11

575 24 3
                                    

N/t pov*

Drumul a fost unul distractiv.Am râs,am cântat,totul a fost minunat.Am ajuns la cabana în care vom sta până duminică și fiecare și-a ales o cameră.Normal că eu voi sta cu J-hope în cameră.După ce ne-am despachetat lucrurile,ne-am îmbrăcat gros și am iesit afară,unde a început o bătaie cu bulgări.Așa am ținut-o toată ziua.Nu am intrat deloc în cabană până când seara se face prezentă.Intrăm toți în cabană și mergem în camere pentru a ne schimba.Îmi iau hainele din dulap și merg la baie.Îmi fac un duș fierbinte,apoi mă îmbrac așa:

Ies din baie și merg în cameră și îi spun lui J-hope că poate merge să fac un duș

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ies din baie și merg în cameră și îi spun lui J-hope că poate merge să fac un duș.El mă sărută,apoi merge la baie.Cobor jos si văd că nu este nimeni așa că merg în bucatarie pentru a face ciocolata calda pentru toți.Când am terminat de făcut 8 căni de ciocolata calda le pun pe o tavă și merg în sufragerie.Pun cănile pe măsuța de cafea.Mă pun pe canapea și încep să caut un film de Crăciun.Am găsit un film frumos,iar acum aștept să vină băieți.Nu după mult timp au venit și ei.J-hope se pune lângă mine si mă ia în brațe.

Jimin:La ce film ne uităm?

N/t:A Christmas Prince.(recomand acest film)

Dau drumul la film și nimeni nu mai spune nimic.

O oră mai târziu

N/t pov*

Stăteam toți pe canapea și ne uitam la film până când telefonul meu începe să sune.Mă uit și văd că mă sună Hea.Mă ridic de pe canapea și merg în bucătărie pentru a putea vorbi în liniște la telefon.

Convorbire telefonică*

N/t:Alo.

Hea:Alo.Ce faci N/t?

N/t:Bine.Mă uitam la un film cu băieți.

Hea:OK.Te-am sunat doar pentru ați aduce aminte despre "spectacolul" de luni.

N/t:Stai calmă că nu am uitat.

Hea:Bine.Te las sa te uiți la film.Pa.

N/t:Pa.

Convorbire telefonică încheiată*

După ce termin de vorbit cu Hea ies din bucătarie și merg la băieti,apoi mă pun pe canapea lânga J-hope.

J-hope:Cu cine ai vorbit?

N/t:Ma sunat Hea crezând că am uitat de "spectacol"de luni.

Suga:Parcă erați în vacanță.

N/t:Suntem în vacanță,dar în fiecare an ne strângem elevi din toate clasele și ne împărțim pe grupe.Fiecare grupa merge într-un loc și dansează diferite coregrafii.Timp de o săptămână dansăm în locuri publice,iar banii strânși îi donăm unui orfelinat.

Soră cu Min YoongiWhere stories live. Discover now