Patience | L.N.

De ThatsNicol

12.9K 484 43

On sa nebál rozprávať o psychických problémoch a tabuizovaných témach. Vedel aké veľmi dôležité je psychické... Mais

Prologue
uno
due
tre
quattro
cinque
sei
sette
otto
nove
dieci
undici
tredici
quattordici
quindici
sedici
diciassette
diciotto
diciannove
venti
ventuno

dodici

573 21 1
De ThatsNicol

nickthompson posted to his Instagram story: 

📍 Badgemore Park

"⛳️🏌🏻"

---------------------------------

„Prisahám, že toto je ešte nudnejší šport ako lukostreľba." Carine sťažnosti sa ozývali celou piatou jamkou.

„Aj pri tej lukostreľbe sme si užili viac zábavy." zamrmlala Liv dávajúc svojej najlepšej kamarátke za pravdu „Pamätáš ako si mierila na terč zavesený na strome a skoro si trafila Sebastiana do ramena?" so smiechom ju podpichla hnedovláska.

„Nemal zavadzať!" obhajovala sa.

„Skôr si myslím," Lando sa pomaly zakrádal poza chrbát svojej priateľky objímajúc ju okolo pása „že problém je skôr v tvojej muške."

Liv sa oprela o Landov hrudník. Vedela, že na celom greene sú sami a tak sa nebála prejavovať mu náklonnosti. O ich čerstvom vzťahu nevedel nikto mimo ich úzkeho kruhu známych a priateľov. Dokonca o ich vzťahu nevedel ani Seb, či jej rodičia. Predsa len bolo priskoro. Čím viac ľudí by o tom vedelo tým reálnejšie rozmery by ich vzťah naberal. Nato nebola Olivia pripravená.

„O muške by som pomlčala Norris. Nakoľko úderov, že si dal tú štvrtú jamku?" doberala si ho.

„Štvrtá jamka je zakázaná téma!" zavrčal Max, ktorý ako jediný ešte stále bojoval s golfovou loptičkou.

Do Landovho odletu na Qatar ostával jeden jediný deň, ktorí sa chlapci rozhodli stráviť na ich obľúbenom golfovom kurte nachádzajúcom sa kúsok od rušného Londýna. Okrem dievčat so sebou vzali i Connora s Nickom. Obaja však na rozdiel od Maxa s Landom hrať golf vedeli a tak boli vždy o niečo napred.

„Ja sa nato môžem," zaskučal Max potom ako i na posledný možný pokus netrafil piatu jamku. V návale frustrácie hodil golfovú palicu cez polovicu ihriska.

Cara k nemu pristúpila búchajúc ho po pleci: „Keby si triafal aspoň z polovice tak dobre ako hádžeš miláčik, tak už by sme boli niekde pri posledných jamkách."

Lando s Oliviou si ich prezreli skúmavým pohľadom: „Miláčik?" synchronizácia akou to povedali ich rozosmiala.

„Prezývka?" Cara pokrčila ramenami. Snažila sa celú situáciu zahrať do outu, na rozdiel od Maxa, ktorého prezrádzali zľahka zafarbené líca do rubínovo červenej.

„Vieš komu klam Svenssonová." odvrkla jej Olivia pokladajúc si ruky na Landove dlane, ktorými ju neustále objímal. McLaren jazdec ignorujúc babské podpichovanie venoval svojej priateľke pár nevinných bozkov na krk.

„Tebe Larssonová." cmukla na ňu Cara.

📍Badgemore Park

❤️ Liked by landonorris, livlarsson and 21071 others

maxfewtrell asi radšej ostanem pri tom pretekaní 🙄

📸 carasvensson

show all 731 comments 

landonorris radšej ostaň 🥲

fewtrellworld fešák 🥵😍

carasvensson aspoň máš peknú fotku 🤷🏻‍♀️

💬 livlarsson vy ste všetci tak podporujúci 🤣

---------------------------------

Nicko s Connorom, ktorí úspešne absolvovali väčšinu jamiek sa pripojili naspäť k štvorici.

„Pozdravte stream!"

Až teraz si Olivia povšimla Connorov telefón mieriaci na stále sa rozčuľujúceho Maxa. Pomaly odstúpila od Landa maskujúc svoj ťah tým, že sa potrebuje napiť minerálky, ktorá zhodou okolností bola odložená v golfovom vozíku parkujúcom v dostatočnej vzdialenosti od britského jazdca. Bolo jej jasné, že väčšina Landových fanúšikov sleduje i dianie okolo jeho kamarátov len aby im neunikol seba menší detail zo života jej priateľa. Nechcela ich zbytočne provokovať. Nebola pripravená na potencionálnu vlnu kritiky, ktorú by s istotou dostala keby sa prevalil na verejnosť jej vzťah s McLaren jazdcom. Už teraz si o sebe prečítala nie veľmi pekné a pozitívne komentáre a to bol jej vzťah s Landom len nepotvrdenou domnienkou riešiacou sa v posledných týždňoch vo formulových kruhoch.

„A okrem mantákov, ktorí sa hrajú na profesionálnych golfistov tu máme aj dievčatá." započula blízko seba Connorov hlas, ktorý ju vyrušil z premýšľania „Pozdrav Liv!" pristavil sa pri nej dávajúc pred ňu telefón, na ktorom bežal zapnutý stream.

„Ahojte!" letmo zamávala do kamery schovávajúc svoju tvár. Nikdy nebola na takéto zábavy v zmysle točení videí, či prezentovaní svojej osoby na internete. Nevidela v tom žiadny zmysel.

„Počúvajte ma vy dvaja," slova sa ujal Nicko, ktorý sa už viac nemohol pozerať na trápiaceho sa Maxa „čo keby sme išli na odpalisko? Predcvičíte si svoj švih." navrhol.

