Coffee and Cigarettes [SK]

By hogwartsbitchez

917 145 898

Poďme to trochu poprekrúcať a zmiasť zarytých čitateľov Harryho Pottera, Záškodníkov a Fantastických zverí: T... More

Úvod - Prehovor autoriek
1. Kapitola
2. Kapitola
3. Kapitola
4. Kapitola
5. Kapitola
6. Kapitola
7. Kapitola
8. Kapitola
9. Kapitola
10. Kapitola
11. Kapitola
12. Kapitola
13. Kapitola
14. Kapitola
16. Kapitola
17. Kapitola
18. Kapitola
19. Kapitola
20. Kapitola
21. Kapitola
22. Kapitola
23. Kapitola
24. Kapitola
25. Kapitola
26. Kapitola
27. Kapitola
28. Kapitola
Rok nás máte na krku
29. Kapitola

15. Kapitola

31 4 4
By hogwartsbitchez

Korzety, pašeráci a čumilovia

A L Y S S A

Nejakým zázrakom sa napratala do šiat od mamy. Boli neskutočne krásne, ale keď jej Talia uväzovala korzet, takmer vypustila dušu. Vážne nechápala, ako mohol byť niekto schopný v tomto väzení dýchať. Väzenie preto, lebo jej hruď bola naozaj väzňom za veľmi, VEĽMI, tesnými mrežami.

Našťastie sa ale tá sťahujúca vecička pekne schovala pod jej zlaté šaty. Naozaj sa jej mama prekonala. Síce mala radšej tmavé oblečenie, ale tieto šaty boli dokonalé. Len sa jej moc nechcelo v nich pred všetkými ukázať. Pozrela sa dolu na zem na svojho ňucháča. Henry sa na ňu pozeral svojimi drobnými očkami, s hlavou potočenou do boku.

„Trhaj," zašepkala.

Sadol si, takže mu mohla vidieť čiernobiele bucľaté bruško (no čo, milovala, keď mohla svoje zvieratko s určitou mierou vykŕmiť) a prezrel si ju. Spustil sa na labky a podišiel k jej šatám. Oňuchal ich a rozhodol sa, že trhať nebude. Čakala, že ho aspoň tá zlatá farba presvedčí, ale nestalo sa. Otočil sa jej zadkom a išiel sa schovať do vedľajšej miestnosti, pravdepodobne pod posteľ, tam bolo jeho miestečko.

„Zradca," zamrmlala si popod nos a otočila sa k zrkadlu.

Alyssa bola v kúpeľni, zatiaľ čo Talia sa prezliekala v izbe. Dohodli sa, že sa navzájom prekvapia. Alysse už chýbala len posledná drobnosť. Načiahla sa za topánkami a obula sa do nich. Na jej vkus boli privysoké, ale na to kašlala. Ak v nich vydrží cestu k nádvoriu a späť bez zlomeniny, bude dobre.

Chytila sa svojho náramku, zavrela oči a nadýchla sa. Prepadali ju mierne nervy. Opäť sa na seba pozrela do zrkadla. Talia sa rozhodla, že jej vlasy len trochu zavlní. Použila aj nejaké kúzlo, ktoré jej nanieslo na vlasy jemné zlaté trblietky. Nakoniec líčenie zvládla aj sama. Nebolo to nejaké výrazné, ale v jednoduchosti sa naozaj často skrývala krása. Čierna linka okolo očí zvýraznila modrú farbu a zlaté tiene ladili k šatám a topánkam. Na pery naniesla len jemný hnedý rúž. Nebolo treba to preháňať.

„To zvládneš Lyssa," zašepkala si pre seba a znova si vzdychla.

Otočila sa chrbtom k zrkadlu a vošla do izby. Obzerala sa, kým nezbadala svoju priateľku. Pozerala sa do zrkadla a vyzerala naozaj šťastne. Alyssa bola rada, keď sa jej blízki cítili dobre. Vždy jej to zlepšilo náladu. S pobavením sledovala, ako si zodvihla sukňu a prezrela si svoje čierne tenisky.

„Vyzeráš šťastne," vyriekla.

T A L I A

Talia stála pred zrkadlom.

Roztrasenými rukami prešla po jemnej látke, ktorej farba pripomínala rubíny. Zhlboka sa nadýchla a usmiala sa na odraz, ktorý pred ňou stál. Palcom si prešla po čele a odsunula pramienok vlasov, ktorý jej padol do tváre. Alyssa trvala na tom, že jej dokáže spraviť niečo lepšie, ale Talia sa uskromnila s jednoduchým drdolom.

Pohladila čierny korzet, ktorý jej tvaroval hruď. Popravila si červené rukávy, ktoré mala tak nízko, že jej odhaľovali dostatočne chrbát, ramená a mierne aj hruď.

Zhlboka sa nadýchla. Spravila pár krokov mimo zrkadla, ku malému stolčeku, na ktorom bola položená malá krabička. S úsmevom ju zobrala do rúk. Otvorila ju a v jej očiach sa zaligotalo pri pohľade na zlaté náušnice s červeným kameňom. Vybrala ich a s ľahkosťou si ich dala do uší.

