Moj zaštitnik #3

De Pippa09

21.3K 622 14

Maya Bolton je žena koja ima sve. Dobar posao koji mrzi, otuđenoga oca s kojim godinama nije vodila smislen r... Mais

1. poglavlje
2. poglavlje
3. poglavlje
4. poglavlje
5. poglavlje
6. poglavlje
7. poglavlje
8. poglavlje
9. poglavlje
10. poglavlje
11. poglavlje
12. poglavlje
13. poglavlje
14. poglavlje
15. poglavlje
16. poglavlje
17. poglavlje
18. poglavlje
19. poglavlje
20. poglavlje
21. poglavlje
22. poglavlje
23. poglavlje
24. poglavlje
25. poglavlje
27. poglavlje
28. poglavlje
29. poglavlje
Epilog

26. poglavlje

545 16 0
De Pippa09

Maya

„Hvala vam, gospodine Banks", rekla sam i rukovala se s njime. Gospodin Banks je prihvatio moju ruku i nasmiješio mi se.

„Hvala vama, gospođice Bolton. Siguran sam da ćete ovo mjesto pretvoriti u nešto prekrasno."

„Zasigurno ću se potruditi u tome", rekla sam. Gospodin Banks je još jednom protresao moju ruku, a onda je otišao. Široko sam se nasmiješila i okrenula se prema tati i Sebastianu. Od danas sam ponosna vlasnica ovoga mjesta gdje ću otvoriti svoju cvjećarnicu. Bila sam nevjerojatno uzbuđena zbog toga i bila sam zahvalna dvojici muškaraca koji su mi bili velika podrška.

Prošlo je već tjedan dana od tatine nesreće i otkako sam vidjela Zanea. Tjedan dana nisam izlazila iz kuće što mi je već počelo malo ići na živce, ali sam u tih tjedan dana radila na svojoj ideji i na svome novome poslu. Danas sam napravila svoj prvi korak i kupila prostor koji moram obnoviti, a onda ću ga pretvoriti u cvjećarnicu. Napokon ću raditi ono što sam oduvijek htjela.

„Čestitam ti, dušo. Ponosan sam na tebe", rekao je tata. Prišao mi je i nježno me poljubio u obraz.

„Hvala ti. Tako sam uzbuđena oko ovoga novog poglavlja. Stvarno se veselim novome poslu." Uzbuđeno sam pljesnula rukama. Već sam mogla vidjeti kako se moj plan pretvara u nešto prekrasno. Imala sam sedam dana da dobro razmislim o svojim novim koracima i dvanaest dugih godina da smislim sve dobre ideje o svojoj cvjećarnici. Moja teta Molly je u mene usadila veliku ljubav prema cvijeću i sada ostvarujem ono o čemu sam toliko dugo sanjala. Moj san napokon postaje stvarnost.

Tatine smeđe oči su zasjale. Izgledao je stvarno sretno, a tome mogu zahvaliti samo Kiri. Dobro se brine za njega iako tata ponekada zna biti tvrdoglav. Masnice sa njegovoga lica su potpuno nestale, ali gips na ruci je još uvijek tu i neće ga skinuti još neka tri tjedna. Barem pet puta na dan tata nas obavijesti kako mu gips užasno smeta. I barem pet puta na dan nam napomene kako se želi vratiti na posao. Volim što je kod sebe u stanu zajedno sa Kirom jer onda znam da je na sigurnome. James jako dobro vodi posao i bez njega i sve dok on nije stvarno potreban ondje, tata mora ostati još uvijek kod sebe u stanu.

„Ako nešto trebaš, nemoj se ustručavati pozvati me."

„Hvala ti", rekla sam mu tiho. Šetali smo okolo po mome novome prostoru dok su Sebastian i Kira kod vrata tiho pričali. U ovih tjedan dana sam uspješno izbjegavala svaku informaciju o Zaneu jer nisam željela ništa znati o njemu. Nisam željela saznati da je ubio još neku nevinu osobu. Željela sam samo uživati u miru sa svojim muškarcem i Sebastian mi je ispunio tu želju. Ja sam radila na svome poslu dok mi je on pomagao koliko god je mogao. Bio je uz mene cijelim putem i nije me niti na trenutak pustio.

„Ne mogu vjerovati da sam se prije bojala reći ti što ja stvarno želim."

„To je bila ludost, Maya", rekao je tata. Okrenuo me je prema sebi i zagledao se u moje oči. „Većinom sam i sam kriv jer nismo uopće razgovarali. Trebao sam još prije nešto učiniti po tome pitanju. Trebao sam ti davno dati do znanja da mi možeš doći i razgovarati sa mnom o bilo čemu."

„Tata, ta je priča završena. Volim te, dobro. Sada smo ponovno postali obitelj. I sa sigurnošću mogu reći da smo sada puno jači nego prije."

