Zambete ucigase 18+

By YumiNaga

19K 348 12

In speranta unei vieti mai bune, Eva isi ia inima in dinti si participa la primul eveniment ce i-ar putea ofe... More

Primele zambete
Licitatia
Constantin
Seth
Cumparaturi
Prima pedeapsa
Gelozia
Nick
Zambetul lui Bogdan
Sedinta
George
Miruna
Intoarcerea stapanilor
Zambete calde
Intalnire de afaceri
Metoda de scapare
Mici schimbari
Inceput de sarbatori
Seara de revelion
Pasi gresiti
Cu urmari dezastruoase
Secrete descoperite
Anxietate
Zambetul Mirunei
Zambetul tatalui
Zambetul lui George

Confuzie

153 7 0
By YumiNaga

- Ce sa stiu?

- Nimic, spune el dupa o tacere in care a analizat-o din cap pana in picioare. Ma duc sa iti aduc niste gheata, si paraseste camera pana apuca sa ii mai spuna ceva.

Cand s-a intors in camera, Eva era in baie si incerca sa se schimbe in pijamale. Bate usor la usa baii si deschide usa incet:

- Eva? Esti ok? Spune in timp ce baga capul pe usa. Si atunci o vede, cu spatele gol spre usa, plin de plagi suturate si hematoame ce se inchisesera la culoare. Ai sa-mi bag....

- Sunt ok, raspunde ea si isi acopera sanii cu mainile, dar ramane cu spatele la el.

- Nu esti.. asta nu e ok.. Lasa-ma sa te ajut, incearca el sa isi revina si inghite in sec.

Realitatea il loveste brusc, a fost acolo cand s-a intamplat, a fost partas la durerea ei, a stiut in ce stare e si totusi a lasat-o in camera de pedeapsa, si cel mai rau dintre toate, i-a placut asta. I-a placut sa fie inauntru ei, sa o simta atat de aproape de el, sa isi umple narile de parfumul ei in timp ce o umplea pe ea. Isi loveste fata cu palmele, isi aseaza erectia care incepusera sa il deranjeze si, sub indicatiile ei, incepe sa o maseze cu unguentul cu heparina peste hematoame si vanatai si cu crema lor speciala peste celelalte rani. Ii observa coastele invinetite mai tare decat spatele si, in timp ce ii aplica unguentul, o vede cum isi tine ochii inchisi si isi musca buzele de durere.

- Seth? Intreaba ea dupa ce iese din baie.

- Da?

- Ce ar trebui sa stiu? Spune in timp ce se aseaza pe marginea patului.

- Of.. Nimic, si o priveste fix, fara machiaj, cu ochiul invinetit, fata si ea plina de rani, un zambet fals lasat de urma de la calus si tristetea ce o apasa.

- Te rog, spune-mi.. De ce am fost pedepsita?

- Nu stiu..., incearca el sa minta, dar privirea ei inca il fixa

- Am ajuns prea devreme de revelion? Sau e ca ...

- Nu, o intrerupe el. Nu e asta

- Sau a aflat de mine si Nick? Spune cu o voce tremuranda si abtinandu-se sa nu planga. Seth incuviinteaza din cap scurt.

- Multumesc.. ca mi-ai spus..

- Imi pare rau, Eva. Imi pare rau pentru tot. Imi pare rau ca...

- E ok, ii spune cu o voce ciudat de calma, motiv pentru care Seth isi ridica privirea din pamant si o privea in ochii ei ce isi pierdusera culoarea, ramanand de un verde atat de sters incat abia se observa. Nu ai de ce sa iti para rau. Am avut noroc ca am scapat doar cu atat, isi mentine zambetul.

Cuvintele ei l-au socat. Zambetul ei l-a facut mai confuz decat pana atunci. Credea ca sufera, dar e atat de linistita si sigura pe ea. Un gand fugitiv ca i-ar fi placut i-a trecut prin minte, dar imaginile cu trupul ei brazdat de rani i l-a alungat imediat. La fel ca in multe seri, s-a asezat cu spatele la el si a incetat sa ii mai raspunda.

