SALGIN

By TwdFan41

11.4K 396 46

Bu karmaşık olaydan kurtulmaya çalışan bir adamın hikâyesi... More

Bölüm #1 Başlangıç
Bölüm #2 Hayaller
Bölüm #3 Korku
Bölüm #4 Merak
Bölüm #5 Kurtarış
Bölüm #6 Ölüm Üstüne Ölüm
Bölüm #7 Üzüntü
Bölüm #8 Veda
Bölüm #9 Sığınak
Bölüm #10 Yeni Bir Kişi
Bölüm #11 Ölüm
Bölüm #12 Araç
Bölüm #14 Dolu Gözler
Bölüm #15 Yeni Dost
Bölüm #16 Kuzen
Bölüm #17 Radyo
Bölüm #18 Yaşlı Adam
Bölüm #19 Laboratuvar
Bölüm #20 FİNAL

Bölüm #13 Eski Dost

434 19 5
By TwdFan41

Arabayla giderken kafamı sola çevirdiğimde o içinde yaşadığımız ormana kötü gözlerle bakıyordum çünkü yaşadığımız onca şey o ormanın mazisinde gömülüydü .

-----10 Dakika sonra-----

Arabanın içinde camlar açık dışardan gelen soğuk hava suratıma çarpıyor ve beni rahatlatıyordu . Nilay :

-Peki bundan sonra ne yapacağız ? . dedi

Ben :

-Önümüze bizden olmayan ne çıkarsa karşılık vermeye hazırız . dedim

Nilay şaşkın gözlerle bana bakıyordu .

Arabanın gazını köklemiştim nasıl olsa yol bomboştu . Fakat hızlı giderken bayır bir yol geldi ve orada nedense yavaşladım , durdum . Arabadan indim ve etrafa bakınmaya başladım . Uzaklardan köpek sesi geliyor acımasız ve çaresizce bağırıyordu . Ses çıkaramazdım çünkü etraftaki zombiler bize saldırabilir di .

Hemen arabanın içinden silahımı aldım ve Mervelere arabada kalmasını söyledim . Merve bana " Nereye gidiyorsun " desede cevap vermedim ve sesin geldiği yöne koşmaya başladım .

Sese yaklaştığım andan itibaren etraftaki zombiler çoğalmaya başlıyordu ve bir yerde zombilerin toplu bir biçimde etrafa yayıldığını gördüm  . Saldırdıkları şeyin ne olduğunu çıkan seslerden anlıyordum . Fakat tam olarak da anlamış değildim  .

Güçlü bir ıslık çalarak zombileri kendime doğru çekmeyi başarmıştım fakat çektiğime pişman olmuştum çünkü sayılmayacak kadar fazlalardı . Zar zor zaptediyordum ki arkadan bir ses kurtardığım köpek zombilere doğru havlıyordu zombilerin dikkati dağılmıştı hemen o arada oradan kaçtım köpeği kucakladım ve arabaya doğru koşmaya başladım . Arabaya geldiğimde hemen köpeği arka tarafa koydum ve çalıştırıp kaçtım .

----15 Dakika sonra----

Artık ortalık gitgide sakinleşmiş etrafta kimse yoktu , arabayı köşeye çektim ve indim . Köpeğide indirip kucağıma aldım ve şaşkınlıklar içinde kaldım çünkü bu köpek olaylar başladığından 2 hafta sonra zombilerden kurtardığım köpekti . Hemen sarıldım ve bırakmadım çünkü bu köpeğin benim hayatımda çok ayrı bir yeri vardı . Sanırım oda beni tanımış sevincinden suratımı yalıyordu .

Continue Reading

You'll Also Like

105K 7.8K 34
Biz adımız gibi özgür bir timdik. Hür Timi. Kendi kurallarımızı koyardık. Bu askeriye işleyişine ters olduğu için de sürekli azar işitirdik. "Hangi...
223K 9.9K 33
Kocam, bin adamın bir kurşunuyla öldürüldü. Ben ise, bin kurşunla tek bir kişiyi öldüreceğim. "AKSİYONUN EN ÇARPICI SERİSİ" Kocası, bir suikastte öl...
214K 11.5K 44
Alya özer (asil ) küçük yaştan beri ailesinin intikamı için yanıp tututuşur tam herşey bitmişken gerçek ailesi ortaya çıkar.
1.1M 71.5K 65
İlk yalancının ilk yalanı, toprağa düştüğü andan itibaren, yatsıdan sonra yanan mum ona bebek gibi bakacaktı. Yalanın tohumu büyüyecek ve çiçek açaca...