„Da, slažem se s tobom, dušo. Neizmjerno sam sretan jer ponovno imam svoju kćer uz sebe."

„Nikada me nisi izgubio", rekla sam mu tiho. Tatine smeđe oči su se ispunile suzama pa sam ga privukla u zagrljaj. Tata je ovih dana stalno dolazio kod mene u posjet u čemu sam stvarno uživala. Imati ga uz sebe je pravi blagoslov. A kada se vrati u stan, nazvao bi me samo da mi javi kako je stigao, a onda bi nam razgovor potrajao i samo bismo razgovarali o svemu. Imali smo nadoknaditi dvanaest godina koje smo oboje izgubili jer smo bili previše slomljeni. Udaljili smo se, ali sada priznajem da smo bliži nego kada sam bila mlađa.

„Mislim da bi i mama bila ponosna na tebe." Namrštila sam se jer sam iskreno sumnjala u to. Mama bi radije da sam sada udana za nekoga bogatog muškarca i da imam dvoje, troje djece i da po cijele dane sjedim besposleno kod kuće.

„Znam da bi, Maya. Siguran sam u to", rekao je tata kada je ugledao moje lice. Polako sam kimnula glavom. Možda bi i bila ponosna, ali to neću nikada znati. Oprostila sam mami što se prema meni ponašala kao da sam samo stvar kojom može upravljati. Volim svoju mamu i ponekada je teško kada znam da joj nikada neću moći reći te riječi. Ali voljela bih da je sada uz mene i da se barem pravi da je ponosna na mene ako ništa drugo. I naravno, voljela bih da je Amos ovdje. Na njegovu podršku sam mogla uvijek računati i znam kako bi bio sretan zbog mene. Ovo mjesto koje sam upravo sada kupila puno nam je značilo. Ovdje smo provodili dosta vremena nas dvoje vikendima. Uvijek smo bježali ovdje kako ne bismo bili kod kuće.

„Voljela bih da su ona i Amos sada ovdje s nama."

„I ja bih to volio."

„Misliš li da bi ti i mama bili zajedno da je ona živa?", upitala sam ga. Željela sam znati. Morala sam znati. Još uvijek obrađujem informaciju koju mi je tata dao prije nekoliko dana. Njih dvoje su se trebali rastati, ali su ipak nekako ostali zajedno. To mi je još uvijek neshvatljivo. Nekako bi bilo bolje da su se rastali i tako njih dvoje ne bi bili nesretni. Do kraja su mi izgledali kao da su zarobljeni u njihovome braku.

„Volio sam tvoju mamu, to znaš, ali sumnjam da bismo bili zajedno. Imali smo naših problema na kojima smo radili ili barem pokušavali." Bacio je pogled prema vratima gdje je stajala Kira koja se nečemu smijala sa Sebastianom. Moj tata je stvarno bio zaljubljen u ovu ženu i bila sam sretna zbog njega. Ne znam da li sam ga ikada vidjela ovakvoga sa mamom. Možda dok smo Amos i ja bili djeca, ali kasnije mi je tata izgledao kao da se potpuno umorio od svega, od braka. Nekada sam se brinula da će otići i ostaviti mene i brata sa mamom. Mislim da bi mi se tada svijet raspao na komadiće. Moj tata mi je bio sve i pratila bih ga do kraja svijeta ako je to potrebno.

„Nikada nisam niti pomislio da ću ponovno pronaći nekoga, a vidi mene starca. Imam prekrasnu ženu uz sebe i prekrasnu kćer. I ne mogu biti sretniji zbog toga."

„Prestani govoriti da si star. Ti nisi star", rekla sam i kroz šalu ga udarila po prsima. Tata se nasmijao. „Iako imaš malo sijedih na sljepoočnicama."

„Maya Bolton, nemoj se niti šaliti sa mnom", rekao je ozbiljno. Nasmijala sam se i zagrlila ga.

„Ti znaš da te ja jako volim, tatice", rekla sam u njegovu majicu. Tata se odmaknuo od mene i pogledao me nježno. Nisam ga ovako nazvala već godinama. Dobro je zvučalo.

„I ja tebe volim, dušo moja. Ti si mi sve na ovome svijetu."

„Znaš li da sam neko vrijeme mislila kako ćeš ostaviti mamu i da ćeš otići bez mene i Amosa?"

„Molim? Nikada mi to nisi rekla."

„Nisam željela. Bio si tako umoran od svega i stalno zabrinut, a ja sam samo čekala da odeš i ostaviš nas. Sjećaš se da sam ti stalno pravila one tvoje najdraže kolačiće?"

„Da, sjećam se. Pobogu, Maya. Ne bih nikada ostavio tebe i brata. Znam da smo tvoja mama i ja imali puno problema, ali vas ne bih ostavio."

„Stvarno sam se plašila da ćeš otići. Znam da sam tek bila u srednjoj školi, ali željela sam svoga tatu uz sebe."

