The Only One(Seria One-Volumu...

By AlexaLittleMonster

722K 38.9K 1.4K

Christopher Maddox este cel mai ravnit barbat din Londra. Are tot ce-si doreste : conturi bancare pline, feme... More

1. Prolog
2. Bărbaţii Maddox
3. "Îmi acorzi acest dans?"
4. Dulce şi delicată
5. Nu mă atinge!
6. " Îngeraş? "
8. Întrebări şi eschivări
9.Barcelona- Partea I
10. Barcelona- Partea a II- a
11. Barcelona- Partea a III- a
12. " Casă, dulce casă! "
13. " Ignorat? "
14. Kickboxing
15. Plimbare neaşteptată
16. Trecutul rămâne în urmă
17. Bulgări de șosete
18. Noaptea de miere
19. Decizii drastice şi noi apariţi
Anunt important
Grup de facebook
20.Patru?
21. Probleme după probleme
22. Accident premeditat?
23. Banii nu aduc fericirea!
24. Adevăr
25. Alte complicaţii
26. Sacrificiu pentru familie
27. Acuzații
28."Am scăpat? "
29. Îndoieli şi eschivări
30. "Unde e Adam?"
31. Crăciun Fericit
32.Epilog
N/A Urgent!

7. Spaghete cu brânză și diamant

21.8K 1.3K 23
By AlexaLittleMonster

I know your insides are feeling so hollow

And it's a hard pill for you to swallow

Yeah

But if I fall for you

I'll never recover

If I fall for you

I'll never be the same

Picaturile de apa fierbinte ce se prelingeau de-a lungul trupului frumos conturat al lui Hope erau tot ce-si putea dori de cateva ore. Era trecut de ora noua seara si era foarte obosita. Fusese o zi plina, dar totusi meritase fiecare gram de efort depus. Intalnirea de la orfelinat o ajutase sa-i ofere micutului Felix, de doar cateva luni, o casa noua, o familie iubitoare care sa-l creasca asa cum trebuie. Se simtea atat de bine cand unul dintre copii era adoptat pentru ca simtea ca face un lucru atat de nobil si de corect.

Opri dusul si iesi infasurandu-se intr-un prosop alb pufos ce-i ajungea pana sub fund. Mai lua unul pentru a se putea sterge pe parul ud. Iesi din baie si se duse la dulap cautand ceva potrivit in care sa doarma. In timp ce cauta printre rafturile cu haine simti doua palme incapatoare cuprinzandu-i fesele si strangand ferm. Tresari speriata si apucand la intamplare un tricou se intoarse pe calcaie lovindu-l pe atacatorul ei cu materialul din mana ei.

Agilitatea lui Chris il facu sa-si fereasca fata chiar cand avea sa fie lovit. Ii prinse mainile intre ale lui si i le imobiliza la spate. Piepturile lor erau acum lipite si privirea lui Chris aluneca usor in jos fixandu-se pe ceea ce se ivea de de dupa prosop.

Oho, mama natura a fost generoasa cu tine, ingeras!

Hope isi trecu limba peste buze imbujorandu-se, iar in acel moment Chris se incorda zambind fortat. Stransoarea mainilor lui slabi si astfel femeia din fata lui isi putu elibera mainile. Aceasta isi pozitiona palmele pe pieptul sau acoperit doar de o bluza neagra subtire si ii facu usor vant. Christopher se incrunta.

-Sa nu mai faci asa ceva niciodata! spuse Hope facand referire la gestul pervers de mai devreme.

E suparata sau mi se pare mie?! O vad cum se intoarce iarasi cu spatele la mine si ma ignora. Ma stramb imitand-o si ma apropi din nou de ea executand acelasi gest de mai devreme. Daca vrea sa imi impuna mie chestii atunci " casnicia" noastra nu va duce nicaieri. Nimeni nu imi mai spune mie ce sa fac. Si in plus cum as putea sa ma abtin cand fundul ala bombat imi face cu ochiul de la o posta.

-Termina! striga frumoasa blonda din nou, iar Chris zambeste de data aceasta.

Se apropie de ea si o lipeste cu spatele de usa dulapului avand ambele maini pe talia ei subtire si delicata. Fata sa se apleaca usor si buzele i se plimba patimase pe maxilarul ei apoi se opresc in spatele urechii si depun un sarut exact pe portiunea de piele sub locul cu pricina. Hope tremura usor simtind fiori prin tot corpul.

-De ce esti suparata? sopteste Chris, mana sa dreapta alunecand usor in jos spre coapse.

Pleoapele lui Hope se strang si adunand o ultima farama de putere il impinge din nou insa nu reuseste nimic.

-De ce ai venit? raspunde la randul ei cu o alta intrebare alegand sa o ignore pe a lui.

Ochii lui Christopher erau fixati pe pata usor violeta de pe gatul ei care era dovada ca dimineata din ziua aceea fusese cat se poate de adevarata. Isi lipi buzele umede de pata aceea sugand-o usor.

-Nu ti-au spus parintii tai ca pleaca impreuna cu ai mei la nu stiu ce eveniment? spuse cu buzele lipite de pielea ei. Elena a insistat sa ramanem impreuna in noaptea asta! Acum imi spui de ce esti suparata? continua pe un ton jucaus.

Hope ofta resemnata.

Perfect, iar m-am procopsit cu el pentru o noapte intreaga. De ce nu mi-a spus mama nimic, puteam sa ma pregatesc, cel putin psihic! Se gandi ea. Simti cum degetele lui Chris se jucau cu marginea de jos a prosopului. Tresari si il impinse din nou. De data aceasta il lua prin surprindere si reusi sa-l clinteasca din loc. Se duse langa o comoda si apuca un ziar.

-Ti-am mai spus o data sa nu ma mai atingi. Cum poti sa faci asta stiind ca la pranz ai fost cu nu stiu ce roscata intr-un hotel! striga si ii tranti ziarul in fata la propriu.

Christopher privi articolul care intradevar confirma spusele ei. Arunca ziarul la intamplare si isi infasura bratel la piept apoi o fixa cu ochii sai maronii pe Hope care era rosie de nervi. Iar esti geloasa si asta clar nu-i o prefacatorie!Nu e bine, trebuie sa imi indeplinesc planul cat mai repede, se gandi el in timp ce se aseza pe patul mare din dormitor.

-Eram suparat si enervat! spuse simplu.

Hope pufni.

-Si ce legatura are asta?

-Sexul ma calmeaza! raspunse degajat barbatul.

Incredibil. Nici macar nu incearca sa nege ca ar fi facut ceva. Pur si simplu imi arunca totul in fata cu nepasare. Daca el crede ca eu il voi lasa sa-si faca de cap cu mine asa cum vrea el, se insala amarnic. Nu sunt una dintre acele femei josnice cu care se culca el.

Hope nu mai spuse nimic desi ar fi dorit sa-i dea doua sau trei palme. Isi lua hainele si intra in baie trantind usa. Indeparta prosopul punandu-l in cosul pentru rufe murdare. Isi imbraca lenjeria alba simpla si pantalonii scurti, mulati de pijama. Isi trase maieul alb pe ea si isi trecu de mai multe ori mana prin par, alegand in final sa-l lege intr-un coc neglijent in varful capului. Se intoarse si scoase un sunet ascutit la vederea barbatului care se sprijinea tacut de tocul usii cu mainile in buzunarul jeansilor negrii.

De cat timp sta acolo? M-a vazut dezbracata? Nota mintala: data viitoare incuie usa, Hope! Arata atat de bine stand acolo incat mi se pare ireal. Nu neg, barbatul asta e superb, un adevarat Adonis. Doar ca odata ce deschide gura devine la fel de enervant si arogant precum Daffy Duck. Uau... ce mai comparatie am gasit si eu. Dau sa trec pe langa el, dar nu am sanse. Imi prinde bratul cu o mana sucindu-ma astfel incat ajung cu spatele lipita de el. Respiratia sa imi incalzeste ceafa si din nou sunt strabatuta de mii de fiori. Palmele sale coboara peste ale mele si degetele i se impletesc cu ale mele. Ne infasoara mainile in forma de X, lipindu-ma mai mult de el. Incearca sa-mi sarute gatul din nou, dar ma feresc. Il aud maraind si zambesc discret. Imi place sa-l vad enervat de respingerile mele. Macar cu atat il pot tachina si eu.

-Ai fi preferat sa fi tu in locul roscatei aleia?

Intrebarea barbatului fu ca un electrosoc pentru Hope. Tresari si vru sa se indeparteze, dar bratele lui Chris o tintuira langa el.

-Nu! spuse repede.

Chris rase scurt pieptul scuturandu-i-se ritmic. Se apropie de urechea ei si sopti incet:

-Nu te cred, geloasa mica!

O musca incet de lobul urechii si fu bucuros ca de datat acesta ea nu se mai ferise. O intoarse cu fata spre el si o trase inapoi in camera apoi jos la parter si pe urma in bucatarie. El nu mancase si stomacul sau urla dupa ceva mancare. O aseza pe Hope pe unul din scaunele de la minibar si se apropie de frigider. Tot ce gasise erau fructe, legume, branzeturi, mezeluri, salate, lapte, sucuri si cam atat. Avea nevoie de ceva mai consistent.

-Voi nu aveti mancare mai consistenta pe aici? intreba mirat cu nasul inca in frigider. Ii auzi pasii lui Hope in urma lui si se departa de frigider. Hope ii facu semn sa se aseze pe scaun.

Chris se azesa ascultator si o urmari cu privirea cum scotea din alt compartiment al frigiderului cateva bucatele de carne ce erau puse intr-un bol, cateva legume si niste branza plus cateva oua. Le puse pe blatul de langa si apoi se ridica pe varfuri si scoase dintr-un dulap un cutit. Incepu sa taie carnea cu maiestria unui adevarat master chef. Taie si legumele, si apoi le adauga pe toate intr-o tigaie dupa ce pusese in aceasta cateva picaturi de ulei de masline. Porni plita electrica si apoi soase din alt dulap un pachet de spaghete. Le desfacu si le puse la fiert.

Christopher privea totul cu gura cascata, de-a dreptul socat. Ea gateste cumva pentru mine? Si o face atat de bine?! Nimeni nu a mai facut asta. Nici macar mama nu gateste pentru mine, pentru ca am avut-o mereu pe doamna Juliette. Ea e singura care stie ce-mi place, dar nici Hope nu a intuit prost. Din cate vad eu, e piept de pui cu legume si spaghete cu branza. Pe cine pacalesc eu, cu spaghetele m-a nimerit exact la fix. Le ador de cand eram copil.­­

-Mama e putin cam obsedata cu alimentatia! Ea considera ca mancarea trebuie consumata imediat dupa preparare, de aceea nu e nimic gatit in frigider, pentru ca bucatareasca are ordine clare sa nu tina mancarea degeaba asa ca ce ramane de la cina se arunca! spuse Hope in timp ce isi vedea de treaba.

Christopher nici macar nu ascultase ceea ce ea ii spunea. Era mult prea fascinat de felul gratios in care se misca acesta femeie ca sa-i mai pese si de altceva. Era naturala si se simtea in largul ei. Nu se fofila ca trebuie sa gateasca asa cum faceau majoritatea femeilor pe care le cunoscuse el. Pana si Natalie se stramba atunci cand venea vorba de gatit. Era ceva nou pentru el sa descopere ca mai sunt si femei carora nu le e frica sa puna mana pe o bucatica de carne sau care stiau intradevar cum se porneste o plita electrica.

