The Only One(Seria One-Volumu...

By AlexaLittleMonster

722K 38.9K 1.4K

Christopher Maddox este cel mai ravnit barbat din Londra. Are tot ce-si doreste : conturi bancare pline, feme... More

1. Prolog
3. "Îmi acorzi acest dans?"
4. Dulce şi delicată
5. Nu mă atinge!
6. " Îngeraş? "
7. Spaghete cu brânză și diamant
8. Întrebări şi eschivări
9.Barcelona- Partea I
10. Barcelona- Partea a II- a
11. Barcelona- Partea a III- a
12. " Casă, dulce casă! "
13. " Ignorat? "
14. Kickboxing
15. Plimbare neaşteptată
16. Trecutul rămâne în urmă
17. Bulgări de șosete
18. Noaptea de miere
19. Decizii drastice şi noi apariţi
Anunt important
Grup de facebook
20.Patru?
21. Probleme după probleme
22. Accident premeditat?
23. Banii nu aduc fericirea!
24. Adevăr
25. Alte complicaţii
26. Sacrificiu pentru familie
27. Acuzații
28."Am scăpat? "
29. Îndoieli şi eschivări
30. "Unde e Adam?"
31. Crăciun Fericit
32.Epilog
N/A Urgent!

2. Bărbaţii Maddox

32.6K 1.4K 37
By AlexaLittleMonster

I'm bringin' sexy back

Them other boys don't know how to act

I think it's special, what's behind your back

So turn around and I'll pick up the slack




Sunetul sacaitor al alarmei de la telefonul mobil ii distruse complet somnul lui Christopher. Mormai ceva inteles doar de el si isi ridica mana puternica deasupra gadget-ului de pe noptiera apasand la intamplare pe suprafata ecranului. Alarma se opri in sfarsit, dar exact cand dorea sa se intoarca la somn si la visele lui minunate cu o roscata focoasa, usa camerei sale se deschise si batranul sau tata pasi apasat inauntru. Il vazu pe Chris, ascuns sub asternuturile fine de matase si pufni nervos. Ii smulse patura de pe el si o arunca la intamplare. Fiul sau se stramba la contactul cu lumina si intr-o incercare de a scapa de acel deranj isi puse perna pe cap.


-Christopher David Maddox, ridica-te in clipa aceasta! striga tatal sau cu vocea sa groasa si autoritara.


In fata unui adolescent de optsprezece ani probabil ca autoritatea aceasta ar avea un mic efect, insa pentru fiul sau care era deja un barbat in toata firea avand douazeci si sapte de ani era precum un zumzet enervant. Batranul Fred Maddox prinse de coltul pernei si o indeparta de pe fata baiatului sau urmand ca apoi sa o tranteasca la loc. Christopher se incrunta si in cele din urma se ridica din pat. Atunci tatal sau ii arunca in fata ziarul din dimineata aceea. Chris il ridica si citi articolul de pe prima pagina :


" Fiul celebrului om de afaceri Fred Maddox a fost vazut seara trecuta intr-un club de fite din centrul Londrei alaturi de o insotitoare extrem de provocatoare. Cucerirea lui Christopher Maddox din aceasta saptamana parea sa se simta foarte bine in compania Don Juan-ului ce nu isi dezlipea ochii de pe ea. Dupa mai multe ore petrecute in club cei doi s-au retras discret intr-un hotel de cinci stele, pe care domnul Maddox il detine, si au petrecut patru ore in intimitatea unei camere prezidentiale. Sursele spun ca aceasta este extrem de frumoasa, dar de asemenea se zvoneste ca ar fi o femeie maritata... "


Lui Chris ii aparu un zambet mare si victorios pe chip fiind mandru de ce facuse el in cele patru ore cat statuse in compania Alishei la hotel. Trase cu ochiul spre tatal sau si incepu sa rada fara motiv. Arunca ziarul pe pat si isi dadu tricoul si pantalonii de pijama jos. Avea nevoie de un dus care sa-l trezeasca mai bine. Nu intelegea ce tot astepta tatal sau. De obicei pleca atunci cand era ignorat.


-M-am saturat de atatea scandaluri si barfe baiete! spuse in cele din urma batranul. Te-ai intors in Londra de un an de zile si deja ai dat totul peste cap. Baga-ti mintile in cap Christopher, maturizeaza-te pentru numele lui Dumnezeu!


