Με αυτόν; Ούτε καν!

By NefelhK

730K 49.5K 2.4K

More

Περίληψη
1ο κεφάλαιο
2ο κεφάλαιο
3ο Κεφάλαιο
4ο κεφάλαιο
5ο κεφάλαιο
6ο κεφάλαιο
7ο κεφάλαιο
8ο κεφάλαιο
9ο κεφάλαιο
10ο κεφάλαιο
11ο κεφάλαιο
12ο κεφάλαιο
13ο κεφάλαιο
14ο κεφαλαιο
15ο κεφάλαιο
16ο Κεφάλαιο
18ο κεφάλαιο
19ο κεφάλαιο
20ο κεφάλαιο
21ο κεφάλαιο
22ο κεφάλαιο
23o κεφάλαιο
24ο κεφάλαιο
25ο κεφάλαιο
Author's note
26o κεφάλαιο
27ο κεφάλαιο
28ο κεφάλαιο
29ο κεφάλαιο
30o κεφάλαιο
31ο Κεφάλαιο

17ο κεφάλαιο

21.3K 1.4K 52
By NefelhK

Μπηκαμε μεσα στο αμαξι και ακομα με κοιτουσε αφωνος.

"Τι στο καλο Μιχαελα;" 

"Τι εγινε;" δεν μπορουσα να καταλαβω γιατι αντιδρασε ετσι.

"Τι εχει γινει μεταξυ σας; ξερεις αυτο το θεμα δεν το αναλυσαμε." Ωχ ξεχασα να του μιλησω για τον Χρηστο. Μα πως ειναι δυνατον να ξεχασω να μιλησω στον κολλητο μου για το θεμα που με εκαιγε εδω και καιρο;

"Ειχαμε παει σε ενα κλαμπ χορεψαμε, μεθυσα λιγουλακι, και.." δεν συνεχισα, την συνεχεια μπορει να την καταλαβει.

"Μα αυτος αλλαζει τα κοριτσια σαν τα πουκαμισα. Τι σκεφτηκες και πηγες τοσο ευκολα μαζι του;" ειχε και ενα δικιο σε ολο αυτο. Μου αξιζε να μου φωναζει, ακομα και να με βρισει. Εγω η ιδια βριζω τον εαυτο μου που πηγα μαζι του. Που τον πιστεψα. 

"Πριν απο καμια εβδομαδα μου ειχε κανει κατι σαν εξομολογηση." 

"Και; Τι παει να πει αυτο; Δεν σου περασε απο το μυαλο πως ισως σε θεωρησε δυσκολη και αυτος ηταν ο καλυτερος τροπος να σε κανει να τον θελεις; Και φαινεται να το καταφερε. Καιγεσαι ακομα για αυτον εε;" Η φωνη του κατεληξε σε πιο ηρεμο τονο απο οτι ηταν πριν απο 1 μολις λεπτο.

Τον κοιταξα και ξαναγυρισα το κεφαλι μου προς το παραθυρο. 

"Οχι." απαντησα. 

"Ναι σε πιστεψαμε. Παμε σπιτι;" με ρωτησε, αλλα δεν ηθελα να παω σπιτι, σημερα ηθελα να περασω την μερα μου εξω.

"Οχι, παμε καπου βολτα." τον παρακαλουσα στην ουσια.

"Τι λες; που θες να παμε;" 

"Καπου βολτα, δεν με νοιαζει που." του απαντησα αν και ηξερα ηδη την απαντηση.

"Οχι Μιχαελα. Θα βγουμε το βραδυ" τον κοιταξα απορημενη.

"Που θα παμε;" 

"Σε ενα κλαμπ. Εγω, εσυ, η Μαρια, η Κατερινα και ο Νικος." Αα ωραια θα ηταν ολα τα ζευγαρια και εγω μονη μου, αλλα ηθελα τοσο πολυ να βγω οποτε απλα δεχτηκα. 

Με αφησε εξω απο το σπιτι μου και υστερα εφυγε. Θα ερχοταν να με παρει ξανα το βραδυ. Μπηκα μεσα στο σπιτι και εφτιαξα κατι να φαω. Υστερα επεσα κατευθειαν για υπνο.

.

.

Ξυπνησα κατα τις 9 μιας και ειχα αναγκη λιγο υπνο αφου χθες δεν καταφερα να χορτασω υπνο. Εκατσα λιγο στο κρεβατι και κοιτουσα το ταβανι σκεπτομενη τα ολα γεγονοτα με τον Χρηστο κυριως. Επρεπε να το βαλω στο μυαλο μου, επαιξε μαζι μου και σιγουρα το τηλεφωνο ηταν μια δικαιολογια για να με διωξει. Αλλωστε η κοπελα στο μαγαζι τα μαρτυραει ολα. Σηκωθηκα απο το κρεβατι, γιατι αμα καθομουν και αλλο θα αυτοκτονουσα. η ωρα ειχε παει 9μιση και εγω δεν ειχα μπει καν για μπανιο. Μετα απο μιση ωρα βγηκα απο το μπανιο και αρχισα γρηγορα να στεγνωνω τα μαλλια μου. Τα εκανα μπουκλες βαφτηκα ελαφρα με λιγο μολυβι , μασκαρα , και ρουζ. Ετρεξα αμεσως μεσα στο δωματιο για να ντυθω. Ντυθηκα γρηγορα και οταν εβαζα τα παπουτσια μου ακουσα το κουδουνι. Ηρθαν. Πηρα το κινητο μου με το τσαντακι μου και εκλεισα την πορτα αφου πρωτα σιγουρευτηκα πως ειχα παρει τα κλειδια μου. Μπηκα μεσα στο αυτοκινητο και τα παιδια με χαιρετησαν και αρχισαν να μου λενε ποσο κουκλα ημουν. Μετα απο 30' φτασαμε στο κλαμπ. Μπηκαμε μεσα και κατευθυνθηκαμε προς το μπαρ οπου εκει μας περιμενε η Μαρια. Την γνωρισαμε και ηταν ακριβως ετσι οπως μου την ειχε περιγραψει ο Μιχαλης. Την συμπαθησα αμεσως. Αρχισαμε να πινουμε ολοι μαζι σφηνακια. Υστερα απο μια ωρα βρηκα τον εαυτο μου να χορευει με ενα ομορφο ξανθο παιδι. Οχι τοσο ομορφο οσο ο Χρηστος. Πηγα να κανω μια κινηση και παραπατησα. Ο Ξανθουλης, με επιασε απο τη μεση και με σηκωσε.

"Οπα κουκλα, προσεχε." μου ειπε και μου χαμογελασε. Ειχε ωραιο χαμογελο. Εκεινη τη στιγμη κατευθυνθηκα προς το μπαρ και πηρα την τσαντα μου, ηθελα να παρω τηλεφωνο και τον Γιωργο να ερθει να κατσει μαζι μας. Ειχα μολις πατησει τον αριθμο μεχρι που ειδα πως ειχα μηνυμα. 

Έλα ΤΩΡΑ εξω.

Ο Χρηστος. Δεν εδωσα σημασια και καλεσα τον αριθμο του Γιωργου.

"Ναι;" ακουσα την φωνη του, ηταν ξυπνιος.

"Γιωργο. Ειμαι σε ενα κλαμπ και βαριεμαι, ελα εδω." τον παρακαλεσα. 

"Τι λες Μιχαελα; Ειναι μιαμιση το βραδυ." 

"Ελαα σιγα."

"Οχι και καλο θα ειναι να φυγεις και εσυ απο εκει. Απο οτι καταλαβα εισαι σχεδον μεθυσμενη." 

"Καλα. Καληνυχτα" του ειπα πεισμωμενη. Ηθελα να ερθει να μου κανει παρεα.

"Κατερινα παω στο μπανιο." Φωναξα στη φιλη μου και αυτη κατεβασε το κεφαλι της καταφατικα.

Εσπρωξα πολλους μεχρι να φτασω στην τουαλετα, αλλα ηθελα να παρω ανασα και να ξεφυγω λιγο απο τον κοσμο. Ημουν ενα βημα πριν μπω μεσα στην τουαλετα οταν ενιωσα ενα χερι να με τραβαει εξω μαζι του.

"Τι κανεις ; Ασε με." ειπα στο ατομο που με ειχε μολις τωρα αρπαξει. Γυρισα το κεφαλι μου και αντικρισα τα ματια οπου λατρευα και ταυτοχρονα μισουσα.

"Τι στο καλο νομιζεις πως κανει Μιχαελα;" μου ειπε νευριασμενος.

"Τι εννοεις; Περναω καλα." του ειπα οσο πιο πειστικα μπορουσα.

"Σου εστειλα μηνυμα και με γραψες" 

"Δεν φταιω εγω, ας μην με εδιωχνες απο το σπιτι σου" του ειπα ειρωνικα και του εκλεισα το ματι.

"Μιχαελα.."

"Που ειναι η ομορφη κοπελιτσα που καθοταν μαζι σου στη καφετερια;" τον ρωτησα απορημενη. Λογικα για να μην ειναι μαζι του θα τελειωσε και με αυτην."..Καταλαβα, τελειωσες και με αυτην;"

"Μαζεψε το στομα σου Μιχαελα και σοβαρεψου επιτελους" μου ειπε και πλεον φωναζε. Γελασα με την αντιδραση του.

"Μαλιστα κυριε." του ειπα και δεν φαινοταν να εχει ολο αυτο καμια καλη εξελιξη, το καταλαβα απο την εκφραση που πηρε το προσωπο του υστερα απο την ειρωνεια μου.

"Μη παιζεις μαζι μου;" εκεινη τη στιγμη σοβαρεψα και τον κοιταξα στα ματια.

"Εισαι σιγουρος πως εγω παιζω; Γιατι μου φαινεται πως γινεται το ακριβως αντιθετο."

"Δεν με αφησες να σου εξηγησω"

"Οτι και να πεις θα ειναι καποια δικαιολογια. Σιγουρα"

"Βασικα ξερεις κατι; Οχι δεν θα σου εξηγησω τιποτα. Γιατι εισαι ξεροκεφαλη. Γι'αυτο. Και με κανει να τρελενομαι ολο αυτο, με τρελενει οταν προσπαθεις να φανεις πιο ωριμη απο την ηλικια σου."

"Δεν φταιω εγω για αυτο, να το κοιταξεις."

"Γιατι το κανεις αυτο;" μου ειπα καθως με πλησιαζε ολο και πιο πολυ.

"Φυγε Χρηστο" πλεον ειχα κολλησει πανω στον τοιχο και εκεινος ειχε κολλησει πανω μου. 

"Θες να φυγω χωρις να σου εξηγησω;"

"Θελω να φυγεις και να με αφησεις ησυχη. Δεν μπορω να καταλαβω γιατι ξαναγυρνας, καταφερες να με ριξεις και μενα. Τι αλλο θες;"

"Εσενα." μου ειπα και επιτεθηκε στα χειλη μου βιαια. Στην αρχη τον εσπρωχνα αλλα μετα απο λιγο αφεθηκα και απολαυσα το φιλι μας. Ηταν τοσο παθιασμενο και ειχα χασει το μυαλο μου για μια στιγμη, Μας διεκοψε ομως η πορτα του κλαμπ η οποια χτυπησε κανωντας θορυβο. Τραβηχτηκα απο πανω του και τον κοιταξα. Περιμενα την επομενη λεξη του.

"Μπορω να σε ριξω οποτε θελω στο κρεβατι Μιχαελα." μου ειπε και τον κοιταξα με ορθανοιχτα ματια. Οχι δεν ξεστομισε μολις αυτη την φραση. Ποσο γουρουνι μπορει να ειναι; Σηκωσα το χερι μου να τον χτυπησω αλλα το προλαβε και εφερε πιο κοντα το προσωπο του στο δικο μου. "και μπορουσα να το κανω και χωρις εκεινη την "εξομολογηση" που σου εκανα εκεινη την μερα." συνεχισε.

"Αλλωστε δες και εσυ τι επιδραση εχω πανω σου. Με θες Μιχαελα, οσο σε θελω και εγω. Και πιστεψε με σε θελω πολυ παραπανω απο οτι με θελεις εσυ, μπορω να στο αποδειξω οποτε θες." μου ειπε γεματος σιγουρια.

------------------------------
Hey guys:D 17ο κεφαλαιο. Εξελιξεις. Τελικα δεν καταφερε να της εξηγησει ο Χρηστος τι σχεση εχει με αυτη την κοπελα. Πολλες ειπατε πως αυτη η κοπελα που τον ειδε η Μιχαελα να καθεται μαζι της στην καφετερια ειναι συγγενης του. Δεν ειναι συγγενης του, στα επομενα θα μαθετε ποια ειναι αυτη και τι εμαθε ο Χρηστος χαρης εκεινο το τηλεφωνημα. Πειτε μου την γνωμη σας για αυτο το κεφαλαιο. Προσπαθησα πολυ για να βγει οσο πιο καλο γινεται. Ευχαριστω πολυ οσες διαβαζουν την ιστορια μου, την ψηφιζουν και φυσικα σχολιαζουν. Ειστε απλα υπεροχες. Δίπλα είναι τα ρούχα που φόρουσε η Μιχαελα στο κλαμπ.
Το επομενο θα μπει την Κυριακη.
Μεχρι τοτε φιλια:** 

Continue Reading

You'll Also Like

1.1M 79.6K 70
Η Άννα πρέπει οπωσδήποτε να φύγει από την Αθήνα και να βρει μια δουλειά χωρίς να μάθει ο πρώην της τίποτα. Η κολλητή της φίλη, η Ελπίδα, της βρίσκει...
1.2M 89.7K 33
Η Ζωή, μια νέα κοπέλα, σπουδάζει εδώ και λίγο καιρό σε μια μεγάλη πόλη. Η ζωή της είναι ήρεμη μέχρι τη στιγμή που γνωρίζει τον Μάρκο. Όμορφος, άκρως...
12.3K 1K 45
-sweetdevileyes- Ελλάδα , Αθήνα Η Αντιγόνη Γεωργίου ,μια 25χρονη απόφοιτη ψυχολογίας και ενεργή φεμινίστρια, θα χάσει για λίγο την ισορροπία της κα...
221K 9.1K 61
Η Νεφέλη είναι 17 χρονών.. Τα πρώτα χρόνια της ζωής της τα περνάει στην Αθήνα. Οι γονείς της όμως αποφασίζουν να πάνε μαζί με τη Νεφέλη στον Καναδά γ...