Culpa mia/Моя вина

By LaVieEnR0ses

50.5K 1.6K 208

Никълъс Лейстър беше създаден, за да вгорчи живота ми. Висок, сини очи, черна коса като нощ... Звучи страхотн... More

Part 1
Part 2
Part 3
Part 4
Part 5
Part 6
Part 7
Part 8
Part 9
Part 10
Part 11
Part 12
Part 13
Part 14
Part 15
Part 16
Part 17
Part 18
Part 19
Part 20
Part 21
Part 22
Part 23
Part 24
Part 25
Part 26
Part 27
Part 28
Part 29
Part 30
Part 31
Part 32
Part 33
Part 34
Part 35
Part 36
Part 37
Part 38
Part 39
Part 40
Part 41
Part 42
Part 43
Part 44
Part 45
Part 46
Part 47
Part 48
Part 49
Part 50
Part 51
Part 52
Part 53
Part 55
Part 56
Part 57
Part 58
Part 59
Part 60
Part 61
Part 62
Part 63
Part 64
Part 65
Part 66
Part 67
Part 68
Part 69
Part 70
Part 71
Part 72
Part 73
Part 74
Part 75
Епилог
Пролог /Culpa tuya

Part 54

464 21 1
By LaVieEnR0ses

Nick
Хотел Atlantis на Бахамските острови се смяташе за един от най-добрите хотели, бях вече за втори път тук и беше великолепен. Голяма част от хотела е построен като аквариум, така че можеш да видиш акули, странни риби и животни от всякакъв вид, докато вървиш по коридорите към трапезарията или казиното. Ноа беше поразена и аз бях щастлив да разбера, че имам пръст в това. Бяхме запазили две стаи, една за момичетата и една за нас.

Бяхме пристигнали в хотела към пет следобед и момичетата настояха да отидем директно на плажа. Умирах да видя Ноа по бикини, така че половин час по-късно бяхме на топлото следобедно слънце. За мен ходенето на плаж беше свързано със сърфиране, тъй като не обичах да се хвърлям по хавлия и да се пека, но този ден не ми пукаше дали ще мога да се насладя на страхотни гледки.

Ето защо бях разочарован, щом стигнахме до шезлонгите на плажа и Ноа свали роклята, с която беше. За разлика от Джена, която беше с доста провокативни бели бикини, тя беше с черен бански. Беше страшно на нея, но исках да видя малко повече кожа, мекото и плоско коремче, извивката на талията й...

Джена и Лайън отидоха направо да се къпят, тя се качи върху него на конче, а той заплашва да я хвърли с главата напред във водата. Обърнах се към Ноа, която беше заета да си слага слънцезащитен крем.

-В миналия век ли се върнахме или си оставила бикините вкъщи? – попитах, смеейки й се.

Тя веднага се напрегна, но секунда по-късно ме погледна с красивите си очи.

-Ако не ти харесва, не ме гледай. - отвърна тя, като ми обърна гръб и продължи със задачата си.

Намръщих се на отговора ѝ. Изглеждаше, че просто се прецаквам с нея.

Когато приключи със слънцезащитния крем, тя легна и извади книга от чантата си. Гледах я забавно. Винаги, когато бяхме вкъщи, тя четеше. Чудех се какво може да й хареса в Томас Харди, но го оставих настрана моите литературни вкусове нямаха нищо общо с нейните, това беше ясно. Продължавах да я наблюдавам тайничко, чудейки се какво ме кара да се държа по съвсем различен начин... Дали очите й с цвят на мед, сладки и същевременно отражението на неукротим характер, който би подлудил всеки? Бяха ли тези лунички, които я караха да изглежда момичешки и секси в същото време? Нямах представа, но веднага щом вдигна очи от книгата и се взря в моите, тръпката, която усетих по цялото си тяло, ме накара да осъзная, че ако не внимавах, щях да свърша невероятно тъп като Лайън с Джена.

-Влез във водата с мен. - помолих аз, протегнах се и грабнах книгата от ръцете й.

Тя ме погледна с лошо лице.

-Защо?

Усмихнах се развеселено.

-Сещам се за няколко неща... -тя се изчерви безпомощно. - Като плуване, търсене на охлюви... какво мислиш, имам предвид, Луничке? - казах и се забавлявах за нейна сметка.

Цветът на лицето й премина от прекрасно розово до наситено червено.

-Ти си идиот и няма да влизам във водата с теб, върни ми книгата. - нареди тя и протегна ръка.

Взех я от нея и я дръпнах силно.

-Ще четеш, когато остарееш. Хайде. - в началото тя се съпротивляваше, но аз я вдигнах и я занесох на брега.

-Пусни ме! - извика тя, треперейки като медуза.

Направих го, пуснах я във водата и се засмях, когато излезе задъхано. Тя дойде след мен и аз прекарах следващите десет минути да се смея на глас.

