結婚 (KEKKON) // BAKUDEKU

By Nyahmh_

66.4K 5.7K 8.1K

Yanlarına geldi ve bir süre izledi ikisini. O an birbirlerine çok benzediklerini farketti. Tombul ve çilli ya... More

~2~
~3~
~4~
~5~
~6~
~7~
~8~
~9~
~10~
~11~
~12~
~13~
~14~
~15~
~16~
~17~
~18~
~19~
~20~
~21~
~22~
~23~
~24~
~25~ (final)
özl blm

~1~

6.3K 354 773
By Nyahmh_

Lütfen geni gelen bölümler hariç oy atmayınız her gün 3937292 tane oy bildirimi almak istemiyorum eğer atarsanız ciddi ciddi engellerim teşekkürler.

Baştan belirtiyim. Kitap fantasy ve omegaverse Au. Hangisi olduğunu bilmiyorsanız internetten bakıp gelin,

Her zamanki gibi Deku omega Baku Alfa

-

Derin nefes verip ellerimi önümde dizlerimin üstünde birleştirdim. Göz ucuyla bacak bacak üstüne atıp yatan Kacchana baktım. Gerilmiştim. Ve donuyordum. Hayır yani madem bu iş zorla bari üstüme daha kalın bişeyler giydirin. Kışın ortasında incecik şeyle mağarada oturuyorum. Üstümde sadece bir kaç parça tül benzeri kumaşlar, altımda bi don. Tanrım nereye düştüm böyle. Bunu hiç kabul etmemeliydim.

Ama etmeseydim annemin kalbin kırmış olacaktım. Fazla zamanı yoktu artık. Ve ben onu mutlu etmek için ne gerekiyosa yapmaya hazırım.

Donuyorum. İnsan bari bi battaniye koyar. Hay sizin saçmasalak geleneklerinize sıçayım. Neymiş efendim evlendiği adam ısıtmak zorundaymışta zevkten terletmeliymişte bıdı bıdı bıdı bıdı. Götüm. Bu herif bana yaklaşır mı Allah aşkına ya. Zaten küçüklükten beri eline geçirdiği heryerde belamı sikiyo. Şimdi sikmesine ne gerek var.

Heeğğğğ siz olayları bilmionuz dimi durun ben sizi aydınlatayım. Boş boş ekrana bakmayın.

FLASHBACK

"İZUKUUUUUU BURAYA GEL YAVRUM." Annemin seslenmesiyle odada okuduğum "ejderha bilimi" adlı kitabı bırakarak odadam çıktı. Annemin bana seslendiği yere salona gelince kanepede oturan kişilere bakıp hafifçe gülümsedim.

"Hoş geldiniz bay ve bayan Bakugo." Hafifçe kafamı eğerek selam verdim.

"Sağol ne kadar terbiyelisin sen. Annen seni iyi yetiştirmiş. Otursana ayakta kalma." dediğinde korkarak annemin yanına Masaru ve Mitsuki- sanın karşısına oturdum. Neler oluyo hiç bi fikrim yok. Ama hayra alamet olmadığı kesin.

Tam ne olacağını soracağım sırada Mitsuki-san konuşmaya başladı.

"İzuku hemen konuya girmek istiyorum. Senin Katsuki ile evlenmeni istiyoruz."

"He?" küçük çaplı bi şok geçirdikten sonra kendime gelip onlara baktım. Benim Kacchanla evlenmemi istiyorlardı. Ama neden? Lanet bi omega olduğum için mi? Bana acıyorlar mıydı? Ya da çirkin olduğumdan eş bulamayacağımı düşünüp bana acıyarak oğullarını benimle evlendirmek mi istiyorlardı?

"A-ama neden? Hem ben kabul etsem bile Kacchanın reddedeceğinden adım gibi eminim. Çünkü benden nefret ediyor."

Derin nefes verip tekrar konuşmaya başladı. "Sen Katsukiye aldırma biliyor zaten. Zor olan onu ikna etmek olduğu için senden önce onunla konuştuk. Tehdit ederekte olsa ikna oldu merak etme. Bir tek sen kaldın İzuku. Sende kabul edersen yaklaşık iki hafta sonra evli biri olacaksın."

Yutkunup anneme döndüğümde sorar bakışlarla ona baktım. Ellerimi kendi ellerinin arasına aldı.

"Lütfen İzuku. Biliyorsun artık yaşayacağım yıl sayısı sınırlı. Sadece senin evlenip mutlu bi yuva kurduğunu görmek istiyorum. Biliyorum daha 19 yaşındasın. Gençsin ve yapmak iatediğin şeyler ulaşmak istediğin hayallerin var. Ama ben seni mutlu görmek istiyorum. Lütfen İzuku kabul et."

Gözleri dolduğunda ellerimle yavaşça dolan gözlerini sildim. Annem hastaydı. Bilmiyor olabilirdi ama ben ona tedavi bulmaya çalışıyordum. O ise sadece benden bunu istiyordu. O böyle yaparken ben nasıl onu reddedebilirdim ki.

"Peki yaparım. Kacchanla evlenirim." annemin yaşlı gözleri sevinçle parlarken onun mutlu olmasından dolayı gülümsedim. Ama bu gülümseme sahteydi. Tamam Kacchana bi süre hayranlık besleyip ondan hoşlanmış olabilirim. Ama bu geçici bişeydi. O bana sürekli öyle davranırken içimde ona olan sevgimin alevleri yavaşça sönmüştü. Geriye bi kibrit çöpünün yaydığı alev kadar sevgi kalmamıştı.

