Culpa mia/Моя вина

Da LaVieEnR0ses

50.6K 1.6K 208

Никълъс Лейстър беше създаден, за да вгорчи живота ми. Висок, сини очи, черна коса като нощ... Звучи страхотн... Altro

Part 1
Part 2
Part 3
Part 4
Part 5
Part 6
Part 7
Part 8
Part 9
Part 11
Part 12
Part 13
Part 14
Part 15
Part 16
Part 17
Part 18
Part 19
Part 20
Part 21
Part 22
Part 23
Part 24
Part 25
Part 26
Part 27
Part 28
Part 29
Part 30
Part 31
Part 32
Part 33
Part 34
Part 35
Part 36
Part 37
Part 38
Part 39
Part 40
Part 41
Part 42
Part 43
Part 44
Part 45
Part 46
Part 47
Part 48
Part 49
Part 50
Part 51
Part 52
Part 53
Part 54
Part 55
Part 56
Part 57
Part 58
Part 59
Part 60
Part 61
Part 62
Part 63
Part 64
Part 65
Part 66
Part 67
Part 68
Part 69
Part 70
Part 71
Part 72
Part 73
Part 74
Part 75
Епилог
Пролог /Culpa tuya

Part 10

796 27 2
Da LaVieEnR0ses

Отидох в кухнята, където имаше по-малко хора, с намерението да потърся чаша студена вода. Не знаех дали ще го изпия или ще го хвърля на главата си, за да се събудя от този кошмар. Този ден сякаш нямаше край.

Веднага щом свих през малкия коридор и влязох в кухнята, веднага спрях.

Ето го: без риза, в дънки и заобиколен от момичета и четирима приятели, които бяха восоки, но не толкова високи като него.

Останах да го гледам няколко секунди. Дали това беше същият шикозен тип, с когото бях вечеряла в изискан ресторант преди по-малко от три часа?

Нямаше как да не се изненадам да го видя такъв. Изглеждаше като току-що излязъл от гангстерски филм. Те пиеха шотове, докато играеха онази игра на вкарване на топка за пинг-понг в пластмасовите чаши. Моят скъп доведен брат беше на ролка, тъй като никой не се провали. Единственото хубаво нещо, което излезе от всичко това, беше, че той не беше пиян като губещите и трябваше да изпие чаша текила.

Никълъс хвърли последната топка, но нарочно го направи лошо. Беше толкова очевидно, че не разбирах как другите не го забелязаха, но всички го освиркваха от смях. Той улови удар и го свали за по-малко от секунда.

Когато един от приятелите му пое управлението, Никълъс се приближи до много красиво тъмнокосо момиче, което седеше на черния мраморен плот. Тя носеше къси панталони, които разкриваха дългите й целунати от слънцето крака, а отгоре имаше небесносиня долна част на бикините.

Изведнъж се почувствах твърде облечена и покрита за такова парти.

Никълъс зарови ръката си в тила й, отметна главата й назад и изяде устата й по най-отвратителния начин, който някой може да си представи, особено ако имаше хора пред нея.

Това беше моят шанс, така че щях да го изненадам и да утоля ужасното желание, което имах, да откъсна главата на този идиот.

Той дори не си беше направил труда да разбере дали съм добре... можеше още да стоя и той да не си мръдна пръста. Почувствах се ядосана, че се оставих да се отнасят така с мен, и още по-ядосана, че се озовах на това лудо място заради него, че не се поколебах нито за секунда да се приближа до края на кухнята с твърда стъпка, да го хвана за ръката за да го обърна и… за моя изненада, вместо да му ударя шамар, както беше планирано, нанесох удар в челюстта, който вероятно спука кокалчетата на ръката ми. Заслужаваше си, без съмнение, и то толкова много, че си заслужаваше.

За момент той се изненада, сякаш не разбираше какво се е случило, нито кой съм, нито защо го ударих. Но това продължи само няколко секунди, тъй като изражението на лицето и тялото й ме остави вкоренен на място.

Всички в стаята се скупчиха около нас и гробна тишина обзе всички присъстващи, вече внимателни към нас.

-Какво, по дяволите, правиш тук?- попита той с такова недоумение и сдържана ярост, че се страхувах за живота си.

Мамка му! Ако погледът можеше да убива, аз вече ще съм и погребана, щях да съм мъртва.

-Изненадан ли си, че стигнах до тук пеша? - попитах аз, опитвайки се да не се уплаша от позата, ръста му и тези ужасяващи мускули. - Ти си лайно, знаеш ли?-Никълъс се изсмя сухо.

