In love with the wrong Playboy

By laters-baby97

265K 7.5K 539

Ea, o fată timidă și retrasă, se îndrăgostește de „băiatul cel rău" al liceului Middletown High School din Ne... More

1. O alta zi de luni...
2. Prima oara
3. Neasteptat
4. Oare despre ce e vorba?
5. Nu cred asa ceva!
6. Pregatiri
7. Serenity Restaurant
8. O noua lume
9. Sfarsitul unei seri minunate
10. Inceputul
11. Prieteni noi
12. Parte din poveste
13. (Parte din poveste)a mea
14. Weekend si intalniri
15. Intalnire neasteptata
16. Un plan ce a mers prost, foarte prost
17. Jurnal personal
18. St. Nicholas
19. Winter Wonderland
20. Winter Wonderland #2
21. Oh, nu...
22. Nu e totul ca in basme...
23. Prima cearta
24. Am inteles acum
25. Rece
26. Bliss
28. Aparitii neanuntate (1 anisor!)
29. Sa facem cunostinta
30. Cine esti?
31. Punct si de la capat
32. Separare (partea a II-a)
33. Vesti
34. Alive
Epilog: Destin
Nota Autorului

27. Chrisward

5.2K 147 15
By laters-baby97

*capitol editat*  


Alice's POV

Vineri dimineata eram in liceu si ma pregateam pentru a treia ora cand doua brate puternice s-au incolacit in jurul taliei mele.

„Neata, printeso," m-a salutat Ethan, cufundandu-si fata in locul dintre gat si umar, inhaland adanc. „Imi place mirosul de lapte si miere," a adaugat, inhaland din nou.

„Hei Ethan," am chicotit, lasand cartea de biologie in dulap si luand-o pe cea de engleza. „Ma bucur ca-ti place mirosul samponului meu," i-am spus si am inchis dulapul, intorcandu-ma spre el si punandu-mi bratele in jurul gatului lui, avand grija sa nu-l lovesc in cap cu manualul greu.

„Hei," mi-a soptit zambind.

„Hei," i-am raspuns pe acelasi ton. El s-a aplecat spre mine cat sa ajungem la aceeasi inaltime apoi m-a sarutat apasat.

„Trebuie sa mergem, ora incepe in trei minute," am spus incet dupa ce ne-am despartit buzele, fruntile noastre inca atingandu-se.

„Okay," a spus si mi-a luat cartea din mana. „Hai sa mergem." Atunci am observat.

„Unde ti-e cartea?"

„Am uitat-o pe birou cand am plecat de dimineata," a spus frustrat, semn ca asta era adevarul.

„E okay, o s-o impartim pe a mea," i-am spus si i-am facut cu ochiul.

„Iubita mea care ma scoate din bucluc," a glumit el inapoi si m-a strans usor de mana. „Apropo, diseara e petrecere la mine acasa. Vii, nu-i asa?"

„De ce dai o petrecere?" am intrebat, incruntandu-ma la el.

„Practic, nu e petrecerea mea. Aidan a decis ca vrea sa dea o petrecere in onoarea inceperii sezonului de meciuri."

„Ah, vorbesti de cupa liceelor."

„Exact. Anul trecut am iesit pe locul doi. Anul asta vrem sa demonstram ca suntem mai buni decat cei de la Eastwood High si ca nu trebuie sa trisam ca sa ajungem campioni."

„Am inteles. Deci sa ghicesc ca diseara e petrecere."

„Dap, o sa vin sa te iau pe la 8. Nu trebuie sa porti haine de ocazie, blugi, o bluza cu maneca lunga, geaca si botinele merg de minune," mi-a spus zambind, leganandu-ne mainile inainte si inapoi.

„Bine, vin," am spus resemnata, strangandu-l mai tare de mana si zambindu-i.

„Perfect," mi-a spus cu un ranjet pe fata.

