Patience | L.N.

By ThatsNicol

12.9K 484 43

On sa nebál rozprávať o psychických problémoch a tabuizovaných témach. Vedel aké veľmi dôležité je psychické... More

Prologue
uno
due
tre
quattro
cinque
sei
sette
otto
nove
dieci
undici
dodici
tredici
quattordici
quindici
sedici
diciassette
diciotto
venti
ventuno

diciannove

489 21 1
By ThatsNicol

livlarsson posted to her Instagram story:

"najdôležitejšie je milovať, byť milovaná, šťastná a vyrovnaná sama so sebou"

replies to the story:

↩︎carasvensson: už sa na teba teším! 🥺

↩︎landonorris: ❤️

---------------------------------

„Som v poriadku." tak znela veľmi krátka ale zato výstižná správa, ktorú Liv poslala svojmu staršiemu bratovi. Sľúbila mu, že ho bude informovať o každom jednom svojom kroku, ktorý v Abu Dhabi podnikne.

Abu Dhabi, jej vysnívaná destinácia. Vždy sa sem chcela pozrieť, no nikdy si nemyslela, že toto hlavné mesto Spojených arabských emirátov navštívi za takých okolností, za akých sa v ňom ocitla.

Ťahajúc za sebou malý kufor sa rozhliadala po relatívne vyľudnenej letiskovej hale. Hľadala náznak niečoho známeho, niekoho známeho.

„Konečne!" do uší sa jej dostal hlas poznačený silným londýnskym prízvukom „Odkedy Olivia Larssonová niekde mešká?"

Cara s rukami prekríženými na hrudi si premeriavala svoju najlepšiu kamarátku: „Trčím tu už minimálne pol hodinu." na tvári sa jej začal črtať drzácky úškrn.

Liv ju namiesto odpovede pevne objala. Hoci boli od seba bezmála týždeň, obom to prišlo ako celá večnosť. Predsa len spolu vyrastali, bok po boku od útleho detstva.

„Som na teba hrdá!" Cara jej dlaňami prechádzala po vlasoch „Veľmi hrdá! Zato ako bojuješ, ako si sa ku všetkému postavila a hlavne zato, že si tu." šepkala jej do ucha.

Oliviu zaštípali v očiach slzy. Slová patriace jej kamarátke ju dojali.

„Prestaň ty krávka lebo sa rozplačem!" uchechtla sa Liv.

„Ja už plačem!" so smiechom sa priznala Cara utierajúc si dlaňou zaslzené oči „No poď! Na parkovisku nás čaká auto. Max zabáva Landa, zatiaľ čo ja som akože na nákupoch." pri slove nákupy znázornila vo vzduchu úvodzovky „Išli sa pozerať na záverečný tréning formuly 2 a my pôjdeme za nimi."

Max netrpezlivo sledoval jedným očkom displej svojho telefónu hypnotizujúc ho. Čakal na správu od svojej priateľky. Správu alebo telefonát. Hocičo, čím by mu dala najavo, že Olivia v poriadku dorazila do Arabských emirátov. Nervy mu viseli na vlásku. Dúfal, že všetko klapne tak ako si to s Carou naplánovali.

📍 United Arab Emirates

⚫️⚪️

⚪️⚫️

❤️ Liked by f1wags, f1fantown and 5829 others

ln4news Lando, Max Fewtrell a Olivia Larsson dnes na tréningoch formuly 2 🏎🏁

show all 361 comments

f1wags tak chodia spolu alebo nie? 🙄

💬 ln4news a nie je to jedno? 🤦🏻‍♀️ Lando vyzerá byť šťastný a spokojný a to je všetko na čom záleží. 

fewtrellfans kde nechali Caru? 🤔

---------------------------------

„Vysvetlíš mi," začal Lando odvracajúc svoj pohľad z trate smerujúc ho na Maxa „načo sme sa išli pozerať na tretí tréning, keď viac čumíš do toho telefónu ako dávaš pozor nato, čo sa deje?"

Nemal nič proti tomu tráviť ešte aj svoj voľný čas na trati, bol to predsa len jeho druhý domov, no vzhľadom nato, že ho čakali posledné preteky v sezóne by sa omnoho radšej pripravoval a koncentroval. Max mal však odlišné plány.

„Vôbec nie!" bránil sa „Mám dokonalý prehľad." dodal mávnutím ruky.

