Patience | L.N.

By ThatsNicol

12.9K 484 43

On sa nebál rozprávať o psychických problémoch a tabuizovaných témach. Vedel aké veľmi dôležité je psychické... More

Prologue
uno
due
tre
quattro
cinque
sei
sette
otto
nove
dieci
undici
dodici
quattordici
quindici
sedici
diciassette
diciotto
diciannove
venti
ventuno

tredici

529 24 1
By ThatsNicol

Olivia prechádzajúc univerzitnými chodbami na sebe pociťovala pohľady okolo idúcich. Prišlo jej akoby si všetci o nej šepkali. A ak nie to, minimálne po nej všetci zazerali. Predovšetkým sa jednalo teda o ženskú časť. Snažila sa ignorovať ich. Hlavou dvihnutou vysoko hore pokračovala vo svojej chôdzi. Mierila na prednášku z Etiky médií a informácií.

„Všetko najlepšie k narodeninám!" okolo krku sa jej hodila Cara pištiac pri tom ako malé dievča. Ak sa doteraz na Oliviu neupierali všetky oči tak po tomto Carinom výstupe už definitívne áno.

V kalendári sa črtal piatok, devätnásteho Novembra dvetisíc dvadsať jedna. Tento dátum symbolizoval len jedno, dvadsať rokov naspäť sa o deviatej hodine rannej narodila v jednej z londýnskych nemocníc teraz už dospelá Olivia Larsson.

„Ďakujem!" usmiala sa na svoju najlepšiu kamarátku „Ale nemusíš tak pišťať, už beztak na mňa dnes všetci čumia ako keby som mala dvojitú hlavu alebo čo."

Cara sa zarazila, pomaly pustila Oliviu zo svojho náručia odstupujúc od nej: „Ty si dnes ešte neotvorila internet však nie?" opatrne sa spýtala.

Olivia nadvihla obočie: „Absolútne netuším o čom rozprávaš." odvetila upriamujúc na ňu svoje veľké, hnedé oči.

„Sľúb mi ale, že nebudeš panikáriť." Cara odblokovala svoj telefón pripravená podať ho Liv „Sľúb mi to Liv." naliehala.

„Sľubujem! Daj sem ten telefón!" bola nedočkavá.

Cara vydychujúc všetok zadržiavaný vzduch z pľúc jej dala do rúk svoj telefón.

📍 Somewhere in London

❤️ Liked by ln4news, f1fantown, fewtrellfans and 480 others

f1wags Olivia Larrson, údajná priateľka Landa Norrisa bola videná v jednom z londýnskych podnikoch v spoločnosti svojej matky. Z tohto nám logicky vyplýva, že ju v Qatare po Landovom boku s najväčšou pravdepodobnosťou neuvidíme. Čo si o Liv myslíte vy? Dajte nám vedieť v komentároch! 🧐

show all 300 comments

landosgirl nemôžem si pomôcť ale príde mi strašne nesympatická, nehovoriac o jej hroznom vkuse na oblečenie 😖

f1fantown 🍿🍿🍿

nandolorris vôbec nie je pekná 🤢

---------------------------------

„Tak to si zo mňa robíš srandu." Liv doslova a do písmena padla na zadok sadajúc si na drevenú lavicu, ktorá bola pred prednáškovou aulou.

Očami prechádzala po texte pripnutom k jednému z mnohých príspevkov, ktoré svietili na Carinej instagramovej nástenke.

Cara si k nej kľakla pokladajúc jej svoje dlane na kolená: „Si v poriadku zlatko?"

„Ja, ja neviem." dych sa jej zrýchlil.

„Upokoj sa Olivia! Pomaly nádych, pomalý výdych. Pozri dýchaj so mnou." Cara sa snažila predísť tomu aby Olivia začala hyperventilovať.

„Chápeš, že som na tej fotke ja s mojou mamou zo včerajšieho večera? Prečo má niekto potrebu nás fotiť a dávať to na internet? Ja," hlas jej zlyhal. Mala natoľko vyschnuté v ústach, že ju zradil.

„Zlatko, niektoré tie dievčatá sú šialené." Cara sa ju snažila so všetkých síl upokojiť.

„Prečo ale?" Olivia nechápala.

„Pretože máš niečo, čo oni nemajú. Chodíš s Landom Norrisom." poslednú vetu zašepkala tak aby ju nikto okrem Liv nepočul.

„Ale to oni nevedia!" naliehala.

„Nevedia ale myslia si to. Hrajú sa na detektívov a myslia si, že to čo robia je normálne." Cara si povzdychla „Nebudeme si tým kaziť dnešný deň dobre? Máš narodeniny a my dve si to spoločne užijeme. Čo keby sme sa vykašľali na dnešnú školu a pôjdeme na dobrú kávu a raňajky? Potom pôjdeme nakupovať a neskôr do Wokingu za Maxom sledovať dnešné tréningy. Áno?" vymenovala jej jednu vec za druhou v snahe odpútať jej myseľ od všetkých tých fotiek na Instagrame.

Liv sa zmohla len na ľahké prikývnutie.

„Tak na tvoje zdravie!" Cara vydvihla do vzduchu šálku s kávou. Omnoho radšej by si pripila s pohárom vína, čo by prospelo nie len jej ale i Liv na nervy, no predsa len nebolo ešte ani len dvanásť hodín.

Liv si s ňou štrngla odpíjajúc si z jej obľúbeného matcha latte.

„Prečo mu ten telefón nedvihneš Olivia?" spýtala sa narážajúc na Livin neustále vyzváňajúci telefón.

„Lebo sa s ním nechcem teraz rozprávať." zahanbene priznala.

