KARANLIKLAR ÜLKESİ

By sarenurkygsz

57 12 5

Farklı ve oldukça gizemli. Değişik davranışları olan, davranışlarıyla herkesi şaşkına uğratan, asi, normal o... More

1. BÖLÜM
2. BÖLÜM
3. BÖLÜM
4. BÖLÜM
5. BÖLÜM
6. BÖLÜM
7. BÖLÜM
8. BÖLÜM

GİRİŞ

11 4 2
By sarenurkygsz



"Sen uzağımda olsan bile, ben seni yüreğimde hissederim baba."

CUMA 07.03.2000

İki adam da aşağıda ki kızı izliyordu. Tekerlekli sandalyede oturan adam kızı gururla izlerken, ayakta duran adam korkuyordu. Korkusu bu kızın ileride çok tehlikeli olacağıydı. Şimdi kız çok küçüktü ve bu yaşta üstleneceği büyük yükler olması onu çok üzüyordu. O küçük kız büyüyünce hiç hayal etmediği biri olacaktı. Buna küçük kız da biliyor ve üzülüyordu.

Aşağıda, yanında ki oğlanla birlikte dövüşmeye çalışan küçük kız gittikçe zorlanıyordu. Çünkü canı yanıyor, yoruluyordu. Karşısında ki dövüş hocası ona küçükmüş gibi bakmıyordu ve çok katı davranıyordu. Yanında ki oğlan ise ondan daha da ustalaşmıştı. Onu böyle görünce çabalıyor, pes etmiyordu. Yukarıda ki adamların onu izlediğini biliyordu. Babasıydı ona dikkatlice bakan. Onu bu işe sokan, bu kadar güçlü olmasını sağlayan. Ama kızmıyordu babasına çünkü oda kabul etmişti bu işe girmeyi, güçlü olmayı. Ama bilmiyordu başta böyle zor olacağını düşünmemişti küçük kız. Bir an dalgınlığına gelip yere düştü. O an küçük kız endişeli gözlerle babasına baktı. Babası bu yanlışa çok kızmış ve sinirli bir şekilde kızına bakıp odadan çıkmıştı. Başında ki hocanın bağırmasıyla ayağa kalktı ve tekrar denemeye başladı.

İki adam odadan çıktıktan sonra yatak odasına geçtiler. Arkasında duran adamın kızına üzüldüğünü biliyordu ve buna çok sinirleniyordu. Sinirini ondan çıkarmak için yüzünü ona döndü.

" Ona çok suiistimal verdin. O artık annesini kızı değil! Benim kızım." dedi son kelimeyi bastırarak söyleyip. Daha sonra adama arkasını döndü ve duvarda asılan karısının büyük tablosuna baktı.

İki sene önce ölmüştü karısı. Onu çok seviyordu. Yıllar önce onu ilk görmesin de için de ki farklı hisle tutulmuştu ona. Ve onu karısı yapmış, kızının annesi etmişti. Ona her şeyi vaat etmişti sevgini daha çok.

"Sen yapacaksın. Sen eğiteceksin Elena'yı." dediğinde tekrar adama döndü. Adam şaşkınca gözlerini açıp baktı efendisine bir şey diyemeyip.

" Peki, efendim." dedi adam canı yana yana. Ama biliyordu ki kızı babasını istediğinden daha güçlü olacaktı. Çünkü bu kızın için de vardı.

1 SENE SONRA...

Küçük kız bir sene boyunca hiç durmadan babasının emriyle babasının sağ kolu yani Robert'in hocalığıyla tüm eğitimini almıştı. Küçük kız önce hocasını değişimine şaşırsa da sonradan anlamıştı. Ve bunu bir sene de yapmıştı. Babası ve Robert buna şaşırmış ama sonra babası kızıyla gurur duymuştu. Hiç beklemediği ama istediği bir şeyi başarmıştı.

Küçük kız, yani Elena babasının onunla gurur duymasından çok mutlu olmuştu. Çünkü annesinin ölümünden sonra babası ilk defa ona gülümsüyor, ona gözlerinde Elena'nın hiç görmediği bakışlarla bakıyordu. Onunla gurur duyuyordu.

SALI 12.05.2001

Elena artık çocuk olmuş ve hem okula gidiyor, hem de babasını yeni emriyle eline silah verilmiş onu eğitimini alıyordu. Elena'nın okul hayatı hiçbir çocuk gibi olmamıştı. Okula gitmiyor sadece özel öğretmenler geliyor ve ders başı iki saat çalışıp gidiyorlardı. Bu durumda arkadaşı bile yoktu ve canı çok sıkılıyordu. Hayatı boyunca sadece bir arkadaşı vardı. O da birlikte eğitim gördüğü yakın dostu, kardeşi gibi gördüğü John'du.

John, Elena'nın babasının iş ortağının oğluydu. John'la aynı yaşıt olsalar da kafaları bir değildi. Birlikte sadece eğitim yaparlardı. Bu yüzden Elena'nın arkadaşı bile yoktu. Ama John bir boşluk bulup Elena'yla oynamak ister ve onu üzgün olduğunda neşelendirirdi.

Silah eğitimi dövüş eğitiminden biraz daha kolaydı ve bunda John'u geçmişti Elena. Bunda bu sefer kendiyle gurur duyuyordu ama peki bu durumda annesi onunla gurur duyar mıydı? Onu elinde silahla güçlü bir kız olarak görünce ne tepki verirdi? Elena bunları düşünmeden edemiyordu. Ve bu sorular onun peşini asla bırakmıyordu.

Elena yağmurun altında silahını hedefe kilitleyip ateş ediyordu. Kafasında ki sorularla bu şekilde kurtuluyordu. Robert ona seslendiğini bile duymuyordu. Ki Robert onun yanına gelip omzuna dokunana kadar.

" Elena, sana seslendim. Duymadın mı?" dediğinde Elena ateşi kesip Robert'e döndü. Yüzü ıslak olduğu için Robert'in onun ağladığını anlamadığını düşünüyordu.

" Ben... İyiyim." dediğinde Robert tek kaşını kaldırıp ona baktı.

" Gel içeri girelim." dediğinde silahı masaya bırakıp kulübeye girdiler. İçeri girdiklerin de John Elena'ya havlu uzattı ve Robert'in bakışıyla odasına girdi. Elena koltuğa oturup saçını kuruladığında Robert yanına oturdu ve ona baktı.

" Neyin var?" diye sorduğunda Elena Robert'e baktı.

" Robert ben annemi özlüyorum." dedi ve gözleri dolmaya başladığında Robert'e sarılıp gözyaşlarını sakladı.

CUMARTESİ 25.06.2015

Elena artık genç kız olmuştu. Bu yaşa kadar bir sürü şey öğrenmişti. Hayatı boyunca en zor yılı bu yılı olacağını bilmiyordu daha.

Bir gün tek başına eğitim gördüğü sırada alt bikini bölgesinde tuhaf bir şekilde akıntılar hissetmeye başladı. Ne olduğunu anlamadığı için eğitimine devam etti. Akıntılar devam ettiğinde eğitimi bıraktı ve utanarak altına baktı. Siyah taytında karartılı bir şeyler gördüğünde aklına hiç bir şey gelmedi ve eğitim odasında çıkıp babasını çalışma odasına koştu. Koşarken birine çarptığında Robert'le göz göze geldi.

" Ne oldu Elena? Soluk soluğa kalmışsın." dediğinde Elena hiç düşünmeden cevap verdi.

" Altımda tuhaf şeyler hissediyorum." dediğinde Robert şaşkınca Elena'ya baktı.

Doktor içeride Elena'yı muayene ederken Elena'nın babası endişeyle odanın dışında bekliyordu. Kızı için bu zamana kadar endişe etmezdi ama bugün gerçekten çok korkuyordu.

" Bunu olacağını bir gün biliyorduk." dedi Robert efendisine bakarak. Elena'nın babası kaşlarını çatarak ona baktığında göz göze geldiler.

" Ne olursa olsun Elena normal bir kız olmayacak. Bunun için ne gerekirse yapacağım." dediğinde doktor odadan çıkmıştı. İki adam doktora baktığında doktor konuşmaya başladı.

" Küçük hanım iyi. Ama durumuna bakarsak regl döneminden geçiyor. Bu zaman da küçük hanımın dinlenmesi ve ağrılarını olmaması için ağır şeyler taşımaması gerekiyor." diye açıklama yaptığında Robert kafasın salladı ama Elena'nın babası bu durumu pekiyi karşılamamıştı.

