Я ніколи не рятувала тебе...

Door Protyagom_1k_rokiv

3.7K 1.1K 166

Принцеса сусідньої країни, яка вкрала Принца, якого врятувала Русалонька. Це була я. Я вірила, що врятувала й... Meer

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118 КІНЕЦЬ основної історії

82

23 9 3
Door Protyagom_1k_rokiv

Очевидно, вона також матиме більше можливостей побачити його в замку, але це було не те, чого вона хотіла. Дівчина хотіла бути з ним наодинці. Так само, як вони робили це на пляжі, де вони тримали одне одного за руки, так само, як вони робили щоразу, коли проводили ніч у компанії один одного.

«Тоді я знатиму причину цих емоцій?»

У мить розчарування Офелія опустила погляд на свої руки. Однак, як той, хто стояв навпроти неї, Санте витлумачив це інакше. Поки він дивився на дівчину, куточки його губ згорнулися, як ... клац! — він клацнув пальцями.

«Сьогодні ти виглядаєш дуже стурбованою, принцесо».

«...Ах, вибач».

«Я так докладав зусиль, але був майже розчарований, коли ти взагалі не відреагувала. Якщо це настільки важливо, я вважаю, що заслуговую принаймні на комплімент».

Або це не відповідало стандартам принцеси? Коли Санте запитав із розслабленою посмішкою на губах, Офелія похитала головою.

«Це не так. Я справді дуже вдячна».

«Тоді дозволь запитати, чому ти виглядаєш такою розчарованою? Що трапилось?"

«Ні, просто думки про зустріч з Аріель перетворюють мої думки на безлад».

Офелія збрехала з відпрацьованою легкістю. Чесно кажучи, вона була цілком вдячна Санте. Зустріч з Аріель досі була її найбільшою проблемою, тож як вона могла не бути вдячною, коли він вирішив таку величезну річ?

Звичайно, перешкода, яку потрібно подолати цього разу, полягає в тому, щоб переконати її не виходити на землю. До того моменту, коли Офелія зможе поговорити з Аріель, це така довга подорож, тож вона дуже цінувала це.

«Але щоб дістатися сюди, справді знадобився деякий час».

Зустрітися з Аріель було не так просто, і чим більше вона думала про це, тим сильніше це лягало на серце Офелії. Вона не була в змозі домовитися про зустріч між Аріель і Яном.

«Я не знаю, чи все вийде добре».

Якщо після зустрічі Аріель з Яном бажання русалки залишитися на суші посилиться, то це буде бентежити. Однак Офелія не хотіла заважати русалці робити те, що вона хотіла, на відміну від того, що робили її старші сестри. Дівчина вже сказала їй, що вона може померти, якщо вийде на землю.

«І все ж вона все одно хоче вийти ».

Вона повинна думати, що все це того варте. Чи це бажання підживлювалося лише коханням до Яна? Коли Офелія вперше зустріла Аріель, вона неминуче відчула, що вони схожі. Справа була не лише в їхній зовнішності.

Аріель хотіла того ж, що й Офелія. Вони обидві прагнули місця, яке їм було недоступне. У випадку Офлеї це була вежа — це була свобода. Але в Аріель це була земля.

— Тоді, Санте, коли відбудеться зустріч?

«Наступного повного місяця, під час заходу сонця».

Повернувшись до календаря, Офелія протерла очі, ніби не могла повірити в те, що бачила.

«Якщо повний місяць, то чи не сьогодні ввечері?»

«Так, краще покінчити з цим якомога швидше, чи не так?»

Санте навіть не думав заперечувати. Побачивши це, дівчина даремно засміялася.

«Я повинна сьогодні зустрітися з Алеєм».

Але зустріч з Аріель теж була сьогодні. Вона не хотіла звинувачувати Санте. Це тільки тому, що вона думала, що останнім часом було дуже важко зустрітися з ним.

«Нічого не можна зробити».

Якщо їй довелося віддати перевагу одному з них, то це була Аріель. Тепер усе було неминучим.

«Я маю сьогодні зустрітися з кимось після заходу сонця, але мені доведеться відкласти це».

«Ще одна зустріч? Здається, я запланував це занадто рано».

"Все добре. Ми можемо побачитися пізніше. Натомість зустріч з Аріель важливіша».

«Я вже казав, що мені подобається швидко все робити, але чи є причина, чому ти зараз поспішаєш?»— запитав Санте, не знаючи причини, але тут же Офелія дістала мапу, яку відсунула збоку від свого столу.

На ній хаотично намальовані різноманітні стрілки та позначки, тож, якщо ви не досвідчений навігатор, то не зможете впізнати навіть половини з них. Існувала причина, чому вона так сильно прагнула зустрітися з Аріель. Звичайно, вона хотіла також дозволити Яну та русалці зустрітися, але за цим стояв набагато простіший намір.

«Аріель — останній ключ до визначення місцезнаходження вежі».

«Ти можеш помилятися. Аріель також не може розкрити місцезнаходження вежі».