„Tak mi povedz, kto je zatiaľ najrýchlejší." vyzval ho s úškrnom na perách Lando. Rýpanie do Maxa si vždy nadmieru užíval. Nečakal však, že Maxova odpoveď bude správna.

„Oscar Piastri," vydýchol „s časom jedna minúta a tridsaťšesť sekúnd."

„Ako?" Lando naprázdno otváral a zatváral ústa. Dal by ruku do ohňa zato, že Max venoval dianiu na trati minimum zo svojej pozornosti.

„Dávam pozor!" Max pokrčil ramenami upriamujúc svoj pohľad opäť na displej elektronického zariadenia, ktoré mal položené na stehnách.

„Konečne!" pomyslel si otvárajúc správu od svojej priateľky.

„Vieš čo? Rozmyslel som si to. Nezájdeme do McLaren hospitality?" navrhol mu.

Lando na neho nechápajúc zízal, no skôr akoby mohol zo seba čokoľvek dostať Max pokračoval: „Zabudol som si u teba v jazdeckej šatni bundu a vážne si ju chcem dnes na večernú kvalifikáciu obliecť."

Mladý Brit nadvihol obočie: „Šibe ti? Nemôžeš si ju proste zobrať tesne pred kvalifikáciou? Nemám so sebou ani svoju identifikačnú kartu."

„No tak!" Max ho buchol do ramena „Si Lando Norris! Chceš mi tvrdiť, že si v McLarene nespoznajú svojho jazdca?" nástojil na svojom.

Lando rezignujúc dvihol ruky do vzduchu: „Občas nechápem prečo sa spolu kamarátime." s pretočením očí sa postavil z tribúny kráčajúc smerom k Paddocku.

„S Maxom by sme si zaslúžili normálne nejakú cenu." nahlas uvažovala Cara prechádzajúc uličkami Paddocku.

„To určite!" pritakala jej Charlotte Seftonová, Landova tlačová korešpondentka, ktorá ich vyzdvihla pred bránami berúc ich do Landovej jazdeckej miestnosti „A ja si zaslúžim nejaké ocenenie tiež, zato, že som sa z Vás ešte nezbláznila." vydýchla si. Občas si prišla ako óperka, ktorá sa po najnovšom nestará len o Landa ale i jeho priateľku a kamarátov.

„Ale no tak Char," familiárne ju oslovila Cara objímajúc ju „veď my ťa za to všetko zbožňujeme." ubezpečila ju. Pravdou bolo, že Landovi istým spôsobom Charlotte závidela. Bolo to absolútne slniečko pohybujúce sa v tíme McLaren.

Liv ich v tichosti nasledovala. Trvalo jej o čosi viac adaptovať sa na nové prostredie.

„Hlavne tu buďte potichu lebo sa prezradíte skôr akoby ste chceli." upozornila ich odomkýnajúc dvere vedúce do Landovej miestnosti.

„Ostane tu sama!" automaticky zo seba vyhŕkla Cara pokračujúc o čosi pomalšie „Ja počkám na Maxa vonku. Chceme aby z toho mal Lando totálny šok!"

„Aby to moje dieťa bolo vôbec schopné štartovať večer v kvalifikácií." Charlotte sa pozrela do stropu akoby sa prihovárala vyššej moci.

„Neboj!" Cara mávla ruku opúšťajúc malé priestory slúžiace k Landovej príprave.

Olivia ostala sama. S povzdychom si sadla na masážny stôl rozhliadajúc sa vôkol seba. Miestnosť nebola veľká, no bola postačujúca. Mala všetko, čoby Lando k svojej príprave mohol potrebovať. Cez masážny stôl, na ktorom sedela až po prístroje slúžiace na trénovanie reflexov. Ticho, ktoré v miestnosti panovalo ukončil pre ňu tak známy hlas, spôsobujúci v jej žalúdku rozlet tisícky motýlích krídel.

„Nechápem prečo si po tú sprostú bundu," dvere na miestnosti sa roztvorili púšťajúc tak mladého McLaren jazdca dnu. V momente ako sa jeho oči stretli s tými patriacimi jeho priateľke sa zarazil „nemôžeš ísť sám." dokončil šepkajúc slová, ktoré patrili Maxovi.

Dvere na miestnosti sa opäť zatvorili, nechávajúc ich dvoch o samote.

