mine | sakuatsu | türkçe

By mromiomi

11.6K 894 427

"Mine" adlı hikayemin Türkçe versiyonu, çünkü çok az Türkçe fic var, çünkü neden olmasın. İlk 10 bölümü atlat... More

Bir
İki
Üç
Dört
Beş
Altı
Yedi
Sekiz
Dokuz
On
On Bir
On İki
On Üç
On Dört
On Beş
On Altı
On Yedi
On Sekiz
On Dokuz
Yirmi
Yirmi Bir
Yirmi İki
Yirmi Üç
Yirmi Dört
Yirmi Beş
Yirmi Altı
Yirmi Yedi
Yirmi Sekiz
Yirmi Dokuz
Otuz✨
Otuz Bir
Otuz İki
Otuz Üç
Otuz Dört✨
Otuz Beş
Otuz Altı
Otuz Yedi✨
Otuz Sekiz✨
Otuz Dokuz✨
Kırk✨

Kırk Bir✨

473 21 11
By mromiomi

"Siktir mmm"

Tan henüz ağarmamış, ama güneş gecenin karanlığını yumuşatmaya hazırlanır. Açık pencereden hafif gelen esintiyle perdeler kıpırdarken, rüzgar tende bağımlılık yapıcı bir hissiyat bırakır.

"Mmmh Omi"

İnleyerek kalçasını yuvarlarken bacaklarını sıkıca kapatır Atsumu. Kiyoomi'nin tenindeki hissiyatıyla tüyleri ürperir. Daha çok yakınlaşır, kendini ona yapıştırır.

"Mmhhn"

Diz kapağını Kiyoomi'nin kasıklarına doğru bastırır sertçe. Kaşları çatık, alt dudağını ısırırken bir inleme daha dökülür boğazından.

"Hnnmg"

"Atsu?"

Kiyoomi gözlerini, kasığındaki hissiyatla yavaşça açarken bir küfür savurur. Ne olduğunu anlamaya çalışıp gözlerini ovalarken Atsumu'nun sesiyle iyice kendine gelir.

"Islak rüya? Siktir Atsumu."

Olduğu yere çakılır. Kendine hakim olmakta zorlanırken, Atsumu'nun kışkırtıcı yüz ifadesi ve bacaklarının arasındaki bacağı durumu daha da zorlaştırır.

Atsumu kalçalarını tekrar yuvarlamaya, kendini Kiyoomi'ye sürtmeye başlayınca, Kiyoomi tekrar küfreder. Kalçasında elini yavaşça gezdirip hafifçe birkaç kez sıkar. Atsumu'nun çıkardığı sesler arttıkça daha fazlasını ister.

Açgözlülükle fakat uyandırmamak için nazikçe, onu sırt üstü yatırır. Baştan aşağı gözleriyle süzdükten sonra, odağını bir noktada sabitler. Sadece baksırıyla uyuduğundan, tek görünmeyen, ama en önemli kısımda ellerini nazikçe gezdirmeye başlar.

Atsumu yan dönmeye çalışınca onu olduğu yerde tutar. Yavaşça iç çamaşırını çekip çıkarır ve onu tamamen çıplak bırakır. Bacaklarını dizlerinden bükerek açıp, önüne yerleşir. Parmak uçlarını kasıklarında gezdirip onu izlemeye koyulur.

"Omh, Omih"

Penisinin uç kısmında parmağını gezdirmeye başladığında, Atsumu yerinden hafifçe sıçrayıp kaşlarını çatarken ağzını aralayıp tatlı iniltiler yayar. Kiyoomi eğilip iç bacaklarına tüy gibi hafif öpücükler kondurur.

Dilini gezdirmeye başlar çıplak teninde. Yukarıdan, meme uçlarından başlar. Atsumu'nun tüyleri diken diken olurken, Kiyoomi baksırında rahatsız hisseder.

İyice tattığına emin olduktan sonra penisine verir odağını. Baştan aşağı yavaşça dilini gezdirip, daha da sertleşmesini izler. Atsumu kıpırdanıp bacaklarını kapatır, yan dönüp Kiyoomi'nin yastığına tutunur, kendine çekip sarılır. Kiyoomi bu sefer onu 90 derece daha döndürüp yüz üstü yatmasını sağlar. Sağ bacağını biraz kendine doğru çeker Atsumu, uykusunda da rahatı kovalar.

