Să furi de la zei

By anabella12355

1.6K 494 40

Regatul Underfalling e renumit pentru frumusețea și prosperitatea de care se bucură dar mai ales pentru ființ... More

Prolog
Sfârșitul
Problema de la castel
Să furi de la zei
Povestea
Planul
Orb
Aysu
Inelul
Zeii
Plecarea de la castel
Tabloul
Solstițiul de Seceră
Norul
Evadarea
Adaminis
Familie
Povestea lui Adaminis
Zeița Seducției și a Obsesiei
Inimi fisurate
Grădina Zeiței Tămăduirii
Cuvintele rănesc
Oglinzile Adevărului
Palma prezentului
Inimi sfârâmate
Dragoste de tată
Piatra lui Adaminis
Deținătorul coșmarurilor
Dimineața de după coșmaruri
Zeul Coșmarurilor
Povestea Nefteei
Să fii iubită
Povești cu final nefericit
Relațiile secrete
De vorbă cu Adaminis
Inimă de Zeu
Partea violentă a suferinței
Mărturisirea
Promisiuni
Grădina La Miezul Nopții
Sentimentele Zeilor
Sentimentele Lui Kamnur
Teatru
Planul De Rezervă
Îmbrățișarea Morții
Lacrimile Zeilor
Cicatricile Trecutului
Ochii De Aur
Fiică De Zeu
Jocul Zeului
Așchia Lui Adaminis
Țesătura Minciunilor
Ițele Escrocheriei
Zeul Minciunilor
Revanșa Zeului
Escrocheria Trădătorului
Să Minți Și Să Trădezi
Trădările Din Trecut Și Prezent
Kamnur
Cerul Plin De Stele
Lucrurile Ascunse Ale Zeilor
Zeița Minciunilor Cade
Zborul Fluturelui

Focul de tabără

29 9 1
By anabella12355

Azuri comentă tot drumul despre faptul că nici Lefida nu avea un cal ci călărea alături de fratele său , căci da , se pare că Tremor era fratele Lefidei . Aflase ulterior dar asta nu o îmbuna pe Azuri care îl considera pe Asahi tipul bărbatului alfa care desconsideră forța femeilor .

- Pentru ultima oară , Azuri . Dacă te-aș fi desconsiderat acum nu te aflai aici și nici Lefida . Tu oricum nu știi să călărești iar Lefida a spus că nu are nimic împotrivă. Asahi aduna lemne pentru foc iar Azuri îl urmă continuând să-l sâcâie .

- Nu e vorba de asta . Aici e vorba de principiu ! Azuri se așeză pe un copac dărâmat și își lăsă picioarele să se legene în aer . Dacă Lefida poate călări de ce nu are și ea un cal ? Așa aș putea să merg cu ea călare .

- Dar Lain ce face ? Du-te și sâcâie-l pe el , nu eu sunt regele . Asahi continuă să caute lemne încercând să scape de Azuri .

- Lain are ceva important de rezolvat și mi-a spus să nu-l deranjez. Azuri se bosumflă scoțându-și buza de jos în față .

- Așa că mă deranjezi pe mine . Mârâi Asahi întorcându-se spre tabăra provizorie pe care au amenajat-o într-un luminiș . Du-te la Lefida .

- Dacă mă duc la ea va vrea să vorbim despre zei iar eu nu am chef . Azuri luă o creangă de pe jos și se juca cu ea mergând în urma lui Asahi .

- Dar Tremor ? Asahi lăsă lemnele jos și se apucă să facă focul în timp ce Azuri îl privea atentă .

- Tremor lucrează la aripi , nu vreau să-l deranjez . Azuri bătu entuziasmata din palme atunci când focul lui Asahi se aprinse timid . Ai reușit !

- Normal că am reușit , nu e prima oară când fac un foc . Asahi își întoarce privirea iritată spre Azuri care privea încântată focul și se simți într-un fel aparte . Dar da , ai dreptate. Am reușit .

- E prima oară când văd un foc de tabără. Mă duc să-i aduc pe ceilalți, tu pregătește ceva să mâncăm . Azuri țopăi puțin în jurul focului entuziasmata. Crezi că dacă îi voi spune Lefidei ne va spune niște povești sau legende ?

- Dacă îi vei spune frumos nu văd de ce nu ar accepta . Asahi se ridică de lângă foc și își încrucișă mâinile la piept .

- Ce zici de : " Lefida , crezi că ai putea să spui niște legende la focul de tabără după ce mâncăm ?" Asahi ridică dintr-o sprânceană și Azuri continuă : "Te rog !"

- Bun . Fugi și întreab-o , eu pregătesc mâncarea.

Ea aprobă rapid și pe urmă o auzi cum repeta fraza punând foarte mult accent pe "te rog " . Asahi clătină din cap și pe urmă se gândi la viața Azurei . Apăruse de nicăieri în sat , nouă, fără casă sau familie . Se prezenta doar cu pronumele , de parcă așa se născuse , la început nu vorbea cu nimeni apoi dintr-o dată toți de la baruri o adorau și se veseleau văzând-o . Având mereu un zâmbet larg pe chip și o față inocentă nici măcar nu mai conta că fura orice își dorea .

