Să furi de la zei

By anabella12355

1.6K 494 40

Regatul Underfalling e renumit pentru frumusețea și prosperitatea de care se bucură dar mai ales pentru ființ... More

Prolog
Sfârșitul
Problema de la castel
Să furi de la zei
Povestea
Planul
Aysu
Inelul
Zeii
Plecarea de la castel
Tabloul
Focul de tabără
Solstițiul de Seceră
Norul
Evadarea
Adaminis
Familie
Povestea lui Adaminis
Zeița Seducției și a Obsesiei
Inimi fisurate
Grădina Zeiței Tămăduirii
Cuvintele rănesc
Oglinzile Adevărului
Palma prezentului
Inimi sfârâmate
Dragoste de tată
Piatra lui Adaminis
Deținătorul coșmarurilor
Dimineața de după coșmaruri
Zeul Coșmarurilor
Povestea Nefteei
Să fii iubită
Povești cu final nefericit
Relațiile secrete
De vorbă cu Adaminis
Inimă de Zeu
Partea violentă a suferinței
Mărturisirea
Promisiuni
Grădina La Miezul Nopții
Sentimentele Zeilor
Sentimentele Lui Kamnur
Teatru
Planul De Rezervă
Îmbrățișarea Morții
Lacrimile Zeilor
Cicatricile Trecutului
Ochii De Aur
Fiică De Zeu
Jocul Zeului
Așchia Lui Adaminis
Țesătura Minciunilor
Ițele Escrocheriei
Zeul Minciunilor
Revanșa Zeului
Escrocheria Trădătorului
Să Minți Și Să Trădezi
Trădările Din Trecut Și Prezent
Kamnur
Cerul Plin De Stele
Lucrurile Ascunse Ale Zeilor
Zeița Minciunilor Cade
Zborul Fluturelui

Orb

22 9 0
By anabella12355

    Lain o privi pe Azuri care discuta ceva foarte serios cu Tremor, probabil alte detalii despre aripi . Asahi îl împinge cu cotul în coaste și el își întoarce ,iritat , privirea spre el . Asahi nu a fost deloc de ajutor în a o convinge pe Azuri să nu renunțe la plan , râsul lui mai mult îi puneau în dificultate.  La următorul cot în coaste Lain cedează .

- Ce vrei ? Lain îl ajută pe Asahi să strângă hârtiile de pe masă furia mocnind în interiorul lui .

- Ușurel , nu mai fi atât de agresiv cu hârtiile astea , ele nu au nicio vină . Asahi îi ia hârtia boțită din pumn și o netezi punând-o între celelalte .

- Scuze . Știi , nu prea ai fost de ajutor cu Azuri . Râsul tău mai tare o irita, pe ea și pe noi restul . Îi e frică de înălțime și ce ? Tuturor ne e frică de ceva , e curajos faptul că ne ajută . Lain vorbește în șoaptă pentru ca , în afara de Asahi , să nu audă nimeni .

- Nu ai avut nevoie de mine pentru a o convinge . Te-am lăsat pe tine să-ți folosești șarmul , nu vreau să-ți fur fata. Asahi luă hârtiile la braț și se sprijini cu spatele de masă .

- Foarte amuzant , Asahi . Pentru un spion nu ești deloc atent la detalii , se vede de la o poștă că ea nu e interesată de mine . Lain i se alătură lui Asahi dar mai aruncă un ochi peste umăr pentru a vedea unde e Lefida , se alăturase lui Tremor și Azurei .

- Dar nu ai spus că tu nu o placi . Concluzionă Asahi aruncându-i o privire cu subînțeles prietenului său .

- A spus că sunt misogin . Un zâmbet i se așterne pe buze când își amintește de ghemotocul pufos și furios .

- Așa spune ea că ești drăguț . Plus că a spus că ești chipeș . Asahi își lasă capul pe spate plictisit de prietenul său orb . Te place . Murmură el exasperat.

- Crezi ? Ochii lui Lain scânteiază dar pe urmă își drege glasul stânjenit . Ea place pe toată lumea .

- Chiar și pe cei orbi , prietene . Chiar și pe cei orbi ... Asahi îl bate pe umăr și se întoarce spre grupulețul care șușoteau în spatele lor . Plănuiți un jaf fără mine ? Asahi ridică dintr-o sprânceană în timp ce grupulețul se sparge .

- Stai calm , Asahi . Nu am de gând să-ți fur și ultima urmă de mândrie . Azuri își așează ceva înapoi în buzunar iar Asahi își întinde gâtul pentru a vedea ce ascunde ea . Nu te mai agita , Asahi . Nu-ți arăt ce am aici , sunt lucruri personale .