Au trecut 2 saptamani de cand a inceput scoala, iar Eva era acasa, studiind cateva poze pe care i le trimisese Nick la caiete. I-a raspuns in urma cu cateva zile la mesaje ca sa ii multumeasca ca o tinea la curent cu notitele de la ore si cu temele, desi se ferea de stapani. Constantin o tinea la distanta la fel ca inainte, iar doamna Lorena si Angela erau mai tot timpul nedespartite. In timp ce Seth si Angela erau la scoala, ramanea singura cu ei in casa, dar interactiunea era minima.

- Eva! O cheama Constantin in sufragerie, unde era cu Lorena. Iese din camera si isi tine capul plecat, asteptand ordinele.

- Uite care e situatia, vine primavara. Asta inseamna ca o sa plecam iarasi cu treaba si o sa fim mai putin pe acasa. Problema e ca Seth ne va insoti si el ocazional, iar dupa ce isi da Bacalaureatul va veni cu noi mereu. Tu cu ce vei merge la scoala? Ii expune repede situatia in timp ce se uita prin diverse hartii

- Am sa merg cu autobuzul, stapane, raspunde ea cu privirea in podea, neschitand vreun sentiment, desi anxietatea o coplesea si un nou atac de panica se instala.

- Si pe Angela cum poti sa te duci si sa o iei de la scoala? Intreaba Lorena. Poate daca mai luam un sofer? Se intoarce spre sotul ei si continua discutia.

- Ma gandeam la asta, ori mai luam un sclav, ori angajam un sofer. Dar nu am incredere cu un alt barbat in casa pe langa ingerul nostru. Mai ales daca nu il cunosc si nu am timp sa il cunosc.

- Da, ai dreptate..

- Daca imi permiteti... , incearca Eva sa intervina

- NU AM ZIS SA, incepe stapanul sa ridice tonul, dar mana Lorenei de pe genunchiul lui il face sa isi redreseze vocea. Nu am zis sa nu mai vorbesti?

- Las-o sa spuna, dragule. Poate are o solutie.

- As putea invata sa conduc..., si isi inchide ochii anticipand tipele ce ar urma.

- Dar nu ai inca 18 ani, o corecteaza Lorena. Sau ai? Cand e ziua ta de nastere Eva?

- 5 ianuarie, raspunde ea cat de sec se poate si la auzul datei se lasa linistea.

Dupa un scurt „pleaca" aruncat de Constantin, isi ia paltonul si iese in curtea casei urmata repede de Fabio si Lily. Respira profund de cateva ori in incercarea de a se linisti si incepe sa se plimbe prin zapada care inghetase peste noapte. Avea sa fie o iarna lunga...

.................

Trecusera 2 zile de cand se intorsesera la liceu si de asemenea de cand stapanii au plecat insotiti de Seth. Cautandu-si curajul si grabita de micuta Angela, ia cheile de la masina ramasa acasa si se pregateste sa o duca la scoala.

- Maine nu ma duc la scoala, o anunta ea. Si nici vineri.

- De ce, micuta domnisoara? Intreaba Eva in timp ce isi verifica oglinzile.

- Nu vreau. O sa vina Maria si cu Daniela la mine si o sa ne duci la film, apoi o sa ne faci ceva de mancare, spune in timp ce isi deschide telefonul.

- Cum doresti atunci. Dar eu trebuie sa fiu la scoala si nu te pot lasa singura acasa, o priveste in oglinda retrovizoare si apoi e atenta la drum.

- Mama si tata au zis ca trebuie sa ma asculti. II SUN SA TE SPUN, incepe sa ameninte ea.

- Suna-i, raspunde Eva scurt.

In masina rasuna imediat vocea nemultumita a lui Constantin, dar dupa ce aude doleanta fiicei lui, ii da dreptate Evei si decide ca va fi timp de o saptamana asa, apoi urmeaza ca parintii Lorenei sau ai lui sa o ia pe Angela la ei acasa. La auzul acestor cuvinte, Eva ofteaza scurt, „Ok, am sa fiu pedepsita sigur cand se vor intoarce." si incepe sa isi aminteasca fiecare pedeapsa primita pana atunci.