Intradevar Chris era in Londra de un an de zile. Se nascuse si crescuse aici pana la optsprezece ani apoi tatal sau l-a trimis in New York pentru studii. Dupa ce a invatat tot ce era nevoie despre afaceri si finante s-a reintors acasa. De cand revenise putea sa afirme cu mandrie ca deja era numit cel mai ravnit burlac al Londrei. Avea tot ce-si dorea : banii, faima si femei cate poftea. De ce incerca tatal sau sa-l traga din lumea in care traia? Desigur, era reputatia lui in joc. Mereu reputatia si firma fusesera mai presus de fericirea fiului sau. De cand Christopher era mic tatal sau fusese dur cu el mai tot timpul. Barbatul nu-l scosese nici macar o data in parc ca sa se joace impreuna. 


-Ti-am spus sa te potolesti, continua Fred, dar vad ca nu vrei! Foarte bine, voi avea eu grija sa te aduc cu picioarele pe pamant. 


Fred pleca bombanind si lasandu-l pe fiul sau pe ganduri. La ce se referea oare? se intreba barbatul, dar pana la urma o lasa balta si intra la dus. Apa calda ii relaxa muschii si il revigora in acelasi timp. Dupa ce termina cu spalatul isi lua pe el niste pantaloni negri si o camasa albastra. Alese dintr-un dulap micut o cravata neagra. Ii facu rapid nodul si o aranja in oglinda. Lua sacoul de pe umeras apoi si-l trase pe brate. Inainte sa iasa din camera isi verifica telefonul si observa un mesaj de la Candice. Nu mai vorbise cu ea de trei saptamani si se intreba ce doreste. Deschise mesajul citindu-l in timp ce cobora scarile.


" Chris imi e dor de tine, cand ne mai vedem? "


Barbatul zambi smecher si alese sa nu-i raspunda, trebuia sa mai fiarba putin. Acum tot ce-si dorea era ca doamna Juliette sa-i pregateasca o cafea tare pentru ca era vitala pentru el. Ajunse in bucatarie si chipul i se lumina vazand-o pe mama lui asezata la minibar si discutand cu Juliette. Se apropie si o stranse in brate de la spate. Ii mangaie umerii subtiri si inca obositi apoi ii saruta parul dragastos. Mama lui era singura persoana de care ii pasa cu adevarat.


-Te-ai trezit deja puiule? intreba femeia al carui chip era strabatut de o oboseala continua. Mana ei se aseza peste cea a fiului ei pe care o stranse pe urma la pieptul ei. 


-Am mult de lucru la firma, mama! ii sopti Chris la ureche asezandu-se apoi langa ea. 


Nu-i placea deloc sa o vada pe mama lui in starea in care era. De cativa ani mama sa se lupta cu o boala crunta ce-i afecta inima. In orice clipa, daca se supara sau enerva dintr-un oarecare motiv, o putea pierde, asa ca el si tatal sau incercau sa-i faca viata cat mai frumoasa. De fiecare data cand putea, statea cu ea si vorbeau despre tot felul de nimicuri. Victoria era cea mai puternica si minunata femeie, in ochii fiului ei. Daca ar fi putut ar fi urcat-o pe un piedestal de unde sa o admire toata lumea. Sub nicio forma nu accepta ideea ca ea nu va mai fi candva. 


Dupa ce si-a baut cafeaua, si-a sarutat mama pe frunte si a salutat-o pe Juliette,  a iesit din casa. Masina lui, una dintre ele, astepta deja in fata casei. S-a urcat la volanul BMW-ului sau negru si a accelerat, in cateva minute aflandu-se deja pe autostrada. Cand ajunsese la un semafor scormoni prin torpedo in cautarea ochelarilor sai fumurii. Ii gasi imediat si apoi si-i puse la ochi. 


Intra in firma uriasa la care lucra cu tatal sau. Avea sa mosteneasca firma aceasta numai atunci cand " se va maturiza" dupa spusele batranului Maddox. Nu avea de gand sa o faca prea curand. Fred nu intelegea ca fiul sau nu se credea un adolescent in calduri ci de fapt ceea ce facea il satisfacea moral. Nu avea incredere in femei si nu erau bune decat la un singur lucru in ochii lui, acela de a avea grija de ei, barbatii. Femeile erau prefacute si parsive. Asteptau de fiecare data ca el sa le cada in plasa si fiecare credea ca ii va pune un inel cu diamant pe deget, dar nu aveau nicio sansa.


Isi saluta secretara si intra in biroul sau confortabil. Pe acesta erau deja cateva dosare ce trebuiau verificate. Oh Doamne, cateodata as vrea sa stau toata ziua in pat si sa nu fac nimic. Chris era serios cand era vorba de firma. Era singura lectie pe care o retinuse de la tata sau : In afaceri nu trebuie sa existe greseli!