„Dušo moja. Ti si stvarno luda kada si to pomislila. Trebala si doći i razgovarati sa mnom."

„Da, trebala sam. Ali kasnije se sve nekako smirilo i ti si ponovno postao onaj stari tata i zaboravila sam na sve." Tata je odmahnuo glavom. Nježno me je poljubio i zagrlio me. Duboko sam udahnula njegov poznati miris. Život u toj kući za mene je bio poput pakla, ali da je tata otišao, bilo bi još gore. Radila sam sve čega sam se sjetila kako bi on ostao sa nama. A kada se sve smirilo, i sama sam se smirila. Znala sam da će tata ostati iako se činio dosta tužan zbog nečega. Jednom sam ga upitala što se događa i rekao mi je da ima problema sa poslom. Taj cijeli dan smo on, Amos i ja proveli vani i jednostavno uživali. Sada kada znam potpunu istinu, shvaćam koliko je tata imao problema sa mamom. Trudili su se oko svoga braka i ostali su zajedno, ali znam koliko su oboje bili nesretni zbog toga.

Ali tata je sada sretan. Volim misliti na to kako je i mama sretna zbog njega. On je to zaslužio. Godinama je bio sam i sada je napokon pronašao ženu koja ga iskreno voli. Otkako znam Kiru, nisam je uopće vidjela da se smiješi kao što se sada smiješi. Moj tata dobro utječe na nju kao što i ona dobro utječe na njega. Znam koliko se samo brinuo zbog toga što je Kira mlađa deset godina od njega, ali je to prihvatio. To i nije bila tako velika stvar.

„Molim te, Maya. Ako te nešto muči, dođi i razgovaraj sa mnom. Ne želim da mi skrivaš stvari."

„Obećavam ti da to više neću napraviti."

„Dobro jer bih se onda ozbiljno naljutio." Nasmijala sam se. Poljubila sam tatu u obraz pa smo se pridružili Sebastianu i Kiri. Sebastian me je privukao k sebi i poljubio me u čelo. Tata se namrštio.

„Znaš, Sebastiane, nisam siguran što da mislim o tome što mi kradeš moju curicu."

„Nikada vam ne bih ukrao vašu kćer, Derek. Dobro, možda ponekada."

„Muškarci", rekla sam Kiri. Ona se nasmiješila i kimnula glavom. Moj tata i Sebastian su postali jako dobri prijatelji. I iako znam da iza mojih leđa pričaju o situaciji zvanoj Zane, ja nisam željela ništa znati. Odlučila sam na barem jedan trenutak zaboraviti ga i samo uživati sa svojom obitelji i prijateljima. Zane će ubrzo, nadam se, postati netko tko je trebao ostati u mojoj prošlosti. Čim se riješimo njega, bit ću spremna zakopati svoju prošlost daleko od sebe.

„Dobro. Kira i ja odlazimo. Još jednom ti čestitam, dušo. Drago mi je da si me nazvala."

„Željela sam da budeš dijelom ovoga, tata. Ovo mi puno znači baš kao i ti."

„Vidimo se sutra. Čuvaj mi se."

„I ti se čuvaj. Oboje." Zagrlila sam tatu i Kiru pa su njih dvoje otišli. Pogledala sam Sebastiana u oči koje su sjajile neizmjernom srećom. Sigurna sam da se ta sreća odražava i u mojim očima. Bila sam sretna i ispunjena. Napokon sam napravila nešto samo za sebe.

„Napokon sami", rekao je Sebastian promuklo. Nježno me je poljubio. „Kako se osjeća moja cura?"

„Dobro. Stvarno jako dobro. Ne mogu dočekati da napokon otvorim svoju cvjećarnicu. Bit će potrebno uložiti puno truda, ali ja sam spremna."

„Znam da jesi. A ja ću biti uz tebe na svakome koraku." Još jednom sam ga poljubila pa sam počela šetati po svome novom prostoru. Ideje i zamisli su mi počele skakati u mislima. Već neko vrijeme znam gdje će mi što stajati. Što ću sve držati. Samo se nadam da će mi cvjećarnica biti uspješna.

„Znaš li zašto sam točno izabrala ovaj prostor?", upitala sam Sebastiana. Naslonila sam se na zid. On je odmahnuo glavom te mi laganim korakom prišao. Naslonio je svoje tijelo na moje.

„Ne znam. Zašto?"

„Ovo mjesto je prije bila videoteka i knjižara. Ovdje je gospodin Banks prije držao i razne igre. Amos i ja smo dolazili ovdje svakoga vikenda i jednostavno igrali svaku igru koja je ovdje postojala."

„Mislio sam da je ovo bila slastičarnica?"

„I jest. Kada su DVD-i postali popularni i klinci koji su tu stalno zalazili odrasli, Banks ju je zatvorio. Iznajmljivao je prostor jednoj ženi koja je otvorila slastičarnicu, ali ju je zatvorila prije nekoliko mjeseci i odselila se."