- Unde ti-a fugit mintea? O intreaba Nick cand se suna de finalul orelor.

- Ahm, nicaieri, incearca ea sa il evite.

- Uite ce e, si o prinde de mana in timp ce mergeau spre iesire, dar ea isi trage imediat mana si priveste in jur. Ce s-a intamplat? Nu esti tu... Stiu ca ce am facut ma face un dobitoc si ai tot dreptul sa fii suparata pe mine, dar te rog, vorbeste cu mine, spune-mi ce s-a intamplat.

- Nu s-a intamplat nimic, spune in timp ce ii zambeste. Nu sunt suparata pe tine si am mai discutat despre asta, a fost vina mea. Sunt doar obosita, atata tot.

- Atunci esti mai obosita decat de obicei.. Plus ca abia te-ai intors la ore..

- Am avut multa treaba, minte ea cu zambetul pe buze. Dar acum e putin mai liniste.

Iar in parcare drumurile li se separa. In drum spre scoala Angelei, drumul care trecea peste un pod, gandurile ii fug iarasi la ce va urma cand se vor intoarce stapanii „ sau poate bunicii Angelei ma vor pedepsi. Parintii lui Constantin oricum nu ma plac, sper sa vina parintii Lorenei. Sper? De fapt nu conteaza. Orice as face, nu mai este mult pana la urmatoare pedeapsa. Mai bine ii scap pe toti de probleme. Daca nu eram eu, daca era Seth acasa nu ar fi fost domnisoara Angela nemultumita. Daca nu eram eu, nici Seth nu ar fi fost asa de suparat pe mine. Daca nu eram eu, Nick si-ar fi vazut de viata fara griji. Daca nu eram..." Si masina se umple de zgomote de copii, colegii Angelei pe care ii duce acasa. Incercand sa se concentreze la drum, apoi la treburile casei si la teme, mai trece o zi.

Cu o zi inainte sa soseasca bunicii Angelei, se trezeste in mijlocul noptii cu latratul frenetic al lui Fabio. Se da jos din pat, speriata, dar cu gandul la micuta stapana si iese repede din camera in cautarea zgomotului si o vede pe Angela cu o patura peste umeri, asezata pe treptele scarilor si pe Fabio care latra spre usa. Vede faruri in curtea casei, intra repede in bucatarie de unde ia un cutit din suport si ii face semn micutei stapane sa faca liniste. Cu pasi siguri, cu inima in gat, si cu un curaj pe care nu stia ca il stapaneste, deschide usa casei si iese in curte, unde erau parcate 2 masini negre, din care coboara George si 2 din subalternii lui. Respira usurata si se aseaza in dreptul usii incat sa o blocheze cu trupul ei firav, dar nu inainte sa ii faca semn fetei sa urce in camera si sa isi ascunda cutitul in spatele pantalonilor

- Te-am trezit, frumusete? Ii spune el relaxat si se apropie de usa.

- Buna seara, domnule George. Cu ce va pot ajuta? Sta ea inca in usa.

- Eram in zona si am venit sa verific ce faci. Stiu ca ai ramas singura acasa si m-a rugat Constantin sa te mai monitorizez. Se pare ca gainusa inca nu are incredere in tine, ramane in fata ei, asteptand un raspuns.

- Daca stapanul meu asa a decis, nu ma pot opune, zambeste si se da putin din usa. Va servesc cu ceva in timp ce verificati?

- Imi place ca ai prins glas, frumusete. Iti vine bine increderea, si ii face cu ochiul apoi se indeparteaza de usa. Nu am sa intru, o sa mai vin peste cateva zile.

- Noapte buna, domnule George! Ii ureaza ea cand vede ca se urca in masina si el ii face scurt din mana.

