My protector (Zayn Malik)

By ImmoralSmile

366K 14K 810

Atunci cand celebrul avocat James Price afla ca cineva este pe urmele sale pentru razbunare, devine constient... More

Prolog
Capitolul 1
Capitolul 2
Capitolul 3
Capitolul 4
Capitolul 5
Capitolul 6
Capitolul 7
Capitolul 8
Capitolul 9
Capitolul 10
Capitolul 11
Capitolul 12
Capitolul 13
Capitolul 14
Capitolul 15
Capitolul 16
Capitolul 17
Capitolul 18
Capitolul 19
Capitolul 20
Capitolul 21
Capitolul 22
Capitolul 23
Capitolul 24
Capitolul 25
Capitolul 26
Capitolul 27
Capitolul 28
Capitolul 29
Capitolul 30
Capitolul 31
Capitolul 32
Capitolul 33
Capitolul 34
Capitolul 35
Capitolul 36
Capitolul 37
Capitolul 38
Capitolul 39
Capitolul 40
Capitolul 41
Capitolul 42
Capitolul 44
Capitolul 45
Capitolul 46
Capitolul 47

Capitolul 43

3.3K 175 5
By ImmoralSmile

Alexis Price




-Scuipa tot! Abby a batut entuziasmata din palme. Nici nu intrasem bine la ore si abia menajasem sa scap pe larcusul zilei de interogatoriul ei, dar acum numai aveam scapare. Ii spusesem in mare ce se intamplasera in Londra, iar cand a auzit ca am facut-o, nu i-a mai tacut gura.

- Deci cum a fost? De fapt nu-mi spune! A fost tare si in forta si a doua zi, sigur n-ai mai mers! A ranjit, iar eu doar incercam sa-mi gasesc cuvintele. Entuziasmul ei era si enervant, dar si amuzant. Daca era posibil.

- A fost ....m-am oprit, oftand visatoare, parca retraind momentul. Perfect. Am ranjit, incercand sq ignor afirmatia ei, iar ea a chicotit.

- Perfect e patratul, haide Alexis, doar atat ai de spus? Dupa atat timp de asteptare, indoieli si chinuri....M-a provocat, ridicand o spranceana. Am dat din umeri, zambind, amuzata de frustrarea ei.

- Cuvintele nu-si au rostul. A fost ceva, special si niciodata nu m-am simitit ca atunci. Mi-am rezemat capul de podul palmei, jucandu-ma absenta cu pixul. Chiar n-aveam ce sa comentez. Ar fi sa spun numai chestii pe care ea le considera prea siropoase, dar pentru mine, oricum n-ar fi contact daca era ceva spontan ori dragastos .

Ma priveste putin, apoi isi scutura capul, privindu-ma atent.

-Acum cateva luni, nici sa-i fi auzit de rahaturi cu dragoste, dulcegarii si toate alea. Acum esti fana inraita. Iar eu dupa ce l-am vazut pe Zayn, credeam ca ai s-o duci tot intr-un futai. Dar se pare ca m-am inselat. Zayn Malik chiar este un mister.

Am ascultat-o cu atentie, gandind vorbele ei. Initial, nici nu ma asteptam sa fie ceva bun intre noi. Sau sa fie ceva.Nu vedeam decat un razboi, recunosc acum prostesc, unde s-ar fi ajuns ca el sigur sa plece, sau eu sa-mi pierd mintile de-a binelea. Am chicotit usor, uitandu-ma la ea.

- Ma crezi sau nu, nici nu credeam ca am sa traiesc ceva de genul. Am oftat, strangandu-mi lucurile, iesind din clasa cu ea. Iar de partea cu dulcegariile, nu poti sa stii de ce e omul in stare. I-am facut cu ochiul, in timp ce ea m-a ghiontit prieteneste.

- Imi aduc si-acum aminte, cand ti-ai varsta oful in bucatarie, spunand intr-un fel sau altul ca vrei cu disperare o partida, iar el nu se arata prea afectat. Insa daca s-ar fi intamplat treaba asta acum, avand in vedere ca l-ai inmuiat, cred ca sarea in sus de bucurie si mai si rosea. Am ras usor, impreuna cu ea, indreptandu-ne spre iesire, unde Harry deja ne astepta la usa. Imediat cum l-a vazut a sarit pe el, sarurandu-l cu o pofta imensa, soptindu-i ca i-a fost dor de el, desi nu-l vazuse de vreo 2 ore. Si mai spunea de dulcegariile mele. Mi-am dres vocea, ca sa-i intrerup.