*

Dupa mai multe zeci de minute, mancarea era gata. Christopher privea farfuria din fata lui si aproape ca saliva. Arata bine si mirosea si mai bine. Apuca tacamurile si se puse pe mancat. Daca aspectul si mirosul erau bune, atunci gustul i se parea divin. In cateva minute terminase tot din farfurie. Hope scoase din cuptor spaghetele cu branza si puse doua portii pe minibar.

-Ti-a spus cineva ca ador spaghetele cu branza? intreba Christopher, iar Hope chicoti amuzata clatinand din cap.

-De fapt si mie imi plac foarte mult, recunoscu ea gustand din propriul preparat.

Chris lua o gura din sucul pe care ea il pusese in pahar. Mancara amandoi in liniste privindu-se fara motiv din cand in cand. Dupa ce terminara Hope se ridica pentru a strange farfuriile. Chris o ajuta sa puna farfuriile in chiuveta si apoi o apuca de mana tragand-o dupa el inapoi in dormitorul ei.

-Trebuie sa-ti dau ceva! spuse in timp ce se asezara pe marginea patului. Se cauta grabit prin buzunarele blugilor si apoi scoase o cutiuta mica neagra de catifea. Hope inghiti in sec mijindu-si ochii.

Christopher deschise cutiuta si scoase din ea un inel micut si fragil cu un diamant alb, foarte frumos in varf. Intinse mana spre Hope, iar acesta i-o intinse incurcata. Ii aseza micutul obiect pe deget si fu multumit sa vada ca marimea i se potrivea. Hope isi privi degetul inelar pe care se odihnea acum inelul acela superb din punctul ei de vedere. Era un moment ciudat. Simtea bucurie, dar in acelasi timp era constienta ca probabil Fred il puse pe Chris sa cumpere acest inel doar de dragul aparentelor. Doar pentru ca paparazzii sa-l poata vedea si astfel sa treaca cu vederea aventurile indiscrete ale fiului sau.

-Vei fi o sotie minunata Hope, dar pentru cineva care te-ar iubi si te-ar merita, nu pentru unul ca mine! Impune-te in fata parintiilor tai si nu lasa ca viitorul tau sa fie stricat de o greseala ca asta!

Cuvintele lui Chris venira ca un dus rece eliminand orice fel de bucurie minuscula pe care o resimtise cu cateva secunde inainte. Desi el avea dreptate intr-un fel, nodul din gat ce se formase era dureros. Hope lasa capul in jos incercand sa para cat mai nepasatoare la cuvintele lui. Se ridica si merse drept care usa apoi o deschise si il privi cu raceala.

-Poti dormi in camera de oaspeti de alaturi! murmura mimand calmul.

Desi nu ii placea deloc, Chris se ridica de pe pat si se apropie de usa. O privi inca o data din pragul usii si isi dadu seama ca probabil ar fi trebui sa gaseasca niste cuvinte mai potrivite ca sa ii spuna lucrurile de mai devreme. Hope ofta si il impinse de la spate pana ce acesta iesi din camera, apoi tranti usa si ca sa fie sigura ca nu o mai deranjeaza nimeni roti cheia de doua ori in broasca. Isi lipi fruntea de lemnul masiv si ramase asa cateva momente.

De partea cealalta Christopher se simtea cel mai inutil om de pe planeta. Nu dorise sa o raneasca, dar trebuia sa stie adevarul si sa nu-si faca sperante in ceea ce-l priveste. El era un afemeiat inascut si cuvantul " casatorie" sau "fidelitate" nu se aflau in vocabularul sau. Dupa reactia femeii era sigur ca totul se terminase. Hope avea sa renunte la casatorie si asta era bine pentru el.

