Я ніколи не рятувала тебе...

By Protyagom_1k_rokiv

3.7K 1.1K 166

Принцеса сусідньої країни, яка вкрала Принца, якого врятувала Русалонька. Це була я. Я вірила, що врятувала й... More

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118 КІНЕЦЬ основної історії

23

40 9 2
By Protyagom_1k_rokiv

Пам'ять сирени була набагато кращою, ніж людська, тому він чудово пам'ятав розмову, яку мав з Алеєм у минулому.

—Діан, ти виглядаєш втомленим за ці дні. Щось не так?

— Новий вищий маг на ім'я Корнеллі спровокував нещасний випадок... Все скло всередині вежі повністю знищилося.

— Хіба це не дивовижно? Що зробив хлопець?

— Він розробив формулу для перетворення піску на скло і провів експеримент, але справа в тому, що він не встановив діапазон. І формула була трохи не такою, тому скло...

— Усе перетворилося на пісок?

-Що ще...

На це Санте розсміявся до сліз. Потім, витираючи сльози, та знову запитав.

— Який божевільний хлопець. Навіть новачки знають, що спочатку потрібно встановити діапазон, чи не так? Як такий хлопець може потрапити в чарівну вежу? Гей, ти хоч належним чином керуєш вежею?

— Ні, він хороший, він хороший. Корнеллі заслуговує бути вищим магом. Йому просто потрібно трохи більше практики.

— Я зовсім не можу тобі повірити. Як цей йолоп, який навіть не вміє встановлювати діапазон, може творити магію?

— Справді, він просто незграбний, але... Він неперевершений, коли йдеться про магію.

А Алей тоді додав, що Корнеллі навіть може прагнути бути наймолодшим високопосадовцем у вежі. І цей чоловік на ім'я Корнеллі виглядав молодим лише з першого погляду.

можливо?

Цього разу саме Санте опинився в розгубленості. Перш ніж запитати, він трохи поміркував над цим.

«Чоловіче, кілька років тому я чув, що був йолоп, який випадково спробував перетворити пісок на скло, але натомість перетворив усе скло у вежі на пісок».

«А, ти знаєш про це? Я це зробив».

«Справді?»

ідеально

Усмішка стягнула кутики губ Санте. Це була його звичайна посмішка, коли він знав, що є ідеальна сцена, яку може спостерігати.

«Всі. Цей чоловік дуже пристрасний, тож чому б нам не відправити його перевірити стан Діана?»

«Так, добре!»

«Немає розбіжностей, чи не так? Якщо хтось не за це, то можете самі супроводжувати цього самця».

За словами Санте, цього разу всі дійсно були однієї думки.

«Я погоджуюся з пропозицією Санте».

"Я згоден."

«Якщо Неллі піде, все буде добре».

Враховуючи, наскільки близько були маги, це не було дивним. Однак Корнеллі, який на той момент виглядав дуже сміливим і рішучим, можливо, взагалі не усвідомлював справжньої ситуації.

«Я можу йти сам! Будь ласка, дозвольте мені повернути ту людину!»

«Якщо ти так хочеш це зробити, нічого не допоможе».

Коли Санте крадькома кивнув, обличчя Корнеллі проясніло. Тим не менш, хлопець справді виглядав молодим, тож сирена ніби бачив, як позаду нього виляє хвіст.

Завдяки цьому дурнику Санте збирався дуже повеселитися. На цьому його розмова з Алеєм не закінчилася, і він сказав ще дещо про Корнеллі.

— Добре, що у вежі є такий геній, як він. Це чудово.

— Так, усе добре. Але є одна проблема.

-Що?

— Він... надто мене поважає. Не смійся. Я серйозно.

Звичайно, Санте лукаво посміхнувся у відповідь і сказав: «Ти не надто зарозумілий?» Але тепер, коли сирена зустрів самого Корнеллі, здавалося, що тоді Алей навіть применшив це значення.

«Це не просто повага, Діан».

Це було дуже схоже на... І Санте не перебільшував, коли думав, що Корнеллі був на межі поклоніння Алею. Тож якщо він відішле цього йолопа до того хлопця, це буде дуже весело.

І хитрий погляд Санте ставав радісним, коли він думав про Офелію. Він вперше за довгий час зустрів цікаву жінку. Навіть роблячи всілякі речі, вона рідко показувала свої емоції.

«Чи відреагує ця людина, якщо я покажу їй своє гніздо?»

Коли Санте когось зустрічав, зазвичай це була людина. Однак він легко втомлювався від них, тому що вони легко робили речі, які його дратували. Якби він сказав їм, хто він, вони або злякалися б, або захотіли б володіти ним, або заздрили б йому.

Люди були як свічники, які пристрасно горіли, але  недовго. Санте не подобалася ця вогняна риса людей, але він втомився від ран і прикрощів, які вони завдавали йому. Ось чому ідея привести Офелію до свого гнізда справді йому не подобалася.

«Чи отримаю я комплімент за добре виконану роботу...?»

Але, занурившись у інші подібні думки, сирена навіть не помітив цього.

* * *

Тієї ночі Офелії наснився сон. Це був незнайомий сон. Її мрії зазвичай тиснули на неї, та приводили її в ті самі місця. Вони показували або замок Ронен, або пляж, де вона вперше зустріла Яна. Іноді Алей залишалася поза вежею в замку Ронен.

Куди б вона не пішла, почувалася самотньою. В одному сні вона спостерігала за Яном і жінкою з рудим волоссям, яка носила таке ж плаття, як і вона. Вони гуляли по саду.

Іноді Аріель звинувачувала її.

«Ти все зіпсувала! Всі були б щасливі, якби не ти!».

Коли вона прокидалася від сну, то завжди це знала — що образа, який вона бачила, був проекцією її власної провини. Офелія думає, що вона все зіпсувала.

Одного разу хтось прийде, вкаже на неї пальцем і засудить за те, що вона брехуха.
Але Ян і Аріель були б щасливі, якби вона не стояла між ними, який у цьому сенс?

Де було її власне щастя? Якби всі були щасливі без неї, хіба «всі» не включали її?
І коли вона так задихалася, і не могла витримати сумнів, обурення, тривоги, які були пов'язані з цим, тільки тоді, дівчина прокидалася.

Іноді не Аріель висловлювала своє обурення. Іноді це був Ян. Іноді це був Алей. У будь-який момент одне й те саме почуття провини задушить Офелію.

Вона завжди боялася сну, тому страждала від безсоння. Але після повернення в минуле все змінилося. Сон Офелії став спокійним і без сновидінь на багато ночей.

Тому цей сон був незвичайним. Цей сон був таким, якого вона ніколи раніше не бачила.

«Хлопці, подивіться на це! Ця дитина сказала, що вміє плавати, як вир!»

«Я теж можу це зробити?»

«Ні, ні, подивіться на це. Ця дитина плаває горизонтально. Дивіться, дивіться!»

Вона відчувала, як блакитна вода повністю оповила її, і щоразу, коли вона рухалася, її волосся пливло навколо неї, тонучи або гойдаючись, коли дівчина пливла крізь течію.

Від легковажного сміху просочилися бульбашки повітря, і яскраве сонце кинуло на узбережжя трепетну тінь, наче сітку. Вона ніколи раніше не бачила такого видовища, але Офелія відразу зрозуміла.

Вона була під водою. А навколо Офелії було кілька русалок, які називали її  «Аріель», і коли вона дивилася вниз, нижня частина тіла дівчини вже не мала ніг.
Але їй не було часу дивуватися цьому факту.

«Дивіться уважно, хлопці!»

Риба-клоун, яка була на долоні русалки з темно-блакитним волоссям, почала пливти вперед зі швидкістю стріли, її траєкторія була спіральною. Казали, що в Кшенті їхні арбалети оберталися по спіралі, якщо стріляти під водою. Чи було б це схоже на ту рибу зараз?

Бульбашки повітря залишалися, як намистини, за хвостом риби, коли вона пливла, і Офелія відчувала маленькі хвилі, які риба створювала над водою. Риба-клоун дуже добре плавала і показала чудову спіраль від одного рифу до іншого, а потім гордо повернулася до русалок, змахуючи її плавниками.

Одна русалка, яка прибирала підводну траву, що сплуталася на її волоссі, голосно засміялася.

«Подивіться, як він йде! Його хвіст так тріпоче!»

«Він тренувався для цього цілий день, тому що йому потрібен був талант, щоб показати його на бенкеті. Скоро день народження нашої молодшої».

Темноволоса русалка приємно помахала хвостом, аплодуючи рибі-клоуну, що наближалася. Потім вона віднесла рибу до Офелії, яка була зараз Аріель — і запитала.

«Що ти думаєш, Аріель?»

"Так кльово!"

І її губи ворухнулися самі собою. Звісно, ​​цей голос також був не Офелії. Це була Аріель, яка широко посміхнулася й лоскотала рибу-клоуна кінчиками пальців.

«Ти так багато тренувався на мій день народження. Я так зворушена!»

Риба-клоун бовталася своїм круглим тілом і махала плавниками. Тоді одна русалка, яка розчісувала коралом своє рожеве волосся блідого полуничного кольору, розкрила губи, щоб заговорити.

Continue Reading

You'll Also Like

17.7K 287 32
This is going to be my art book with the two characters I write about. Flippy x Flaky. They are such a cute pair and I enjoy drawing them. I know I'm...
2.8M 182K 87
What will happen when an innocent girl gets trapped in the clutches of a devil mafia? This is the story of Rishabh and Anokhi. Anokhi's life is as...
1.7M 113K 200
**Story is gonna be slow paced. Read only if you have patience. 🔥** Isha Sharma married a driver whom she had just met. She was taking a huge risk...
190K 3.7K 40
°。°。°。°。°。°。°。゜。°。°。°。°。°。°。°。°。°。°。 imagines about the boy with brown eyes who we all adore. you can always request some imagines! i'm open to anyt...