-Um, parca era vorba ca iesim. Am ranjit, iar Abby si-a dat ochii peste cap.

- Da, Price iesim. A ranjit Harry, conducandu-ne spre masina, urcandu-ne. Zayn cred ca deja era acolo, ma mir cum de nu insistase sa vina si la scoala dupa mine. In ultimele doua zile, petrecute la hotel, a cam fost cu gandurile lui. Ciudat a fost ca, in apartament mi-a spus ca n-au fost hoti, in final la concluzia asta a ajuns. Ceea ce m-a surprins, era cu nu cercetase cu de-amanuntul. Bine, el era in masura sa faca presupuneri si fara, eu mai putin. Chiar deloc. Ma gandeam ca era stresat de faptul ca se chinuai sa faca in asa fel incat sa ne intaorcem mai repede la apartament. Daca nu vorbea la telefon, sigur era cu el in mana sau se uita nervos la el. Am incercat sa nu exagerez si sa pun pe seama nervilor si nerabdarii.

-Si, cand ai sa te intorci la aprtament? Intreaba Abby si jur ca era a mia oara. La scoala ori a fost asta, ori ma pisa sa-i dau detalii.

-Nu stiu inca.M-am uitat la unghii, stapanadu-ma sa nu le rod.

-Pana la urma, ati aflat cine l-a devastat?Harry imi arunca o privire din oglinda de sus, fiind din nou atent la drum. Astia doi chiar se potriveau...

-Concret nu, am presupus ca hoti. Cel putin, asa zice Zayn. El a aprobat, desi mi se parea ca nici el nu inghitea raspunsul.

-James ce-a zis? A insistat, intrand in parcarea mallului.

-Nu stie. Am inghitit in sec, nemaiputand sa ma abtin, rozandu-mi unghia de la degetul mic. Zayn a spus ca e mai bine sa nu-l ingrijoram si cu asta.

Harry si-a scuturat capul parcand. Intr-un fel avea drepatate, adica, chiar nu isi avea rostul...nu? Am oftat, uitandu-ma fara sa vreau pe geam, vrand sa cobor, iar silueta sa, rezemata de masina imediat mi-a aparut imediat in raza vizuala. Am zambit amuzata de faptul ca nici n-apucasem sa ma dau jos bine, ca el deja venea spre masina cu viteza turbo. Imediat cum am inchis usa, intorcandu-ma spre el, mainile sale m-au tras la peiptul sau, strangandu-ma. I-as fi intors bucuroasa gestul, dar imi prinsese mainile pe langa mine si doar am menajat sa-mi ridic usor privirea, in timp ce el a lasat un sarut scurt pe frunte, privindu-ma atent, zambind usor. Uitandu-ma atent la fata sa, observam cum cearcanele de sub ochii sai, deveneau tot mai proeminente. Zambetul sau nu-i atingeau ochii, ca deobicei si imi dadea si mai mult de gandit. Exagerezi. Imi tot spuneam. Ciudat era, ca nu mai credeam odata. Pana s-apuc sa zic ceva, buzele sale erau deja peste ale mele, framatndu-le usor cu ale sale, simtind cum ma molesesc in bratele sale. Parca pot sa-i vad pe aia doi ranjind. S-a retras, dandu-mi ceva par dupa ureche, inca tinandu-ma in bratele sale.

-Hei. Am zambit, iar el si-a pastrat o mana in jurul taliei mele, tinandu-ma in drepata sa, mergand spre mall cu Harry si Abby in spate. Ah, chiar simteam nevoia de ceva relaxare. Insa parca ceva nu ma lasa. Era nenorocitele asta de ghimpe care atunci cand imi ziceam ca nu e nimic, ma tot intepa. Ei bine se mai inseala si el. Am intrat in mall, urcand sus spre o cafenea. Simteam nevoia de o cafea in toata regula. Imi era dor de cea facuta de Zayn, in fiecare dimineata, dar speram ca in curand s-o savurez ca pe vremuri. Nici nu intrasem bine, iar Zayn deja isi luase atitudinea evaziva si privirea de "daca te uiti, iti scot ochii si ti-i indes undeva bine". Imi placea sa-l tachinez, legat de asta. El spune ca e bodyguardul meu si deasta face asa, dar stim noi mai bine de ce.