„Ovo mjesto ti puno znači."

„Da, i previše. Amos i ja smo ovdje uvijek ostajali zadnji. Morali su nas istjerati van." Nasmijala sam se. Osvrnula sam se po praznome prostoru. Mogla sam vidjeti sve one razne igre koje su se tu nalazile. Mogla sam vidjeti i police pune video kazeta. A mogla sam vidjeti i svoga brata kako me pokušava pobijediti u jednoj igrici, ali ne uspijeva. Bio je dobar u svemu i svakoj igrici, ali ta jedna igrica mu nije nikako išla. Držala sam rekord godinama i nitko me nije mogao pobijediti.

„Moj brat se uvijek volio natjecati. Ali u jednoj me igrici nikada nije mogao pobijediti."

„Koja igrica?"

„Zvala se Urban Terror. Rekla sam ti da sam bila kao dečko. Voljela sam nogomet i igrice."

„Žena po mome ukusu", rekao je Sebastian. Nježno me je poljubio.

„Uglavnom, Amos je puno puta pokušao i na kraju je odustao. Dolazili smo ovdje sve dok gospodin Banks nije odlučio zatvoriti."

„Znaš, volio bih se jednom okušati s tobom u igricama."

„A da? Slušaj, što se tiče tih stvari, ja sam odlična. Nitko me nikada nije mogao pobijediti."

„Da, to ćemo još vidjeti. I sam sam bio poprilično dobar u igricama."

„Dragi, i sam si sada rekao da si bio dobar", rekla sam šaljivo. Njegove plave oči su bljesnule. Odjednom me je zgrabio i podignuo me. Ovila sam noge oko njegovoga struka. Rukama sam nježno prelazila preko njegove kose. Gricnula sam njegovu donju usnicu.

„Izazivaš me, Maya", rekao je promuklo. Nasmiješila sam mu se.

„Znam da ti to voliš", rekla sam tiho na njegove usne. Sebastian je zarežao i silovito me poljubio. Počeo me je nositi negdje, a onda smo se našli u mračnoj i hladnoj prostoriji. Odvojio je svoje usne od mene i počeo me ljubiti i grickati po vratu. Uzela sam si trenutak da promotrim prostoriju u kojoj smo se našli. Bili smo u zamrzivaču. Uzvraćala sam mu poljupce strastveno dok sam mu pokušavala skinuti hlače. Frustrirano sam zastenjala zbog čega se Sebastian nasmijao. Ležerno me je nastavio ljubiti po vratu te se poljupcima spustio do mojih grudi. Spustio je naramenice moje haljine dovoljno da oslobodi moje grudi. Uvukao je jednu moju bradavicu u svoja topla usta pa ju je naglo usisao.

„Sebastiane!", viknula sam. Stenjala sam dok me je on mučio svojim slatkim usnama. Jedna ruka mu se spustila do moga međunožja pa me je prstom lagano protrljao po mome vlažnom središtu. Odmaknuo je moje gaćice u stranu i stavio jedan prst u mene. Počela sam se pomicati kako bih ga bolje osjetila, ali njegov prst je nestao. Zavrtjelo mi se u glavi kada je Sebastian počeo mučiti moju drugu bradavicu jednakom silinom. Sebastian je oslobodio svoju erekciju te se protrljao o moje središte, a onda se zabio u mene. Oboje smo se promatrali bez daha. Promeškoljila sam se u njegovome naručju jer sam željela da se pomakne. Bilo mi je potrebno da se on pomakne.

Kao da je čuo moje misli, Sebastian se počeo polako pomicati. Stenjala sam i jecala dok sam osjećala njegovu dužinu u svome toplom središtu. Strastveno sam ga poljubila dok je Sebastian ubrzavao. Osjećala sam kako se napetost skuplja u meni i vapi za oslobođenjem. Počela sam se i sama pomicati kako bih napokon osjetila to slatko olakšanje. Zastenjala sam na Sebastianove usne te sam noktima prešla preko njegovih leđa. Vrisnula sam i stisnula njegovu erekciju svojim unutrašnjim mišićima. Njegovo režanje me je prebacilo preko ruba. Sebastian je zadrhtao i počeo svršavati. Ugrizla sam ga za donju usnicu dok su me valovi orgazma protresali. Sebastian se zabio još nekoliko puta u mene, a onda se umorno naslonio na mene. Nježno sam ga milovala po leđima dok sam ga ljubila. Osjetila sam krv na mjestu gdje sam ga ugrizla.

„Oh, žao mi je zbog toga", rekla sam tiho. Jedva sam pronašla svoj glas. Prstom sam lagano prešla preko njegove usnice kako bih pokupila krv koju sam ja pustila svojim zubima. Sebastian je liznuo moj prst što je poslalo trnce uzbuđenja niz moju kralježnicu.

