Hirtelen

By Justgo_Back

37.6K 1.6K 94

Arthur Leclerc "Beleestem, aztán pofára." "Nézd, ez itt - óvatosan megragadta a csuklóimat és a mellkasára he... More

SZEREPLŐK
1.
2.
3.
4.
5.
6.
lejátszási lista
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
Új könyv
14.
15.
16.
17.
18.
20.
21.
22.
23.
24.
25.
26.
27. - L'Amore deve passare!
28.
29.
Közérdekű infó(k)
30. - Tornare a Monaco
31. - Con te
32.
33. - Mia Principessa

19.

800 44 0
By Justgo_Back

Arthur Leclerc

2023.09.04.

Óvatosan nyitottam ki a szemeimet. Szükségem volt néhány másodpercre, mire kitisztult a látásom. A szobában sötét volt és egyedül feküdtem az ágyon, de az ajtó túloldaláról halk susmorgás hallatszott be. Visszacsuktam a szemhéjaimat, hátha csillapítani tudom a hasogató fejfájást. Hosszú percekig feküdtem mozdulatlanul, amíg elegem nem lett a helyzetből és lassan felülve kibotorkáltam a szobából. A hirtelen fényárra nem volt felkészülve sem a szemem, sem az agyam. A fejem még mindig rettenetesen fájt, nem beszélve arról, hogy az oldalam is érzékeny volt. Hunyorogva néztem végig a nappaliban helyet foglaló személyeken. Az egyik fotelben a DAMS csapatfőnöke, Yannick Hubert foglalt helyet, jobb oldalán a csapat PR managerével, Julie-val. A kanapé egyik végén Charles, a másikon Ari ült.

- Jó reggelt! - köszöntem halkan, mert nem igazán találtam meg még a hangom.

- Hogy érzed magad? - jött az egybehangzó kérdés a társaságból.

- Őszintén? - bólogattak. - Szarul. Nagyon.

Ari felállt és szoros ölelésbe vont, mire felszisszentem.

- Nagyon fáj? - kérdezte a szemembe nézve. Csak bólintani tudtam. - Gyere, lekezelem a sebeidet. Mindjárt jövünk és folytathatjuk, ahol abbahagytuk.

A fürdőszobába mentünk, Ari becsukta az ajtót mögöttünk. A tükörbe nézve önmagam árnyéka pillantott vissza rám - az arcom nagy részét pirosas-lilás zúzódások és néhol magalvadt vér borította, a szemeim alatt sötét karikák húzódtak. Nagyot sóhajtva ültem le a wc tetejére, Ő elővette az utazós elsősegélykészletét. Óvatosan lehúzta rólam a pólómat, majd levéve a sebtapaszokat a halántékomról és az oldalamról nekilátott lefertőtleníteni a sebeket.

- Mi történt tegnap este? - valahogy nem állt össze a fejemben a kép, hogy miért nem rémlik semmi és miért nézek ki olyan vállalhatatlanul.

- Nem emlékszel semmire? - képedt el teljesen.

- Addig van meg, hogy veszekedtem egy pincérrel. Utána teljes képszakadás.

- Összeverekedtetek Fabioval.

- Fabio... Mármint... Az a Fabio, aki téged...

- Igen. A többit majd kint elmondja Robert, mert nekem sem tiszta az egész.

Amire kiléptünk a helyiségből, a társaság kibővült egy fővel, egészen pontosan a csapatorvossal, Michaellel, aki a Yannick bal oldalán lévő fotelben ült. A dohányzóasztalon lévő tálcán néhány szendvics volt és kávé gőzölgött. Nem tudom, ki volt az értelmi szerző, de örök hálám, amiért felhozatta azokat. Mindketten helyet foglaltunk a kanapén, kezembe vettem egy bögrét.

- Elmondanátok, mi történt pontosan tegnap este? - kezdett egyre jobban idegesíteni, hogy nem tudom, mi történt.

Felém fordították a laptopot, amin a videó lejátszó program volt megnyitva. Megnéztük a felvételt, ami - mint utólag kiderült - az egyik étterem biztonsági kamerájának felvétele volt. És ha magamtól nem jöttem volna rá, az orosz Ferrari tartalékpilóta szépen sorjában elmesélt mindent. Azt is beleértve, hogy hárman cipeltek vissza - Arit és engem is - a szállodába bátyámmal és Charles edzőjével, Andrea Ferrarival.

Nagyot sóhajtva döntöttem hátra a fejem. Képtelen voltam elhinni, hogy az éjjel ájultságig verekedtem, ráadásul nyilvánosan és még a rendőrségi jegyzőkönyvbe is bekerült.

- Mit kezdünk a sajtóval? - kérdeztem, mert eléggé aggasztott.

- Még nem jelent meg semmi a neten, de ráállítottam a csapat média-managerét, hogy figyelje a híreket.

- Én is szólok majd a sajtóügynökömnek, hogy ha lát valamit azonnal szedesse le. - szólalt meg a bátyám, aki magához képest egészen csendben volt. 