„Livi," vydýchol pristupujúc k nej bližšie. Olivia sa postavila kráčajúc mu naproti. „čo tu robíš?" spýtal sa v momente ako sa ocitli tvarou v tvár. Prstami jej prešiel po líci. Musel sa jej dotknúť. Jednoducho musel! Neveril, že postavu, ktorú pred sebou videl bola skutočná. Myslel si, že má z toľkého tepla a nedostatku vody halucinácie. Že si z neho jeho vlastná myseľ robí srandu.

Liv mu však neodpovedala. Namiesto toho si ho pritiahla za lem od mikiny k sebe bližšie. Očami mu prechádzala po tvári až sa zastavila pri jeho perách bozkávajúc ich. Prstami mu vošla do nezbedných kučierok čím bozk viac prehĺbila. Chýbal jej. Jeho bozky, dotyky, všetka láska, ktorú jej dával.

„Chýbal si mi." sťažka prehovorila pomedzi bozky, ktoré si vymieňali.

Landove dlane putovali po jej chrbte zastavujúc sa na jej útlych bokoch.

„Tak veľmi si mi chýbal." zašepkala pokladajúc si hlavu na jeho rameno „Prepáč mi," začala snažiac sa udržať si čo najpevnejší hlas „odpusť mi všetko to trápenie, ktoré si si kvôli mne musel v posledných týždňoch prežiť. Vďačím Bohu za tvoju trpezlivosť a vytrvalosť, zato, že si to so mnou nevzdal, že si to nevzdal s nami. Že v momentoch kedy bolo treba bojovať a ja som nevládala si bojoval za nás oboch." hlas ju však predsa len zradil, plne ho ovládli všetky emócie, ktoré lomcovali jej telom.

Lando ju bez slova pozorne počúval. Stále bol zaskočený, no jej slová ho upokojovali. Spôsobovali mu vnútorný pokoj, hrejúc ho pri srdci. Cítil, že všetko to úsilie stálo zato. Možno nemali úplne vyhraté, no videl tie malé krôčiky, ktoré Liv každým dňom robila. A to, že dnes bola tu, v jeho jazdeckej miestnosti, po jeho boku, nebol malý krôčik. Bol to veľký krok vyžadujúci si značnú dávku odvahy.

Olivia sa od neho odtiahla. Vyhľadala jeho čokoládové oči, ten nevinný psí kukuč, ktorým si ju získal.

„Ľúbim ťa Lando!" zašepkala tak aby tieto intímne slová prameniace z hĺbky jej duše počul len ten, ktorému boli určené. Lando Norris, ktorý si ju svojimi činmi a správaním podmanil, ten, ktorý sa stal vlastníkom jej srdca. 

maxfewtrell posted to his Instagram story:

tagged: landonorris, mclaren

"lets fokin goooo, posledná kvalifikácia sezóny 2021 🔥"

responding to this story is unable

---------------------------------

📍F1 Abu Dhabi Grand Prix, Yas Marina

❤️ Liked by maxverstappen1, landonorris_brasil, lnfans and 134976 others

landonorris P3!!! Tak toto som nečakal. Čo do pekla to bolo za kolo?! Skvelá pozícia a výhľad na zajtrajšie preteky. Rovnaký výsledok aj zajtra v závodoch, pls.

show all 7989 comments

mclaren P3! 🏆🏆🏆 poďme šampión

ln4news úžasné kolo Lando! ❤️

 ---------------------------------

Ahojte a pekný večer! ❤️

Dnes som Vám dopriala takú oddychovú časť a pošťuchla som Liv aby konečne Landovi naplno otvorila svoje srdce. 🙈 Už bolo na čase keďže sa nám blíži záver. 😅

Dúfam, že sa Vám dnešná časť páčila a stretneme sa spoločne pri jej pokračovaní! ☺️☺️

Continue Reading

You'll Also Like

8K 58 61
213K 3.2K 17
Sex sex. Láska !? Celý príbeh sa odohráva o jednom chalanovi, ktorý nemá šťastie v láske a myslí si, že je iba panáčik na sex. Ale uvidíme, či sa to...
1.7K 73 16
Draco sa už celé týždne snaží, aby dohnal známky. Vôbec mu to ale nevychádza. Má strašne veľa Metlobalových tréningov a nemá čas na učenie alebo spra...
48.7K 1.7K 55
Sebastian Leclerc Láska k môjmu závodnému autu bola vždy silná. Okrem rodiny to bolo jediné čo som miloval. Nebezpečie, ktoré z tohto stroja vyžaruj...