" Bunları bildiğimizi biliyorsun doktor. Asıl konuya gel" dediğinde Doktor Elena'nın babasını istediği gibi konuştu.

" Sizin için asıl konu Bay Brain." diyerek anlatmaya başladı.'' Bu sürecin bitmesi için yarın hastaneme gelmeniz gerek. Küçük hanımı küçük bir ameliyatla yumurtalıklarını almalıyım. Bu durumda görevlerini daha kolay yapacaktır.'' dediğinde konuşması bitti sanmıştı iki adamda.

" Peki, o zaman yarın biz Elena'yla hastaneye geliriz. Ben sizi geçireyim." dedi Robert eliyle yolu göstererek.

" Bir de..."dedi doktor içinde kalan bir şeylerle Brain'e bakarak. Brain doktora baktığında konuşmaya başladı.

" Eğer küçük hanımı ameliyat yaparsam." diye duraksadığında Brain kızmaya başladı.

" Ne söylemek istiyorsunuz doktor bey?" diye kızdığında doktor tekrar konuştu.

" Eğer küçük hanımın yumurtalıklarını alırsam bir daha hiç çocuğu olmaz. Bundan emin misiniz Bay Brain?" diye adama baktığında Brain kaşlarını çatıp doktora baktı.

" Siz görevinizi yapın doktor. Gerisine karışmayın." dediğinde doktor içten içe Elena'ya üzülmüştü. Küçük bir kızın bunları yaşaması çok ağırdı diye içinden geçirdi.

Elena kapının arkasında duydukları karşısında ne yapacağını, ne tepki vereceğini ve babasına ne diyeceğini bilmiyordu. İleride hiç istemediği bir hayatı olacaktı ve bunun tek sebebi kendisiydi. Ne babası, ne doktor ne de Robert'ti. Bu işe girmeyi kimse zorlamamıştı. Babası bile. Bu kendi seçimiydi ve bundan şimdiden pişman olmuştu. Ama iş işten geçmişti zaten ve kendine çok kızıyordu.

Gece Elena kendine kızıp duruyor veya bu durum getiren asıl kişiye annesine kızıyordu. Sabaha kadar uyumadan durmuştu yatağın üstünde. Sabah olduğunda kahvaltıdan sonra ilk iş hastaneye gitmeleri olmuştu. Sadece Robert ve Elena hastaneye gitmişti. Babası işi olduğundan gelmiyor veya gereksiz buluyordu onun orada olmasını.

" Bundan korkmam gerekir mi?" diye sordu Elena Robert'e. Robert dönüp gülümseyerek Elena'ya baktığında cevap verdi.

" Korkacak bir şey yok Elena. Sen güçlü bir kızsın" dediğinde Elena da gülümsemişti.

Hastaneye geldiklerindedoktor ilk olarak Elena'nın ameliyatına girdi. Ameliyattan önce hemşireElena'yı ameliyat için hazırlarken Elena çok gergindi. Hayatı boyunca ameliyatolmadığı için gergin olması normaldi. Ameliyat hanenin dışında Robert' de Elenakadar gergindi. Sonuçta Elena'yı annesi ona emanet edip gitmişti.

Continue Reading

You'll Also Like

482K 28.8K 31
ablasına yazacakken yanlışlıkla dünyaca ünlü boksöre yazan Ahu 💋💋
179K 16.1K 34
Alışılmadık bir aile kurgusudur💥 Bol kahkaha garantilidir💃🏻 Kitaptan küçük bir alıntı⤵️ 🪷 Gözlerime bakmaya devam ederken sordu. "Sen benim kim o...
88.6K 4.6K 25
Annemin ölmediğini, üstüne üstlük abilerimin ve ablamın olduğunu 20 yaşında öğreniyordum!! Şaka gibi! *. : 。✿ * ゚ * .: 。 ✿ * ゚ * . : 。 ✿ * (Düzenli...
678K 45.3K 35
17 Yıl sonra gerçekleri öğrenen Bade, yıllardır onu arayan abilerine giderse. Azıcık dram. Bolca eğlence. Bolca aksiyon. Bir tutam da kaos. Daha...