Am mers pana in clasa in timp ce mai multe perechi de ochi ne priveau cu diferite emotii, de la uimire pana la ura sau gelozie. Culmea era ca unii baieti ne priveau cu gelozie si nu intelegeam de ce.

„Sunt un nemernic norocos," a spus Ethan cu mandrie printre dinti, aruncandu-le priviri ucigatoare baietilor din calea noastra care se uitau urat la el.

„Huh?" am intrebat, uitandu-ma incruntata la el. Ce vrea sa spuna?

„Nu vezi cat de urat se uita unii baietii la mine?" a intrebat, mutandu-si privirea de la ei la mine, aplecandu-si putin capul in timpul procesului. „Sunt gelosi pe faptul ca esti luata si nu te pot avea. Unii ar da orice sa ne despartim ca sa isi incerce sansa."

„Oh," a fost raspunsul meu genial, gura mea formand un o de uimire. „Ghinionul lor. Sunt a ta pana la urma, nu au nicio sansa," am spus si i-am zambit, luandu-i bratul mainii pe care o tineam cu cealalta mana ca sa-l trag mai aproape. „Nu ai concurenta," i-am soptit, uitandu-ma in ochii lui.

„Asta asa e. Esti a mea si nimeni nu va schimba asta," a spus pe un ton posesiv, dandu-mi drumul la mana si luandu-ma de talie, lipindu-ne lateralele corpurilor unul de altul si tinandu-ma atat de strans incat aproape durea. Nu imi place sa recunoasc, dar imi placea Ethan cel posesiv. Poate chiar prea mult.

„Okay, Christian Grey, hai sa mergem la ora mai repede, nu vreau sa intarzii," am spus amuzata, incepand sa merg mai repede.

„Dar nu am o camera rosie a durerii, un elicopter si nici nu sunt CEO la o multinationala," a spus bosumflat, tinand pasul cu mine. Nu ca era prea greu pentru el, avea picioarele mai lungi ca mine.

„Atunci hai mai repede la ora, Edward Cullen, nu toti avem abilitatea de a le stii pe toate."

„Dar nu citesc minti!" a exclamat.

„Stii ceva?!" am tipat la el exasperata, neputand sa-mi controlez chicotelile. „Daca nu iti place sa fii putin din amandoi, atunci nu cred ca ne potrivim chiar atat de bine."

„Imi poti spune Chrisward de acum inainte," a spus repede, apoi a adaugat pe sub mustata „Ce nu fac eu pentru tine..."

„Atunci ne-am inteles, Chrisward," am ras si el a scancit, strambandu-se la numele inventat de el.

„Hai ca nu suna chiar atat de rau," i-am spus si am intrat amandoi in clasa, asezandu-ne in banca noastra cu cateva secunde inainte ca profesorul sa intre. La tanc!, mi-am spus in minte si m-am uitat la Ethan care ma privea cu un zambet mare pe fata.

Dupa ore...

Dupa sapte ore stresante, doua teste si multe teme, am terminat in sfarsit si ultima zi de scoala din saptamana. A fost si mai grea din cauza ca nu am avut decat doua clase cu Ethan si una cu Bella, asta insemnand ca restul de patru am fost singura, fara niciun prieten apropiat.

Iesind din liceu, ma apropiam de masina, incercand sa manevrez cheile cu manusile in mana. Inca era ianuarie, afara era multa zapada, iar aerul era ca de gheata. Se anunta a fi un weekend lung si foarte friguros. Cine stie, poate venea o furtuna de zapada si se inchidea scoala. Asta da veste buna...

„Alice!" a strigat cineva, facandu-ma sa ma opresc si sa ma intorc cu tot corpul spre zona de unde am auzit vocea.

„Aidan," am spus de indata ce l-am vazut alergand spre mine cu greutate, geaca lunga de iarna incurcandu-i mersul grabit. Ajuns in fata mea, am observat cat de rosii ii erau obrajii si nasul, caciula acoperindu-i aproape toata fruntea si fularul ajungandu-i pana la buza de jos.