Omurgasından kalçasına doğru sürter parmak uçlarını Kiyoomi. Sol bacağını da biraz ayırıp bacaklarının arasına oturur. Tan ağarmaya başladığından görüşü iyice netleşir. Parmağıyla deliğinde daireler çizerken, diğer eliyle de penisinin ucunu ovar. Büyüyüp küçülen deliği izlerken Atsumu'nun çıkardığı sesler yükselir.

"Omw, Omi? N'pıyosun?"

"Hm? Napıyo gibiyim?"

"Uyanmhhmı bekleyebilirdin."

"Adımı inleyip beni uyandıran sensin ama. Söyle bakalım, rüyanda ne görüyodun?"

"Mnnhnng"

İçine giren parmaklarla Atsumu'nun lafı bölünür. Rüyayı anlatmaya başlayacağından değil, sadece çıkışacaktı.

"Birkaç kere adımı haykırdın. Güzel bir rüya olmalı."

"Hahhmm, güzeldi. Çok g-güzeldi."

"Rüyanda şu ankinden daha mı iyi hissediyordun? Hmm?"

Atsumu bacaklarını kapatabileceği son seviyeye kadar kapatır, Kiyoomi'yi oraya sıkıştırır. Tek eliyle kalçasını çekiştirip parmaklarını derinlere itmeye devam eder Kiyoomi. Onu iyice genişletip, kendi penisi için zevkle hazırlar.

"Evet dersem mmnh ne yaparsın?"

"Daha iyi hissedene kadar durmam."

"Aahhnm"

Prostatının olduğu yerde durur. Bütün yoğunluğunu o noktaya verir ve nazikçe sürter parmaklarını. Dairesel hareketler çizerek onu kudurtmaya çalışır, ve başarır da. Atsumu kalçalarını sağa, sola, öne savurarak baskıdan kurtulmaya çalışır ama nafile.

Kiyoomi'nin parmakları, bir bebeğin yanağını okşarcasına, bir yaraya merhem sürercesine naziktir prostatının üzerinde. Atsumu titrek bir sesle inler ve yüzünü yastığına gömer. Sesi boğuk gelirken elleriyle çarşafı çekiştirir. Kendini bir kere daha ileri, Kiyoomi'den uzağa itmeye çalışırken, kalçasına beklenmedik bir şaplak yer ve bu onun çığlık atmasına yol açar.

"Nereye böyle Atsumu?"

"Omi yaptığın- yaptığın şey- mmahhbnnngggh-"

"Ne olmuş?"

"N'pıyosun ahhh"

"Dizlerinin üzerinde durur musun benim için?"

"T'mam elini çek"

"Çekmeme gerek olduğunu sanmıyorum."

Atsumu oflayarak kendini kaldırırken Kiyoomi'nin parmaklarını komple içine itmesiyle dudağını dişler. Daha sonra kanca gibi kullanarak kalkmasına yardımcı olurken Atsumu titrek bir nefes verir. Kalçasını iyice havaya dikip bacaklarını ayırır.

"Aferin sana."

"Ne zaman sikecek-nnhgh siktir"

Tekrar prostatında daireler çizen parmaklarla kıpırdanıp titremeye başlar Atsumu. Bu sefer parmaklar daha hızlıdır. Kiyoomi ona iyice yaklaşıp dilini deliğiyle taşakları arasında gezdirirken, boştaki elinin parmaklarını penis ucunda gezdirmeye devam eder. Zevk sıvısından dolayı elinin hareketi daha kolay, böylece Atsumu'nun aldığı zevk de daha fazladır.

Ellerinin arasında tir tir titreyen ve adını inleyen sevgilisinin kalçasına ısırık izleri bırakırken, prostatıyla eğlenmeye devam eder. Niyeti onu bu şekilde boşaltmak olmadığından fazla sert gitmez.

Parmaklarını çıkarır ve diliyle devam eder eğlencesine. Atsumu'yu dünyanın en leziz yemeğiymişçesine, bunu yaparken hiç zorlanmaz, yalayıp yutar. Atsumu kıvrılıp sızlandıkça, baksırındaki sertliği daha da canını yakar. Yalamaya devam ederken parmaklarını tekrar sokup prostatını tacize devam eder.

Kiyoomi'nin çeşitli ritimlerde okşamaları, yavaştan hızlıya ve farklı hareketlerle, Atsumu'nun kendini daha fazla ayakta tutamamasına sebep olur. Kendini yatağa bıraktığı an Kiyoomi tarafından tekrar sırt üstü pozisyona getirilir.