«Я знаю про це. Я намагаюся запитати не про розташування вежі».

Санте звів одну брову. Цей легкий жест був мовчазним запитанням про те, що ж вона збирається запитати, коли весь цей час шукала Аріель. Коли сирена все ще висловлював своє збентеження, Офелія повернулася до нього обличчям і розтулила губи, щоб заговорити.

«Є одна особлива аварія, про яку знає лише Аріель».

І цей нещасний випадок був би ключем до того, як Офелію дістанеться до вежі.

* * *

Якби вона хотіла запитати про океан, насправді, було б багато інших людей, яких вона могла б покликати, щоб запитати.

По-перше, старші сестри Аріель були б краще обізнані про водні маршрути порівняно з Аріель. Санте також знав би більше, ніж будь-хто інший, про те, що сталося на її вершині, навіть якби він не знав, що відбувається в самій воді.

Тим не менш Офелії довелося зустрітися з Аріель. Тому що вона була єдиною відповіддю на одну конкретну проблему.

Дівчина подивилася на мапу, яку вона видряпала з кількома стрілками та іншими позначками. На карті було два знаки.

Першим був червоний X.

«Це на маршруті, де часто трапляються аварії, навіть якщо океанські течії там не стикаються».

Очевидно, це також правда, що аварії, ймовірно, відбулися незалежно від того, чи були будь-які зіткнення струмів. Однак думка про те, що це «лише природно», була тінню, яка потім стала сліпою плямою для людей.

І, чесно кажучи, важко було дізнатися, де саме перекинулися кораблі. Іншими словами, було не так багато способів зафіксувати, де з'являються сирени або де шторми лютують над широким океаном.

«Вежа має бути захована в одній із тих сліпих зон».

Офелія була в цьому впевнена. Але через це дівчині також довелося розглянути ще одну можливість.

Ось там було синє коло. Як не дивно, на цій трасі сталося лише кілька аварій.
Небезпека була неминучою можливістю в океані, і це включало будь-який шторм, який міг обрушитися на певний маршрут. Таким чином, кожен маршрут мав певну історію аварій приблизно п'ять або більше кораблів щороку.

«Немає іншого єдиного маршруту, який має так мало».

І в Офелії було передчуття, що цю сліпу пляму вона не могла не помітити. Спочатку дівчина так не думала. На відміну від червоного X, чорнило якого вже давно висохло, синя позначка ще не осіла на карті. Не так давно вона поставила ту позначку.

«Цілком природно, що я думала, що навколо вежі станеться багато аварій».

Але її розмова з Корнеллі кілька днів тому відкрила їй очі на цю сліпу пляму.
Коли вона дізналася, що якщо корабель підійде до бар'єру вежі,

— Проходить, наче нічого не сталося.

— Я думала, що це принаймні вдарить його.

— Якби бар'єр можна було так вдарити, то нас би розкрили. Приховати ціле місце складніше, ніж ви думаєте.

Ось чому, пояснив Корнеллі, таке місце можна приховати, лише якщо його неможливо знайти за допомогою органів чуття. Іншими словами, для більшості людей чарівна вежа була як місце, якого взагалі не існувало.

«Але вежа точно існує, і вона, мабуть, займає певну територію».

Вона почула, що всередині бар'єру була не тільки вежа, але й гніздо сирен. З цієї причини зрозуміло, що розмір такого острова аж ніяк не був настільки малим, щоб ним можна було знехтувати. Якби хтось відразу пройшов повз цю територію, як би цей досвід був задуманий на поверхневому рівні?

«Тоді я впевнена, що ніякі аварії там не трапляться».

Тож вона подумала, що, можливо, це сліпа пляма, створена бар'єром вежі. Підтвердження або червоного X, або синього кола буде ключем до висновку про розташування вежі. Якби Офелія комусь сказала це, вони б здивувалися. Отже, яке відношення Аріель мала до будь-якої з цих позначок?

Все було просто. Аріель мала пригадати день, коли врятувала Яна, і який це був маршрут. Куди прямувала русалка того дня?

«Аріель все життя прожила під водою».

За словами Санте, Аріель навіть не могла належним чином навчитися будь-якій магії, тому що її дуже пестили старші сестри. Зайве говорити, що інші істоти, такі як русалки та сирени, мали вроджену здатність читати магічні руни природи тощо. Однак Аріель була дещо незвичайним випадком.

Ga verder met lezen

Dit interesseert je vast

2.8M 180K 87
What will happen when an innocent girl gets trapped in the clutches of a devil mafia? This is the story of Rishabh and Anokhi. Anokhi's life is as...
3.1M 183K 77
Nobody ever loved him; she was the first who loved him. He did not have a family and then one day she entered into his life and became a world for h...
4.7K 88 20
Important: Most Characters and Plot are based off of Songs of War by Black Plasma Studios After The Great War, a group known as the Challengers set o...
118K 5.5K 14
Гука отдали в дет.дом по неизвестным причинам. Находятся новые родители, у которых есть родной сын. Как состоится встреча Гука и их сына, и как будут...