Cara si povzdychla prechádzajúc si rukou po tvári: „Vieš o tom, že on nemôže zato, že jeho fanúšičky sú, a teraz pardon za výraz, psychopatky?"

Liv prikývla: „Viem," uznala „len potrebujem trochu času pre seba."

„Bude sa o teba báť." Cara so správaním svojej najlepšej kamarátky ani omylom nesúhlasila, no vedela, že Liv je príliš tvrdohlavá nato aby zmenila svoj názor.

„Aspoň si vyskúša ako sa cítim, keď sa na neho pozerám v tom monoposte." hnedovláska pokrčila ramenami.

„Olívia!" okríkla ju Cara „Miešaš hrušky s jablkami preboha! Môžeš byť akademicky nadaná koľko chceš ale v bežnom živote a teda hlavne vo vzťahoch si tupá ako poleno." vynadala jej.

Do rúk vzala svoj telefón píšuc Landovi krátku sms správu o tom, že jeho priateľka žije len je hlúpa a ozve sa mu, keď nájde stratený rozum. Živo si ho vedela predstaviť ako pobehuje po Paddocku ako doráňané šteňa a na všetkých pozerá tými svojimi veľkými očiskami, nehovoriac o odutej spodnej pere.

„Možno ti chce len pogratulovať k narodeninám." zamrmlala potom ako odoslala správu.

„Večer mu zavolám." uistila ju.

Cara ju istým spôsobom chápala. Sama nevedela ako by sa zachovala keby o sebe čítala rôzne príspevky písané cudzími ľuďmi nehovoriac o fotografiách zachýtajúcich jej súkromie. Pravdepodobne by jej to bolo jedno, no v tomto boli s Liv rozdielne. Liv bohužiaľ až príliš dávala na mienku cudzích ľudí a preto sa o ňu a nie len o ňu ale i o krehký vzťah, ktorý mala s Landom občas bála.

carasvensson posted to her Instagram story:

tagged: livlarrson

"Moja narodeninová oslávenkyňa. 💘 Všetko najlepšie ty pizda!👸🏻"

 ---------------------------------

„Všetko najlepšie Liv!" privítal ju s úsmevom Max potom ako ju spoločne s Carou vysadil Sebastian pred Landovým domom vo Wokingu.

„Veľa šťastia, zdravia a lásky!" pridal sa Nicko s Connorom.

„Ďakujem chlapci, ste zlatí!" všetkých troch ich objala.

„Tebe sa čo stalo?" Max si pozorne premeral Caru, ktorá ako veľká voda vošla do obývačky.

„Mne?" pozrela sa na neho sadajúc si na gauč „Mne nič to len ona je hlúpa. Celý deň ignoruje Landa." prevrátila očami. Pomaly sa stmievalo a jej sa ešte stále nepodarilo presvedčiť Oliviu aby dvihla ten prekliaty mobil. Jediný čas kedy nezvonil bol ten, keď mal Lando tréning.

„Spomínajúc Landa," na Maxovej tvári sa zjavil ľahký úškrn „u neho v izbe ťa čaká menšie prekvapenie." dodal ukazujúc na schody vedúce na poschodie.

Olivia na malý moment zaváhala.

„Hádam nechceš aby som ťa tam odviedol. Druhé dvere napravo."

Liv prikývla poslúchajúc Maxove inštrukcie. Krok po kroku vystúpala schody otvárajúc dvere vedúce do Landovej izby.

Jeho izba bola na prví pohľad úplne obyčajná, typicky chlapčenská. Jediné, čím sa odlišovala boli jeho jazdecké helmy vyskladané na poličke.

Rukami si prekryla ústa. Jej oči sa zarývali do obrovskej kytice ruží, ktorá bola položená na Landovej posteli. Ruže, jej najobľúbenejšie. Pri kytici ležala malá biela kartička, ktorú Liv vzala do rúk.

„Všetko najlepšie kráska! Dúfam, že aspoň takto na diaľku som ti bol schopný vyčarovať na tvári tvoj nádherný úsmev. L.N."

Neváhala ani sekundu! Do rúk vzala svoj telefón vytáčajúc Landovo číslo. Chvíľku to zvonilo.

„Konečne! Zbláznila si sy Olivia Larssonová?" boli prvé slová, ktoré jej Lando venoval. 

livlarsson posted to her Instagram story: 

"loved❤️"

replies to the story: 

↩︎landonorris: ❤️

↩︎sebastianlarsson: nechceš mi náhodou niečo povedať Olivia?! 

↩︎mclarenfan4: tie sú určite od Landa! 🙈

---------------------------------

Ahojte! ❤️

V prvom rade Vám žienky prajem pekný MDŽ, dúfam, že ste si ho vychutnali a všetci Vás dnes poslúchali! 😏❤️

Dnešná časť je tak pol na pol, z polovice dráma, z polovice sladký Lando, ktorý teda ale v závere vypenil. Očividne mu Livino celodňové správanie liezlo na nervy. 🤔

Uvidíme ako si to holúbkovia vyriešia a čo pre nich osud ešte pripravil.

Dúfam, že sa Vám dnešná časť páčila a budete sa tešiť na pokračovanie. ☺️

Continue Reading

You'll Also Like

3.2K 99 30
7.9K 58 61
217K 5.8K 30
🔞 Warning: Môžu sa vyskytovať vulgarizmy alebo sexuálne či iné nevhodné scény. Čo sa stane,keď začne sedemnásť ročná Courtney s najväčším sukničkáro...
220K 14.8K 53
Píše sa rok 2022. Lucy a Nick sú manželia skoro 8 rokov. Ich deti rastú ako z vody - James má už 5 rokov a Alison 3 a pol roka. Doteraz bolo ich manž...