mine | sakuatsu | türkçe

By mromiomi

11.6K 894 427

"Mine" adlı hikayemin Türkçe versiyonu, çünkü çok az Türkçe fic var, çünkü neden olmasın. İlk 10 bölümü atlat... More

Bir
İki
Üç
Dört
Beş
Altı
Yedi
Sekiz
Dokuz
On
On Bir
On İki
On Üç
On Dört
On Beş
On Altı
On Yedi
On Sekiz
On Dokuz
Yirmi
Yirmi Bir
Yirmi İki
Yirmi Üç
Yirmi Dört
Yirmi Beş
Yirmi Altı
Yirmi Yedi
Yirmi Sekiz
Yirmi Dokuz
Otuz Bir
Otuz İki
Otuz Üç
Otuz Dört✨
Otuz Beş
Otuz Altı
Otuz Yedi✨
Otuz Sekiz✨
Otuz Dokuz✨
Kırk✨
Kırk Bir✨

Otuz✨

489 22 36
By mromiomi

Kiyoomi, boxerın lastiğiyle oynamaya devam ederken Atsumu'nun yüz ifadelerini izliyor. İç çamaşırını çıkarır ve kasıklarını öper. Ama plan işi hemen bitirmek değil. Yukarı doğru kayar ve tam üzerinde durur, gözlerinin içine bakar. Atsumu'nun yanakları pembenin en tatlı tonu, gözbebekleri geniş, heyecan, umutsuzluk, açlık, yalvaran gözlerle bakıyor.

"Neye bakıyorsun? Ye beni işte."

"Sabırlı ol, Atsumu. Hiçbir şeyi kaçırmak istemiyorum." Burnunu öper. "Yüz ifadelerini, iniltilerini.."

Boynuna üfler ve yavaş yavaş minik öpücükler bırakmaya başlar. Atsumu'nun altında titrediğini hissedince bu onu daha da cesaretlendirir. Bir ısırık acıtmaz, en hassas olduğunu düşündüğü yerden emmeye başlar. Ve bingo. Atsumu başını ona çevirir ve kollarına yapışır. Kiyoomi meme uçlarına kadar öpücüklerine devam eder. Bir tanesini dişlerinin arasına alır ve gözünün ucuyla Atsumu'yu inceler. Gözleri buluşur ve Atsumu'nun nefesi hızlanır.

"Konuş benimle Atsumu, nasıl hissettiriyor?"

"Patlayacakmış gibi hissediyorum."

"O kadar mı sevdin? Ben daha başlamadım bile."

Kiyoomi vakit kaybetmeden öpüşmeye başlar. Onu olabildiğince nazik ve tatlı bir şekilde öper. Sonra kalkar ve hazırlık için kayganlaştırıcı veya vazelin aramaya başlar.

Atsumu'nun bacaklarını açar ve ortasına oturur. Eline yeterince kayganlaştırıcı aldıktan sonra bacaklarını doğru pozisyonda tutar ve bir süre orta parmağını deliğin üzerinde gezdirir. Atsumu hafifçe yerinden sıçrar. Kiyoomi yavaşça parmağını içeri itmeye başlar. Yüz ifadesi acı çekiyormuş gibi görünen Atsumu'yu rahatlatmak için uyluğunu ovuşturur.

"İyi misin?"

"Hnngm evet, hayır. Ahhn."

"Geçecek. Çok hassassın, değil mi?"

Parmağını yavaşça ileri geri hareket ettirmeye başlar. Atsumu'nun inlemelerini dinlemek onun da sertleşmesine neden olurken eğilerek iç uyluğunu öper.

"Harika gidiyorsun."

Yavaşça ikinci parmağını içeri itiyor ve onları hareket ettirmeye başlıyor. O anda Atsumu'nun penisi seğirir. Kiyoomi boştaki elinin başparmağıyla penisine dokunur dokunmaz Atsumu yerinden sıçrar.

"Güzel bir sikin var."

"Biliyorum. Bunu çok söylerler." Nefes nefese konuşuyor.

"Oh, öyle mi?" Kiyoomi tek kaşını kaldırdı. Duydukları karşısında biraz sinirlenir ve biraz da kıskanır. Parmaklarıyla makas hareketleri yapmaya başlar.

"Başka ne söylerler?"

Atsumu acı ve zevkle inlerken kıkırdar.

"Ayrıca güzel bir kıçım olduğunu da söylerler nghhh Omi."

Kiyoomi hızını ve parmaklarının derinliğini arttırır, ona dokunan başka birinin düşüncesini kıskanır. Atsumu her vuruşla senkronize bir şekilde inler.

Atsumu'nun sikini eline alır ve onunla da oynamaya başlar başlar. Bir süre yukarı aşağı pompalar, tam Atsumu'nun boşalacağını hissettiğinde, baş parmağıyla ucu kapatıp ve her şeyi durdurur.

"Omiiih. Siktir ya. Çok yakındım"

"Diz çök."