„Ne, nije ti žao." Njegov glas je bio tako seksi i promukao. Mogla bih ga slušati danima. Još jednom sam ga nježno poljubila pa me je Sebastian spustio dolje na pod. Bila sam malo nesigurna na nogama pa sam se naslonila na hladni zid koji je hladio moju kožu koja je gorjela. Cijela sam gorjela zbog muškarca kojega volim. Popravila sam svoju haljinu te sam njemu pomogla sa njegovom odjećom. Dirala sam ga po cijelome tijelu zbog čega su njegove oči gorjele.

„Eto sada smo pošteno krstili ovaj prostor", rekao je zaigrano. Nasmijala sam se i izvukla ga van iz hladnjaka. Toplina me je udarila čim smo izašli van na sunce.

„Vratimo se sada našoj kući gdje ćemo biti malo sami."

„Prije toga moramo svratiti do Mije. Želi te vidjeti."

„U redu onda. Ali samo pet minuta."

„Najviše pola sata", rekao je i namignuo mi. Zaključao je vrata i poveo me do auta. Sjeli smo i on se priključio prometu. „Onda, kako ćeš nazvati svoju cvjećarnicu?"

Molly's Blossom. Zbog tete sam zavoljela cvijeće i želim je nazvati po njoj."

„Siguran sam da bi se to tvojoj teti jako svidjelo." Zahvalno sam mu se nasmiješila. Putem sam popravljala svoju kosu dok sam razmišljala o svojoj teti. Moja teta i tata su bili jako bliski baš kao što smo to bili Amos i ja. Teta mi je uvijek pričala u koliko su samo nevolja njih dvoje upali dok su bili mlađi. A niti kao odrasli nisu bili ništa bolji. Kada sam otišla kod nje na selo, bila sam spremna ostati. Voljela sam provoditi vrijeme ondje i mislila sam kako ovdje za mene nema više ničega. Izgubila sam brata i jedinoga najboljeg prijatelja i zato nisam imala razloga vraćati se. Ali me je teta uvjerila da imam puno razloga. Najveći je bio moj tata. I zbog toga sam se vratila, završila školovanje i počela raditi za njega i s njime.

Sada su stvari puno bolje između nas dvoje nego prije i sada shvaćam koliko bih izgubila da sam ostala kod tete na selu. Voljela sam boraviti ondje, ali sam također voljela i grad. Ovdje sam imala svoga tatu i prijatelje. Nikada nisam niti pomislila da ću uopće imati prijatelje, a sada ih imam nekoliko. A tu je i muškarac kojega volim. Sebastian mi je bio sve i vrlo brzo je postao moj najbolji prijatelj, partner i muškarac kojega toliko volim. Možda sam malo postala ovisna o njemu, ali nisam si mogla pomoći. Niti sam to željela.

„Što je? Što me gledaš tako?", upitao je Sebastian. Stao je autom ispred Mijine kuće. Uhvatila sam ga dlanovima za obraze te ga zvučno poljubila.

„Samo razmišljam o tome koliko te volim."

„Volim i ja tebe, dušo." Još me je jednom poljubio, a onda smo izašli van. Ušli smo u kuću koja je bila iznenađujuće puna. Zbunjeno sam promatrala sve naše prijatelje koji su došli kod Mije. Čak je i Ashley stigla sa svojom obitelji. I moj tata je došao ovdje. Namignuo mi je i nastavio svoj razgovor sa Dianom.

„Mislila sam da Mia želi razgovarati sa mnom", rekla sam zbunjeno. Sebastian se nasmiješio i pogurnuo me prema naprijed. Mia je istupila prema naprijed i snažno me zagrlila.

„Evo nje. Oh, tako sam ponosna na tebe. Nadam se da ti ne smeta, ali morala sam ti pripremiti malenu zabavu."

„Zbog čega točno?"

„Zbog toga što je moja curica odrasla", rekla je Mia i pomilovala me po obrazu kao da sam malo dijete. Odmaknula sam njezinu ruku i zakolutala očima. „Svi smo jako ponosi na tebe."

„Hvala ti, Mia. To mi jako puno znači." Mia se nasmiješila i još jednom me zagrlila. Okrenula se prema Sebastianu i poljubila ga u obraz.

„Pobogu, brate, otkopčan ti je rasporak." Ugrizla sam usnicu kako se ne bih počela smijati, ali nisam dugo izdržala. Glasno sam se nasmijala, ali to nije dirnulo Sebastiana. Ležerno je zakopčao svoje hlače i poljubio Miju u obraz. Otišao je do drugih muškaraca dok sam se ja još uvijek smijala.

„Možda smo se malo igrali", rekla sam kroz smijeh. Mia se namrštila i odmahnula glavom.

„Jesam li ja rekla da želim čuti cijelu priču?", upitala je Mia s dozom sarkazma. Zaigrano sam kimnula glavom.

„Znaš da to želiš."

„Makni se od mene, kolačiću. Odletjet ćeš na dupe."

