1

1.9K 53 7
                                    

Luni dimineața.Ora 7:20

M-am trezit când am auzit bătăi în ușă.

????Trezește-te târfo.Du-te și pregătește micul dejun.

Imediat îmi dau seama a cui este vocea și mă ridic repede din pat și merg să deschid ușa.

Suga:În sfârșit te-ai trezit.Du-te odată și fă micul dejun că întârzi la repetiți.

N/T:B..bine.

Suga pleacă,iar eu merg să îmi fac rutina și să mă schimb.Îmi fac repede rutina și mă îmbrac așa:

Ies din cameră și merg în bucătărie pentru a face micul dejun

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

Ies din cameră și merg în bucătărie pentru a face micul dejun.Mă apuc de gătit și nu după mult timp îl văd pe Suga intrând în bucătărie.

Suga:Mai durează mult?

N/t: Nu.

Termin gătit și pun mâncarea pe masă.Mă pun la masă și încep să mănânc.Dintr-o dată sunt prinsă de mâna stângă și trasă cu brutalitate de pe scaun căzând pe jos.Mă uit la Suga,iar acest mă prinde de maxilar și se uită în ochi mei.

Suga:De câte ori să îți spun că nu ai voie să mănânci cu mine la masă.*urlă acesta la mine*

Îmi dă o palmă de toată frumusețea,apoi pleacă.Mă ridic de pe jos și încep să strâng masa.Când termin,merg în camera mea și încep să mă pregătesc pentru facultate.Ies din casă și merg spre stația de autobuz.Ajung imediat în stație.Mă urc în autobuz și mă așez pe un scaun.După vreo 20 de minute de mers cu autobuzul am ajuns în stația unde trebuia să cobor.Cobor din autobuz și mă îndrept spre facultate.Intru în curtea facultății și mă îndrept spre grupul meu de prieteni.

N/t:Neața.

Hea:Neața.

David:Neața.

Darius:Neața.

Maya:Neața.

Andrei:Neața.

Hea:Hai să mergem în clasă.Imediat se sună și nu vreau să întârzi.

David:OK.

Mergem în clasă și ne ajezam în bănci.Nu după mult timp intră profa de geografie.Chiar dacă este o școală de dans tot facem geografie,istorie,matematică,etc.Ora a trecut foarte repede,iar acum ne aflăm în sala de dans,deoarece profesorul de dans trebuie să ne zică ceva important.Profu intră în sală și face prezența.

Prof.dans:Dragi elevi,v-am chemat aici deoarece am să vă spun ceva important.Săptămâna viitoare,uni dintre voi vor dansa în fața unor trupe K-pop.Voi alege cei mai buni dansatori.Cei care își aud numele să facă un pas în față.SaeJin,Hea,Andrei,Mihaela,Min-Ki,Chul,Shou,Kwang, Haneul,Sang,Yong,Yoora, Soo-Min,Iseul,Eunji,Maya,David,N/t.

Soră cu Min YoongiUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum