The Only One(Seria One-Volumu...

By AlexaLittleMonster

722K 38.9K 1.4K

Christopher Maddox este cel mai ravnit barbat din Londra. Are tot ce-si doreste : conturi bancare pline, feme... More

1. Prolog
2. Bărbaţii Maddox
4. Dulce şi delicată
5. Nu mă atinge!
6. " Îngeraş? "
7. Spaghete cu brânză și diamant
8. Întrebări şi eschivări
9.Barcelona- Partea I
10. Barcelona- Partea a II- a
11. Barcelona- Partea a III- a
12. " Casă, dulce casă! "
13. " Ignorat? "
14. Kickboxing
15. Plimbare neaşteptată
16. Trecutul rămâne în urmă
17. Bulgări de șosete
18. Noaptea de miere
19. Decizii drastice şi noi apariţi
Anunt important
Grup de facebook
20.Patru?
21. Probleme după probleme
22. Accident premeditat?
23. Banii nu aduc fericirea!
24. Adevăr
25. Alte complicaţii
26. Sacrificiu pentru familie
27. Acuzații
28."Am scăpat? "
29. Îndoieli şi eschivări
30. "Unde e Adam?"
31. Crăciun Fericit
32.Epilog
N/A Urgent!

3. "Îmi acorzi acest dans?"

27.7K 1.3K 70
By AlexaLittleMonster




Christopher isi aranja meticulos cravata si costumul albastru de firma pe care-l purta. Daca avea sa se plictiseasca teribil macar putea sa atraga atentia vreuneia dintre invitate si cine stie poate ca seara nu va fi asa de plictisitoare pana la sfarsit. Isi aranja parul proaspat spalat si se dadu cu putin parfum. Isi lua telefonul de pe noptiera si cobori la parterul vilei. Tatal si mama lui il asteptau de cateva minute.


-A venit si printul castelului, acum putem sa mergem odata? mormai Fred strambandu-se teatral.


Chris isi dadu ochii peste cap si isi lua la revedere de la mama lui. Din pacate Victoria nu se simtea foarte bine si nu putea merge cu ei. Plecara impreuna cu masina tatalui sau, un Range Rover negru cu geamuri fumurii. Pe tot parcursul drumului Chris privea plictisit pe geam. Nu avea niciun chef de cina aceasta.

Cand au ajuns in sfarsit la eveniment, Fred l-a prezentat unui prieten vechi de-al sau cu care spunea ca va colabora pentru viitoarele afaceri. Putin ii pasa lui ca tatal sau va avea un asociat. Domnul nu parea mai batran decat tatal sau si avea o alura serioasa si dura. Cand ii stranse mana observa cat de tare il stransese si asta il facu sa se intrebe ce era in neregula. Alexander, caci asa il chema pe domnul serios, ii conduse pe cei doi catre un grup de femei. Dintre acestea iesira la inaintare o doamna in varsta, dar destul de frumoasa impreuna cu o femeie mult mai tanara ce isi tinea bratul agatat de cel al femeii in varsta.


-Ele sunt sotia mea, Elena si fiica noastra Hope! facu prezentarile Alexander.


Fred le saruta mana pe rand celor doua femei si ei bine, Chris facu la fel. Hope i se parea destul de frumoasa si se gandi ca poate ea l-ar putea salva de plictiseala groaznica din seara aceasta. Se asezara cu totii la masa. Fred si Alexander stateau amandoi unul in fata altuia, de-o parte era Elena, iar de cealalta Christopher si Hope.


E draguta fata asta, dar ceva imi spune ca nu e genul meu. Eu prefer femeile mai experimentate si mai tupeiste. De multe ori mi s-a intamplat sa ma incurc cu femei mai mari decat mine ca varsta, dar nu am regretat niciodata. Nu trebuia sa-mi fac probleme pentru ca ele deja stiau cum sta treaba si intelegeau foarte bine ca e doar o noapte si apoi gata. Nu ne cunosteam a doua zi.


Hope avea chipul acela nevinovat si inocent in plus era foarte retrasa. De cand se asezasera la masa ea privea doar in jos si nu vorbea. Poate ca nu se simte in largul ei pentru ca la masa se discuta doar de afaceri. Acordurile melodiei "One" de la Ed Sheeran se auzeau in fundalul incaperii si privind catre cuplurile care dansau lui Chris ii veni o idee. Cel putin asa nu mai trebuia sa asculte discutia plictisitoare dintre tatal sau si asociatul lui. Se ridica de la masa facandu-i pe ceilalti atenti, si aranjandu-si sacoul intinse mana in directia tinerei de langa el. Aceasta isi ridica privirea albastruie spre el si clipi des.


-Imi acorzi acest dans? spuse folosindu-si tonul acela sarmant al sau ce nu dadea niciodata gres.


-Ah, eu... sigur! raspunse ezitant Hope, dar ceea ce nu stia Christopher era ca initial dorise sa-l refuze, insa mama ei o "atentionase" subtil pe sub masa.


Ajunsera langa celelalte cupluri care dansau si atunci Chris o trase usor de talie apropiind-o de el. Hope isi puse o mana pe umarul barbatului, iar cealalta fu impreunata cu a lui. Incepura sa se miste usor pe ritmul lent al melodiei. Se sincronizau perfet si Hope se simtea de parca ar plutii. Melodia era printre preferatele ei asa ca intr-un moment de melancolie isi puse capul pe umarul lui Chris si inchise ochii leganandu-se pe ritmul melodiei.


La masa, trei perechi de ochi ii priveau pe cei doi cu interes. Dupa ce melodia s-a terminat cei doi s-au intors la masa tacuti. Donatiile au fost facute, iar Fred a urcat pe scena si a inceput sa vorbeasca la microfonul amplasat pe aceasta.


-In primul rand va multumesc pentru ca ati participat la acest eveniment! Ma bucur sa stiu ca azi am ajutat niste copii bolnavi si le-am dat sansa la o noua viata! Merita sarbatorit acest lucru! toata lumea incepuse sa aplaude, iar cand ropotele s-au mai listit Fred continua : De asemenea seara aceasta este foarte speciala pentru mine deoarece pot sa anunt logodna fiului meu, Christopher, cu Hope Williams, superba fiica a bunului meu prieten Alexander Williams.


Cand auzi cele spuse de tatal sau Chris se ineca imediat cu mancarea ce tocmai o bagase in gura. Tusi de cateva ori fiind inca socat. Hope ii intinse un servetel si acesta il trase nervos din mana ei. Toti aplaudau si se uitau la el cu bucurie. Ce era asta, reality show? Cum sa se logodeasca cand el abia ce o cunoscuse pe fata asta? Ramase calm in fata celorlalti care il priveau, dar adevarul e ca fierbea de nervi. Imediat ce Fred se intoarse la masa, izbucni.


-Ce naiba inseamna asta tata?


Fred zambi victorios.


-Ti-am spus ca am sa te aduc cu picioarele pe pamant!


Extraordinar! Tatal meu chiar s-a tampit. Cum sa-mi faca una ca asta? Si ea, nu spune nimic. Deci stia de dinainte. Cum naiba poate sa se "logodeasca" cu mine daca abia m-a cunoscut. Eu nu ma casatoresc cu nimeni. Chris fierbea de nervi si strangea piciorul paharului cu forta, avea sa cedeze din clipa-n clipa, si el, dar si paharul. Se ridica rapid si isi intoarse privirea catre Hope.


-Pot sa vorbesc putin cu tine? mormai putin aplecat catre ea. Fata se uita la mama si tatal ei care aprobara si apoi se ridica urmandu-l pe Chris spre un loc mai retras.


-Tu stiai despre asta? marai nervos catre fata odata ce era sigur ca ramasesera singuri. Aceasta doar aproba printr-o miscare scurta a capului.


Asa e, Hope stiuse de la inceput. Parintii ei o chemasera intr-o seara si ii spusesera calmi, seriosi si fara nicio emotie ca urma sa se casatoreasca si asta cat mai rapid cu putinta. Tatal ei si domnul Maddox fusesera prieteni buni si acum cand Alexander era intr-o mica infundatura cu firma sa se gandise ca Fred il va ajuta asa ca l-a invitat la cina intr-o zi. Cand acesta a vazut-o pe Hope l-a luat pe prietenul sau la o plimbare prin gradina familiei Williams si acolo i-a facut propunerea de a deveni rude prin aceasta uniune. Cand parintii ei i-au dat vestea a fost la fel de socata ca si Christopher, dar spre deosebire de el ea a fost nevoita sa accepte la fel cum accepta orice ii spuneau parintii ei. Trebuia sa-i asculte si sa faca exact ceea ce doreau ei. Unii ar spune ca nu a trecut de varsta de zece ani prin comportamentul ei, dar motivul supunerii ei era unul mult mai profund...


Nu il cunostea pe barbatul cu care urma sa se casatoreasca, dar din spusele mamei sale era " o partida pe cinste". Acum, la aceasta cina il vedea pentru prima data. Era mai inalt ca ea, avea un corp bine lucrat si emana putere si masculinitate din toate unghiurile. Era frumos fata de cum si-l imaginase ea. Nu se gandise ca avea parul saten aproape brunet si ochii caprui. Ea se gandea ca poate e blond cu ochii albastrii. Chiar nu stia nimic despre el si mama ei nu ii daduse niciun detaliu nici macar numele nu il stiuse pana in seara aceasta, deci avea tot dreptul sa si-l imagineze. Desigur el trecea orice bariera a imaginatiei sale, nu era deloc asemanator cu barbatul din mintea ei; era mult mai bun.


-Si esti de acord? intreba din nou barbatul frustrat ce acum isi afundase mainile in buzunarele pantalonilor si se invartea pe langa ea precum un leu in cusca.


Hope era groaznica la un singur lucru : nu stia deloc sa minta.


-E voia parintilor mei! spuse incet, dar Chris o auzi. Pufni nervos si pierzandu-si pentru o secunda calmul se apropie de ea atat de mult incat fata se lipi de peretele din spatele ei. Ii incolti corpul cu mainile sale puternice care se sprijineau acum de perete fiind plasate de-o parte si de alta a capului ei.


-Tu te auzi ce spui. Vrei sa te casatoresti cu mine cand abia m-ai vazut pentru prima data, abia ai scos doua cuvinte si acelea pentru ca eu te-am presat? Intelegi macar ce inseamna cuvantul " casatorie" ? tonul vocii lui se ridicase fara sa-si dea seama, iar cand realiza ofta si inchise ochii expirand si inspirand. Avea capul plecat cand auzi un zgomot ce-l enerva atat de tare. Era blitul unui aparat foto. Isi ridica imediat privirea doar ca sa-l surprinda pe paparazzo-ul care plecase deja. Drace! injura cu voce tare, iar Hope tresari, pentru ca nu era obisnuita cu astfel de vocabular.


-Stiu foarte bine ce implica o casatorie, dar iti repet, Christopher, e voia parintilor mei!


Lui Chris nu-i venea a crede.


-Ai cumva paispe' ani, Hope? intreba el amuzat de data aceasta.


Sunetul pasilor de pe hol nu ii mai dadura sansa, femeii din fata lui sa-i raspunda. Amandoi isi intoarsera privirile catre intrusul ce le deranja convorbirea. Erau nimeni altii decat parintii lui Hope si Fred care era tot numai un zambet cand ii vazuse pe cei doi. Rase amuzat si privi catre fiul sau.


-Nu intelg de ce faci atat de multa zarva cand te gasesc acum in pozitia asta! spune Maddox senior, iar Chris se incrunta confuz. Isi intoarse capul catre Hope si apoi realiza ca era lipit complet de trupul ei de model scos din revistele Victoria's Secret. Inghiti in sec si lasand-o pe Hope complet imbujorata se departa. Se incrunta catre tatal sau si apoi trecu pe langa el fara sa-i spun altceva. Fred isi roti ochii si il apuca de brat.


-Unde te duci? il intreaba calm.


-Spune-i mamei sa nu-si faca griji si daca e vreo urgenta sunt la hotel.


Fred ii dadu drumul si fiul sau pleca fara alte adaugari. Familia Williams se uita la el de parca ar dori niste explicatii asa ca trebuia sa le ofere.


-Stati calmi, de cand era mic e suparacios, dar voi vorbi cu el maine! Totul ramane cum am stabilit Alex! spune si apoi isi lua la revedere pe rand de la cei trei deoarece evenimentul se terminase si trebuia sa plece si el, Victoria il astepta acasa.


Christopher intra grabit in hotel si merse glont spre lift. Apasa butonul cu numarul 20 si se bucura in sinea lui ca nu mai era nimeni cu el. Isi trecu mana prin par frustrat si apoi o cobori catre cravata largind-o considerabil. Cand ajunse in camera sa de hotel care era de fapt un apartamant mai mic, se indrepta catre minibar si cauta cu nerabdare o sticla de coniac. Isi turna intr-un pahar din bautura puternic aromata si il dadu pe gat dintr-o miscare rapida.


Cum putuse sa-i faca asa ceva? Stia ca tatal sau ar fi capabil sa-l incuie in camera sau sa-l lege de pat, ba chiar sa-i sparga si cauciucurile de la masini, doar sa nu mai umble aiurea prin cluburi si sa-l faca " de ras" asa cum spunea Fred. Dar totusi, nu isi imaginase ca ar fi in stare sa-l logodeasca cu cineva fara stirea lui. Era inadmisibil.


Isi dadu sacoul jos si il arunca undeva pe o canapea apoi se apleca si isi scoase si pantofii de firma aruncandu-i langa usa de la intrare.


Trebuie sa ma gandesc cum scap de problema asta gicantica, gandi el. Sub nicio forma nu am de gand sa ma insor si mai ales cu cineva ca Hope Williams. Nu e deloc genul meu. Si prin genul meu nu ma refer la spectul fizic neaparat, ci mai degraba la felul ei de a se comporta. E mult prea retrasa si neexperimentata, plus ca e controlata de parintii ei si asta mi se pare o absurditate de proportii colosale.


Barbatul goli si al treilea pahar de bautura continuand sa-l toarne pe al patrulea. Era nervos si trebuia sa se descarce cumva. Isi scormoni buzunarele in cautarea telefonului si imediat ce-l gasi apela prima persoana care-i veni in minte. Se uita intre timp cat telefonul suna la ceasul de la incheietura si observa ca era trecut de ora unsprezece.


Haide odata!


-Alo, se auzi o voce subtire si ragusita.


Chris inchise ochii injurand in soapta.


-Candice, am nevoie de tine acum! marai pe un ton aspru.


Bruneta privi de cateva ori ecranul telefonului ei pentru ca nu-i venise sa creada cine o sunase. Cuvintele care iesisera din gura lui Christopher erau ca o muzica divina pentru ea. Sari din pat ca arsa si apuca o foaie si un pix pentru a nota adresa hotelului. El nu o dusese niciodata la un hotel de cinci stele mai ales la unul detinut de tatal sau, preferau sa se intalneasca la ea acasa in confortul dormitorului ei.


-Ajung imediat pisoias!


Lui Chris ii venea sa scuipe tot coniacul ce-l avea in gura cand auzise apelativul folosit de bruneta, dar se abtinuse, era mult prea nervos ca sa se mai gandeasca si la astfel de lucruri. Afurisit sa fi tata, tu si tampeniile tale. Trebuie sa rezolv problema asta cumva si de asemenea sper ca mama sa nu fie foarte afectata. Nu mi-as ierta-o niciodata daca i s-ar intampla ceva din cauza mea si a idiotenilor pe care le fac.


Dupa nici douazeci de minute Candice aparu la usa camerei de hotel. Purta o rochie mulata neagra si foarte scurta care abia ii acoperea fundul. Rochia ii punea in evidenta picioarele lungi. Isi aranja putin parul inainte sa bata la usa. Ciocani de doua ori dupa care usa se deschise larg si un Christopher pe jumatate dezbracat se pozitionase in fata ei. Era usor ametit datorita sticlei de coniac pe care aproape ca o golise. Ranji pervers catre femeia din fata lui cand ii privii rochia. Se intinse si o apuca de mana apoi o trase inauntru trantind usa. Candice era deja obisnuita cu atitudinea lui sau mai bine spus partea sa animalica. Incepu sa chicoteasca inconjurandu-i torsul barbatului aratos din fata ei, cu bratele-i subtiri si bronzate. Chris se intinse putin si apuca paharul ce-l abandonase pe o masuta de cafea. Il dadu rapid peste cap.


-Eu nu primesc? intreba pitigaiat bruneta ce incepuse sa-i sarute incet obrazul, apoi maxilarul coborand spre gat.


Chris scoase un sunet ce parea a fi un marait combinat cu un geamat. Isi inclesta maxilarul si ii cuprinse fesele cu palmele sale strangand tare si facand-o pe Candice sa icneasca amuzata.


-Nu, acum taci si indura! marai enervat din nou pentru ca desi era mai mult sau mai putin ametit din cauza bauturii inca isi amintea aceea pereche de ochi albastrii care fusesera atat de aproape de el in seara aceea. Ii trase fermoarul rochiei si o indeparta imediat fiind usor surprins de faptul ca bruneta nu purta nimic altceva decat un sutien. Ce parasuta! Gandi Chris, dar decise sa nu bage in seama acest amanunt si o impinse pe Candice in dormitor, unde o tranti animalic pe pat asezandu-se deasupra ei.


Avea sa fie o noapte lunga in care spera sa-si potoleasca furia, dar si sa-si indeparteze mintea de la posesoarea ochilor aceia albastri.


Take my hand and my

Heart and soul, I will

Only have these eyes for you

And you know, everything changes but

We'll be strangers if, we see this through

You could stay within these walls and bleed

But just stay with me...




Astept cateva pareri ^^.


Continue Reading

You'll Also Like

28.6K 1.1K 22
Dupa terminarea liceului Briana ramane doar cu fratele ei mai mic dupa ce parintii lor au disparut. Trauma pirederii parintilor o apasa din ce in ce...
12.4K 459 14
A: un băiat criminal, plin de secrete. Izabella: o fată orfană, plină de visuri. Din ziua când Izabella primeşte un buchet de la un anume "A", viaţa...
1.1M 50.3K 46
Dupa ce parintii ei s-au hotarat sa renunte la cutreieratul lumii din cauza afacerilor, Kate se muta definitv in New York. In primul an de facultat...
6.8K 295 19
O fată pe nume Cassie cu un trecut cutremurător visează să cânte pe scenă la instrumentul său muzical preferat, vioara, vrând totodată să își facă și...