Intra in casa dupa ce se asigura ca masinile au plecat si inchide usa la toate incuietorile, apoi se aseaza pe canapea cand realizeaza ca avea cutitul inca la spate. Domnisoara Angela a coborat si ea in sufragerie si se aseaza langa ea. Fara sa zica nimic, o ia in brate pe Eva si incepe sa planga si sa ii povesteasca cum dinainte sa plece parintii ei tot vede lumini care bat spre casa si ca ii este frica ca va trebui sa stea despartita de ei din nou.

- Nu vreau sa mai plece! Spune printre suspinele de plans.

- O sa fie bine, se vor intoarce curand, incearca sa o linisteasca.

- Nu e adevarat... E NUMAI VINA TA, se opreste din imbratisare si isi sterge lacrimile. DACA NU ERAI TU, MERGEAM SI EU CU EI! IMI DORESC SA MORI! Apoi pleaca fugind la etaj, in camera ei.

Cuvintele fetei i-au strapuns inima si incepe sa planga ea de data asta. Mereu a stiut ca nu este agreata, dar pana la urma avea dreptate. „Daca nu eram eu..." si mana i se intinde catre cutit pe care isi preseaza usor buricul degetului care sangereaza aproape imediat. Il intoarce pe o parte si pe cealalta, apoi il cuprinde cu ambele maini. Se aude miorlaitul moale al lui Lily si o simte cum incepe sa isi frece mustatile de mana ei dreapta si toarce, apoi mai miorlaie incet. „Tu nu ai intelege, nu? Cine ar mai avea grija de voi? Plus, ar fi prea multa mizerie si nu e o imagine pe care trebuie sa o vada un copil".

Somnul a evitat-o in acea seara si la prima ora a diminetii desi isi pregatea o cafea si micul dejun pentru micuta stapana. Linistea ce se asternuse in casa a fost intrerupta de o serie de mesaje de la Seth care o anuntau ca aveau sa se intoarca seara. Mesajele erau ciudat de dragute fata de cele pe care le primea de obicei de la el, dar alunga si acest gand si se duce in camera Angelei sa o trezeasca si sa ii ofere vestea cea buna. La auzul acesteia, Angela o ia in brate si o pupa, apoi se imbraca repede cu hainele pregatite pentru ziua de scoala.

La liceu, Miruna o opreste pe hol in timpul pauzei de masa. Era prima oara cand vorbea cu ea de la ultimul incident:

- Hey, Eva! A zis Seth ca se intoarce azi si sa ma iei si pe mine cand mergi acasa, ii spune cu o voce determinata si o sclipire in ochi.

- Nu stiu daca pot, ii raspunde ea. Trebuie sa o iau pe Angela de la scoala si sa mai pun lucrurile la punct.

- Nu cred ca m-ai inteles, si se apropie de urechea ei. Sclavo, a fost un ordin asta, pe care Seth doar l-a trimis mai departe. Se pare ca vor sa ma cunoasca oficial.

- Bine, te iau. Dar tot trebuie sa imi termin treburile inainte, ii spune ea nelasandu-si anxietatea sa o tradeze.

Nick a insistat sa afle ce a fost in discutia lor la care a asistat doar la raspunsul dat de sclava, dar Eva schimba repede subiectul cu lucrarea ce avea sa urmeze. Ofteaza si nu mai insista, iar orele au trecut la fel ca in orice alta zi.

Dupa ce a asteptat-o pe Miruna in parcarea liceului si a luat-o pe Angela de la scoala, a condus sa faca cumparaturile impreuna cu ele. In masina, cele doua incep sa se imprieteneasca si ranchiuna fata de Eva parea sa le uneasca. Comentariile rautacioase au continuat si la cumparaturi, si strangand mai tare de carut, incercand sa nu planga si sa se prefaca neafectata de remarcile lor, a reusit sa finalizeze cumparaturile. La vazul bonului de cumparaturi si a sumei totale, Miruna face un comentariu:

- Vai, dar ce suma mare pentru ceva cumparaturi. Se vede ca Constantin nu se uita la bani, spune ea mirata in timp ce analizeaza bonul.

- Tata mereu face bani, adauga Angela. Ultima oara mi-a facut cadou.....