Atsumu kendisine söyleneni yapar ve Kiyoomi'nin önünde diz çöker. Kiyoomi boxerını çıkarıyor.

"Em."

"Merhaba."

Atsumu aletini alır ve dilini ucunda gezdirmeye başlar. Kiyoomi gözlerini kısarak ve aşağı bakar. Atsumu sinsice gülümseyerek onunla eğlenmeye devam eder. Dilini baştan aşağı gezdirip sonunda ucunu emmeye başlıyor.

Bir süre eğlendikten sonra tamamen ağzına alır ve ileri geri emmeye başlar. Elleriyle Kiyoomi'nin bacaklarını tutuyor. Poposunu avuçlarının içinde sıktığında ve Kiyoomi'den ürkütücü bir bakış gelir.

"Bakıyorum sesin kesildi?"

"İstwersen kwnuşıbilirwm."

Kiyoomi inler, konuşmaya çalışırken yanlışlıkla ısırdığı için omuzlarını itmeye çalışır. Ancak Atsumu'nun durmaya hiç niyeti yoktur ve hızını artırmaya devam eder, daha da iştahlı emer.

"Şeytansın Tsumu, siktir, hah."

Atsumu, doruğa ulaşana kadar emmeye devam eder. Kiyoomi yanlışlıkla ağzına boşalır ve özür diler ama Atsumu her damlasını yutar.

"İğrenç."

"Yoo!"

"Uzan bakalım yatağa."

"Sırt üstü mü, yüz üstü mü?" Göz kırpıyor.

Kiyoomi, onun seksi ve aptal tavrına gülmeden edemezken onu karnının üstüne yatırır.

"Davranışlarına dikkat et."

"Haklısın daddy."

"İğrençleşme lütfen."

"Peki, master."

Kiyoomi başını sağa sola sallar. Atsumu'nun aşağılayıcı tavırlara pek ilgisi olmasa bile, itaatkar olmayı ve partnerinden sert tavırlar almayı sever. Bu demek oluyor ki, gelecekte dominant-submissive seks yapabilir. Sağlıklı olduğunda.

Atsumu'yu dizlerinin üzerinde, kafası yatakta ve belinden bastırıp kıçını açığa çıkarmış bir halde yatırır. Kiyoomi elleriyle poposunu iki yana ayırıp ve deliğin büyüyüp küçülmesini izliyor. Sol poposuna bir öpücük kondurur ve dilini soldan sağa doğru hareket ettirir ve sonunda deliğin üzerinde durur. Sağdan sola yalayıp, diliyle daireler çiziyor.

"Bir de bana iğrenç diyorsun Omi, şimdi yaptığına bak."

Atsumu kıvranır ve ara sıra bacaklarını kapatmaya çalışır ama ne zaman yapsa Kiyoomi kıçına bir şaplak atar. Sonunda Kiyoomi, bacaklarını iki yanında sıkıca tutarak işine devam eder.

"Siktir. Çok iyi. Nngh Omi. Dur, orası hiç iyi değil, siktir."

Kiyoomi dilini içeri sokmaya çalışır ama Atsumu direnemez ve ileri doğru atar kendini. Kiyoomi bu duruma biraz üzülür ve biraz da sinirlenir.

"Neden kıpırdamadan duramıyorsun? Seni bağlamam mı gerekiyor?"

"Hasta olduğumun farkındasın değil mi Omi? Bana kötü davranma, kalbimi kırıyorsun."

"Biraz daha yapmama izin ver. Olur mu bebeğim?"

"Hıhm."

Kiyoomi kaldığı yerden devam eder, Atsumu'yu aynı konuma getirir ve dilini derinlere iter. Tam anlamıyla diliyle sikiyordur. Alttan, elini penisine uzatıp ve ucunu spermiyle ovuşturur.

Dilini içinden çıkarıp deliğini yalar, daha sonra yukarıdan aşağıya, hayalarına doğru dilini sertçe bastırır ve tekrar yukarı çıkıp deliğiyle ilgiilenir. Atsumu daha fazla dayanamayacağını düşünür. İnlemeleri ikisinin de kulaklarını doldururken, bacakları titremeye başlar. Kiyoomi marifetli dilinin hızını arttırır. Sonunda Atsumu'nun bacakları pes eder ve yatağa düşer.

"Omwi. Hhah bayılcam."

Kiyoomi, Atsumu'nun bacaklarından omuzlarına doğru öpücükler yağdırır.

"Devam edebilir miyim?"

"Hayır, sikini istiyorum. İçimde, en derinlerde."

Bu sefer onu sırtüstü yatırır ve çoktan darmadağın olmuş sevgilisine hayranlıkla bakar.

"Nefes kesicisin."

"SİK ARTIK BENİ YOKSA BEN SENİ SİKİCEM."

Kiyoomi kıkırdar ve pozisyonlarını hazırlar. Kendi penisini kayganlaştırıcıyla pompalayıp başıyla deliğini ovmaya başlar. İçine itmeye başlar başlamaz Atsumu acı içinde başını geriye atar.