Ešte raz sa pozrela na svoj výzor do zrkadla. Šaty boli dosť dlhé, že sa jej prianie vyplnilo. Jednou rukou zovrela sukňu od šiat. Nadvihla ju a odhalila tak čierne topánky. Lišiacky sa usmiala a látku od šiat pustila.

„Vyzeráš šťastne," poznamenala Alyssa a Talia sa s úsmevom otočila.

„Cítim sa ako tá najväčšia bad bitch akú kedy kto videl," usmiala sa a pokrčila nosom. Prešla okolo nej ku jednej z postelí, na ktorej boli pohádzané veci. Lily a spol už dávno odišli, len im dvom to trvalo.

„Ahh," vydýchla Alyssa. So sklonenou hlavou prešla ku jej posteli a sklesnuto sa posadila. Ruky mala spustené v lone.

„Čo sa deje?" spýtavo si ju prezrela Talia. Obišla posteľ, prešla pár krokov a posadila sa vedľa nej.

,,Neviem," šepla potichu a rukami si prešla po stehnách.

„Nechceš čokoládu?" spýtala sa. Otočila sa a z vrecka od svetra, ktorý bol chaoticko poskladaný, vytiahla načatý balík čokolády. Posunula ho Alysse, ktorá na ňu prekvapene pozerala.

„Ty si ju chcela prepašovať?" spýtala sa a Talia sa zhrozene na ňu pozrela.

„Ja neviem, čo si o mne myslíš," pokrútila hlavou a odbalila ju. „Nemusela som ju pašovať," mrkla na ňu a postavila sa. „Tá čokoláda tam už je," s úsmevom sa dostala ku dverám, otvorila ich.

„Ideme?" spýtala sa a ukázala na schody, ktoré viedli k spoločenskej miestnosti.

„Ideme," vydýchla Alyssa s nervóznym úsmevom.

A L Y S S A

„Počkaj, ešte som niečo zabudla," spomenula si Talia a zavrela dvere. Presunula sa k posteli a vzala si svoj prútik. Otočila sa k Alysse a tá nadvihla obočie, keď namierila prútik na jej hlavu.

„Hou, hou," vystrela pred seba ruky. „Dúfam, že mi nechceš vložiť niečo do hlavy, tak ma tancovať neprinútiš."

„Ticho, musím sa sústrediť!" zahriakla ju a Alyssa, aj keď nechcene, zavrela ústa a oči pre istotu tiež.

Pocítila jemné šteklenie na hlave, kedy musela odolať smiechu. Keď otvorila oči, Talia pred ňou stála so zrkadielkom v rukách. Alyssa si ho od nej vzala a pozrela sa na svoju hlavu. Otvorila ústa v nemom úžase a usmiala sa na svoj odraz. Na hlave mala krásnu zlatú čelenku, ktorá jej pripomínala konáre stromov.

„Je krásna," pozrela sa vďačne na Taliu. Tá sa usmiala a ukázala na dvere.

„Tak poďme na to," vzdychla si Talia a znova otvorila dvere.

Vyšli z izby a všetky oči sa na nich otočili. Aspoň tak sa Alyssa cítila. Bola odvážnou, no keď na vás všetci začnú zízať, nie je to práve dvakrát najpríjemnejšie. Aj keď už bolo v klubovni podstatne menej osôb, aj tak to bolo čudné.

Zišla po schodoch a s nervóznym úsmevom prijímala komplimenty, ktoré si vyslúžili mamine šaty. Talia sa jej akosi stratila za chrbtom, zatiaľ čo si ona hľadala cestu preč z davu.

T A L I A

Talia sledovala ako sa Alyssa pred ňou stráca. Ako ju pohlcuje veľká miestnosť a pochvalné komplimenty. Doteraz necítila strach ani stres, no teraz, keď mala zísť po tých schodoch... Prišlo jej zle. Ťažoba, ktorá na ňu náhle dopadla, bola neznesiteľná.

Zdvihla hlavu a prehltla. Spravila pár krokov, prižmúrila oči pri náhlom prísune svetla. Chcela niečo povedať, upozorniť na seba. Lenže všetci boli zamestnaní obzeraním Alyssiných šiat. Nevadilo jej to. Popravde, bola to úľava, ktorá ju zbavila strachu, ktorý jej zvieral hrudník.

Pohľadom prešla po miestnosti. Remus si hľadel na ruky, nervózne si ich zvieral, rukou si uhladil vlasy a s nesmelým úsmevom pozrel na Siriusa po jeho boku. Pozornosť jeho priateľa bola však niekde inde. Jeho pery pootvorené, jeho oči zabodnuté len a len do tej, ktorú tak obdivoval. Iskra túžby v jeho očiach zaiskrila ešte viac, keď sa Alysse na tvári objavil úsmev. Sirius zatvoril ústa a prehltol. Talia sklonila hlavu a pomaly prešla bližšie ku Záškodníkom.

