10ο κεφάλαιο

20.8K 1.6K 49
                                    

Το φιλι γινοταν ολο και πιο απαιτητικο , πιο αγριο και ταυτοχρονα πιο παθιασμενο. Κατεβασε τα χερια του στους μηρους μου 

"Πηδα" μου ειπε μεσα απο το φιλι μας. Εγω απλα τον ακουσα και εβαλα τα ποδια μου γυρω απο την μεσα του ενω εκεινος με κρατουσε απο τη μεση . Το φιλι μας σταματησε ο ιδιος. Με κατεβασε απο πανω του και με κοιταζε στα ματια και για αλλη μια φορα ημασταν σε αρκετα κοντινη αποσταση. Τα σωματα μας δεν ειχαν ξεκολλησει και εμεις απλα προσπαθουσαμε να συγχρονισουμε τις ανασες μας που εβγαιναν ακανονιστες. Ηθελα να τον ρωτησω τοσα πολλα αλλα με σταματησε εκεινος.

"Θα κατεβω πρωτος και μετα θα ερθεις και εσυ. Δεν πρεπει να μας καταλαβουν" μου ειπε και εφυγε αφηνοντας με στο μπανιο συξηλη για ακομα μια φορα. Τι ηταν αυτο παλι; Πρωτα μου τα λεει ολα αυτα, με φιλαει ετσι και υστερα φευγει λεγοντας μου οτι δεν θελει να μας καταλαβουν; Αχ βρε Χρηστο αυτο το παιχνιδι το παιζουν δυο. Με αυτες τις σκεψεις ειχαν περασει σιγουρα 5'. Κατεβηκα κατω και ο Νικος με την Κατερινα συνεχιζαν να βλεπουν την ταινια λες και δεν λειπαμε για τουλαχιστον μιση ωρα. Ο Χρηστος καθοταν και εκεινος στον καναπε βλεποντας την ταινια. Περασα ακριβως απο μπροστα του και ουτε που με κοιταξε. Εκατσα στην θεση μου και συνεχισα να βλεπω την ταινια. Μετα απο λιγο εβγαλα το κινητο μου και εστειλα μηνυμα στον Μιχαλη.

Τι κανεις τωρα;

Η απαντηση δεν αργησε να ερθει.

Βαριεμαι θες να παμε για καφε;

Μεσα στο μυαλο μου ηταν αυτο το παιδι.

Σε 10' θα ειμαι εξω απο το σπιτι σου.

"Εμ εγω θα φυγω" ειπα στα παιδια.

"Που θα πας;" με ρωτησε η Κατερινα

"Θα βγω για καφε με τον Μιχαλη" ενω μιλουσα με την Κατερινα ο Χρηστος με κοιτουσε με γουρλωμενα ματια.

"Αα νταξει θες να σε παω;" 

"Οχι θα παω μονη μου" απαντησα στην Κατερινα ενω ταυτοχρονα επερνα τα πραγματα μου για να φυγω.

"Θα σε παω εγω ουτως η αλλως τωρα θα εφευγα" ακουσα την φωνη του.

"Δεν ειναι αναγκη να σε βγαζω απο το δρομο σου θα παω με τα ποδια θελω να περπατησω λιγο"

"Θα περπατησεις αλλη φορα" μου ειπε με αυστηρο υφος λες και τον ειχα σκοτωσει.

Δεν του απαντησα απλα τον κοιταξα με ενα βλεμμα ολο νοημα. Ελπιζω να καταλαβε πως ημουν εκνευρισμενη μαζι του. Με πηρε απο τον αγκωνα, χαιρετησαμε τα παιδια και φυγαμε. Με εβαλε μεσα στο αμαξι και οταν μπηκε και αυτος ξεκινησε το αμαξι.

"Για καφε με τον Μιχαλη εε;"

"Ναι. Γιατι υπαρχει προβλημα και σ'αυτο;" με κοιταξε για ενα δευτερολεπτο

"Γιατι μου το κανεις αυτο;"

"Τι σου κανω;" του ειπα μιας και δεν τον καταλαβαινα καθολου.