Meme uçlarına saldırırken Kiyoomi, ellerini siyah buklelere daldırır Atsumu. Diğer eliyle de üst kolunu tutar Kiyoomi'nin. Aldığı hazza dayanamayıp buklelere asılarak sertçe çeker. Kiyoomi kaşlarını çatıp kafasını kaldırır. Atsumu'nun ona attığı bakış, saldırıyı dudaklarına taşır. Özlemle öper onu, sanki son öpüşmelerinden birkaç saat geçmemiş, uyumadan hemen önce olmamış gibi.

Atsumu'nun bir eli Kiyoomi'nin yanağını okşarken, diğer eli ensesindeki kıvırcıklarda kaybolur. İki göğüs ucunun birden çimdiklenmesiyle inler ve o inilti Kiyoomi tarafından yutulur.

Kiyoomi ona bakmak için öpücüğü sonlandırır. Gitgide aydınlanan odada zaman birkaç saniyeliğine durmuş gibidir. Güneş ışıklarını usulca odaya yayarken, Atsumu Kiyoomi'nin siyah gözlerine kilitler kendininkileri. Sanki uçsuz bucaksız evrende, uzayda kaybolmuş gibi. Ama kaybolduğu yer evinden başka bir yer değildir.

"O bakış ne öyle?"

"Hangi bakış Omi?"

"Bu işte. Öyle gülersen kalbim durabilir."

"Elimde değil. Çok güzelsin."

Kiyoomi dudaklarını yalar, gözlerini kapatarak gülümser ve kendini Atsumu'nun omzuna bırakır.

"Omiii bana bak." Kıkırdayarak kafasını okşar.

Kiyoomi ona doğru yaklaşıp gözünün altından bir öpücük çalar. Atsumu geri gitmesine izin vermeden, yanaklarından tutup yaklaşır ve kaşının üstündeki iki bene birer tane öpücük kondurur.

"Atsumu."

"Hmm?"

"Şu güzel anı bozmak istemiyorum ama sikmem lazım seni."

Atsumu kahkahalara boğulur. Gözlerini kapatıp deli gibi gülerken Kiyoomi gülümser ama işe koyulmaya karar verir. Boynundan aşağı acele birkaç öpücük serpiştirirken komodin çekmecesindeki kayganlaştırıcıdan eline üç pompa sıkar. Atsumu hala gülmeye devam ederken kendi penisine biraz sürdükten sonra Atsumu'nun bacaklarını ona doğru iter, tamamını deliğine uygulamaya başlar. Atsumu o hissiyatla gülmeyi keser ve bedeninin aşağısına bakar. Daha sonra Kiyoomi ile göz göze geldiğindeyse içini kaplayan utançla gözlerini kaçırır.

"Bak bak. Az önceki özgüveniniz nereye kayboldu Bay Miya?"

Kiyoomi'nin kayganlaştırıcıyı sürerkenki yüz ifadesi, dudak ısırışı, Atsumu'nun hafızasına çiviyle kazınmıştı. Önünde bu pozisyonda yatarken o ifadeyi takınması oldukça ego tatmin edici bir hareket olmasına karşın, Atsumu utanmıştı.

Utandığı için normalde altında kalmayacağı cümleye verecek bir cevabı yoktu. Yenilgiyi kabullenerek sıradaki saldırıyı beklemeye koyulur, sözel veya fiziksel.

Camdan bakarak bu düşüncelerle kendini oyalarken Kiyoomi'nin penisini deliğine bastırışını hisseder. Ani olduğundan dolayı hafifçe sıçrar ve ona çevirir gözlerini. Sırıttığını görünce yutkunur. Derin bir nefes alıp vererek kendine gelmeye çalıştıktan sonra, kollarını diz kapaklarının arkasına geçirip bacaklarını açarak iyice kendine çeker. Kiyoomi'ye 'ne bekliyorsun' bakışı attıktan birkaç saniye sonra içine girmesiyle dişlerini sıkar. Tırnaklarını bacaklarına geçirip acıyla baş etmeye çalışır.

Kiyoomi fazla beklemeden komple çıkıp, bu sefer tüm uzunluğunu içine kökler. Atsumu'nun kocaman açılan gözlerine bakarken, belinden destek alarak bir kez daha çıkıp sertçe girdikten sonra Atsumu kendini tamamen bırakır. Acıya teslim olmuş bir şekilde inlemeye başlar gözlerini sımsıkı kapatırken.

Kiyoomi beklemeye karar verir. Üzerine eğilip kollarının üzerinde dururken Atsumu'nun vücuduna, önüne neresi gelirse, küçük ama yatıştırıcı öpücükler kondurur. En son boynuna gömülüp oraya bir iz bırakmaya koyulur. Atsumu alçak seslerle mırıldanırken kafasını Kiyoomi'nin olduğu yöne doğru bastırır.

Kiyoomi iz bırakacağından emin olana kadar emdikten sonra o hizadan yanağına doğru öperek ilerler.

"Sen istediğinde başlayacağız."

Kiyoomi'nin ona karşı bu kadar anlayışlı olması gerçek değilmiş gibi geliyor bazen Atsumu'ya. Seks sırasında değil, her anlamda. Onu hak etmiş olabilmek için ne yaptığını düşünüyor. Kendini bazen ona layık görmüyor. Çabalıyor. Ona hak ettiğinin fazlasını vermek istiyor. Onu sevgisiyle boğmayı planlıyor.

"Başlayalımnhgh Omi hiç ahhh hiç vakit kaybetmiyorsun."

"Asla."

"Mmmnh"

Kiyoomi üzerinden kalkarak daha rahat hareket edebileceği pozisyonda devam eder. Kalçasıyla tutturduğu değişik ritim Atsumu'nun hoşuna gitmiş olacak ki, sınırına normalden daha çabuk yaklaşmıştı.

Kiyoomi uyluklarının arkasını kavrayıp ona doğru bastırarak hem destek alır, hem de kalçası havalandığı için Atsumu'nun aldığı zevki arttırır.

"Omi du- Omi mn ahh hah"

"Mmm"

"Omih"

"Söyle bebeğim"

"Yakın"

"Biliyorum bebeğim"

"Mmmnh"

Kendisi de sınırına ulaşmıştır. Hız kesmeden içinde gidip gelirken penisinin girişine ve çıkışına bakar birkaç saniyeliğine. Bir küfür savurup gözlerini Atsumu'ya çevirince zaten ona baktığını görür. Bedenini onunkine daha sert vurmaya başlar her girişinde. Atsumu daha fazla dayanamayıp fışkırtır. Kiyoomi onu izlerken saniyeler içinde o da boşalır. Sonra kendini yatakta onun yanına bırakır.

İkisi de bir süre sadece uzanıp tavanı izler. Güçlerini toplayana kadar odadaki tek ses nefes sesleridir.

Kiyoomi biraz yaklaşıp omzundan öpünce Atsumu ona döner.

"Bu sefer daha fazla boşaldın."

Kiyoomi'nin bu kadar rahat söylemesi yüzünü kızartsa da bozuntuya vermez Atsumu.

"Parmaklarınla yaptığın o şeyden olduğuna eminim."

"Hangi şey?"

"Biliyorsun."

"Bilmiyorum aç biraz."

"Kiyoomi."

"Öyle birini tanımıyorum üzgünüm."

"SAKUSA KİYOOMİ."

Kiyoomi yükselen sesle kediye döner. Yanağını omzuna sürtüp kolunu kendi kollarının arasına alır. Ona doğru dönüp gözlerini kapatır.

Atsumu onun alınmadığını bilse de, gereksiz sert davrandığı için üzülür ve yan dönüp Kiyoomi'yi kendine çeker ve sımsıkı sarılır. Kiyoomi de gülümseyerek yüzünü göğsüne gömer ve kollarını beline dolar. Hiç kıpırdamak istemese de o cümleyi kurar yine.

"Temizlenmemiz lazım."

Continue Reading

You'll Also Like

310K 28.9K 32
Kore'nin nesillerdir düşman olan iki sürüsü; Kim'ler ve Jeon'lar aynı davete katılır. Beklemedikleri şey ise attığı yumruk ile ruh eşi oldukları orta...
133K 5.4K 33
ʜᴇʀ şᴇʏ ꜱᴀʟᴀᴋ ᴋᴀʀᴅᴇşɪᴍɪɴ ʏᴀʟᴀɴıʏʟᴀ ʙᴀşʟᴀᴅı... ꜱɪᴢ: ᴅᴇʟɪᴋᴀɴʟıʏꜱᴀɴ ᴋᴏɴᴜᴍ ᴀᴛᴀʀꜱıɴ!
34.4K 3.8K 21
"MİNHO EZ BENİ"
230K 22.1K 24
Jeon Jungkook, 20 yaşına gelen herkesin dolunay gecesi kurt cinsiyetini ôğrenmesi şerefine düzenlenen baloda, kardeşinin kurt cinsiyetini kutlamaya g...