A L Y S S A

Začali jej liezť pomaly na nervy s tými slovami, ktoré jej venovali. Na jej vkus boli príliš precukríčkované a naozaj už myslela, že niekoho zabije. Vďakamerlinovi, do rany jej padol James.

„Pristane..."

„Drž hubu a ďakujem," odvrkla a potom sa na neho ospravedlňujúco pozrela. „Prepáč, nemám rada, keď na mňa čumia, akoby som sem prišla len v bikinách."

„Jasné, chápem," prikývol James a obzrel sa za Alyssu. Prekvapene sa pozrel na osobu za ňou.

Alyssa sa otočila a pozrela sa na Taliu, ktorá so zvesenou hlavou, stála pár metrov od nich. Ľudia si ju prezerali a na všetkých tvárach sa zračilo čosi iné. Ani sa im nečudovala. Ich Taliu vidieť v šatoch bolo asi také vzácne, ako vidieť jednorožce tancovať valčík.

„Talia," ozvala sa s úsmevom a Talia konečne zdvihla hlavu.

Jej oči padli na Remusa, a tak sa na neho pozrela aj Alyssa. Jeho oči horeli túžbou a Alyssa sa pri jeho myšlienkach iba pousmiala. Tieto myšlienky, si však nechala pre seba, vy ich vedieť nemusíte. Bola to vec, ktorá patrila len jej kamarátom, ona bola len neviditeľným pozorovateľom.

T A L I A

„Talia," ozvala sa Alyssa a ona zdvihla hlavu. Len na to, aby videla ako na ňu všetci hladia.

James bol prekvapený, Sirius sa hrdo usmieval, ale Remus... jeho pohľad nedokázala identifikovať.

Spojila ruky za chrbtom a pomaly prešla ku jej dvom partnerom. Sirius pichol Remusa lakťom do boku. On sa mykol, lenže jeho pohľad neodtrhol od nej.

„Ahoj," povedala tichým hlasom Talia.

„Vyzeráš fascinujúco," pochválil ju Sirius a ona kývla hlavou.

„Vy tiež nevyzeráte zle," prezrela si ich lepšie. Siriusov elegantný oblek, jeho začesané vlasy dozadu a Remusov čierny smoking s červenou kravatou. Pri pohľade na ňu sa usmiala o niečo viac.

Sirius a Remus sa k nej postavili bokmi. Nastavili každý jedno rameno a ona ich vďačne prijala.

„Myslím, že nikto v živote nemal dvoch tanečných partnerov," poznamenal James. Talia sa na neho zamračila.

„Takže chlapci," povedala s pobavením v tvári, „myslím, že ples je pripravený na náš príchod." Nadvihla obočie a Sirius s Remusom sa zasmiali.

James nastavil rameno Alysse. Presne tak, ako urobili Remus a Sirius. No ona sa na neho pozrela s pozdvihnutým obočím, pričom jej výraz hovoril jasne. James len vydýchol s pokrútením hlavy, pričom sa Talia rozosmiala o niečo viacej.


🌚🌚🌚

L: Naši milí čitatelia... Vianoce sa nám blížia a spolu s nimi stresy zo školy, ktorým som sa ja tento rok krásne vyhla🤣, ale tuto W ani nie, takže pozdvihnite čašu, vypite si a priložte prsty na klávesnicu. Zlepšite jej náladu pekným komentárikom hehe😁💕... No ale mimo skúškového obdobia sa nám v knihe konečne blíži dlho sľúbený ples, takže užite si čakanie a na druhý týždeň vám môžeme konečne dopriať vianočný darček, už v akej podobe ho myslíme, uvidíte budúci týždeň (aj keď podľa mňa je to docela jasné)😉🖤

⭐⭐⭐

W: Viete ako sa hovorí že palivom pre vaše telo je dobré jedlo? Moje telo je poháňané úzkosťou a kofeín 🙃🔫

Aaaaa ku koncu pre lepšiu predstavivosť našich čitateľov, takto vyzerali šaty dievčat:

Alyssine šaty: 

Taliine šaty: 

Continue Reading

You'll Also Like

20.4K 985 33
Sabina Mallwritová je piatačka na Rokfortskej strednej škole čarodejníckej. Zrazu sa v nej však prebudia stratené city ku Síriusovi Blackovi. Ako to...
771K 43.8K 50
Najbystrejšia čarodejnica svojho veku a bývalý smrťožrút...Senzácia, akú čarodejnícky svet ešte nevidel! Draco Malfoy a Hermiona Grangerová sa nevide...
137K 7.1K 86
,,Madison, ale ty ho nemôžeš poraziť sama, počúvaš!" Rozčúlený Severus Snape naozaj nemal trpezlivosti nazvyš. ,,Tak ma nauč všetko, čo veľký polovič...
2.6K 182 21
Jedna noc bude pre nich oboch prelomová. Bude to mať dočasné alebo trvalé následky? Emilia Manitra, prezývaná Harpúna si nikdy pred ústa nekládla se...