"Δεν μπορεις να με αφηνεις ετσι συξηλο για να πας για καφε με τον Μιχαλη"

"Αα μπα; ενω εσυ μπορεις να με αφηνεις συξηλη μεσα στο μπανιο μετα απο ολα αυτα που μου ειπες;" του ειπα ενω ταυτοχρονα τον ειρωνευομουν.

"Δεν καταλαβαινεις Μιχαελα. Δεν πρεπει να γινεται ολο αυτο που γινεται μεταξυ μας" μου ειπε και δεν ειχε παρει τα ματια του απο τον δρομο ουτε ενα δευτερολεπτο.

"Μα δε μπορω να το καταλαβω αν δεν μου εξηγησεις. Και στο κατω κατω μπορεις να μου πεις τι συμβαινει; Ξερεις συμμετεχω και εγω σε ολη αυτη την ιστορια και με εχεις αφησει στο σκοταδι. Δεν γινεται να ερχεσαι να με φιλας μετα να φιλας αλλες και μετα να ξαναερχεσαι σε μενα." δεν ειχα παρει ανασα ενω του τα ελεγα ολα αυτα, αλλα επρεπε να τα βγαλω απο μεσα μου.

"Αυτο δεν μπορω, δεν μπορω να εχω σχεσεις. Δεν ειμαι καλος σε αυτο και εσυ αυτη τη στιγμη αυτο μου λες." 

"Οχι Χρηστο δεν σου λεω αυτο. Σου λεω να μην ερχεσαι να με φιλας με το ετσι θελω και μετα να με παρατας. Δεν νομιζω πως ειμαι εγω αυτη που δεν ξερει τι θελει."

"Ξερω τι θελω Μιχαελα."

"Αα ναι; και τι ειναι αυτο; Πες μας και εμας να ξερουμε"
Σταματησε το αμαξι και γυρισε και με κοιταξε.

"Αυτο που θελω ειναι να μπορω να ικανοποιω τον εαυτο μου. Να κανω αυτο που θελω εκεινη τη στιγμη που το θελω και εκεινο το φιλι εκεινο το βραδυ το ηθελα πολυ, οπως και με τη Μυρτω βλεπεις αυτο ειναι το θεμα δεν θελω μονο μια. Δεν με ικανοποιει μονο μια."

Στο ακουσμα αυτων των λεξεων αηδιασα. 

"Ηταν που δεν θα επαιζες μαζι μου" του ειπα και βγηκα απο το αμαξι εκλεισα την πορτα με δυναμη και ξεκινησα να προχωραω για το σπιτι του Μιχαλη που ηταν λιγα λεπτα απο εκει που ημασταν. Ο Χρηστος δεν με σταματησε, αντιθετως ξεκινησε το αμαξι και εφυγε.

Δεν μπορουσε να συνεχιστει αλλο, επρεπε να τον βγαλω απο το μυαλο μου. Πηγα στο σπιτι του Μιχαλη και του τα ειπα ολα. Μου ειπε πως το καλυτερο θα ηταν να τον ξεχασω. Μετα μιλησαμε για τα δικα του και εφυγα απο το σπιτι του. Εφτασα στο δικο μου και επεσα αμεσως για υπνο. Την επομενη μερα το ξυπνητηρι χτυπησε στις 7:30 σηκωθηκα ντυθηκα και εφυγα για το σχολειο. Συναντησα την Κατερινα στην ταξη μιας και εφτασα την στιγμη που μπαιναν για μαθημα και καθησα διπλα της. Εκεινη τη στιγμη η καθηγητρια μας παρουσιασε το καινουριο παιδι του σχολειου.

"Παιδια εχουμε εναν καινουριο μαθητη μαζι μας. Θελω να τον κανετε να αισθανθει ανετα. Γιωργο κατσε"

"Τι ειναι αυτο;" μου ειπε η Κατερινα κοιταζοντας τον καινουριο μαθητη ο οποιος παρεπιμπτοντως ηταν πανεμορφος.

"Εε Μιχαελα ξυπνα." 

"Ελα" της ειπα ενω συνεχισα να κοιταω τον καινουριο. Γυρισε το κεφαλι του προς την μερια μου και με ειδε που τον κοιτουσα. Μου χαμογελασε με ενα σεξι χαμογελο και μου εκλεισε το ματι.