Ne gasiseram o masa, putin mai privata. Cand am vrut sa ma asez in locul vizavi de Abby, el nu m-a lasat, tragandu-ma sa stau in poala sa. Mi-am dat ochii peste cap jucaus, dar el tot parea serios. Ok, cred ca jucam pe roluri astazi. Acum era bodyguardul ce-si facea foarte bine treaba a.k.a iubitul posesor. Eh, fie ce-o fi, oricum imi placea. Am dat comanda, iar Harry si Abby intrasera intr-o discutie, iar eu m-am uitat la el, in timp ce el inca privea in gol inainte, nerealizand ca ma tina de parca sunt o parte din el. Ma mir cum de mai respiram. Brusc, am simtit si o nevoie de toaleta. Grozav. M-am fatait putin, dandu-i de inteles sa slabeasca stransoarea, dar el a facut contrariul. M-a strans mai tare.

-Zayn. Am oftat, incercand din nou, dar el nici nu se inclintea. I-am ciupit antebratul si parca-i dadusem foc la scaun.

-Ce-i?! S-a intors brusc catre mine, incruntandu-se cam nervos, dar vazandu-mi expresia fetei, imediar si a sa, s-a imblanzit. Nu era prima oara cand se intampla...

-Ah, scuze, erm, s-a intamplat ceva? S-a intors usor catre mine, slabind stransoarea pana la urma. Daca s-a intamplat ceva??S-au intamplat multe...

-Am nevoie la toaleta. Am trecut direct la subiect. Trebuia sa am o discutie cu el, ceva nu era in regula si voiam sa vad daca ma enervez sau nu degeaba.

-Chiar nu poti sa mai tii?A spus presat, oftand parca exasperat. I-am aruncat o privire, maraind putin.

-Esti chair culmea. M-am zbatut putin, dandu-ma jos din bratele sale, luandu-mi geanta, nervoasa.

-Alexis unde-

-Ma duc la baie. Vrei sa-mi tii si usa?! Am izbugnit, atragand cateva priviri. Ma calcase pe nervi de-a binelea.Am incercat sa-l inteleg, dar pana la un punct. Nici cand fusesem atacata, nu facea asa. L-am vazut cum s-a abtinut sa nu-mi raspunda, sau sa ma traga inapoi in bratele sale, inclestandu-si maxilarul. Nici n-am asteptat sa zica ceva, ca am si plecat spre baie. Ce doamne iarta-ma are?! Am luat-o spre holul ce ducea la baie, tresarind usor, cand lumina a flicarit. MI-am scutura capul, oftand. Paranoia lui, se ia la mine. Am intrat in closet, iesind mai apoi, sa ma spal pe maini. Am auzit o usa trantindu-se, si din nou am tresarit. Se auzea de la toaleta barbatilor. Nu m-ar mira de-ar fi Zayn acolo, iesind exact cand am sa ies eu. Am iesit, scuturandu-mi mainile, mergand iar pe holul ciudat, realizand pe la jumate ca mi-am uitat geanta acolo. Am marait, intorcandu-ma dupa ea. Doamne, poate intr-o zi, o sa-mi uit si capul pe undeva. Am intrat inapoi la femei, trecand pe langa cea a barbatilor, observand ca nu se mai aud busituri. Eh, se pare ca nu fusese el. Am iesit inapoi in hol, si inghiti greu in sec, vazand ca era cam..bezna. Ce rahat?! Am marait printre dinti, incercand sa-mi caut telefonul prin geanta, ca sa luminez drumul sa ma intorc, cand am auzit niste pasi, parca indreptandu-se spre mine. Linisteste-te, poate e vreo doamna ceva, care vrea la toaleta. Am vrut sa ma dau mai spre dreapta, chair daca nu prea vedeam ceva, cand brusc, am simtit cum sunt impinsa inauntrul, usa trantidu-se, iar eu pe ea apoi, geanta cazandu-mi pe jos. Normal ca numai mie mi se intampla chestii de genul. Am marait, incercand sa ma zbat in stransoare aplicata pe umerii mei, simtind cum nici pamantul nu-l mai ating. Deja simteam cum imi ingheta sangele in vene. Cine stie cata mastodontul era. Am vrut sa tip, dar mana sa jegoasa, mi-a astupat buzele, simtind nevoia sa vomit la conact.