„Da pa ipak mislim da se to ne bi dogodilo. Sjećaš li se da sam svome dečku skoro jaja polupala? Oh, jadan on."

„Da, jadan on s tobom", rekla je Mia šaljivo. Krenula sam je udariti po ruci, ali je ona previdjela moj udarac i spriječila me. Zaigrano mi je namignula.

„Cure, nemojte se tući", viknula je Ashley iz dnevnoga boravka.

„Da, mama", odgovorile smo Mia i ja uglas. Mijine oči su zasjale. Privukla me je k sebi i zagledala se u moje lice.

„Pogledaj se, Maya. Izgledaš tako sretno. Ova žena mi se sve više sviđa."

„I meni također. Sve više i više postajem ona stara Maya. Jako sam sretna."

„A ja sam sretna zbog tebe."

„Nisam sigurna da li bih učinila ovo što sam danas učinila da me ti nisi tjerala na to."

„Ja ipak mislim da bi. Imaš snažnu volju i napokon bi pokrenula to svoje mršavo dupe i učinila ono što si oduvijek htjela."

„Da, mislim da imaš pravo", rekla sam. „I moje dupe nije mršavo."

„Ja uvijek imam pravo", rekla je Mia i vragolasto se nasmiješila. Odmahnula sam glavom kada me je ona povukla za ruku među ostale ljude. Svi odrasli i djeca. Svi moji prijatelji, moja obitelj. Svi do kojih mi je toliko stalo su ovdje. Imala sam osjećaj da ih nisam vidjela već jako dugo vremena. Imam osjećaj kao da smo jučer svi zajedno bili u ovoj kući kada je Mia diplomirala, a sada je prošlo nešto više od mjesec dana. Mjesec dana vlada moja najgora noćna mora iz koje nikako da se probudim. Ali sada nije bilo vrijeme za tmurne misli. Želim uživati sa ljudima koje volim, a Zane mi to neće uništiti.

„Evo nje. Dugo se nismo vidjele." Sjela sam pokraj Ashley i nježno poljubila malenoga Adama koji je spavao u njezinome naručju. Ashley je jednostavno blistala. Bila je dobra mama i zaljubljena žena i to joj je dobro stajalo.

„Od vaše zabave u hotelu. Moje malo čudo mi oduzima previše vremena."

„Kako se ponaša naš maleni dečko?"

„Dobar je. Dok je Aurora bila mala stalno je plakala i većinu vremena sam bila prestravljena. Nisam znala što da radim. Adam je jako dobar i spava po noći dovoljno da Ashton i ja malo odmorimo."

„To je dobro. Važan je timski rad", rekla sam joj. Još smo neko vrijeme pričale sve dok nas Mia nije sve pozvala na trijem da večeramo. Namrštila sam se kada sam shvatila da nema Sebastiana. Osvrnula sam se oko sebe, ali ga nije bilo. Mia me je natjerala da sjednem pa sam je poslušala. Gdje je on, dovraga?

„Gdje je Sebastian, Mia?"

„Otišao je nešto obaviti kući. Odmah će se vratiti." Polako sam kimnula glavom. Htjela sam je još nešto pitati, ali mi je Elena odvratila misli od njega kada je pružila svoje malene ruke prema meni. Odmah sam je uzela. Igrala sam se s njome dok je ona veselo cičala.

„Nećeš moći jesti od nje", rekao je Dean. Zagrlila sam je kako mi je ne bi oduzeo.

„Samo ti jedi dok možeš. Ja ću se malo igrati s njome." Dean se posvetio svome jelu. Ja sam se ustala sa Elenom koja mi nije dala da jedem pa smo prošetale po kući. Otišla sam sa njome do Mijine knjižare te sam sjela u veliki naslonjač i opustila se. Tek sam sada osjetila koliko sam ustvari umorna. Imala sam osjećaj da ću svaki trenutak zaspati.

„Ti si jedna živahna djevojčica", rekla sam Eleni. Zvučno sam je poljubila dok se ona smijala.

„Hej, tu si. Posvuda sam te tražio."

„Kao i ja tebe. Gdje si bio?" Ustala sam se i prišla mu. Sebastian je uzeo Elenu od mene i počeo se igrati s njome. Izgledao je tako prekrasno s tom djevojčicom u svojim rukama.

„Išao sam kratko do kuće."

„Sve je u redu?"

„Sve je u najboljem redu. Zašto ne jedeš?"

„Elena je bila malo nemirna." Pogledala sam je i shvatila da se potpuno smirila. Svoju malenu glavicu je naslonila na Sebastiana i gledala ga svojim velikim očima boje lješnjaka. „A sada se očito smirila."

„Imam moći, draga moja."

„Pametnjaković", rekla sam tiho. Nagnuo se prema meni i poljubio me.