A deschis primul dosar si si-a pozitionat picioarele pe birou afundandu-se in scaunul sau comod. Citea cu atentie fiecare paragraf analizand tot ce se putea. Gasise deja cateva greseli, dar erau minore.

Dupa cateva ore secretara sa intra in birou zambind si defiland pe tocurile ei inalte. Chris era concentrat asupra laptopului si nici macar nu se uita la ea. Femeia lua dosarele ce aveau notite adaugate de el. Inainte sa plece, Christopher o opri spunandu-i: 


-Spunele celor de la contabilitatea ca nu mai accept alte greseli, data viitoare cand dosarele nu sunt perfecte au zburat din firma! 


Secretara incuviinta si incerca sa-si pastreze zambetul pe fata desi un nod i se pusese in gat cand auzi vocea dura si necrutatoare a sefului ei. Chris semana atat de bine cu Fred, atunci cand se ocupau de afaceri. El poate ca semana la aspect cu mama sa insa comportamentul il mostenea de la tatal sau. Ca ii placea sau nu, si Fred fusese la fel de fustangiu ca si fiul sau in tinerete, dar totul se terminase cand a intalnit-o pe mama lui. Nu a mai avut ochi pentru altcineva. Cand secretara sa deschise usa pentru a iesi aproape ca dadu nas in nas cu Maddox senior. Acesta fiind un domn ii lasa cale libera pentru a iesi prima. Femeia incuviinta politicos multumindu-i. Fred se invarti putin prin biroul lui Chris admirand privelistea de la fereastra. Fiul sau parea foarte ocupat cu ceea ce facea asa ca isi permise sa traga cu ochiul pe ecranul laptopului. Constata ca el cauta informatii si anunturi despre o posibila locuita. Se incrunta rapid pe frunte aparandu-i o cuta  ferma.


-Te muti? il intreba pe fiul sau.


Chris se opri din ceea ce facea si se lasa pe spate invartindu-se cu scaunul. 


-Oricat m-ar tenta nu as putea sa-i fac una ca asta mamei! Nu, Gerard m-a rugat sa ma uit peste anunturi si sa-i spun ce parere am.


Are dreptate, gandi Fred in ceea ce o privea pe sotia lui. Il iubea pe Christopher mai mult decat orice si in ochii ei acesta era o minune. Nu stia de scandalurile mondene in care era implicat pentru ca de cand se imbolnavise, Fred incercase sa-i ascunda totul si reusise pana in prezent. Totusi se gandea ca trebuie sa-l faca pe Chris sa inceteze odata cu comportamentul acesta, imatur dupa parerea lui. Si avea deja solutia, dar stia ca nu-i va conveni absolut deloc si ca se va opune, insa din fericire avea un plan si pentru acest lucru. 


-In fine, in seara aceasta organizez un eveniment caritabil si trebuie sa fim prezenti cu totii asa ca nu-ti fa planuri! ii spuse si apoi iesi din birou ca un uragan.


Cacat! Injura Christopher in gand. In seara aceasta avea de gand sa mearga la Candice pentru ca trebuia sa recunoasca, si lui ii era dor de ea. De fapt nu de ea ci de aptitudinile orale pe care le avea. Ultima data se simtise minunat in compania frumoasei brunete. Acum trebuia sa mearga la nu stiu ce idioata de cina si sa doneze bani pentru nu stiu ce cauza nobila care probabil ca era si aceea o minciuna. Avea sa stea in compania oamenilor de afaceri si sa le asculte toate balivernele. 




Christopher la media ^^ 


Continue Reading

You'll Also Like

67.1K 2.6K 27
Atunci când fratele tău îţi găseşte o slujbă de bonă, întreabă-l tot, despre tot. Asta n-a făcut Kira, când fratele ei i-a găsit de lucru la un priet...
290K 12.9K 64
"Totul se termina cu bine intr-un sfarsit. Daca nu e bine, atunci nu e sfarsitul." Volumul III se poate citii și fără celelalte volume fiind total di...
10.8K 329 33
Emily Roidlles,o fata de 18 ani care a început ultimul an la liceu.Clasa a XII ii va aduce multe surprize.Afla ca profesorul de istorie se schimbă.Za...
17K 1.3K 42
Ea îl urăște. Pentru el, e doar o căsătorie, lipsită de sentimente. Poți fugi de propriul destin stabilit de familia ta? Alessia D'Angelo știe că o c...