„Ti-a spus Ethan, nu?" a spus cu rasuflarea taiata, incercand sa-si recapete suflul. Aproape imposibil, avand in vedere cat de rece era aerul.

„Da, vin la petrecere," i-am spus zambind. Acesta a zambit larg si m-a luat intr-o imbratisare stanjenitoare din cauza gecilor.

„Ne vedem acolo," a spus dupa ce mi-a dat drumul si s-a intors cu spatele, mergand incet catre masina lui, unde inauntru il astepta Lyanna, incercand sa se incalzeasca cu o cafea.

Ajunsa acasa, am facut un dus fierbinte si m-am relaxat. Am adormit pana la sapte fara sa-mi dau seama, fapt ce m-a facut sa alerg prin toata camera incercand sa ma pregatesc de petrecere si sa fiu gata inainte sa apara Ethan.

M-am dat in viteza cu crema de corp, apoi am pus halatul pe mine si am inceput sa ma machiez cat mai natural, aplicand creion negru la ochi, putin fond de ten si corector. Apoi m-am dezbracat de halat si mi-am tras cat am putut de repede o pereche de ciorapi negri pe mine si am imbracat rochia neagra si simpla pe mine. Era ca o a doua piele, punandu-mi in evidenta formele si, fiind cu maneca lunga, era numai buna pentru o petrecere intr-o seara de iarna. M-am intors cu fata spre locul unde imi tineam incaltamintea, scotand o pereche neagra si joasa de Converse negrii, convinsa ca daca purtam tocuri nu voi putea merge prea bine prin zapada.

La 8 si doua minute am auzit soneria, semn ca Ethan a ajuns sa ma ia. Expirand, am inchis ochii pentru cateva secunde ca sa ma calmez, apoi mi-am insfacat geaca si geanta in care se aflau telefonul, cheile si rujul si am iesit din camera, dandu-ma cu parfum in ultima clipa.

Coborand scarile, i-am vazut pe parinti salutandu-l pe Ethan la intrare. Acesta avea un zambet pe fata in timp ce dadea mana cu tatal meu, apoi privirea lui s-a mutat brusc, cazand pe mine. Acesta a ramas putin socat, ramanand cu gura deschisa. Ochii i s-au facut mari si a facut un pas mic in fata.

„Ei bine?" am intrebat stanjenita, temandu-ma ca nu-i place ce vede. „Cum arat?"

„A-Arati foarte b-bine," s-a balbait el, inchizandu-si gura si indreptandu-si spatele. Ethan cel confident si-a revenit. „Arati impecabil," a spus cu un zambet urias pe fata, unul ce putea lumina intreg Las Vegasul.

Imbujorata, am coborat si ultimele scari, unde iubitul meu ma astepta cu mana intinsa ca sa ma poata ajuta. I-am apucat-o si i-am zambit in semn de multumire, apoi m-am intors spre parintii mei.

„Ei bine, noi am plecat," am spus si le-am facut cu mana in semn de la revedere.

„Ai grija de tine," a spus mama si ne-a zambit amandurora.

„O astept acasa cel tarziu la ora unu," i-a spus tata lui Ethan, uitandu-se urat la el pentru a-l intimida. Tații, ce le poti face?

„Pa, va iubesc!" am strigat cand am iesit pe usa si ne-am indreptat amandoi catre masina, Ethan deschizand portiera ca sa pot intra si a asteptat sa o inchida, apoi a alergat in jurul masinii si s-a asezat in spatele volanului, punandu-si centura.

„Esti gata sa petrecem?" m-a intrebat uitandu-se la mine, apoi s-a intors si a pornit motorul.

„Nu pot fi mai pregatita de atat," am spus cu voce mica, zambindu-i slab. Imi era putin teama, nu am mai fost la petreceri de genul asta. De fapt, nu am mai fost niciodata la o petrecere, asa ca nu prea pot sa am asteptari.

„O sa fie bine, o sa vezi. Toata lumea va fi acolo, nu are ce sa se intample," m-a asigurat Ethan, luandu-mi mana stanga si sarutandu-mi degetele.

„Asa e, o sa fii tu acolo ca sa ma aperi," am spus mai increzatoare, zambind mai larg.

„Asta e fata mea, asa te vreau!" a exlamat el si am inceput sa rad.

„Hai sa mergem, tigrule," am spus razand de entuziasmul lui.

„Sa inceapa petrecerea!" a spus Ethan mai tare decat era nevoie, pornind cu viteza spre casa lui.

Sa inceapa petrecerea...

******************************

*Poze cu imbracamintea lor sunt pe pagina de Facebook, facebook.com/ilwtwpcarte*

In primul rand, vreau sa dedic acest capitol la trei persoane importante din viata mea: una este una dintre cele mai bune prietene ale mele, Corina, care a facut 17 anisori (15 mai). Este persoana pe care o car dupa mine in mall atunci cand am nevoie de haine, in Carrefour cand trebuie sa iau ceva sau la McDonald's cand mi-e foame (si eu te iubesc!). Ti-am promis ca iti dedic un capitol atunci cand e ziua ta, asa ca uite capitolul. Stiu ca nu o sa-l citesti ca e de dragoste, dar petrecerea iti este dedicata (fara ultima parte) :)). La multi ani!!! (ziua de vineri din capitol nu e concidenta, apropo ;) )

A doua persoana este cea mai buna prietena, care a absolvit liceul (21 mai)! Felicitari si succes la BAC, te astept la anul la ultimul meu clopotel sa intorci favoarea si sa-mi faci poze!

A treia persoana importanta pentru mine este barbatul pentru care ma trezeam cu noaptea in cap sa il vad (impreuna cu minunata sa iubita) la premiile MTV si la premierele filmelor si pentru care voi merge oriunde in tara sa il cunosc atunci cand va filma la noi in 2015. Este unicul, frumosul, inteligentul, amuzantul Robert Pattinson, care a facut 29 de ani (13 mai)!! Nu pare mai batran de 24 la corp si de 12 la minte, insa il iubesc exact asa cum este, chiar daca nu sunt de acord cu ce face in momentul de fata.

In al doilea rand, am mai spus-o si o s-o mai spun: am gresit firul narativ. Din aceasta cauza am ales sa lungesc povestea. Cand mi-am dat seama ca am grabit povestea, am spus ca scot multe faze si termin povestea cat mai repede, sa aiba numai 30 de capitole. Insa suntem deja la capitolul 28 si nu s-a intamplat aproape nimic. ATENTIE! Vor exista scene de violenta in urmatoarele capitole si cateva scene interzise celor sub 16 ani!

Imi pare rau ca am lungit ultima parte, sper ca v-a placut capitolul si multumesc pentru cele 23K citiri si pentru cele 741 de stelute! You are the BEST readers in the world!

Va pup dulce pe toti. Pe data viitoare!

Laura

Continue Reading

You'll Also Like

1.5M 47.2K 105
'Dezbracă-te!' spune el nervos. 'Te rog.. ma doare tot corpul..' ii spun speriata, implorându-l din priviri sa nu-mi facă nimic. 'Prea târziu, păpu...
1.1M 74.7K 60
"River face parte dintr-o bandă, umblă vorba prin liceu. Juliana se înțelege bine cu toată lumea. River poartă mereu după el aceeași bandană neagră...
1.2M 56.9K 71
"-Sunt Prizoniera ta? -Nu, ești Aleasa mea!"
7.7K 492 21
Ash Black printul mafiei Italiene și viitorul Capo del Capi, cunoscut pentru cruzimea și sutele de crime dar și de carisma cu, care cucerește sute de...