- Nu mă agit dar , ca să știi , și tu ai mania de a avea secrete. Acum suntem o echipă deci dacă eu nu-ți mai ascund nimic nici tu nu ar mai trebui . Asahi așteaptă ca Azuri să scoată ce are ascuns în buzunar  dar ea se fâstâcește. 

- Așa, și ? Doar nu ai vrea să-mi vezi și lenjeria intimă , Asahi ! Sunt o domnișoară, am și eu secretele mele . Azuri înfățișă o privire inocentă dar Asahi se încruntă .

- Oh , sfinte . Obrajii lui Lain se făcură rozalii și își sprijini capul în palmă. 

- Azuri ... Asahi îi spuse mai apăsat numele și umerii Azurei se lăsară.

- Fie . Azuri scoate din buzunar un ciob cât podul palmei lui Asahi iar el pufni în râs.  Am furat ceva dar l-am spart și l-am întrebat pe Tremor dacă știi cu ce aș putea să-l lipesc . Azuri lăsă ciobul în palma ei și îl privi pe Asahi cu naivitate . Chiar nu știam cu ce să-l lipesc .

- Dar atunci de ce îl ascundeai de mine ?

     Asahi nu o credea , era un lucru fără valoare pentru el acel ciob căci el nu știe ce s-a întâmplat cu o seară înainte , nimeni nu știe . Azuri a preferat să-i mintă căci nu voia să fie dată afară din muzeu pentru că stricase o statuie de cine știe câți ani vechime . Le spuse Lefidei și lui Tremor că a spart o micuță statuetă pe care a furat-o de la o tarabă  , nu era o minciună pe de-a-ntregul.

- Pentru că ... Pentru că tu ai fi râs de mine că sunt neîndemânatică . Se mai întâmplă, ce vrei ? Azuri puse ciobul înapoi în buzunar și își puse mâinile în sân .

- Toți mai pățim asta . Încearcă Lefida să detensioneze atmosfera observând privirea pătrunzătoare a lui Asahi .

- De asta am legat piatra-magie de un lănțișor, se mai pot întâmpla și greșeli . Continuă Tremor strângând schițele cu aripile de pe masă .

- Așa este , Asahi . Tu poate nu greșești niciodată dar noi , oamenii , o mai facem . Lain își puse mâna pe umărul prietenului său și acesta își întoarce privirea spre el .

- Normal că ai spart ceva . Ești singurul hoț care nu este în stare să păstreze ceva intact . Asahi mormăie dându-și ochii peste cap .

- Iar tu ești singurul spion care nu este în stare să-și păstreze lucrurile în siguranță .

- Ce ar fi dacă am începe cu toții treaba pe care o avem de făcut ? Lain se puse între cei doi certăreți și le enumeră tuturor ce aveau de făcut . Tremor , ar trebui să faci o listă cu ce ai nevoie pentru a modifica aripile și o să i-o dai lui Asahi pentru a cumpăra tot ce este nevoie .  Lefida , poți folosi camera aceasta pentru a o învăța pe Azuri tot ce ar trebui să știe despre zei .

- O să fac tot ce îmi stă în putință, maiestate. Lefida își scoate două cărți groase dintr-o geantă pe care Azuri nici nu o observase până acum .

- Iar tu ce o să faci ? Azuri se bufni pe scaun pregătită pentru câteva ore plictisitoare de istorie .

- Eu am lipsit deja prea mult timp și sunt în urmă cu îndatoririle regale . Când va trebui să vă însoțesc pe muntele Sathis va trebui sa găsesc o scuză plauzibilă pentru dispariția mea .

      Toți au aprobat și s-au grăbit să-și îndeplinească îndatoririle. Nimeni nu voia ca zeii să petreacă prea mult timp în viață , mai ales că nici nu știau cum au revenit și de ce nu și-au făcut o intrare incendiara. Asta era întrebarea care îi rodea pe toți dar nimeni nu îndrăznea să-i dea glas : De ce zeii nu au făcut nicio mișcare ?

Continue Reading

You'll Also Like

17.7K 1K 36
~,,Am o singura inima și vreau sa o protejez"~ Ce faci când simti ca pierzi controlul propriei vieți?Cand tot ce știai,bun sau rău,dispare in...
16.9K 544 111
M-ai făcut să sufăr, acum e rândul meu. M-ai făcut să plâng, acum e rândul meu. Mi-ai distrus viața, acum e rândul meu
146K 7.2K 155
Eram o fata normala până la acest accident. A fost un accident care mi-a dat o noua viață. Este stilul acela de viață pe care o vor multi si pe care...
1.3K 78 21
Dacă am fi conștienți de cât de repede trece timpul și cât de scurtă este viața, probabil am iubi mai mult și n-am mai da cu piciorul la fericire, cr...