„Hajde, idemo jesti pa da napokon možemo otići našoj kući." Kimnula sam glavom. Pridružili smo se ostalima vani na trijemu. Vodili su se razni razgovori. Promatrala sam svoga tatu koji je izgledao kao da moje prijatelje poznaje godinama. Totalno se uklopio ovdje među svima njima. Baš kao i Kira koja je o nečemu razgovarala sa Norom, Kevinovom ženom. Nora je bila malo blijeda i jedva je dirnula svoju večeru. Cijelu večer je pila samo vodu što je jako čudno za nju jer je voljela crno vino. A onda mi je sinulo. Sigurna sam da je trudna. Osvrnula sam se oko stola i shvatila da me Mia promatra. Samo je kimnula glavom kao da mi je pročitala misli. Nasmijala sam se, sretna zbog Nore i Kevina. Još jedna beba dolazi u naš krug koji se svakim danom sve više počeo širiti. Ali isto tako sam bila ljubomorna jer ja nisam bila osoba koja će donijeti bebu među sve ove prekrasne prijatelje. No, ima još vremena, zar ne? Samo trebam imati strpljenja.

Popila sam tri čaše vina koje su me malo opile. Sve cure smo nakon večere sjedile u kuhinji i sve potiho čestitale Nori na trudnoći. Iznenadila se što smo shvatile, ali i nije bilo toliko teško. Željela je barem malo skrivati jer je tek saznala. A tata Kevin je bio jako uzbuđen zbog te vijesti.

„Oh jedne večeri se moramo družiti samo mi cure, bez muškaraca" , rekla sam im. Već je i previše prošlo otkako smo se mi družile. Nedostaju mi ove žene iako ih vidim svakoga dana.

„Da, imaš pravo. Definitivno moramo", rekla je Sky. „I naravno, dodajemo još dvije članice u naš maleni čopor." Sky je pokazala prema Diani i Kiri. Diana se nasmijala i odmahnula glavom.

„Zanemarite ovu staricu. Ne trebam vam ja."

„Zvučite baš kao i moj tata, Diana. Bit će nam jako drago da nam se pridružite. Vjerujte mi, jako je zabavno", rekla sam i namignula joj. Diana se nasmijala te me je zagrlila oko ramena. U ovih nekoliko dana smo Diana i ja postale jako dobre prijateljice. Postala mi je poput mame koju sam uvijek trebala i sada sam shvatila što ustvari znači majčinska ljubav.

Sebastian je ušao u kuhinju i tako nas prekinuo u razgovoru. Sve smo naglo zašutjele zbog čega je on naglo zastao na vratima. Sve nas je promatrao kao da bismo mogli napraviti nešto šokantno.

„U redu, plašite me", rekao je. Nasmijala sam se i prišla mu. Nježno sam ga poljubila.

„Ne grizemo. Obećavam." Namignula sam mu. Uzeo je nekoliko piva i brzo se izgubio van. Ostali smo ondje nekoliko sati sve dok se nismo svi morali pozdraviti. Sjela sam u auto. Sebastian nas je odvezao do kuće pa je brzo nestao u kući. Zbunjeno sam zastala i krenula unutra. Svijetla su bila pogašena pa sam ih upalila. Na podu su bile razbacane latice ruža koje su vodile prema plaži. Pratila sam ih i izašla na trijem. Našla sam Sebastiana na pijesku pokraj šatora. Suze su me zapekle u očima. Izula sam svoje sandale i pridružila mu se.

„Što je sve ovo?"

„Što kažeš na spavanje pod zvijezdama? Noć će biti topla."

„Kažem da mi se jako sviđa tvoja ideja." Ušli smo u šator u kojem su bile upaljene svijeće. Sjela sam na meki pokrivač te je Sebastian sjeo pokraj mene. Natočio nam je šampanjac te smo se kucnuli.

„Ostala sam bez riječi."

„Što je stvarno rijetkost."

„Hej!", viknula sam. Sebastian se nasmijao te me je nježno poljubio. Prepustila sam se njemu i njegovome prekrasnom mirisu. „Ugodno si me iznenadio. Tko bi rekao da ti možeš biti romantičan?"

„Samo za pravu osobu", rekao je tiho. Nasmiješila sam mu se i pomilovala ga po obrazu. „Mislio sam da nam treba jedna ovakva večer. Da se opustimo i jednostavno budemo svoji."

„Možemo li se i goli kupati u oceanu?"

„Naravno da možemo", rekao je tiho. Veselo sam ciknula i nasrnula na njegove usne. Skoro sam prolila šampanjac po nama. Sebastian se nasmijao dok mi je uzvraćao poljupce. Bože, koliko sam samo sretna. Imala sam osjećaj da će mi srce iskočiti iz grudi od siline ljubavi prema ovome muškarcu. Od dvoje ljudi koji se nisu mogli podnijeti, postali smo netko tko se jako voli. Postali smo nerazdvojni. A ja sam od žene koja nije mogla podnijeti tuđe dodire, postala netko tko je ovisan o dodirima ovoga muškarca. Moga muškarca.