-Usurel, papusa, ori iti dau eu un motiv sa tipi. Simteam cum carnea incepea sa-mi tremure pe mine. De ce dracu' nu l-am ascultat pe Zayn?

-Sa dai vina pe iubitelul tau pentru asta, pentru ca se baga unde nu-i fierbe oala. A scuipat cuvintele la urechea mea, stransoarea sa fiind ca o menghina asupra corpului meu, Puteam deja sa simt cum se formau vantai in jurul umerilor. Iar capul ma durea ingrozitor de la izbitura. Si totusi, ce naiba voia sa spuna? Ca si cum mi-ar fi auzit gandurile, nenorocitul a continuat.

-Esti asa de prostuta sa crezi tot ce-ti spune, pacat de tine, seful spune ca te credea mai inteligenta de-atat. A ras in batjocura, iar eu simteam cum fierb, SI de frica, dar si de nervi. Pentru ca imi dadusem seama deja, despre cine era vorba. Am dat sa-i musc mana, riscand ca apoi sa folosesc vreo 3 sticle de dezinfecatand, dar m-a strans mai tare, maraind.

-As sta mai mult de vorba cu tine, esti o buna ascultatoare, cam obraznica, dar, buna. In acel moment puteam sa-i simt ochii plimbandu-se pe mine, chiar daca era o lumina difuza, iar ochii mei erau inlacrimati. Mi-e scarba. Tot am apucat sa-i musc putin din deget, iar el si-a infipt unghiile in carnea mea, facandu-ma sa scancesc.

-Doar atat iti spun, papusa. Iubitelul te minte, depinde de tine daca -ti scapi sau nu babacul. Asa ca, ar fi bine sa apari atunci cand trebuie. Altfel ii primesti capul intr-o cutie. M-a mai trantit inca o data de perete, lasandu-ma sa alunec apoi pe jos, in timp ce el a sters-o, aruncandu-mi geanta in cap. In ciuda durerii fizice pe care o aveam, simteam o durere si mai mare interioara, procesandu-i cuvintele nenorocitului. Incercam sa-mi sterg lacrimile, incercam sa ma ridic, dar nu puteam pentru ca tremuram din ce in ce mai tare. Si nu stiu cat era frica, pe langa furia care-mi parca imi curgea prin vene. Dar imi era greu sa cred. Am simtit apoi cum sunt impinsa cu usa baii, facandu-se o lumina clara, cineva intrand mai apoi.Simtindu-i atingerile, ajutandu-ma sa ma ridic, vazandu-i fata nu ma ajuta deloc, doar ma agita. Pentru ca nu puteam concepe, ca am fost jucata pe degete, tocmai de el. Iar pentru prima oara, simteam altceva pentru el in afara de iubire, ceva ce acum avea o alta nuanta si intensitate mult maimare si dureroasa. Dezamagire.



A venit si next. Imi pare rau ca e asa la ora tarzie, o sa-l incerc sa pun mai devreme, sorry again :(

O sa incerc sa pun mai dreveme de duminica, am scapat de teze si alte alea.

Thanks for the support, all the love for you! -F x









Continue Reading

You'll Also Like

3.3K 575 24
Trăind într-o lume total diferita celorlalți nobili, lumina lunii, întunericul și umbrele făceau parte din secretul familiei Jeon, un mister ascuns î...
397K 17.9K 50
"- De ce îmi faci asta? - Pentru că te iubesc! " ATENȚIE! Conține limbaj licențios. ©2016 AstridRedd. All rights reserved.
2.8K 442 24
Top Jungkook Bottom Taehyung *ੈ✩‧₊˚༺☆༻*ੈ✩‧₊˚ Citiți și veți afla 💜
1.5M 55.9K 57
Harry Styles.24 de ani.Singur a ajuns milonar.El e cel mai aligibil burlac al New York-ului.Fiecare femeie sau barbat care traieste la cel putin 100...