„Aj tak sa bude za chvíľu stmievať." skonštatoval Connor kontrolujúc čas na svojich náramkových hodinkách „Odpalisko je vysvietené, môžeme tam byť dokedy budete chcieť." podporil Nickov nápad.

Max vzdal svoj malý osobný súboj, ktorý viedol s jamkou číslo päť: „Poďme skôr než niečo seriózne prehodím cez celú túto plochu." prstom ukázal na upravený, zelený trávnik, ktorý ich dookola obklopoval.

„Poďme!" Landovi to bolo jedno. Golf nebral nijak seriózne chcel sa len zabaviť, tráviť čas so svojimi kamarátmi a priateľkou a možno sa trošku rozptýliť pred blížiacim sa záverom sezóny. Do konca ostávali tri posledné preteky a s Ferrari si pekne išli po krku v súboji o tretie miesto v pohári konštruktérov.

livlarsson posted to her close friends Instagram story:

"happy kiddo ❤️" 

replies to the story:

↩︎maxfewtrell: až tri pokusy mu trebalo nato aby vôbec tú loptičku odpálil, such a young talent isn't he? 🙃

----------------------------------

Landov McLaren odparkoval pred Oliviiným domom. Hučanie motora vystriedalo príjemné ticho, ktoré bolo po dnešnom hlučnom dni pre Liv ako balzam na dušu.

„Vieš, že môžeš ísť do Qataru so mnou." ozval sa Lando narúšajúc tak jej pokoj. Nechcelo sa mu od nej odísť, všetko medzi nimi bolo tak čerstvé a po jedinom po čom túžil bolo mať ju neustále vedľa seba. Nie byť vzdialený tisícky kilometrov od nej.

„Je to len víkend Lando." oponovala mu.

„Viem." uznal. Mala pravdu. Jeho pôvodným plánom bolo, že po Qatare sa presunie rovno do Saudskej Arábie a odtiaľ do Abu Dhabi, kde sa k nemu mali pripojiť jeho kamaráti a rodina na záver sezóny. Chcel si užiť trošku slniečka a pekného počasia, ktoré mu bohužiaľ Anglicko nebolo schopné ponúknuť. No to čo mu ponúkalo teraz bola Olivia a kvôli nej bol ochotný po Qatare letieť naspäť do britského kráľovstva. Mal v pláne priviesť si ju do Abu Dhabi o čom samozrejme mladá Angličanka ani len zďaleka netušila.

„Budeš mi chýbať." priznala klopiac svoj zrak k teniskám. Zdalo sa akoby boli tým najzaujímavejším v celom vesmíre. Pravdou len bolo, že sa hanbila otvorene priznať Landovi, že jej bude chýbať.

„Awww," na Landovej tvári sa rozlial zamilovaný úsmev „aj ty mne munchkin."

Chytil ju za ruku: „Poď ku mne!" Olivia preliezla zo sedadla spolujazdca bližšie k svojmu priateľovi sadajúc si do jeho lona.

„S Carou a Maxom budeme sledovať všetko cez tréningy, kvalifikáciu až po závod." informovala ho. „Dávaj si na seba pozor!" očami skúmala jeho tvár.

„Sľubujem, budem." ubezpečil ju spájajúc ich pery v jemný, sladký, rozlúčkový bozk. 

📍Badgemore Park

❤️ Liked by f1fanbase, nandolorris, langirls4 and 250 others

ln4news ⚠️ POZOR, POZOR ⚠️ čím viac sa zdá, že Lando a Olivia trávia spolu všetok voľný čas. Naposledy sa objavila na malý moment v Connorovom streame, ktorý prebiehal na golfovom ihrisku. V streame sa ukázal i Lando, či Max Fewtrell, rovnako ako i Cara Svenssonová, ktorá zdá sa je až v príliš úzkom kontakte s bývalým fomulovým jazdcom. Povráva sa, že Olivia trávila čas i v tureckom Paddocku. Čo si o tejto dvojici myslíte vy? Máme tu potencionálny, nový pár alebo je britský jazdec a miláčik väčšiny žien stále na trhu? 🤔

show all 137 comments

f1fantown čo takto ich nechať na pokoji? Lando je v prvom rade človek a nie nejaký tovar, žeby bol dostupný na trhu. 🤦🏻‍♀️

ln4fans vôbec sa k nemu nehodí 🙅🏼‍♀️

langirls4 😞😞😞

carasvensson mať vaše problémy a prezidentov plat k tomu ✌🏻

---------------------------------

Ahojte! ❤️

Dnes Vám prinášam takú trošku viac oddychovú časť. 😅 Lando a Liv sú síce spolu ale Olivia je na verejnosti veľmi ostražitá a pozorná. Okrem iného na nich číhajú Landové fanúšičky, ktoré sú stále na vážkach, či je ich miláčik zadaný alebo nie. Otázkou zostáva, ustojí Olivia ich nátlak alebo nie? 🤔

Dúfam, že sa Vám dnešná časť páčila a vidíme sa zas niekedy v dohľadnej dobe pri jej pokračovaní! ☺️☺️


Continue lendo

Você também vai gostar

8.8K 205 52
Ako krasokorčuliarka sa zamiluje do hokejistu
134K 10.3K 88
Harry: Čierna alebo biela? Louis: Biela Harry: Deň alebo noc? Louis: Noc Harry: Svetlo alebo tma? Louis: Tma Harry: Ty si? ...
12.9K 484 22
On sa nebál rozprávať o psychických problémoch a tabuizovaných témach. Vedel aké veľmi dôležité je psychické zdravie, kor v dnešnom uponáhľanom svete...