Făcuse mare vâlvă prin sat după ce începuse să frecventeze barurile și să se distreze , făcând atmosferă. Nici proprietarilor de birturi nu-i deranja căci atunci când Azuri făcea atmosferă banii curgeau gârlă . Dar el nu o luase în seamă până când nu reușise să-i fure ceasul , perseverența ei o ridicase deasupra celorlalți . Era o gură de aer proaspăt după o zi monotonă , diferită și surprinzătoare .

Primul care apăruse lângă foc fusese Lain , pe urmă Tremor . Se așezaseră în jurul focului fiind profund de tăcuți și doar atunci Asahi realiză ce liniște era atunci când Azuri nu era prin preajmă , prea liniște . Dar liniștea nu a durat mult căci Azuri apăruse și ea lângă ceilalți cu Lefida la braț . Râsul colorat al Lefidei umplea liniștea ce se lăsase peste ceilalți trei .

- Asahi ! Lefida a fost de acord să ne spună povești ! Azuri se așeză nerăbdătoare pe locul ei între Lefida și Lain .

Asahi se așeză și el lângă Tremor care stătea în dreapta surorii sale . Ar fi trebuit să fie o masă liniștită dar Azuri se tot fâțâia și după ce terminase rapid de mâncat începu să trăncănească despre ce mai fac sătenii pe la birturi și cum era să fie prinsă de un conte atunci când încercase să-i fure un ceas de buzunar.

Într-un final ajunse Azuri să tot spună povești și întâmplări prin care trecuse . Toți o ascultau cu interes mai ales Asahi care încercase tot timpul să-i descopere secretele din spatele zâmbetului ei strălucitor dar nu spunea nimic despre viața ei de dinainte să ajungă în sat . Faptul că Azuri evita să vorbească despre trecut îl intriga și mai tare pe Asahi .

- Ei și atunci când Thomas , barmanul , a scos o sticlă de sub tejghea a băut-o dintr-o înghițitură. Toată seara a trăncănit despre viața lui , am aflat despre toată viața lui . Că are o verișoară de nu știu unde care s-a măritat cu nu știu care dar pe care l-a înșelat cu nu știu cine . Deci , Asahi , dacă vrei să afli despre trecutul cuiva , fă-l să bea . Va trăncăni ca o moară stricată.

- Că veni vorba ... Murmură Asahi ștergându-se galant cu o batistă la gură . Ce ar fi dacă ne-am cunoaște mai bine între noi , până la urmă ne punem toată încredere unul în celălalt.

- Ai dreptate ! Deci cine vrea să înceapă? Azuri îl înghionti pe Lain dar acesta căscase somnoros .

- Povestea mea e plictisitoare, am copilărit între zidurile castelului deci nu am făcut mare lucru . Mereu am ascultat de regulile alor mei .

- Ce nașpa ... Lefida ? Tremor ? Voi cum ați ajuns din Aysu aici ? Azuri se lăsă sprijinită în coate fiind ochii și urechi la Lefida și Tremor.

- Ei bine . Tatăl nostru lucra pământul, ca majoritatea dintre sătenii din Aysu , dar el nu a vrut ca soarta noastră să fie la fel . Spuse Lefida și după bău dintr-o ploscă o gură de apă .

- Așa că ne-a trimis aici , în Underfalling, căci aici am fi putut studia ceea ce ne plăcea . Mie mi-a plăcut mecanica așa că am început să creez diferite invenții . Tremor își rodea unghia de la degetul mare în timp ce povesti , un tic nervos peste care nu putea să treacă mai ales atunci când era agitat .

- Iar mie mi-a plăcut istoria așa că în timp ce el lucra în atelier eu citeam cărți luate de la bibliotecă. Până să inventeze el aripile eu citisem jumătate din cărțile de istorie de la bibliotecă. Eram cea mai bună când venea vorba de istorie .

- Dar tu , Azuri ? Cum ai ajuns să fii o hoață? Asahi îndreptă subiectul spre ea , până și Lain își îndreaptă atenția spre ea pregătit să rețină orice ar fi spus Azuri .

- Dar tu , Asahi ? Cum ai ajuns spion ? Azuri se ridică în picioare prinvindu-l încruntată pe Asahi .

- Informațiile sunt confidențiale, nu-ți pot spune . Asahi se ridică și el în picioare.

- Și informațiile noastre sunt confidențiale dar am acceptat să le dezvăluim . Dacă tu nu spui atunci nici eu nu o sa spun .

- E târziu , mâine dimineață vom porni din nou la drum și până la apus ar trebui să ajungem în sat , mai bine ne-am pune la somn . Lain interveni aplanând conflictul dintre cei doi .

