptesc zâmbind iar acesta chicotește.

-Pentru mini Aaron fac orice, chiar să și încalc aceste tradiții stupide. îmi spune în timp ce se pune deasupra mea.

Începe să îmi sărute gâtul și să îl muște, apoi coboară mai jos de claviculă, până ajunge la sâni, acolo cerându-mi acordul, chiar dacă a mai făcut-o de destul de multe ori.

Îmi scoate ușor tricoul, apoi îi observ privirea flămândă când îmi privește sânii acoperiți doar de un sutien alb.

-Mă faci să îmi pierd mințile, Hazel. îmi spune numele pe un ton obsesiv în timp ce îmi scoate și sutienul, apoi îl văd cum înghite în sec.

Începe să îmi frământe blând fiecare sân în parte , apoi începe să îi muște și sărute.

Rânjește diabolic în momentul când gem, apoi își lipește erecția întărită de feminitatea mea.

-Gemi atât de frumos. spune după ce îi alintă pe ambii cu săruturi, urmând să îl simt cum coboară ușor cu limba pe abdomenul meu, până deasupra elasticului pantalonilor scurți. Îmi permiți,frumoasa mea Lună? îmi cere din-nou aprobarea, iar eu i-o dau din priviri.

Îmi scoate și pantalonii scurți, urmând să îmi admire corpul ,cu o singură parte acoperită de lenjeria intimă.

-Ești atât de frumoasă, iubito. zice înainte de a încerca sa îmi scoată și ultimul articol vestimentar, însă îl opresc.

-Nu-i corect. mă refer la hainele lui, însă nu înțelege. Sunt pe cale să rămân goală pușcă în fața ta, iar tu încă îți ai pantalonii.

Zâmbește demonic, apoi își scoată pantalonii scurți, iar amicul lui întărit este mult mai vizibil prin boxeri.

Înghit în sec înainte ca Aaron să mă sărute, cât și să își lipească amicul de zona mea intimă,iar eu gem în gura lui.

-Ești ca o portocală dulce. Vreau să te mângâi și să îți simt sucul pe buzele mele. șoptește peste buzele mele înainte de a-mi sfâșia lenjeria intimă.

Mă înroșesc din nou când mă privește în timp ce coboară spre feminitatea mea, iar buzele și limba sa sunt cele care mă fac să îi gem puternic numele.

-Ușor, diamantule. Ăsta nu-i nici începutul.

Scap iar un geamăt puternic în momentul când își înfige un deget în mine, apoi îmi îngrop degetele în părul lui, trăgându-l mai aproape de miezul meu ce arde doar pentru el.

Timp de câteva minute mă duce pe culmile placerii, iar când își scoate degetele din mine , și le bagă în gură în timp ce rânjește, expresia lui mulțumită facandu-ma să gem ușor.

-Sucul tău este atât de dulce. îmi șoptește înainte să îl simt cum își dă boxerii jos, aceștia ajungând lângă hainele mele și pantalonii săi.

Mă încordez când începe să își frece amicul de feminitatea mea, însă expresia satisfăcută a feței lui mă face să zâmbesc.

-Relaxează-te, iubito. Dacă simți că ritmul este prea mare,spune-mi. Aici contează ca tu să fii bine și să simți plăcere, nu să înduri atâta durere. îmi zice blând înainte de a-mi săruta fruntea.

Prind cearceaful strâns în pumni,iar o lacrimă îmi scapă pe obraz în momentul când intră ușor în mine, la un moment dat oprindu-se pentru a mă obișnui cu senzația.

După câteva minute, acesta spune:

-Nu îți merit inocența și floarea, diamantule.. . zice ștergându-mi lacrimile ce curg ca un râu din cauza durerii ce plusează mult prea tare.

-Meriți tot, Aaron. îi răspund în timp ce îmi mângâie grijuliu abdomenul, având grijă să îmi șteargă fiecare lacrimă. Cu atâtea probleme pe cap, tot m-ai salvat din mâinile tatălui meu.. . Meriți absolut tot de la mine , chiar și floarea și inocența pe care m-am străduit să le păstrez în siguranță atâția ani.

Ușor, ușor, mă face să mă obișnuiesc cu senzația,iar durerea ce pulsa înainte mult prea tare, acum se micșorează și este înlocuită de plăcere.

-Spune-mi dacă te simți inconfortabil, voi micșora ritmul și voi fi mai blând . mă anunță grijuliu în timp ce corpul său îl acoperă de tot pe al meu, gura lui fiind acum la urechea mea, iar respirația sa caldă îmi transmite mii de fiori.

Îmi afund unghiile în spatele său când corpul meu cedează,iar un tremur îl străpunge împreună cu o căldură inexplicabilă, acestea făcandu-ma să gem puternic.

-Aaron.. . îi gem numele iar acesta începe să se miște din nou în mine, respirația sa accelerată dându-mi de înțeles că și el este destul de aproape de a urca pe culmile plăcerii.

După un șir întreg de minute în care am mai avut un orgasm, simt că atât eu, cât și Aaron, suntem aproape de a avea parte de plăcere intensă oferită de geamătul celuilalt.

Ne gemem numele la unison, sucul său fierbinte umplându-mă până la refuz.

Îmi geme în ureche, apoi îmi atacă buzele , gustul sărutului său fiind acum de două ori mai dulceag.

Iese ușor din mine, apoi îl văd cum ezită să îmi spună ceva.

-Ai ceva să îmi spui? îl întreb încercând să nu mă uit în jos, la amicul lui.

-Știi, acum tu îmi aparții trup și suflet, la fel și eu.. . zice ezitând și scarpindându-și ceafa, apoi îmi face semn din priviri să mă așez în genunchi. Dacă simți că te sufoci,atinge-mă pe coapsă. șoptește înainte ca amicul său să facă contact cu gura mea, iar geamătul puternic al lui Aaron mă face să vreau să îl satisfac în fiecare zi. Mhhh.. . își înăbușă un geamăt însă tot o face când și-l adâncește atât de adânc încât sunt nevoită să îl las puțin pentru a putea tușii.

Dragostea și grijul cu care mă privește zâmbind blând de sus, mă fac să îi dau înțeles din priviri că încă mai pot, acesta încurcându-și degetele în părul meu mă trage mai aproape de el,eu reușind după minute în șir să mai aibă un orgasm, sucul său mult mai fierbinte fiind acum pe limba mea.

Mă privește cu atenție cum înghit tot, acesta urmând să mă ridice.

Îmi iau înapoi hainele pe mine, excluzând lenjeria intimă și sutienul la rugămințile lui Aaron, apoi mă așez lângă el, acesta strângându-ma atât de tare în brațe încât mă fac din ce în ce mai mică la pieptul lui.

-Te iubesc și te voi iubi până la capătul zilelor mele,frumoasa mea Lună. șoptește înainte ca eu să adorm.

Scuzați eventualele greșeli.

Cât mai multe păreri în comentarii iar un vot m-ar ajuta enorm.❤️

Continue Reading

You'll Also Like

258K 14.2K 16
Nimeni nu il va putea obliga pe Sergio Torenti sa divorteze. Si cu atat mai putin o femeie ambitioasa care putea sa plece cu averea familiei. Sergio...
78.2K 3.3K 15
Sofia Swan,este o tanara simpla care locuia cu tatal ei la margine satului. Dupa ce tatal moare,acest ii lasa drept mostenire o prietenie veche cu Co...
3.3K 195 27
O profundă poveste de dragoste cu suișuri și coborâșuri, cu doua persoane care luptă pentru ceea ce își doresc și cu persoane care lupta contra lor...
879K 44K 30
Un Alpha Suprem primeste ca suflet pereche un Rogue. Atat iubirea cat si viata ei sunt in pericol atunci cand el se lasa condus de orgoliu si este pa...