- Hivatalos megjelenésed sem lesz az Abu-Dhabi-i futamig. Szóval, ha nem mutatkozol nyilvánosan, amíg el nem múlnak a sérülések, akkor azt is megúszhatod, de oda kell figyelnetek a legapróbb részletekre is.

- Kösz mindenkinek. Hogy került oda egyáltalán az a féreg? Nem privát buli volt?! - kérdeztem felháborodva.

- Nem, Frederic lefoglaltatott egy helyet, de ők az utolsó pillanatban lemondták, így maradt az a bár, de ők már nem tudták elintézni, hogy teljesen zártkörű legyen. Másokat már nem engedtek be, de azokat nem tudták kirakni, akik még előttünk érkeztek. - mondta Charles sajnálkozva, de közben látszott rajta, hogy hozzám hasonlóan elég ideges.

- Fasza...

- Arthur, mit ittál tegnap este?

- Csak azt az egy adagnyi whiskey-t, te is Láttad Robert. - néztem az oroszra, aki egy bólintással jelezte a többiek felé, hogy igazam van.

- Amondó vagyok, hogy menjetek be a kórházba és csináltassatok egy vérképet. Ha kiderül, hogy valamilyen szer hatása alatt álltál, ami nem önszántadból került a szervezetedbe, akkor biztos vagyok benne, hogy a hatóságok is mellétek állnak. 

- Rendben.

- De akkor még most menjetek, amíg nem ürül ki belőled és tudjuk bizonyítani.

- Amint megvan az eredmény, szóljatok nekem is, légyszíves.

- Persze Michael, mindenképpen.

Ari segítségével összekapartam magam, majd miután mindenki távozott a szobából, a barátnőm és a bátyám kíséretében indultunk el a városi kórházba. A szállodát a garázson keresztül hagytuk el, a kórházat pedig a hátsó bejáraton keresztül közelítettük meg, hogy elkerülhessük az esetleges fotósokat. Az információs pultnál a sürgősségi osztály főorvosához irányított minket az ott ülő nővér. Bő húsz perces várakozás után mehettünk be a főorvos irodájába, akinek röviden beszámoltunk a történtekről, majd a titkárnője felvette az adataimat. Vért vett tőlem, majd amíg a labor eredményére vártunk egy fiatal, szőke nővér újból ellátta a sebeimet, mind az oldalamon, mind a szemöldökömnél lévőket. Mialatt a bordáim körüli lilás vöröses foltokat fertőtlenítette a csaj, Arina reakciójától alig tudtam visszafojtani a vigyoromat. Akármilyen nyomorúságosan is éreztem magam ott a kezelőágyon ülve, a barátnőm volt az, aki fel tudta dobni a helyzetet. Féltékenységtől izzó nagy, barna szemei, enyhén ráncolt homloka és a komoly arckifejezése nálam mindent vittek. 

További fél óra várakozást követően kaptuk kézhez a vérvétel eredményét. Az orvos elmagyarázta az egyes értékeket, majd kitért az véremben lévő idegen anyagra. A csapatorvosnak igaza lett, mert valamit tényleg belekevertek az italomba, ami miatt először agresszív lettem, majd rövid időn belül elájultam és az emlékeim nagy része is kiesett. 

Így minden értelmet nyert.

A leleteimet lefénymásoltattuk a titkárnővel, majd az utunk a kórházból a Monza e Brianza megyei rendőrségre vezetett, ahová már Robert is velünk tartott. Az egyik járőr a rendőrkapitány irodájába kísért minket. Neki is beszámoltunk mindenről, adtunk neki egy példányt a kórházi jelentésből, majd felvette a vallomásainkat.

- Ez lenne minden? - kérdezte unottan. Látszott rajta, hogy nagyon elege van ebből. 

- Szeretnénk feljelentést tenni Fabio Romano ellen. 

- Semmi akadálya, Signor Leclerc. Adok néhány papírt, amiket ha kitöltenek és visszaadják nekem, akkor legkésőbb még ma délután eljárást indítok az említett személy ellen.

- Nagyon köszönöm, uram. 

A rendőrségről visszamentünk a hotelbe, ahol becsomagoltuk a holmijainkat és kitöltöttük a kapott iratokat, majd a reptérre menet leadtuk azokat a rendőrségen.


TikTok: hqnna.writer

Continue Reading

You'll Also Like

649 67 6
"Seeing you tonight, it's a bad idea right?" MELYBEN, Kovács Petra nemrégiben futott be mint énekes, de máris felkérték ho...
14.4K 713 20
Carlos Sainz - Spanyol autóversenyző, Formula 1-es pilóta, 29 éves. 🏎️ Olivia Salvador - Spanyol középiskolás, Fernando Alonso távoli rokona, 16 éve...
7.3K 634 8
"Van, hogy egy nőnek, nem a méhéből, hanem a szívéből születik gyermeke." "Egyedül Chiara tart még életben." Köszönöm a borítót és a GIF-et @BlueBeli...
3.2K 169 14
"Sok ember él, ki érzéketlen, mint én, kinek szeméből mégis könny ered. Nagyon szeretlek, hisz magamat szintén nagyon meg tudtam szeretni veled." /Jó...