Am spus ceea ce trebuia si era adevarat, acum cred ca totul s-a rezolvat. Planul meu a reusit. Daca eu nu puteam sa renunt la logodna din cauza tatei si a santajului sau emotional atunci singura cale era sa o fac pe ea sa renunte si cred ca am reusit. Dar... de ce ma simt ca si cum as fi omorat pe cineva? A incercat sa para calma si neafectata de promptitudinea cuvintelor mele, dar privirea pe care am surprins-o cand am iesit din camera a fost la fel ca si un pumn in fata.

Chris era prins intre doua posibilitati acum: putea sa o sune pe Candice si sa uite de faptul ca fusese un mitocan cu Hope sau putea sa ramana aici, in camera de oaspeti si sa se holbeze la tavan pana adormea. Nici una dintre ele nu-i placeau si uitandu-se prin camera privirea ii ramase atintita pe peretele care avea o usa de sticla ce ducea la balcon. Vazuse aceeasi usa si in camera lui Hope. Ochii ii capatara o sclipire ciudata si acum stia ce trebuia sa faca. Noaptea trecuta cand dormise cu Hope fusese perfecta. Niciodata nu dormise atat de bine si atat de linistit. Avea din nou nevoie de asta, macar pentru o ultima data.

Se duse si iesi pe balcon. Exact cum banuise, camera de oaspeti impartea balconul cu cea a lui Hope. Se apropie incet rugandu-se in gand ca ea sa fi adormit. Daca o gasea treaza, clar avea sa-l arunce de pe balcon. Se apropie incet si aproape ca striga de bucurie ca nu era nicio lumina aprinsa si se pare ca Hope era in pat. Apasa cu grija manerul usii si o impinse usor strecurandu-se inauntru. Avusese dreptate, dormea.

Cat putu de rapid se descalta, isi trase bluza peste cap si isi desfacu pantalonii indepartandu-i. Se apropie de pat strecurandu-se sub pilota. Daca Hope se trezea acum l-ar fi facut obsedat, dar nu-i pasa. Christopher se apropie de ea si isi inconjura bratul in jurul taliei ei. Mirosul parului ei ii placea cel mai mult. Era dulce si inspira delicatete. Isi afunda fata in acest minunat parfum apoi inchise ochii. Nu trecusera nici cinci minute ca adormi.

Ceea ce el nu realiza era ca femeia langa care dormea acum, il auzise de cand deschisese usa de la balcon. Nu dormea, nu putuse sa adoarma dupa ce il daduse afara. Imediat ce intrase in camera realizase ca e el dupa parfumul sau inconfundabil. Ii simtea respiratia pe gatul ei si caldura emanata de corpul sau. O facuse sa se simta groaznic si totusi nu-l oprise deloc din a se strecura in pat langa ea. Nu stia ce hotarare trebuia sa ia. El dorea sa scape de ea, sau cel putin asa spunea, insa actiunile lui il tradau. Dar ea ce dorea? Nu era de acord cu casatoria din obligatie, o facea doar pentru Alexander si Elena, pentru ca asa spuneau ei.

-M-am simtit minunat dormind in bratele tale, nesuferitule! sopti si apoi inchise ochii cazand in lumea viselor.

Îmi pare rău dacă există greșeli de scriere... ^^

Continue Reading

You'll Also Like

290K 12.9K 64
"Totul se termina cu bine intr-un sfarsit. Daca nu e bine, atunci nu e sfarsitul." Volumul III se poate citii și fără celelalte volume fiind total di...
1.1M 50.3K 46
Dupa ce parintii ei s-au hotarat sa renunte la cutreieratul lumii din cauza afacerilor, Kate se muta definitv in New York. In primul an de facultat...
54.4K 2.3K 66
Pentru ea, chipeșul baschetbalist a fost motivul renașterii ei. Pentru el, fata ce se ascundea în mulțime a fost apus care i-a devenit dependență. Î...
6.3K 415 53
Roberta, implinita pe plan profesional un designer interior de succes, ambițioasa știe ce dorește de la viața și cum sa obțină, este născută într-un...