-Нямаш представа в какво се забъркваш, Ноа. - измърмори той, пристъпи към мен и се приближи толкова близо, че усетих топлината, излъчвана от тялото му.- Може би в моята къща сме доведени брат и сестра.- продължи той толкова тихо, че само аз го чух. - Но извън тези четири стени всичко, което виждаш, принадлежи на мен и няма да търпя никакви твои глупости.

Вперих очи в него, задържайки погледа му, нямаше да му позволя да види колко ме плашат думите и поведението му. Вече бях имала насилие за цял живот. Нямаше да издържам повече.

-Майната ти. - сопнах се аз и се обърнах с намерението веднага да се махна оттам. Една ръка ме хвана за ръката и ме дръпна, без да ми позволи да направя повече - Пусни ме! - заповядах му аз, като обърнах глава, за да разбере колко сериозни са думите ми.

Той се усмихна и погледна всички ни - С кого дойде? – попита той, гледайки само мен. Преглътнах без никакво намерение да му отговоря.

-Кой те доведе?! - извика ми той и ме накара да подскоча. Това беше капката, която преля чашата на камилата.

-Пусни ме, кучи син!- Започнах да крещя, но нямаше полза.

Стискаше толкова здраво, че ме заболя. Тогава един от тези, които бяха там, проговори. - Знам кой беше.- каза дебел човек с кожа, която нямаше място за още татуировки.- Зак Роджърс влезе с нея.

-Доведи го! - простичко нареди той. Моят доведен брат се държеше като перфектен престъпник и наистина ме плашеше. Изведнъж съжалявах дълбоко, че го ударих, не че не го заслужаваше, но сякаш го беше причинил на самия дявол.

Две минути по-късно Зак се появи в кухнята и те му направиха път, за да го пуснат в кръга около нас. Погледна ме така, сякаш го бях предала или нещо подобно.

-Какво, по дяволите, не беше наред с тези хора? Ти ли я доведе тук?- попита доведения ми брат спокойно. Зак се поколеба за момент, но накрая кимна с глава.

Той не сваляше поглед от Никълъс, но виждах, че се страхува от него.

Толкова бързо, че едва разбрах, че се случва, Никълъс го удари в корема, карайки Зак да се превие от болка. Изкрещях от ужас, страхувайки се за него и усещайки онази болка в гърдите си, която винаги се появяваше, когато станах свидетел на някакво насилие. Сърцето ми се сви и трябваше да се контролирам да не избягам от там. - Не прави това отново! -предупреди го Никълъс с бавен, спокоен глас.

После се обърна към мен, хвана ме за ръката и започна да ме води към изхода.

Дори нямах сили да протестирам. Стигнахме до вратата и тогава той спря. Извади мобилния си телефон от джоба си, изруга под носа си и отговори на звънящия.

-Чакай ме тук. - нареди ми сериозно той и потърси място далеч от шума на хората и музиката. От мястото, където се намирах, отвъд предните стъпала на къщата, той ме виждаше перфектно, така че за мен беше по-добре да остана там.

-Добре ли си? - ме попита един човек, който беше там.

-Истината е, че не. - отговорих, чувствайки се много зле. Облегнах се на прозореца, без да мога да попреча на определени спомени, които бях добре заровила в съзнанието си, да изплуват отново, за да ме измъчват точно в този момент. - Мисля, че ми се завива свят.

-Ето, пийни нещо. - каза ми момчето и ми подаде чаша.

Взех го без дори да спра да видя какво е. Гърлото ми беше толкова сухо, че всичко би ми се отразило добре. След като погълнах цялото съдържание, отворих очи. Гледах как Никълъс се изкачва по стълбите.

-Какво, по дяволите, правиш?!- извика ми той, преди да изтръгне чашата от ръката ми.

Отидох да отвърна, но Никълъс дори не ме погледна, той се обърна ядосано към човека, който ми го беше дал, и го хвана за ризата, почти го вдигна от земята.

-Какво, по дяволите, ѝ даде?- попита той, разтърсвайки го енергично. Погледнах чашата си разтревожена и с лице на ужас. Мамка му!

Continua a leggere

Ti piacerà anche

7.8K 631 36
Първа книга от поредицата "Корумпирани" Тереза Срамувах се, че дадох сърцето си на човек, който не умееше да различава доброто от злото и накрая прос...
4.5K 366 72
Животът винаги е бил срещу Лили Доусън. Винаги са били в бедно семейство което не е се е справяло лесно с парите. Обаче никога не са се предавали. Ни...
185K 7.3K 42
Румяна Арнолдова е една двайсет и пет годишна жена, която е част от групировката СИК от дълги години. Лъчезарна, борбена и инатлива, красавицата се и...
2.2K 273 14
След дълги години прекарани в протрит от унижения и лъжи брак, София взема решение да тръгне в преследване на собственото си щастие. Задачата е по-сл...