Iar conversatia lor iar se indeparteaza de urechile Evei in momentul in care, in parcare in timp ce aseza cumparaturile in portbagaj, observa unul din bodyguarzii lui George cum fuma o tigara si o analiza. Face cateva poze si apoi isi arunca tigara pe jos si o calca cu piciorul inainte de a se apropia de masina lor. Eva le zice Mirunei si Angelei sa se urce in masina si nemultumite de rugamintea ei, comenteaza si se plang de cat de mult mai au de asteptat pana ajung intr-un final acasa.

- Eva, nu? Ii spune bodyguardul imbracat la costum negru simplu si o camasa alba.

- Va cunosc? Incearca ea sa pastreze distanta in timp ce el se apropie mai mult.

- M-ai recunoscut. Am un mesaj de la domnul George pentru, sa citez, frumusete, si o analizeaza din cap pana in picioare, in timp ce isi sprijina o mana pe acoperisul masinii, limitandu-i miscarile fetei. Care pot spune ca chiar esti frumoasa, mai ales fara toate ranile. Nu cred ca te-am vazut vreodata pe picioare pana cum.

- Mesajul, va rog, spune ea ferind contactul vizual cu el si rotind cheile in mana.

- „Frumusete, lucrurile se vor schimba. Vezi ce faci si cum dispari cand vei primi un semn de la mine. E spre binele tau"

- Cam vag, raspunde ea.

- O sa intelegi destul de curand. Se pare ca seful te place, apoi se apropie de urechea ei si ii sopteste. Si pot sa inteleg de ce, te-as lua a mea.

- Multumesc pentru oferta, in timp ce il impinge usor de langa ea, la care el nu se opune. Dar nu am un cuvant de spus in asta.

Ii face cu ochiul si apoi pleaca, iar Eva intra in masina unde e navalita de intrebarile si rautatile Mirunei care asuma ca acesta era iubitul secret al Evei si cum ca e batran pentru ea. Pornind muzica mai tare, conduce spre casa si le ignora tot drumul.

Exact cum a promis, la lasatul serii, stapanii impreuna cu Seth intra in casa, plini de cadouri pentru Angela si spre surpriza sclavei, si pentru Miruna. De data asta, la cina a servit doar sclava, Seth fiind invitat sa cineze alaturi de iubita lui si stapani, iar atitudinea lui era schimbata, mai autoritara si depasindu-i cu mult statului, dar se pare ca acest lucru nu deranja pe nimeni. Cu treburile incheiate si cu discutiile pline de viata mutate in sufragerie, Eva intra in camera, de unde isi pregateste cateva haine, incarcatorul si geanta pentru ultima zi de liceu din saptamana, pe care le muta cat mai ferita de privirea stapanilor, in subsol. Isi aseaza cat de cat canapeaua veche si cand sa urce spre parter, primeste mesaj de la Nick: „Hey! Cum e cina cu scorpia? Mi-a zis Seth". Nu ii raspunde si sterge mesajul, apoi isi reia indatoririle.

Dupa ce Seth a dus-o pe Angela la culcare, discutia s-a transformat in planuri de vacanta in urma afacerii proaspet incheiate. Stapanii ii povestesc Mirunei cum Seth are un spirit afacerist nativ si asta il va ajuta foarte mult in viata:

- Suntem foarte mandri de el, spune Lorena cu o voce mai subtire decat de obicei. Si faptul ca a gasit o fata asa de buna ca tine, si ii cuprinde mainile Mirunei in ale ei. Chiar ne bucuram nespus pentru voi.

- Vai, Lorena, multumesc mult ca ne sustineti. De cand Seth mi-a povestit despre voi am stiut ca sunteti oameni buni, spune bucuroasa Miruna, imbujorata toata.

- Daca ai vreodata nevoie de orice, sa nu eziti sa ne spui, continua Constantin care isi fuma a cincea tigara pe seara aceea, un numar mai mare decat de obicei. Si mai ales daca te deranjeaza cineva, ne ocupam noi.

- Chiar pot sa fiu sincera? Spune ea cu lacrimi in ochi si stergandu-si usor fata.

- Orice, insista Constantin, parca asteptand ceva.