"Οπ οπ τι ηταν αυτο;" μου ειπε η Κατερινα ενω παρακολουθουσε τις κινησεις του Γιωργου.

"Ομορφουλης ειναι" παραδεχτηκα

"Να τη και η αλλη" ειπε η Κατερινα ενω με κοιταξε με ενα βλεμμα ολο νοημα.

Χτυπησε το κουδουνι για διαλειμμα και εγω αργησα να βγω λιγο απο την ταξη. Ημουν μονη μου μεσα στην ταξη και οταν βγηκα ειδα μπροστα μου τον Γιωργο να με κοιταει χαμογελοντας μου.

"Μιχαελα" του ειπα ενω απλωσα το χερι μου για να κανουμε τη γνωστη χειραψια

"Ναι το γνωριζω" μου ειπε ενω συνεχισε να μου χαμογελαει

"Μαλιστα, τοτε τι περιμενεις εδω;"

"Ηθελα να κατσεις μαζι μου στο διαλειμμα"

"Ωω τιμη μου" του ειπα και με αυτο γελασε. Γελασα και εγω μαζι του και γυρισα την ματια μου απο την αλλη πλευρα. Εκει ακριβως στεκοταν ο Χρηστος με τον Βασιλη και τον Νικο.Με κοιτουσε εντονα και δεν μπορουσα να καταλαβω τον λογο. Ξαναγυρισα το κεφαλι μου στον Γιωργο και συνεχισαμε να μιλαμε για διαφορα θεματα. Ηταν πολυ ενδιαφερον τυπος και φαινοταν να σεβεται τα κοριτσια σε αντιθεση με τον Χρηστο.

"Λοιπον..εσυ μονη;" μου ειπε ενω με κοιτουσε εντονα περιμενοντας την απαντηση μου.

"Αα μπα εχω μια σοβαρη σχεση με την μοναξια" 

Γελασε με αυτο που ειπα. Ειχε ωραιο χαμογελο μπορω να πω.
"Εσυ;" 

"Εγω μονος. Βεβαια ειχα μια σχεση αλλα δεν εχει νοημα να μιλαμε τωρα για αυτο"

"Μαλιστα" του ειπα και του χαμογελασα.

"Εχεις ωραιο χαμογελο" μου ειπε ενω το προσωπο του σοβαρεψε και πλεον με κοιτουσε στα χειλη.

"Σ'ευχαριστω. Εμ πρεπει να παω λιγο στο μπανιο ξαναρχομαι" του ειπα και σηκωθηκα να παω στο μπανιο. Ενα χερι με σταματησε και με γυρισε απο την αντιθετη πλευρα. Γυρισα να δω ποιος με ειχε μολις τραβηξει και ειδα τον Χρηστο να με κοιταει εντονα. 

"Γιατι το κανεις αυτο; Γιατι θελεις να με τρελανεις τελειως;" μου ειπε. Πραγματικα δεν μπορω να τον καταλαβω αυτον τον ανθρωπο.

"Τι σου εκανα παλι;"

"Ποιος ειναι αυτος; Γιατι σε κοιταει ετσι και γιατι καθεται μαζι σου και εγω γιατι δεν τον ξερω;"

"Ωω μωρε Χρηστο δεν μας παρατας" του ειπα και τραβηξα το χερι μου απο τη λαβη του.

"Μιχαελα μην το κανεις αυτο"

"Εγω δεν κανω τιποτα εσυ τα εκανες ολα" του ειπα και τον αφησα πισω μου.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ηεευυ:D 10ο Κεφαλαιο. Τι εχετε να πειτε; Πως βλεπετε τον Χρηστο; Τι πιστευετε πως οντως θελει απο την Μιχαελα; Και τι πιστευετε οτι θα γινει με την Μιχαελα και τον καινουριο; Θα μεινουν φιλοι ή θα γινουν κατι παραπανω απο φιλοι;
Ευχαριστω οσους διαβαζουν την ιστορια μου και την ψηφιζουν. Το επομενο θα μπει την Παρασκευη ή αλλιως το Σαββατο. Μεχρι τοτε φιλια:**

Με αυτόν; Ούτε καν!Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα