𝓗𝓮 𝓲𝓼 𝓶𝔂 𝓼𝓽𝓮𝓹𝓫𝓻𝓸...

By kookiebunny9497

2.6K 211 297

- Бях пиян и ти си се възползвал от мен, копеле! - Да не си пил толкова, че защо аз да съм ти виновен? - Майн... More

⓿❶
⓿❷
⓿❸
⓿❹
⓿❺
⓿❻
⓿❼
⓿❽
⓿❾
❶⓿
❶❶
❶❷
❶❸
❶❹
❶❺
❶❻
❶❼
❶❽
❶❾
❷⓿
𝑸&𝑨 (𝒒𝒖𝒆𝒔𝒕𝒊𝒐𝒏𝒔 𝒂𝒏𝒅 𝒂𝒔𝒏𝒘𝒆𝒓𝒔)
❷❶
❷❷
❷❸
❷❹
Отговори
❷❺

⓿⓿

191 8 5
By kookiebunny9497

Здравейте и пак съм аз. Хихи. 😝😀
Това е въвеждащата част от историята на двамата братя, които всички много обичаме. ВиКук. 🥰😍😘
Надявам се идеята да ви допадне. Ще има много смут и затапки, и много забавни случки.

Джеон Джънгкук.

На 17 години. Много красив, сладък, успешен и известен гимназист в 11-ти клас. Участва в клуба по вокално пеене и е в отбора по баскетбол на гимназията.
Като дете е бил много стеснителен и плашлив, заради травми, нанесени му от баща му, но след като родителите му са се развели, когато е бил на десет години се премества с майка си и намира приятели, които му помагат да премахне своята интровертност. Бивше гадже е на Югьом от 12-ти клас.

Парк Джимин.

17-годишен тийнейджър. Най-добрият приятел и съсед на Джънгкук. Човекът върнал усмивката на Заека. В един клас са. Джимин членува в клуба по танци и също е в отбора по баскетбол на гимназията. Близките му приятели го наричат Чим, Чимо и Мочи. Няма гадже, води полов живот с най-добрия си приятел от време на време за задоволяване на нуждите и на двамата.


Хуанг Хюнджин.

На 17 години е. Съученик и приятел на Кук и Чим. Не членува в клубове, но е играч в гимназиалния отбор по баскетбол. Има гадже - Феликс.


И Феликс.

17-годишен тийн. Съученик на другите трима по-горе и гадже на Хюнджин. Клоунът на групата. И в най-тъжните им дни може да ги разсмее. Членува в клуба по вокално пеене и е играч в отбора по баскетбол.


Ким Техюнг.

19-годишен гимназист последна година. Пропуснал е една учебна година, заради постоянните пътувания с баща му. Не признали една година в училището, в което се е преместил. Ще се премести за последно в гимназията, където учат другите по-горе. Отраснал е само с баща си. Майка му е починала от рак, когато е бил само на осем годинки. След загубата си усмихнатото момченце се е превърнало в груб и проблемен тийнейджър. Държи се добре само с тези, които си мисли, че наистина го заслужават. Може да е истински джентълмен и да завърти главата на всяко момче и момиче. Бисексуален е. Няма гадже. Той е по еднодневките.


Мин Юнги.

На 19 години. Учи в гимназията, където учат Чим и Джънгкук. Последна година му е. Най-добрият приятел на Техюнг, запознали са се чрез общи познати. Много весел и приятен, но и сериозен, когато се наложи. Свири на пиано още от малък. Това е най-голямата му страст, както и пеенето. Членува в клуба по вокално пеене и в баскетболния отбор.

Ким Югьом.

На 19 години. В класа на Юнги. Гадже, или по-точно бивше гадже на Джънгкук. Играе в баскетболния отбор на гимназията.

Ча Хейонг.

Майката на Джънгкук. Върнала си е моминското име след развода. Живеят си добре със сина си. След раздялата с мъжа си се реализира като моден дизайнер и успява да пробие в тази среда.


Ким Дехюн.

Баща на Техюнг. След смъртта на жена си е бил съсипан, но се е стегнал, заради сина си и го е отгледал сам. Влюбил се е отново след толкова години в жена, която също има син и ще се опитат да съединят живота си без да наранят момчетата си.


Главни герои: Jungkook, TaeTe, Jimin, Yoongi, Yogyeom, Cha Haeyong (майката на Кук), Kim Daehyun (бащата на ТаеТе)

Поддържащи герои: останалите членове от групите BTS, Straykids, Got7 и EXO

Книгата ще съдържа:

- смут сцени;
- груби и обидни думи;
- затапки;
- насилие и пр.

Премиера: 31.03. 2024 г.

Надявам се историята за доведените братя да ви допадне. Ще се радвам, ако вотвате и коментирате, за да знам дали съм успяла да достигна до вас, читателите. Ех, скоро очаквайте първа глава. 😉💜💜💜

И отново много ти благодаря, бебе _zulbiecunay_ за прекрасната корица. 💗💗💗

Continue Reading

You'll Also Like

1.2M 47K 10
jisung moves into a new apartment where he meets his neighbor, minho who keeps him up at night with his moans minsung not quite smut but not quite f...
45.9K 1.6K 74
Тя беше неговото обсебване. Тя беше неговият лъч светлина. Тя беше лекарството за всичките му рани. Тя беше надеждата му за един по-добър живот. Тя...
10.8M 339K 71
You and Jungkook were childhood best friends. Theres just one thing...You hadn't realized he was in love with you.
26.9M 1.1M 42
she dreads to get to school because of one name. ; high school au, tsundere!taehyung lmao » under edit » #4 in fanfiction on 171222