- Nu vreau sa creez probleme nimanui, nu as putea sa ma impac cu gandul asta vreodata, continua cu smiorcaiala.

- Te rog, draga, spune, cine te face sa plangi asa? O ia Lorena de dupa umeri si o tine in brate.

- E.. Eva, balbaindu-se si incepand sa planga mai tare. Mereu a fost impotriva noas-noastra.. a mea.., se sterge la ochi si o priveste pe sclava care se oprise din a hrani animalutele si impietrise la auzul cuvintelor ei, apoi continua. Tot timpul a zis ca Seth nu are ce cauta cu mine si ca ar trebui sa asculte de ea... Si ca.., se intoarce spre Constantin, imi pare rau pentru ce am sa spun, dar a mai zis si ca abia asteapta sa se mai culce de cateva ori cu Constantin incat sa il aiba la degetul mic.

Eva s-a asezat intr-o plecaciune, cu fata in podea si incerca sa isi stapaneasca tremuratul si frica ce au cuprins-o. Seth a incercat sa zica ceva, dar si-a turnat inca un pahar de whisky pe care l-a dat pe gat dintr-o inghititura. Lorena si Constantin s-au privit cateva secunde in ochi si apoi Constantin rupe tacerea:

- Atunci, ce ar fi sa vad cum ma poate controla aceasta sclava nenorocita, se ridica si merge pana la ea, unde se opreste cu picioarele la cativa centimetri de ea. Eva, ce altceva ai mai spus? Si o trage de par atat de tare incat o ridica in picioare.

Dar sclava nu raspunde, tinandu-si cat poate parul care simtea ca i se smulge din scalp. Privirea si-o mentinea in jos si lacrimile refuzau sa ii paraseasca ochii. Urmeaza o palma puternica peste fata si stransoarea parului devine mai usoara. Se intoarce spre ceilalti participanti la discutie si ii ordona lui Seth sa o duca pe Eva in camera de pedeapsa. Seth se ridica de pe canapea si o prinde de brat pe sclava si o trage dupa el, iar ea il urmeaza fara sa opuna rezistenta. Miruna ramane in sufragerie cu stapanii, in timp ce ei urca scarile spre primul etaj. Seth deschide usa camerei si o impinge pe Eva inauntru.

- Asculta, nu o sa iti faca nimeni nimic, spune Seth in timp ce inchide usa in urma lui si aprinde lumina, moment in care o vede pe Eva cum se asezase in genunchi si tremura. Oh doamne, nu, ridica-te, si o sprijina usor. Nu ai sa fii pedepsita de nimeni, nici de mine nici de stapani.

- C-ce? Spune sclava inca tremurand si strangandu-si mainile in jurul corpului.

- Nu ai sa fii pedepsita, asta e tot ce trebuie sa stii, incearca sa o ia in brate, dar ea face cativa pasi in spate. Maine dimineata sa para ca ai ochii rosii de plans, da?

Aprobausor din cap, apoi Seth iese din camera si o lasa pe sclava atat de confuza. Laauzul pasilor de pe hol, iese din camera si se intalneste cu stapanul ei careii ordoana sa mearga sa se odihneasca, apoi intra in camera lui obisnuita dinstanga

Continue Reading

You'll Also Like

142K 10.3K 65
" Povestea noastră a început cu stângul. Nu a fost dragoste la prima vedere și nici nu am fost fericiți de la început. Dar când am reușit să îi dărâm...
18K 2.8K 18
În umbra unui trecut tulburător, Evelyn Martinez se întoarce în orașul care i-a marcat destinul. Aici, îl întâlnește pe Kai Martin, un străin misteri...
40K 2.8K 31
Așa începe sfârșitul. "Ascunde-mă de mine", Volumul 2 al cărții "De-a v-ați ascunselea" aduce la lumină o altă poveste, mai sumbră, mai grea, mai înc...
197K 4.5K 31
Iubire? Cine crede în iubire? Beatrice Stevan clar nu. Zice că iubirea nu aduce nimic bun,ca este o prostie și o pierdere de timp.Relații? Un termen...