Ez sokkal több mint barátság

By yeahitsreni

188K 4.3K 1.3K

Skylar egy hétköznapi lány akinek szinte mindene megvan. Barátok, szerető család. Legjobb barát akivel kiskor... More

prológus
Szereplők
1.
2.
3.
4.
Új szereplő
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.
16.
17.
18.
19.
20.
21.
22.
24.
25.
26.
27.

23.

4.1K 92 39
By yeahitsreni

Ace szemszöge:

Mikor kiléptem a korteremből elgondolkodtam. Lehet nem olyan jó ötlet elmenni a buliba Sky nélkül. Nem érezném jól magam nélküle. Ha jobban viszakozok akkor megbántom és megharagszik rám, azt pedig nem szeretném. Szóval inkább elmegyek és megpróbálom jól érezni magam a barátaimmal, meg persze a csapattal. Csapatkapitány vagyok, ott a helyem a focista bulikon.

Kiérek a korház épületéből, amit megjegyzek: nem szívesen hagyok el Sky nélkül. De azt mondta menjek. Beszállok a kocsiba és elindulok. Az egyik csapattársamnál lesz megtartva a buli. Ameddig Sky nem volt ébren, addig elmentem a meccsre. Nem szívesen hagytam a korházban, de Zion nem engedte, hogy bent maradjak. Azt mondta ez az év egyik legnagyobb meccse és a csapatkapitányra szükség van mindenképpen. Vagy egy órát könyörögtem neki azért, hogy a barátnőm mellett maradjak míg fel nem ébred. De hajthatatlan volt, kiállt az érv mellett miszerint, ő jól lesz addig míg mi lezavarjuk a meccset és majd jöhetek vissza hozzá. Mint kiderült még fel sem ébredt egyszer sem azóta. Tiszta ideg voltam végig a meccs alatt, de sikerült felülkerekednem az aggodalmamon. Ott voltak a barátaink és a csapattársaim akik bíztattak, hogy nem lesz semmi baj. Így belegondolva lehet egy kicsit túlaggódtam a dolgot. Tényleg nem lett semmilyen nagyobb baja, nincs életveszélyben. De mégis halálra rémültem amikor egyszer csak lebuckázott azon a rohadt lépcsőn. Nem szabadott volna futkároznunk, főleg nem egy lépcső közelében. Ha bármi súlyos történik vele...Én...Nem is tudom mit tennék. Olyan zavaros és nehéz abban a pillanatban minden. Amikor megtörténik a baj, akkor csak lefagysz és nem tudod felfogni mi történik. Az idő lelassul, szinte már megáll. Amikor meg bekövetkezik megáll egy pillanatra, majd megy minden a saját sebességében tovább, de te a jeges dermedtségtől még mindig mozdulni sem tudsz. Nem jut el az agyadig az információ, miszerint már bekövetkezett a baj, amitől később még lassabb lesz az idő. Egészen a megoldásig, ami bekövetkezik vagy nem. Ekkor pedig úgy érzed szétszakadsz a fájdalomtól, De ki kell tartanod, hogy a következő ilyen dolog ne ismétlődjön meg. Szóval ha valami komolyabb történt volna, akkor én egy üres test lennék fájdalommal és lélek nélkül. Mert én ezt a lányt annyira szeretem, hogy az már fáj.

Itt parkolok a ház előtt amiben most tombol a hangos zene. Kiszállok a kocsimból, bezárom és befelé veszem az irányt. Az udvaron vannak többen is akik piros poharakból isszák a piát. Igazából most jól esne egy ital, ezért mikor beérek a konyha felé megyek rutinosan. Sok bulit szokott tartani Josh, amiket szinte mindegyiken jelen szoktam lenni. Egy újabb előny ha csapatkapitány vagy. Talán ezért pályáznak ennyien a helyemre, sok az előny ha csapatkapitány vagy. Bármelyik sportban, de főleg a fociban.

A konyhában egy csomóan vannak, mindenki kezében egy piros pohár vagy egy sörösdoboz. Odamegyek a pulthoz, hogy töltsek magamnak egy kis vodka narancsot, de valaki az arcomba nyom egy poharat.

-Tessék! -nyomja a kezembe Asher a poharat. Szemöldök ráncolva fordulok felé.

-Kösz, de én is tudok tölteni. -tolom el a felém nyújtott kezét.

-Figyelj! Bocsi a húgom viselkedéséért, én szégyenlem magam érte. Sokszor csinálja ezt, hogy rámászik foglalt pasikra. Most pedig téged szemelt ki áldozatul. -nevet fel, de szinte alig hallom a dübörgő zenétől.

-Hát elég idegesítő szokás, főleg ha a barátnőd egy hétig szóba sem áll veled utána. Persze, én az új áldozat. -nevetek fel keserűen. -Szerintem én most megyek a többiekhez. Bocsi, de nem vagyok kíváncsi a hülyeségeitekre. Csak annyit kérek, hogy hagyjatok békén engem és a barátnőmet is. -rázom meg a fejem, megfordulnék, hogy kifele vegyem az irányt, de megállít.

-Várj! A piád itt hagytad. -veszi fel amit az imént még kitöltöttem magamnak. El is felejtettem, hogy azért jöttem.

-Kösz. -veszem el, majd biccentek és távozom a helyiségből.

A piámat kortyolgatva megyek oda a haverjaimhoz. Úgy tűnik ők már nem most itták ki az első poharukat. Valamin nagyon szórakozhatnak, mert nagy a nevetés vihogás. Az egyikük pont felállni készül és olyan nagy lendülettel fordul meg, hogy szinte fellök. Az egész pohár pia rám borul, ezzel eláztatva a felsőmet. Fasza! Most valahogy száríthatom meg.

-Uh bocs hav... Ace? Azt hittük nem is jössz. -nézett rám nagy szemekkel pislogva Andrew.

-Hát igen. Úgy volt, hogy bent maradok nála a korházban, de ő tudod milyen makacs. Addig nyaggatott amíg be nem adtam a derekam és eljöttem. -sóhajtottam. -De már jól indul a buli, már le is öntöttek. -nézek rá szúrós szemekkel.

-Bocs haver, nem láttalak. -veregeti meg a vállamat, majd gondolom tovább indul a konyhába.

Beleiszok a poharamba, de abban a pillanatban kicsit nyomottabbnak érzem magam. Mintha mosódna össze a kép előttem. Úgy döntök megkeresem a mosdót. Mikor megtalálom bemegyek és egy smároló párocskát arrébb hesegetek a mosdókagylótól. Megmosom az arcom, majd belenézek a tükörbe. Kicsit jobb, de az a nyomott érzés még mindig benne van a fejemben. Leveszem a pólóm azt követően pedig elkezdem kimosni azt. Hallom ahogy nyílik az ajtó, de nem különösebben foglalkozom ezzel. Miközben csavarom ki a vizes anyagot megérzek egy vékony kezet a felkaromon és a vállamon végigsimítani.

-Szia. -suttogta egy hang a fülembe. Megfordultam, de homályos volt a kép, tehát pislogtam egy párat. Nem hittem a szememnek. Sky állt előttem egy csillogós rózsaszín ruhában. Kicsit fura volt mivel kicsit még mindig homályos volt, ezért is pislogtam sűrűn, még a hangja sem hasonlított.

-Te hogy kerülsz ide? -néztem rá furcsán.

-Hát együtt jöttünk baba nem emlékszel? Éppen szobát kerestem nekünk, gyere! -kezdett el kihúzni a folyosóra.

A zene még mindig hangosan dübörgött, de nem foglalkozva a kesze-kusza gondolatokkal, mentem a barátnőm után. Egészen egy ajtóig húzott, ahova be is nyitott. Egy nagy franciaágy volt a szoba közepén, egy átlagos hálószoba.

-De mié...-kérdeztem volna meg, hogy miért jöttünk mi szobára egy buli közepén, de nem hagyta befejezni. Egy csókkal elhallgattatott. Éreztem a vodka-narancs ízét a száján és visszacsókoltam. Egyre csak hátrált és hátrál az ágy felé, én pedig csak követtem. Lekerült szinte már az összes ruha mindkettőnkről. Az alsóm még rajtam van, de az a nyomó érzés a fejemben nem akar múlni és még egyre intenzívebb is. Már venné le rólam az utolsó ruhadarabot, amikor is megállítom.

-Várj! Valami nem oké... -rázom meg a fejem zavarosan.

-Mi? -néz rám az alattam fekvő lány felhúzott szemöldökkel. Jobban megnézem, az előbb még nem barna haja volt? Megrázom a fejem és pislogok, de megszédülök.

-Asszem nem vagyok jól... -motyogom kábán.

Mi a fasz van velem? Olyan fura érzés van a fejemben, és a gondolataim is valami elképesztően kuszák. Mintha nem is tudnám hol vagyok és egyáltalán kicsoda. Hirtelen lecsukom a szememet, elsötétedett minden...

yeahitsreni

(っ'-')╮=͟͟͞͞💌

Continue Reading

You'll Also Like

30.2K 1K 57
Ez a történet trágár szavakat és 18+ jeleneteket tartalmaz valamint erőszakot. ‼️‼️🔞🔞Csak saját felelősségre olvasd! Jó szórakozást!🔞🔞❤️
92.9K 4.8K 57
Avery Myers nyomozói családban nőtt fel, a felmenői mind kémek és nyomozók voltak. Jelenleg az apjáé az egyik legnagyobb nyomozói vállalat a világon...
40.2K 2.4K 42
Minden lány kislány kora óta arról álmodik, hogy majd jön a szőke herceg akivel szerelmesek lesznek. Ezt követi a házasság és az örökké tartó boldogs...
59.8K 2.3K 24
Szerelem első hallásra és látásra? Nehéz a szerelem, ezt mindenki tudja. Két különböző ember, egy operában? Hát mi ez ha nem, egy romantikus szerelem...