FLASHBACK END

Öyle işte. Sonuç itibariyle donuyorum. Dışarıda hayvan gibi kar yağıyordu. Ama ben burda üstümde hiç bişey yokken oturuyordum. Tamam utançtan terliyordumda. Ama bu dışarısının daha soğuk olduğu gerçeğini değiştirmiyo.

Şimdi size şu benim donmama sebep olan siktiğimin ve içinde zerre mantık bulunmayan Bakugo ailesinin nesillerdir uyguladığı gelenekten bahsedeyim.

Sıradaki kabile reisi olacak kişinin evli olması başta şartmış. Benim Kacchanla evlenmemin başlıca nedeni buymuş. Neyse işte. Evlenen kişilerin ilk gecelerine -yani şuan ben ve Kacchan gibi- bu şekilde bi mağarada girmek zorundalarmış. Ama...

Asıl konu şu;  bana kış gününde bu saçmasapan gelinlik denemiyecek gelinliğimsi türdeki şeyi giydirmelerinin sebebi, başta dediğim gibi ilk gecede evlendiğim kişinin bana bağlılığını ve her daim koruyacağının sembolü olarak beni ısıtması gerekiyomuş. Hemde şey yaparak. Neyse anladınız siz.

SAÇMALIĞIN DANİSKASI.

Ne alaka yani şimdi. Yani bi insanla sevişerek onu nasıl ısıtabilirsin. Ben burda donmak üzereyim amk. Hayır yani Kacchan gelipte ısıtsa bişey demeyip uyucam şu saçmasapan şeye ama onunda kımıldadığı yok. Bey efendi sırtını duvara vererek büyük kırmızı pelerinine sarılmış bacak bacak üstüne atarak uyuyo. Donayım ben burda. Senin gibi koca olmaz olsun pü sana.

Kımıldayıp bişey yapmayacağını anladığımda mağaranın en köşesine minderlerden birine oturdum. Allahtan üstüne oturacak bişey koymuşlardı. Yoksa geberip giderdim ben burda. Kacchanında umurunda olmazdı.

Kollarımı bedenime sarıp burnumu çektim. Kesin hasta oldum amk. Ben geri kalan hayatımda bu geleneğe söverim. Çocuğum olacaksa -ki bu gidişle çok zor- ona böyle bişi yaşatırsam analığım batsın.

Tam gözlerimi kapatmış uykuya dalacakken üzerimde hissettiğim izlenme hissiyle gözlerimi açtım. Kacchan gelmiş bana bakıyordu. Ne bakıyosun yarram demek isterdim. Ama demicem.

Bi anda üstündeki büyük kırmızı pelerini benim üstüme örttü. Hayırdır artislik falan mı taslıyosun. Ama şimdi bakarsak iyi geldi donmak üzereydim. Ama ben ve ibneliğim buna izin vermedi.

"Alabilirsin üşümüyorum ben. İyiyim böyle." Derin nefes verip her zaman yaptığı gibi kafama bi tane yapıştırdı. E yuh ama. Tam davalık valla. Seni dava etsem kazanırım. Eşine vurdu diye. Ama gel gör ki bu dünyada dava diye bişey yok. Ama bi mahkeme şart.

"Bak geberip gidiceksin orada ben seninle uğraşamam. Kalsın işte üstünde."

Odun. Kütük. Hıyar. Öküz. Dana. Söylene söylene üstüme çekip daha çok sarıldım. Kacchan ise geri yerine oturmuştu. Üşümüyo mu lan bu. Üstünde de hiç bişey yok. Sanırım Alfa olmanın verdiği yücelik ile doğal habitatında yaşamaya alışınca kar kış kıyamet işlemiyo.

Burnuma sinen güzel kokuyla durdum bir kaç saniye. Mükemmel bi kokuydu. Karamel ve toprak kokusu karışımı. Çok hoş. Farkettirmeden bir kaç kere daha derince içime çektim kokuyu. Bir zamanlar çok sevdiğim o koku. Daha sıkı sarınıp başımı duvara yasladım ve gözlerimi kapadım. Şu geceyi atlatsam yeterdi.

--

He

Hehe

Hehehe

New kipat

Fantasy Au yu bilmeyen yoktur diye düşünüyorum
Bilmiosanız araştırıp gelin amk banane

Dekunun giydiği kıyafeti medyada bulabilirsiniz.
uykuluR çizdi. Bi kere daha burdan arigato ona.

Hiç bi kitabımda oy sınırı istemedim oy verip vermemeniz benim umrumda değildi sadece okumqnızı istiyodum ama bu kitapta ibnelik yapıp oy sınırı koycam

Because why not?

Oy sınırı: 20

Ama bişey dicem. Yorum yapın be. Walla kendimi mal gibi ortada kalmış gibi hissediyorum. Zaten kitap çok saçma duruyo her an silebilirim.

Neys

Eyw

Continue Reading

You'll Also Like

2.4K 282 12
Çeviri ve edit bana ait
37.8K 3.3K 17
Jongin ve Kyungsoo iki senedir evliydi, yine bir akşam beraber oturuyorlarken Kyungsoo Jongin ile çocukluk mesajlaşmalarını buldu.
12.1M 587K 87
18 yaşında genç bir kızın yolu çıkmaz bir sokakta hiç kesişmemesi gereken bir adamla kesişti. Adam hayata ve mavi renge küskündü. Genç kızla beraber...
6.9K 693 27
Melissa Vargas omuz sakatlığı sebebiyle Türkiye'ye gelir. Fenerbahçe'nin alt yapısında gelişmeye ve iyileşmeye başlar. Ancak bu süreçte tek uğraştığı...