Toți au aprobat și s-au îndreptat spre cai pentru a-și lua sacii de dormit . Un alt conflict a apărut atunci când Azuri rămase fără sac de dormit căci Asahi uitase de ea . Azuri spuse că o făcuse intenționat iar Asahi o întrebă că de ce ar face-o intenționat . Lain încercă să intervină oferindu-și sacul de dormit Azurei dar aceasta refuză categoric . Atunci Asahi o ignorase mergând la somn spunând că face lucrurile mereu prea dificile .

Tremor cu Lefida au încercat să o îmbuneze pe Azuri dar fără niciun folos . Lain își dădu seama că nu era vorba despre niciun sac de dormit , era altceva la mijloc dar nu-și putea da seama ce . Așa că atunci când Azuri părăsi tabăra mergând aiurea prin pădure el o urmă, ținându-se la distanță dar atunci când o auzi plângând se gândi că ar fi mai bine să o lase puțin singură.

Lain se întoarse în tabără și îi asigurase pe Lefida și Tremor că Azuri era bine doar avea nevoie de un moment singură și le spuse să meargă la somn . Regele se îndrepta furios spre Asahi care încerca să adoarmă și îl înghionti cu piciorul în coaste .

- Ce-i ? Mormăi Asahi pe jumătate adormit .

- Nu știu ce a fost în capul tău sau ce ai vrut să afli , Asahi , dar nu mi-ar fi trecut niciodată prin gând că ai face-o pe Azuri să plângă doar ca să afli niște informații. Sunt dezamăgit de tine .

- Poftim ? Asahi sari în picioare căutând-o pe Azuri cu privirea prin tabără . Unde e ?

- Are nevoie de un moment singură dar sunt sigur că tu ești singura persoană pe care nu ar vrea să o vadă în acest moment . Asahi își trecu o mână prin păr sub privirea acuzatoare a lui Lain .

- Mi-am pierdut cumpătul , nu am vrut să o fac sa plângă . Asahi își prinde baza nasului cu două degete oftând obosit .

- Asahi , ea este pe cale să-și riște viața pentru noi fără ca măcar să primească ceva în schimb . Nu ne-a cerut niciun ban și oricum nu cred că banii au valoare pentru ea . Lain se îndreptă spre sacul său de dormit .

- O să mă revanșez . Își spuse Asahi punându-se înapoi la somn . Mâine mă voi revanșa .

Lain nu închise un ochii până când Azuri nu se întoarse în tabără. Ea se așeză pe iarba udă de la rouă punându-și un braț sub cap . Era prea orgolioasă ca să-i ceară cuiva să doarmă cu el așa că Lain simți că trebuia să o ajute .

- Știu ca e o propunere cam indecenta dar ai vrea sa vii aici langa mine? Lain ridică pătura cu care era învelit iar Azuri se strecură lângă el .

- Indecenta sau nu, mie imi e frig. Azuri își suflă aer cald în palme .

Azuri se aseaza cu el sub patura si el o inveleste pana la gat. Ea inca tremura dar trupul lui Lain era la fel de cald ca o sobă așa că nu-și făcea griji . Se simțea bine alături de Lain și iubea atunci când se ciondăneau , i se părea amuzant . Instinctul îi spunea că Lain era un om bun și de încredere care nu ar răni pe nimeni vreodată. Iar instinctul ei nu se înșeală niciodată.

- Încă mi-e frig. Mă... Mă poți strânge in brațe? Doar ca să...

Lain nu mai asteapta ca ea sa termine propozitia caci isi infasoara un brat in jurul taliei ei si o trage mai aproape de pieptul lui. Ea era lipita cu spatele de pieptul lui și se covrigi pentru a sta cat mai aproape de el în timp ce Lain își băgă nasul in parul ei inspirandu-i parfumul. Azuri nici nu-și mai amintea ultima oară când cineva o stranse în brațe și în acel moment chiar avea nevoie .

- Acum e mai bine? Murmura Lain in timp ce ii mangaia abdomenul cu degetul lui mare.

- D-da... Mai bine. Se bâlbâi ea în timp ce roșeața îi acoperi obrajii . Mulțumesc , Lain .

- Noapte bună, Azuri . El zâmbi împlinit și își închise ochii .

- Noapte bună, Lain . Ea se relaxă în brațele lui și lăsă ca somnul să o fure și să o ducă în lumea viselor .

Continue Reading

You'll Also Like

17.7K 1K 36
~,,Am o singura inima și vreau sa o protejez"~ Ce faci când simti ca pierzi controlul propriei vieți?Cand tot ce știai,bun sau rău,dispare in...
146K 7.2K 155
Eram o fata normala până la acest accident. A fost un accident care mi-a dat o noua viață. Este stilul acela de viață pe care o vor multi si pe care...
1M 77K 55
Locul 1 în cadrul concursului Penița de Aur, la categoria Dragoste. Cea mai bună carte a anului 2019. Locul 1 la categoria Dragoste în cadrul concu...
19.4K 2K 103
》☆ Fantezie ☆《 》♡ Dragoste ♡《 Singura problemă care țopăia pe fiecare nerv al Zemorei Bloom, era practic ieșirea ei în societate. Crescută de mi...