„Zato si nestao iz kuće, zar ne?", upitala sam ga kada smo se razdvojili. Sebastian je kimnuo glavom. Uzeo je čašu od mene i ostavio je sa strane zajedno sa svojom. Naslonio se na jastuke i povukao mene sa sobom. Naslonila sam glavu na njegova prsa.

„Da. Rekao sam Miji da ti kaže da ću se brzo vratiti ako pitaš za mene."

„Ako? Dušo, ja odmah znam kada ti nisi zajedno sa mnom u prostoriji."

„Osjećam se baš isto. I toliko te volim, Maya. Stvarno te volim."

„Volim i ja tebe." Nasmiješila sam mu se. Nikada nisam voljela nekoga muškarca kao što volim njega. Nikada nisam niti mislila da mogu pronaći nekoga u koga ću se toliko zaljubiti. Dok Sebastian nije ušao u moj život, imala sam brata i tatu. Dva muškarca koji su bili cijeli moj svijet. Poslije sam postala usamljena žena koja nije željela nikoga u svojoj blizini sve dok nisam upoznala divne ljude i Sebastiana. Sebastian je jako brzo postao muškarac bez kojega ne bih mogla živjeti. Bio je moje sve.

„Smiješno je kako ljudi stalno govore volim te, ali tek kada ostaneš bez nekoga shvatiš koliko to ustvari misliš. Koliko te riječi stvarno znače."

„Da, znam na što misliš. Moj tata mi svakoga dana sve više nedostaje i ponekada pomislim da mu nisam dovoljno govorio te riječi."

„On zna da ga voliš. Roditelji to uvijek znaju", rekla sam tiho. Nadam se da je moja mama znala barem to. Da sam je voljela. Svađali smo se i previše, ali je nisam mrzila iako sam trebala.

„Vjerojatno si u pravu."

„Ja sam uvijek u pravu", rekla sam šaljivo. Sebastian me je poškakljao pa sam se počela glasno smijati. Sjela sam na njega i njegove ruke stavila iznad njegov glave.

„Ti si nešto najbolje što mi se dogodilo, Sebastiane."

„Kao i ti meni." Sjeo je i nježno me poljubio. Promeškoljila sam se na njemu te sam osjetila kako raste ispod mene. Gricnula sam ga za donju usnicu te sam je polizala. Sebastian se odmaknuo od mene kako bi skinuo svoju majicu kada je odjednom zazvonio njegov mobitel. Frustrirano je zastenjao.

„Znao sam da sam ga trebao ostaviti u kući."

„Javi se. Možda je nešto hitno. Ipak je bilo kasno." Izvukao je mobitel iz džepa i namrštio se kada je vidio da ga zove Gabriel. Srce mi je počelo ubrzano kucati kao da je ono znalo kako ovaj poziv donosi loše vijesti.

„Što je, Gabriele?" Neko vrijeme je slušao, a onda su se njegove plave oči raširile. Stisnuo me je rukama kao da bih mogla pobjeći od njega. Odgovorio je na nešto što mu je Gabriel rekao pa je poklopio. Počela sam drhtati na njemu jer je njegova šutnja povećavala moj strah. Uhvatio me je svojim dlanovima za obraze te se zagledao duboko u moje oči. Ono što sam vidjela u njegovima, protreslo me do srži.

„Nema ljepšega načina da ti ovo kažem pa ću ti samo reći."

„Govori, Sebastiane", rekla sam nestrpljivo. Jače me je stegnuo.

„Zane je dignuo tvoju kuću u zrak." Šokirano sam izdahnula. Suze su mi zamaglile vid. Pokušala sam se ustati sa Sebastiana, ali mi on nije dozvolio. Odustala sam i samo se naslonila na njega. Počela sam plakati. Moja kuća je nestala. Zane se toliko potrudio da mi uništi jedini dom koji sam imala godinama i sada je uspio. I samo tako, moj mjehurić sreće se potpuno probušio i nestao u dimu poput moje kuće. 

Continue lendo

Você também vai gostar

224K 5.8K 33
[18+] Podigla sam se s klupe i tako udaljenost između nas učinila gotovo nepostojećom. Tijelom mi je prošao uzbuđujući drhtaj i mišići duboko u trbuh...
143K 7K 65
Dvije potpuno različite osobe, dvije potpuno različite prošlosti i dvije potpuno različite vizije budućnosti. Jedna ruka daje, a druga ruka uzima. ...
193K 11.3K 37
Jedan sudbonosni susret promijeni njihov cijeli život. Jedan mali dar i elektricitet koji buja između njih natjeraće ih da premoste kilometre i strah...
16.3M 545K 35
Sinful Flash Sale: Unlock the entire story for 80% OFF or each part for just for 1 Coin Only! Valid only for this weekend, till June 23. Down-on-her...