"Hala çok dar."

"Nghh dur. Acıtıyor."

"Sakin ol. Merak etme, sen alışana kadar bekliyoruz."

Kiyoomi üzerine doğru gelip ve gözlerinin içine bakar. Alnını terden kaplamış saçlarını parmaklarıyla geriye doğru tarar. Yanaklarını okşayıp rahatlatıcı sözler fısıldar. Gözyaşlarına hakim olmakta zorlanan Atsumu dudaklarını büzerek ona sevgiyle bakar. Başını onaylarcasına sallayarak ona güvendiğini gösterir.

"Omi, hareket edebilirsin."

"Tamam bebeğim."

"Yavaşça."

Kiyoomi yavaşça ileri geri gitmeye başlar. Mümkün olduğu kadar az acıya neden olmaya çalışır. Atsumu'nun ellerini alır ve parmaklarını birbirine kenetler. Hızını biraz daha artırır ve hızı arttıkça odada yankılanan inlemeler de artar orantılı olarak.

"Söyle bakalım Atsumu, insanlar sikini ve kıçını seviyor. Ha?"

"Tapıyorlar aslında nghhh."

"Öyle demek, peki seni daha önce bu kadar iyi becerdiler mi?"

Canavar moduna giren Kiyoomi, Atsumu'nun belini tutmaya başlar. Vücutları birbirine değdiğinde çıkan sesler, inlemelerle uyum içindedir.

"Hayır. Nghh. Belki sen çok iyisin. Hnghha hah. Belki de ilk defa bu kadar hahah aşık oldum ve zevk ikiye katlandı. Siktir."

Kiyoomi duydukları karşısında şoka girdiği kadar mutlu da olur. Tabii bu onun hızını olumsuz etkilemez. Penisini komple çıkarıp birden içeri girer ve aynı anda Atsumu yüksek sesle çığlık atar. Prostatına vurmayı başardı. Hazır bulmuşken, sınırına kadar rahatsız eder.

"Omi. Omi, bu sikik şey ne ahhnnh nghaa lütfen lütfen."

"Lütfen ne? Ha? Ah. Bu ilk mi? Daha önce hiç prostat orgazmı yaşamadın mı yoksa?"

"Hiç hhnna böyle hissetmediğimi biliyorum, hah."

"Oha. Hahh, siktir."

"Boşalmak üzereyim gibi hissediyorum. Ya da işemek üze-hnahhh. Kahretsin hhah."

"İçinde ne varsa boşalt, utanma sakın."

Gözyaşları sel, yanakları kıpkırmızı olmuş, zevkten çıldırmak üzere olan Atsumu, kocaman gözlerle sevgilisinin gözlerinin içine bakar. Kiyoomi şehvet ve hayranlıkla ona bakar, gözlerini ondan hiç ayırmadan derinlere girmeye, onu bağırtmaya devam eder.

Atsumu son çığlıklarındayken, Kiyoomi'nin gözleri hâlâ onun üzerinde, yarattığı tabloya hayran kalır. Aynı anda doruklarına ulaşırlar ve birlikte boşalırlar. Atsumu belki biraz işemiş de olabilir. Kiyoomi bunu fark eder ve kıkırdar.

"O kadar mı zevk aldın?"

"Kes sesini." Koluyla yüzünü kapatıyor.

"Utanma dedim sana." Kolunu yüzünden çekip yüzünün her yerine bir sürü öpücük kondurur.

Kiyoomi, Atsumu'nun göğsünde uzanmış, nefesleri farkında olmadan uyum içinde.

"Nefes alabiliyorum!" Atsumu mutlu bir şekilde cıvıldar.

Kiyoomi tatlı tatlı gülümser ve yanağına kocaman bir öpücük bırakır.

"Kıçına ve sikine laf yok. Ama ben uyluklarına hastayım. Hastasın diye susuyorum haberin olsun beni bir daha böyle kızdırırsan işler değişir."

"Yaaaa, kıskandın mıı Omii çok tatlısınnnhhhhah."

Kiyoomi hâlâ içeride olduğu için kıpırdanıyor.

"Siktir, tamam dur- dursanamghh." Atsumu inler ve çaresizce özür diler.

"Atsumu." Etrafına ve kendilerine bakıyor. "Her şeyi yakıp atmalıyız."

Continue Reading

You'll Also Like

23.4K 3.2K 62
Hep aynı yıldıza bakarsan yolunu asla kaybetmezsin...
180K 18.4K 31
Ülkesine dönen delta ve kendi halinde takılan sessiz bir omega bir gece birlikte olur.
35.3K 2.1K 40
Komşunuz Barış Alper Yılmaz olursa ne mi olur?
96.9K 11.4K 50
Jungkook, erzağının bitmesiyle kendine yiyecek birşeyler ararken, Taehyung'un liderlik yaptığı bir küçük bir şehirle karşılaşır. Jungkook, açlığını d...