The Only One(Seria One-Volumu...

Od AlexaLittleMonster

722K 38.9K 1.4K

Christopher Maddox este cel mai ravnit barbat din Londra. Are tot ce-si doreste : conturi bancare pline, feme... Viac

1. Prolog
2. Bărbaţii Maddox
3. "Îmi acorzi acest dans?"
4. Dulce şi delicată
6. " Îngeraş? "
7. Spaghete cu brânză și diamant
8. Întrebări şi eschivări
9.Barcelona- Partea I
10. Barcelona- Partea a II- a
11. Barcelona- Partea a III- a
12. " Casă, dulce casă! "
13. " Ignorat? "
14. Kickboxing
15. Plimbare neaşteptată
16. Trecutul rămâne în urmă
17. Bulgări de șosete
18. Noaptea de miere
19. Decizii drastice şi noi apariţi
Anunt important
Grup de facebook
20.Patru?
21. Probleme după probleme
22. Accident premeditat?
23. Banii nu aduc fericirea!
24. Adevăr
25. Alte complicaţii
26. Sacrificiu pentru familie
27. Acuzații
28."Am scăpat? "
29. Îndoieli şi eschivări
30. "Unde e Adam?"
31. Crăciun Fericit
32.Epilog
N/A Urgent!

5. Nu mă atinge!

22.6K 1.3K 33
Od AlexaLittleMonster

Baby I'm preying on you tonight

Hunt you down eat you alive

Just like animals

Animals

Like animals-mals



Trecusera trei zile de la sarutul dintre Chris si Hope. Trei zile in care tanarul Maddox nu iesise in niciun club si nu se intalnise cu nicio femeie la niciun hotel. Dar asta nu din cauza logodnicei lui ci din cauza tatalui sau care il ingropase in munca de la firma doar ca sa il tina ocupat si sa nu aiba sansa sa iasa in oras. Se purta cu fiul sau ca si cu un adolescent de saisprezece ani care dorea sa se strecoare afara din casa pentru o petrecere.

Azi norocul era de partea lui Christopher, Fred trebuia sa plece de urgenta in state pentru o intalnire de afaceri. Asta insemna un singur lucru: in seara asta Chris avea sa fie liber in sfarsit.


-Nu intra in belele si ai grija ce faci cu Hope! il avertiza Fred chiar inainte de a iesi pe usa vilei.


De parca as fi inca un copil de treispe' ani ca sa te mai ascult!


-Da, da, bine! spuse acesta din urma si tranti usa in urma tatalui sau. Isi ridica mainile in aer teatral si ofta ciufulindu-si parul. Urca in camera lui si isi culese telefonul ce zacea aruncat pe pat.


Gerard va fi incantat de ideea ce tocmai mi-a venit. Macar am si eu un prieten bun pe care ma pot baza. E precum fratele meu si lui ii pot spune tot ce am in cap. I-am povestit inclusiv de Hope si toata treaba asta cu nunta. M-a amuzat reactia lui cand a auzit de ceea ce a facut tata. A spus, si citez : " Fara suparare, dar pe tatal tau l-a scapat bunica ta in cap cand l-a nascut? ". Omul asta e fenomenal si ma bucur atat de mult ca suntem prieteni de cand eram in liceu. Pana si la facultate am mers impreuna. El stie de toate nazbatiile pe care le faceam in New York, fiindu-mi tovaras in ele. Am terminat aceeasi facultate si acum lucram impreuna la " Maddox International Industries".


Dupa nici trei tonuri de apel vocea lui Gerard se auzi in fundal urmata de niste chicoteli. Asta sigur e Natalie! se gandi Chris.


-Hei Chris, ce s-a intamplat?


-Nimic serios, vroiam sa va intreb daca veniti diseara in "The Kings"?


Se auzira cateva susoteli si Chris stia ca acum Gerard se consulta cu iubita lui. Inca nu-i venea sa crede ca era cu fata asta de aproape doi ani. Gerard era la fel ca el, un fustangiu incurabil, dar se pare ca Natalie il prinsese bine de tot in plasa ei. Nu se plangea. Ii placea de ea. Era amuzanta si prietenoasa si era de asemenea o petrecareata la fel de mare ca si Chris si iubitul ei.


-Deci? insista Christopher.


-De acord, dar tu ce faci? Parca erai barbat logodit cum sa mergi in club, Hope ce zice?


Evident, Gerard nu pierdea nicio ocazie in a-l tachina pe amicul sau din cauza logodnei.


Am rezolvat deja problema asta! Christopher zambi malefic.


-Vine si ea! spune prompt si hotarat.


Asta daca reusesc sa o conving. Dar, pana la urma, daca vrea sa fie sotia mea trebuie sa faca asa cum zic eu! Nu accept niciun refuz.


*


-Nu!


Raspunsul lui Hope il uimi pe Chris, iar gura lui aproape ca era la podea din cauza socului. Nu se gandise ca exista posibilitatea ca ea sa refuze. Si venise pana aici, la ea acasa, ca sa ce? Sa-i refuze in fata invitatia. Asa nu merge!


- Cum adica nu? mormai incruntat inchizand usa camerei ei in urma lui.


-Pentru ca e ora zece si maine am niste intalniri importante la orfelinat, ii explica linistita Hope care cotrobaia prin dulapul ei in incercarea de a-si alege tinuta pentru intalnirile de maine.


Christopher pufni si se apropie de ea. O apuca ferm de talie si o intoarse cu fata spre el. Din cauza miscarii rapide Hope aproape ca se dezechilibra, dar isi reveni rapid sprijinindu-si palmele de pieptul lui Chris. Materialul fin al camasii albastre pe care o purta se simtea extraordinar si fiind atat de aproape de el ii putea simti parfumul ademenitor. Barbatul acesta emana masculinitate si putere prin toti pori. Miroase divin. Pe langa parfumul extrem de scump pe care il are se mai adauga si mirosul gelului sau de dus si de asemenea mirosul sau caracteristic. Sfinte, ma ia deja cu ameteala!

Il privea adanc in ochii sai ciocolatii. Fara sa vrea se trezi muscandu-si buza de jos. Christopher tresari la gestul ei si simti cum muschii i se incordeaza involuntar. Ii prinse barbia cu doua degete si trase astfel eliberandu-i buza. Se apropie de fata ei si ii sopti cu buzele deasupra alor ei:


-Vreau sa vi cu mine!


Respiratial lui ii gadila buzele si nu stia de ce, dar acum Hope era incapabila sa il mai refuze. Desi ar fi dorit sa deschida gura si sa spuna din nou ca nu merge, corpul ei nu o asculta.


-Asteapta-ma cateva minute pana ma schimb! spuse repede incat nu era sigura daca el o auzise, dar dupa zambetul larg pe care-l capatase sigur o auzise.


Imediat ce Christopher a lasat-o singura in camera ea a inceput sa scoata si sa imprastie hainele peste tot. Ce avea sa poarte? Cum isi va face parul? Ce macheaj va folosi? Nici macar nu intelegea de ce se impacienta atat de tare. La urma urmei era doar o iesire in club, se gandea ea.


Dupa mai bine de jumatate de ora isi alesese o rochie albastra cu o palma mai sus de genunchi mulata si cu un decolteu potrivit. Alese niste platforme negre la care asorta un plic de aceeasi culoare. Rochia se potrivea cu camasa lui Chris, dar si cu ochii ei. Isi pieptana parul de culoarea spicului de grau lasandu-l sa cada ondulat pe spate. Aplica un macheaj simplu si foarte natural. Ea era frumoasa oricum si nu avea nevoie de o cantitate imensa de fond de ten, creion dermatograf si alte produse. Se mai privi odata in oglinda si apoi ofta. Era gata.

La parter Christopher isi savura linistit paharul de whisky pe care Alexander i-l oferise. Stateau amandoi pe canapea si discutau despre firma. Elena era la bucatarie spunandu-le bucataresei si servitoarelor ce au de facut pentru maine. Hope pasi incet pana in spatele canapelei pe care stateau cei doi barbati simtindu-si inima cum ii bubuie in piept.


-Sunt gata! spuse incet.


Ca si electrocutat Chris sari ca un titirez de pe canapea si cand o vazu aproape ca scapa paharul din mana. La naiba, femeia asta chiar e frumoasa. Macar de asta sa am si eu parte nu? Trebuie sa fie si lucruri bune la casatoria asta.Ce tot vorbesc aici? Chris, tantalaule nu uita ca tu ai un plan... Tine-te de el, geniule si nu te mai lasa condus de instinctele tale!


Se stapani din a afisa un zambet tembel pe fata si merse spre ea prinzand-o elegant de brat si conducand-o spre iesire. Elena si Alexander erau in spatele lor susotind. Cei doi isi luara la revedere si apoi iesira din casa.


La vederea Ferrari-ului negru care astepta cuminte in fata casei, Hope scoase un sunet de uimire. Christopher ii deschise portiera ajutand-o sa intre, apoi inconjurand in fuga masina se urca si el pe locul soferului. Baga cheia in contact si porni motorul. In cateva secunde era deja pe autostrada.


Odata ajunsi la The Kings, parcara masina si apoi intrara in agitatia din interior. Volumul muzicii era foarte ridicat si abia daca mai auzeai si altceva in afara de volumul decibelilor. Christopher o tragea pe Hope dupa el stiind exact unde vrea sa ajunga. Basul melodiei Animals al trupei Maroon 5 ii invadase auzul lui Hope, care il strangea puternic de mana pe Chris de teama sa nu cumva sa se piarda printre multimea aceea. Ea nu obisnuia sa mearga in cluburi. Doar la ocazii speciale, deoarece parintii ei nu erau de acord.

Ajunsera la o masa mai departata unde se presupuneau a fi locurile VIP. Gerard si Natalie erau deja acolo glumind si razand. Se ridicara amandoi si ii salutara pe Chris si Hope.


-Ma bucur sa o cunosc in sfarsit pe viitoarea sotie a nebunului de Maddox! spuse Natalie razand si sarutand-o pe Hope pe obraji.


La o prima impresie, Natalie era o femeie destul de simpatica si foarte frumoasa. Satena cu ochii de un verde crud si un corp bine conturat. Rochia neagra si mulata ii venea de minune. Era cu putin mai inalta ca Hope. Avea parul prins discret intr-o parte cu o clema micuta aproape invizibila. Era tinuta ferm de talie de catre barbatul de langa ea. Gerard avea o statura impunatoare exact ca si Christopher. Irisii sai albastrui te hipnotizau imediat si iti ofereau o stare de comfort ciudat de buna.


-Nebuna esti tu! se revolta Chris imediat ce dadu mana cu Gerard.


- Nu eu sunt aia care vara trecuta s-a imbatat atat de tare incat dimineata urmatoare s-a trezit pe plaja nudistilor langa cortul unor babe de cincizeci de ani! spuse Natalie si toti incepura sa rada cu exceptia lui Christopher.


Inca nu stiu ce s-a intamplat in noaptea aceea, dar sper ca nu m-am atins de babele acelea caci altfel, jur, le acuz de viol!


Hope era foarte amuzata de ce aflase, dar se abtinea sa nu bufneasca in ras.


-Ei, gata iubito, nu-l mai supara, spuse Gerard si Chris ii multumi din priviri, dar apoi regreta imediat ce auzi continuarea: Asta nu-i nimic in comparatie cu ce facea in timpul facultatii. Chris, nici acum nu pot uita imaginea ta, beat in cabina de dus, cantand Bon Jovi cu o pereche de boxeri pe cap.


Asta era. Hope nu se mai putu abtine si izbucni intr-un ras colorat imediat dupa Gerard si Natalie. Logodnicul ei ii trase o privire incruntata, dar ea nu se putea opri, era mult prea amuzata.


-Incep sa regret ca suntem prieteni! mormaie acesta catre Gerard si apoi se aseaza bosumflat la masa.


-Bine, bine, gata! Ma duc sa iau ceva de baut!


Daca Gerard incetase cu tachinarile Natalie adora sa-l enerveze pe Christopher, asa ca se aseza langa Hope spunad:


-Nu stiu ce ai vazut la el! In afara de pura prostie nu are nimic in cap!


Urma un alt val de rasete din partea ei, dar nu si din partea lui Hope care se gandea ca Christopher nu mai rezista mult si avea sa izbucneasca. El statea pur si simplu si o asculta pe Natalie cum il facea in toate felurile fara sa incerce macar sa o contrazica. Parea ca asteapta ceva, dar Hope nu intelegea de ce nu reactiona. Daca ea i-ar fi spus toate acele lucruri ar fi explodat de nervi.


-Dar tocmai pentru prostia lui il iubesc ca pe fratiorul meu mai mare! continua Natalie si il trase pe Chris intr-o imbratisare oferindu-i si un pupic pe obraz.


Aha, deci asta astepta! Stia ca Natalie avea sa spuna asta! E obisnuit cu ea si tachinarile ei. Probabil ca cei trei sunt foarte buni prieteni, concluzionase Hope.


-Iar tu fiind logodnica lui esti de asemenea sora mea din alta mama! spuse Natalie imbratisand-o si pe ea.


Admosfera din club era una tipica. O multime de tineri adolescenti, dar bineinteles si persoane mai in varsta erau imprastiati fie dansand, fie la bar sau pur si simplu stateau la mese vorbind intre ei. De cateva zeci de minute Chris observase la masa vecina o blonda care se uita insistent la el. Era genul acela de femeie plina de operatii estetice care o faceau sa arate foarte provocator. Era insotita de un barbat mult mai batran ca ea si o alta femeie care se afla in bratele unui barbat in jurul varstei de douazeci si cinci de ani. Blonda se uita pe furis la Chris si ii facu cu ochiul indicandu-i printr-o inclinare usoara a capului barul. Dupa ce fu sigura ca el o vazuse se ridica si merse spre locul indicat anterior.

Natalie si Hope radeau amuzate de glumele lui Gerard care deja golise cateva pahare de bautura.

Christopher invarti paharul gol din fata lui si zambi malefic ridicandu-se de pe locul sau.


-Ma duc sa-mi mai iau ceva de baut!


Asa cum se astepta, blonda statea pe unul dintre scaune asteptandu-l. Se aseza langa ea si ii facu semn barbanului sa-i aduca ceva tare de baut. Ochii blondei il devorau la propriu. Se plimbau nestingheriti de-a lungul trupului sau admirand. Buzele exagerat de rujate se curbara intr-un zambet pervers.


-Iti ofer ceva de baut? intreba Chris cu o mina indiferenta.


Blonda chicoti si isi duse degetele subtiri peste mana lui Christopher care era asezata pe bar. Trasa linii invizibile pe pielea acestuia facandu-l in cele din urma sa zambeasca in coltul gurii.


-Ai putea sa-mi oferi si altceva! sopti femeia in timp ce ii lua paharul cu bautura din fata, fara ca macar el sa fi avut sansa sa guste. Duse paharul catre buze si sorbi incet o gura din lichidul aramiu. Chris o privea pofticios. Se apropie de ea si ii spuse seducator la ureche:


-Du-te la baie si asteapta-ma acolo!


Ca o fetita ce facea ceea ce i se ordona, blonda se ridica imediat de pe scaun si porni catre baie. Dupa ce isi termina bautura, Chris se ridica si porni pe urmele ei. Stia ca intrase in baia fetelor. O singura problema doar: erau cate doua bai, in total patru. Ofta enervat si isi incerca norocul intrand in prima. Se pare ca destinul tinea cu el caci blonda il astepta cuminte langa chiuvete. Christopher incuie usa de la intrare pentru a fi sigur ca nu ii deranjeaza nimeni apoi se apropie de prada lui ca un vanator ce clar, era.


Blonda asta e mult mai excitata decat credeam eu. Asta dupa felul in care a sarit in bratele mele sarutandu-ma ca o apucata. Mainile sale deja isi faceau de cap cu nasturii de la camasa mea si asta nu-mi placea. Nu am timp suficient pentru asta, draga mea!

I-am luat mainile si i le-am indepartat apoi am prins-o de fese ridicand-o si asezand-o pe marginea uneia dintre chiuvete. Cand a vazut ca nu reuseste nimic cu camasa, atentia ei s-a concentrat pe cureaua de la pantalonii mei. Ei, asa da! Incepe sa se prinda cum sta treaba! I-am ridicat rochia, multumind in gand ca era destul de scurta. Am auzit-o chicotind si apoi a urmat un geamat infundat cand mi-am strecurat mana in chilotii ei indepartandu-i. Acelasi lucru facuse si ea cu pantalonii si boxerii mei. Intr-un mod ce ma caracteriza, mai mult sau mai putin, am patruns-o imediat, rapid, brutal si fara sentiment cuprins doar de dorinta de a poseda. Gemea, iar eu maraiam ca un animal. Trebuie sa fie tacuta, chiar daca imi placeau gemetele ei. Ma miscam din ce in ce mai repede, iar ea mai avea putin si era deja terminata.


**


Dupa cateva zeci de minute petrecute in baie cei doi erau acum in fata oglinzii imense, incercand sa se aranjeze cat mai bine pentru a nu da de banuit. Chris isi aranga putin parul si cureaua, apoi era ca si nou. Pe de alta parte blonda de langa el era ciufulita in ultimul hal si rosie ca un ardei, plus ca avea un zambet kilometric pe fata. Il privea pe barbatul de langa ea cu coada ochiului si nu se putea abtine sa nu rememoreze partida incinsa dintre ei.

Christopher descuie usa si o lasa pe blonda sa iasa prima. In cazul in care cineva ar fi trecut pe acolo, ar fi fost ciudat si banuitor sa il vada pe el iesind din baia femeilor. Blonda ii facu semn sa iasa caci nu era nimeni pe hol. Mersera unul in spatele celuilalt pana intrara din nou in admosfera galagioasa din club. Femeia aceea trecu cu nonsalanta pe langa masa la care stateau Hope, Gerard si Natalie, dar inainte de a se indeparta de tot arunca o privire satisfacuta in spate zambindu-i lui Chris care era imediat in urma ei.


Gerard era ametit din cauza alcoolului si nu observase acest gest, insa nu era la fel si in cazul lui Natalie si Hope. Totusi reactiile lor fusesera diferite. Natalie se incrunta si odata ce Chris se aseza inapoi pe locul lui, ea se stramba la el chestionandu-l din priviri. Barbatul ranji si salta din umeri privind in urma blondei siliconate ce tocmai se asezase la masa ei lipindu-se de tipul de langa ea. Hope doar se incrunta putin si evita sa se uite la asa zisul ei logodnic. Vroia sa plece, cat mai repede.


-Cred ca ar trebui sa plecam, e deja ora trei si jumatate dimineata! spuse Natalie ridicandu-se si tragandu-l de mana pe Gerard.


Isi luara la revedere in parcare si Natalie impreuna cu Gerard plecara catre apartamentul lor. Christopher isi cauta grabit cheile prin buzunarul pantalonilor. Cand in sfarsit le gasi, o palma micuta si delicata i se strecura in fata fiind intoarsa cu podul palmei in sus. O privi pe Hope mirat si putin ametit. Adevarul e ca cele cinci sau sase pahare de bautura reusisera sa-l tulbure putin.


-Da-mi cheile, conduc eu! spuse Hope persistand cu mana intinsa.


Desi nu-i placea, Christopher se supuse si ii dadu cheile urcandu-se pe locul pasagerului. Hope conducea cu atentie pe autostraziile inca aglomerate ale Londrei. Ochii caprui ai barbatului de langa ea o priveau fara niciun pic de jena, dar ea refuza sa-l priveasca si se concentra la drum. Lui Christopher ii veni o alta idee. Zambi si isi plasa mana stanga pe coapsa lui Hope facand-o sa tresara. Ca si arsa femeia ii indeparta mana si spuse suparata:


-Nu ma atinge!



Pokračovať v čítaní

You'll Also Like

100K 2.3K 26
Ea fata cuminte, nu bea, nu fumează, învață bine, aroganta, mandra, orgolioasa, are mulți prieteni, profesorii o iubesc, populara, invidiata de toți...
17K 1.3K 42
Ea îl urăște. Pentru el, e doar o căsătorie, lipsită de sentimente. Poți fugi de propriul destin stabilit de familia ta? Alessia D'Angelo știe că o c...
305K 18.7K 66
Când crezi că nu mai ai nimic, că sufletul ți se scurge printre degete și inima își pierde din putere, când simți că nu mai poți să faci nici un pas...
6.3K 415 53
Roberta, implinita pe plan profesional un designer interior de succes, ambițioasa știe ce dorește de la viața și cum sa obțină, este născută într-un...