Следобедът премина без инциденти. Открих, че ако държа ръцете си далеч от Ноа, тя ще се отпусне и ще може да се забавлява с мен и другите. Бяхме прекарали добре на плажа, пиейки маргарити и наслаждавайки се на кристално чистите води. Бях заспал на шезлонга в един от интервалите, когато Джена и Лайън изчезнаха, за да направят Бог знае какво и когато отворих очи час по-късно и се обърнах към Ноа, видях, че я няма. Започнах да я търся по брега или в морето. Тя беше никъде. Тогава я чух да се смее. Обърнах се наляво, където група деца от колежа играеха плажен волейбол. Там беше Ноа, в черния си бански костюм и оскъдни панталони. Тя си играеше с тях и повечето от тях я гледаха, докато скачаше и удряше топката майсторски. Повечето от тях бяха много по-високи от нея, поне една глава по-високи и в много добра форма. Усетих как ме обзе гняв, когато един от тях я прегърна и я завъртя във въздуха, след като отбеляза точка.

По дяволите! Тръгнах към тях тропайки. Не знам какво съм намислил, но бях заслепен от ярост. Тогава тя ме видя и ми дари усмивка, която парализира мислите и тялото ми. Бях щастлив... много щастлив.

-Ник, ела да играем! - извика ми тя, докато подаваше топката на един от новите си приятели и хукна да се присъедини към мен. Бузите й бяха зачервени от слънцето и упражненията, а очите й блестяха от емоция. - Видя ли кадъра, който направих? - гордо ме попита тя.

Кимнах без да знам какво да правя с гнева, който все още ме глождеше отвътре.

-Не знаех, че играеш волейбол. - коментирах аз и дори осъзнах колко рязко е прозвучал гласът ми.

Тя сякаш пренебрегна тази подробност.

-От десетгодишна играя.

Малко по малко успях да се овладея и върнах усмивката.

-Това е страхотно и не знаех, че си толкова добра, но трябва да тръгваме сега. - казах й повече от всичко, защото не ми хареса как всички тези момчета гледаха към нас, сякаш я зяпаха.

-Хайде, Ноа! - извика я единият, който я беше прегърнал преди по-малко от минута. Погледът, с който го погледнах беше леден.

-Съжалявам, не разбрах колко е късно, отивам да се сбогувам с тях. - каза тя, обърна се и ме остави да стоя там и да я гледам. Изнервих се, когато всички започнаха да й говорят и един дори я освиркваше, че трябва да си тръгне. Бих забил лицето му в пясъка, ако не знаех, че това ще ми създаде проблеми с Ноа.

Няколко минути по-късно тя се върна при мен.

-Беше страхотно, не съм играла поне три месеца... все едно се прибирам, сериозно. - започна да ми разказва тя развълнувано. Тогава разбрах колко трудно трябва да й е било, че е напуснала абсолютно всичко, за да се премести да живее при майка си приятелите, училището, гаджето... - Момчетата ме поканиха днес на дискотека в хотела. Казаха ми, че е добре, трябва да отидем. - коментира ми тя щастлива.

Бих искал да й кажа категорично „не“, че тези момчета искаха само едно конкретно нещо от нея и че нямах желание да прекарам цялата нощ, гледайки как я гледат, но виждайки щастието в очите ѝ, щастие, което имаше, с което никога не съм я виждал, откакто я познавам... не можех да й кажа просто не.

-Много добре, но първо трябва да вечеряме и да вземем душ. - казах ѝ. - Джена и Лайън вече са там, говорих с тях.

-Много добре. - съгласи се тя с усмивка, това беше всичко друго, но не и добре.

Когато ги срещнахме пред асансьорите, трябваше да се преборя с желанието да избутам Ноа обратно в стаята. Кой й предложи да носи тези дрехи? Ноа беше облечена в бяла рокля с тънки презрамки, пресичащи гърба й. Съзерцаването на цялата тази открита кожа не можеше да е полезно за здравето ми... Трябваше да преглъщам слюнка, за да сдържа желанието да я галя и да я заведа в стаята, за да й се възхищавам с часове. Краката й, вече дълги и стройни, изглеждаха още повече в тези аквамаринени обувки на висок ток.

Кой я беше убедил да се откаже от Converse и дънките си? Отговорът на този въпрос беше точно до нея проклетата Джена.

Continue Reading

You'll Also Like

43.5K 1K 60
Името й е Микаела Бейкър , на 17 години е. Родителите й работят много и почти никога не са вкъщи . И си мисли ,че това понякога е плюс, защото може д...
182K 4.2K 83
Той я купи, каза че тя е негова, несъзнателно взе единственото нещо което тя пазеше с години, а тя...тя несъзнателно взе сърцето му без той дори да п...
11.3K 742 26
"ВСЕ ОЩЕ ТРЪПКА- подвластен" still a thrill-subservient. -Обещавам да съм винаги до теб. Или под теб. Или от горе.
51.7K 2K 55
| Първа книга от поредицата|